Πεθερά και κόρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.70 (10 Votes)
Όταν πλέον τελειώσαμε το γαμήσι με την πεθερά μου, εκείνο το μεσημέρι του Σαββάτου, αφήσαμε το κρεβάτι για τη Μαίρη και τον Αλί. Σε λίγο θα γυρνούσε και η Ζωή, η αδερφή της, με τα ψώνια και είπαμε να ντυθούμε για να μη δώσουμε και πολύ στόχο. Πραγματικά, σε μισή ωρίτσα χτύπησε το κουδούνι, αλλά και η Μαίρη με τον Αλί είχαν ήδη τελειώσει. Η Ζωή ένιωθε κουρασμένη και είχε λίγο πονοκέφαλο, αλλά όπως είπε... μάλλον θα της ερχόταν περίοδος. Ήθελε να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί λίγο. Εξάλλου, είχε και συσσωρευμένη κούραση από την επιχείρησή της και δεν άντεχε πολλά-πολλά.

Την αφήσαμε λοιπόν να ξαπλώσει και αφού φάγαμε λίγο κάναμε με τον Αλί μερικά ψιλοπράγματα όπως, να κατεβάσουμε κουρτίνες και να τινάξουμε λίγο τα χαλιά. Αφήσαμε τις γυναίκες να πλύνουν ότι ήθελαν να πλύνουν. Μέχρι που έφτασε καλό απόγευμα, γύρω στις 7:30 και είπαμε να τα παρατήσουμε για εκείνη τη μέρα. Η πεθερά μου έκανε πρώτη ένα γρήγορο ντους και έφυγε για τους δικούς μου για να πάρει το παιδί. Οι τρεις μας, κάναμε από ένα ντους και καθίσαμε να χαλαρώσουμε, ενώ η Μαίρη έπιασε λίγο την κουβέντα με τη Ζωή, η οποία τελικά αδιαθέτησε και ένιωθε λίγο καλύτερα με το κεφάλι της.

Κατά τις 9 πήρε τηλέφωνο η πεθερά μου, μήπως μπορούσα να τους γυρίσω με το αμάξι. Έτσι κι έγινε. Μιας και ήμασταν στο δρόμο, από φαγητό δε χρειαζόμασταν κάτι, αφού είχε φέρει προμήθειες εκείνη από το "χωριό". Γυρίσαμε στο σπίτι, και η Μαίρη με τη Ζωή ασχολήθηκαν λίγο με το παιδί, το οποίο ήταν ήδη σχετικά κουρασμένο από το παιχνίδι της μέρας. Κατά τις 10 του έκαναν ένα μπανάκι και σε μισή ώρα ήταν έτοιμο να πέσει "ξερό". Αφού αποκοιμήθηκε, οι γυναίκες κάθισαν στο σαλόνι και έπιασαν την κουβέντα περί αποτρίχωσης, όπως μπόρεσα να καταλάβω. Μάλλον η πεθερά μου έδειχνε ενδιαφέρον. Με τον Αλί ήμασταν στο κομπιούτερ και χαζεύαμε διάφορα, ενώ παράλληλα καθόμουν λίγο πάνω στο καβλί του. Κάποια στιγμή ήρθε στο δωμάτιο η πεθερά μου για να μας ζητήσει να βρούμε κάποια σχετικά βίντεο με μεθόδους αποτρίχωσης. Μόλις βρήκαμε κάποιο, φώναξε και τις κόρες της.

Η Ζωή σάστισε λίγο όταν μας είδε έτσι, αλλά γρήγορα της πέρασε. Ενώ κουνιόμουν πολύ σιγά πάνω στο καβλί του, καταλήξαμε να βλέπουμε όλοι ένα μουνί να αποτριχώνεται. Η Μαίρη μου είπε να σηκωθώ και να κάτσω στη διπλανή καρέκλα, για να έρθει στην αγκαλιά μου δήθεν πως "κουράστηκε όρθια". Σε μένα η Μαίρη και στον Αλί η Ζωή. Μάλιστα, η Μαίρη, καθώς και εκείνη είναι αρκετά πρόστυχη, τράβηξε στο πλάι την κιλότα της και ακούμπησε το κεφαλάκι στην τρύπα της. Δεν φαινόμασταν στη μάνα της, η οποία κάθισε πίσω στον καναπέ/κρεβάτι,γιατί η καρέκλα είχε "πλάτη" και μας κάλυπτε. Το κεφαλάκι γλίστρησε και σιγά-σιγά χώθηκα μέσα της. Δεν κουνήθηκε όμως εκείνη. Το άφησε μέσα.

Η Ζωή σηκώθηκε γιατί δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Αμέσως, σηκώθηκε η πεθερά μου και έκατσε στα πόδια του, λέγοντάς της ότι δεν τα έβλεπε πολύ καθαρά. Η Ζωή έφυγε και πήγε στο σαλόνι. Το μάτι της πεθεράς μου έπεσε στο καβλί μου που ήταν χωμένο στη Μαίρη. Παραμέρισε κι αυτή την κιλότα της και έχωσε στο μουνί της τον Αλί. Ό,τι κάναμε από εκείνη τη στιγμή, γινόταν κρυφά από τη Ζωή και για αυτό δε βγάζαμε τσιμουδιά.

Μόλις σε 1 λεπτό, η Μαίρη σηκώθηκε και είπε στη μάνα της να με καβαλήσει. Μάλιστα, την έβαλα να καθίσει λίγο στο πλάι, για να έχω λίγο διαφορετική αίσθηση της επαφής. Συνεχίσαμε να τις γαμάμε, χαϊδεύοντας ότι μπορούσαμε. Κουνιόντουσαν όσο πιο απαλά μπορούσαν, προκαλώντας μας να χύσουμε στο μουνί τους ότι είχαμε και δεν είχαμε. Σε 5 λεπτά και αφού μας είχαν κατακαβλώσει πια, χύσαμε και οι δύο μέσα τους. Το υγρό χάδι από το μουνί της πεθεράς μου, στάθηκε ικανό να με κάνει να της τα τινάξω δυνατά. Με κοίταξε με μισόκλειστα μάτια, γεμάτα ηδονή και ίσα που έβγαλε ένα χαμόγελο. Το είχε απολαύσει.

Σηκωθήκαμε με τρόπο, ο ένας μετά τον άλλο, ενώ η Ζωή δεν πήρε χαμπάρι γιατί μιλούσε στο κινητό της.Copyright protected OW ref: 97381