Η αδερφούλα μου

Δημοσιεύθηκε από pantelisk
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.35 (10 Votes)
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, συνέβη όταν αυτή τέλειωνε το λύκειο. Πάντα με την αδερφή μου ήμασταν αγαπημένοι. Αν και μεγαλύτερος, πάντα την πείραζα, παίζαμε και γελούσαμε. Είχαμε πολλή καλή σχέση.  Πάντα παίζαμε αθώα και την έβλεπα σα μωρό  μέχρι που συνειδητοποίησα ότι είχε αρχίσει να γίνεται πια γυναίκα.

Ήταν ψηλή για την ηλικία της, με μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, σώμα λεπτό αλλά χυμώδες. Τα στήθη της μεγάλα, είχαν αναπτυχθεί πρόωρα  και ο κώλος της τσουπωτός, ήθελες να τον χουφτώσεις. Είχε αρχίσει να μoυ αρέσει και ερεθιζόμουν απίστευτα όσο την έβλεπα. Δεν ξέρω και εγώ πόσες μαλακίες είχα τραβήξει για εκείνη κλεισμένος στο δωμάτιο μου. Έτσι μου μπήκε η ιδέα να την αποπλανήσω.  Όποτε μιλούσαμε, της πετούσα υπονοούμενα για γκόμενους και όποτε την πείραζα, πάντα το χεράκι μου, δήθεν κατά λάθος, πήγαινε η στα βυζάκια της η στο κωλαράκι της. Αλλά δεν έβλεπα ανταπόκριση. Ένα βράδυ οι γονείς μας  είχαν φύγει και αποφάσισα ότι… ή σήμερα θα την έριχνα στο κρεβάτι ή ποτέ. Κατέβασα στον υπολογιστή μια ταινία η οποία ήξερα ότι είχε τραβηγμένες ερωτικές σκηνές και την κάλεσα στο δωμάτιο μου για να τη δούμε. Πράγματι με μεγάλη χαρά δέχτηκε. Κάτσαμε στο κρεβάτι δίπλα-δίπλα και παρακολουθούσαμε σχολιάζοντας. Το μάτι μου εμένα βεβαία πήγαινε συνεχώς στο στήθος της που φούσκωνε μέσα στην πυτζάμα. Στην πρώτη ερωτική σκηνή που είδαμε γελούσαμε σχολιάζοντας. Παρατηρούσα το βλέμμα της. Είχε μια συστολή και τα μάγουλα της είχαν πάρει ένα ρόδινο χρώμα. Φαινόταν ότι ντρεπόταν λίγο.

-    Και εσύ αυτά κάνεις με το αγόρι σου;… την πείραξα.

-    Σταμάτα αφού ξέρεις ότι δεν έχω αγόρι γέλασε αυτή.

Όντως δεν ασχολιόταν πολύ με αγόρια, ήταν από τα κορίτσια που ασχολιόταν πολύ με το διάβασμα. Η ταινία συνεχιζόταν όπως και ο πόθος μου κορυφωνόταν. Δεν ξέρω κι εγώ πως δεν άρχισα να τη φιλάω. Τα πράγματα στην ταινία έγιναν πιο πρόστυχα. Μια τύπισσα έπαιρνε σε έναν πίπα ενώ ένας άλλος την έπαιρνε από πίσω. Αν και δεν ήταν τσόντα έδειχνε πολύ πράγμα. Μέχρι τους καυλωμένους πούτσους των γαμιάδων της κυρίας. Ο δικός που πούτσος είχε φουσκώσει εμφανώς και ξεχώριζε μέσα στην πυτζάμα. Είχαμε αρχίσει να μη μιλάμε και πολύ. Σε κάποια στιγμή είδα ένα βλέμμα της που έπεσε πάνω στο φούσκωμα. Αμέσως σηκώθηκε.

-    Μα τι βλακείες είναι αυτές που βλέπουμε. Νύσταξα πάω  για ύπνο.

Έβλεπα όμως στο πρόσωπο της την πυράδα της καύλας. Την καληνύχτισα απογοητευμένος. Τελικά και σήμερα δε θα γινόταν τίποτα. Εγώ συνέχισα να παρακολουθώ την ταινία, να χαϊδεύω τον πούτσο μου μέσα από την πυτζάμα  και να φαντασιώνομαι το παρθένο μουνάκι της αδερφής μου. Σε κάποια στιγμή σηκώθηκα να βάλω λίγο νερό από το ψυγείο και περνώντας από το δωμάτιο της άκουσα περίεργους ήχους. η πόρτα δεν ήταν κλειστή τελείως, μια χαραμάδα είχε μείνει ανοικτή. Έσκυψα και ω του θαύματος. Η αδελφούλα μου ξαπλωμένη ανάσκελα στα σεντόνια να έχει κατεβάσει την πυτζάμα και το βρακάκι της και να χαϊδεύετε πνιχτούς αναστεναγμούς. Έτριβε το άτριχο ροδαλό μουνάκι της απαλά και με ζέση. Τα μάτια της ήταν κλειστά και τα χείλια της μισάνοιχτα. Έβγαλα αμέσως το πέος μου έξω και άρχισα να αυνανίζομαι παίρνοντας την μάτι. Σε κάποια στιγμή το πήρα απόφαση. Θα έμπαινα μέσα. Έβαλα την ψωλή μου πάλι μέσα και άνοιξα απότομα την πόρτα. Κόντεψε  να της έρθει εγκεφαλικό. Άρπαξε το σεντόνι και σκεπάστηκε απότομα ενώ με κοιτούσε τρομαγμένη. Δήθεν έκπληκτος εγώ πήγα κοντά της.

-    Τι κάνεις εκεί;… ρώτησα δήθεν αυστηρά.

-    Τίποτα σιγοψιθύρισε έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

Την κοίταξα έντονα στα μάτια.

-    Το ξέρουν η μαμά και ο μπαμπάς;… ρώτησα.

Δεν απάντησε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν. Έκατσα δίπλα της και την αγκάλιασα.

-    Έλα μην κλαις, δε θα πω τίποτα, ήταν και η ταινία, είσαι και έφηβη, λογικό είναι να χαδεύεσαι… είπα καθησυχαστικά. Άλλωστε και εγώ παίζω με τον πούτσο μου που και πού.

Ξαφνιάστηκε που της μίλησα έτσι και έσκυψε το κεφάλι.

-    Έλα μη ντρέπεσαι, αδέλφια είμαστε, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτά. Κάτσε να μιλήσουμε λίγο. Κάτσαμε δίπλα-δίπλα πάνω στο κρεβάτι με τις πλάτες μας ακουμπισμένες στον τοίχο.

-    Για πες μου χαϊδεύεσαι συχνά;

-    Ε καμιά φορά…

απάντησε ντροπαλά άλλα εμφανώς με περισσότερο θάρρος.

-    Και τι σκέφτεσαι όταν το κάνεις; Έλα μη ντρέπεσαι πες μου.

-    Ε… αγόρια.

-    Μόνο αυτό;

-    Ναι να τρίβονται πάνω μου. Μια φορά η Μαρία και ο Γιάννης είχαν μπει στις τουαλέτες του σχολίου και έκαναν έρωτα και εγώ ήμουν κρυμμένη και τους έβλεπα. Καμιά φορά σκέφτομαι και αυτούς.

Η γλώσσα της είχε αρχίσει να κυλάει ροδάνι. Είχα περάσει το χέρι μου στη μέση της και τη χάιδευα απαλά.

-    Πες μου… τι άλλα;

Την έφερα κοντά μου έτσι ώστε το κεφάλι της να ακουμπήσει στο στήθος μου. Έτσι είχε θέα και στο φούσκωμα της πιτζάμας μου στο οποίο ένοχα έριχνε κρυφές ματιές, ενώ συνέχιζε να μου μιλάει.

-    Με αγόρι έχεις πάει ποτές… τη ρώτησα.

-    Όχι. Ένας ήθελε να με φιλήσει αλλά δεν τον άφησα.

-    Δηλαδή δεν ξέρεις να φιλάς ακόμα;

-    Όχι είπε ντροπαλά.

-    Θέλεις να σε μάθω εγώ;

Δε μίλησε αλλά ένιωθα τους χτύπους της καρδιάς της να γρηγορεύουν.

-    Λοιπόν έλα να σου δείξω…

της γύρισα απαλά το κεφάλι και την κοίταξα στα μάτια. Ύστερα ακούμπησα τα χείλη μου στα δικά της. Δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Η αναπνοή της άρχισε να γίνεται εντονότερη. Σιγά-σιγά εισχώρησα τη γλώσσα μου στο στόμα της και έψαξα την δικιά της. Μάθαινε γρήγορα. Οι γλώσσες μας άρχισαν να χορεύουν μαζί. Όπως φιλιόμασταν, τη σήκωσα και την έβαλα πάνω μου. Έβαλε τα χέρια της πίσω από το κεφάλι μου, ενώ τα δικά μου αγκάλιαζαν τη μέση της. Τα σώματα μας κολλημένα όπως και τα χείλια μας, ένιωθα τα βυζάκια της στο στήθος μου. Ήμασταν σε έκσταση. Φιλιόμασταν ατελείωτα. Τα χέρια μου άρχισαν να χαϊδεύουν την πλάτη της και να προχωράνε προς τον κώλο της. Η αδελφούλα μου είχε παραδοθεί.

-    Τώρα θα σου μάθω κι άλλα…

της ψιθύρισα. Τη γύρισα ανάποδα πάνω μου και έβγαλα τον πετρωμένο πούτσο μου έξω από την πιτζάμα. Τον κοίταγε και τον ξανακοίταγε.

-    Βάλε τα χέρια σου πάνω του…

είπα. Υπάκουσε με χαρά. Γράπωσε με τα τρεμάμενα χέρια της το ερωτικό μου εργαλείο και άρχισε να το χαϊδεύει και να το περιεργάζεται. Σηκώθηκε και ξάπλωσε μπρούμυτα από κάτω μου μέσα στα ανοιχτά πόδια μου ενώ εγώ έβγαλα το κάτω μέρος της πιτζάμας μου.

-    Τώρα θέλω να βγάλεις τη γλώσσα σου έξω και να τον γλείψεις.

-    Πως;… ρώτησε  λιγωμένη.

-    Όπως γλύφεις το παγωτό.

Έβγαλε τη γλώσσα της έξω και άρχισε να την ακουμπάει δειλά-δειλά στο πουτσοκέφαλο. Δεν ξέρω πως κρατιόμουν και δεν την έχυνα στο γλυκό μουτράκι της.

-    Τώρα προσπάθησε να το βάλεις στο στόμα σου.

Άρχισε να κάνει αυτό που της έλεγα. Κουνούσε το κεφαλάκι της πάνω κάτω ενώ τα ρόδινα χειλάκια της γλιστρούσαν στον ερωτικό μου σωλήνα. Της χάιδευα το κεφάλι ενώ ταυτόχρονα της έδινα ρυθμό. Δεν άντεχα άλλο. Σηκώθηκα, γδύθηκα και την έγδυσα τελείως. Την ξάπλωσα ανάσκελα και άρχισα να τη γλείφω και να τη φιλάω παντού. Στο λαιμό στην κοιλιά στα μπούτια. Άρχισα να ασχολούμαι με τα μεγάλα και σφιχτά βυζάκια της. Οι ρώγες της καφετιές και ερεθισμένες σα σταφύλια. Άρχισα να της γλείφω και να τις τσιμπάω με τα δόντια μου απαλά. Προχώρησα προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στην σχισμή του αγάμητου μουνιού της. Ροζ και υγρό, Ασχολήθηκα με την κλειτορίδα της αρκετή ώρα και ύστερα άρχισα να χώνω την γλώσσα μου μέσα στην τριγωνική σχισμή με αυξανόμενη ταχύτητα. Η μικρή βογκούσε και αναστέναζε από ηδονή, ώσπου κάποια στιγμή αφήνοντας μια κραυγή άρχισε να τρέμει και τα υγρά της μου πλημμύρισαν το πρόσωπο. Ήταν ο πρώτος της οργασμός. Σηκώθηκα έπεσα πάνω της και τη φίλησα στο στόμα.

-    Τώρα που  σου γάμησα το μουνάκι σου με τη γλώσσα μου, θα στο γαμήσω και κανονικά αδελφούλα μου…

της ψιθύρισα και οδήγησα το καυλί μου με στην τρύπα της. Έβαλα σιγά-σιγά το κεφάλι μέσα. Αργά-αργά άρχισα να κουνιέμαι και να το χώνω όλο και πιο βαθιά στο στενό παρθένο μουνάκι της, ώσπου ξαφνικά ο υμένας παραβιάστηκε. Μια μικρή κραυγούλα πόνου, ανακατεμένη με ηδονή, ακούστηκε από την αδελφή μου. Συνέχισα αργά-αργά να τη γαμάω. Ο πούτσος δε χωρούσε όλος ακόμα. Με υπομονή τον έχωνα όλο και πιο βαθιά, ενώ άκουγα τον ήχο του υγρού μουνιού της ανακατεμένο με τις κραυγές πόνου και ηδονής. Επιτέλους κάποια στιγμή ένιωσα τα αρχίδια μου να εφάπτονται με τα χείλη του μουνιού της. Άρχισα να τη γαμάω όλο και  πιο γρήγορα. Σε λίγο μπαινόβγαινε ο πούτσος μου μέσα έξω με όση ταχύτητα μπορούσα. Δεν ήθελα να σταματήσω. Ήθελα να την πηδάω όλο το βράδυ. Να την κάνω να χύνει ασταμάτητα. Δεν ξέρω και εγώ πόσες φόρες τέλειωσε πάνω στο άγριο πήδημα μου τις έριχνα. Στο τέλος δεν άντεξα άλλο. Όταν κατάλαβα πως θα χύσω βγήκα από μέσα της και έχυσα το καυτό μου σπέρμα στην κοιλίτσα της. Η ποσότητα ήταν τεράστια. Την αγκάλιασα και την γλωσσοφίλησα.

-    Γλυκεία μου αδελφούλα, όποτε θες να πηδηχτείς θα έρχεσαι σε μένα εντάξει;

Μου έγνεψε καταφατικά ξεθεωμένη. Την πήρα στην αγκαλιά μου και κοιμηθήκαμε μαζί.Copyright protected OW ref: 97524