Αφού μας έπιασε η πεθερά μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.38 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ένα Σ/Κ με πολλές ασχολίες

Έτσι λοιπόν, αφού σχεδόν ακριβώς μετά το χύσιμο του Αλί μέσα μου, η πεθερά μου μας έκανε "τσακωτούς", δεν έβγαλε κουβέντα και τράβηξε για την κουζίνα. Ένιωσα πως έπρεπε να κάνουμε μία συζήτηση μεταξύ μας.

-    Να κάνω την ερώτηση που θέλω, ή σε σόκαρε πολύ αυτό που είδες και δεν θέλεις να μου μιλήσεις;… τη ρώτησα.

-    Εντάξει... σίγουρα δεν είναι κάτι που περίμενα. Δηλαδή... είναι άλλο το να κάνετε ότι κάνετε με την κόρη μου και να λέτε ότι θέλετε μεταξύ σας. Γιατί και την άλλη φορά που κάνατε σεξ, άκουσα αρκετά και από το στοματάκι της. Και είναι άλλο το να βλέπω εσένα με τον Αλί.

-    Μπορώ να σου απαντήσω, μιλώντας λίγο πιο "χύμα";

-    Μίλα, μη με ντρέπεσαι.

-    Ωραία. Ξεχνάς τι έγινε στο εξοχικό; Όταν σας τσάκωσα να σε πηδάει ο Αλί; Άρα, η δική μου απάντηση είναι "μισή ντροπή δική μου, μισή δική σου". Και οι δύο έχουμε κερατώσει, μόνο που στη δική σου περίπτωση δεν ξέρει τίποτα ο πεθερός μου. Δεν απειλώ, δεν προειδοποιώ. Εννοείται πως αυτά είναι πλέον μυστικά μεταξύ μας. Απλά... κάτι τέτοια τα γουστάρουμε με την κόρη σου. Και όπως άκουσες και εσύ, γουστάρει πλέον να σκέφτεται ότι σε πηδάω. Την εξιτάρει, την αγριεύει περισσότερο και την κάνει να χύνει. Και για να ξέρεις, ο Αλί έχει ήδη πηδήξει και τις δύο. Με τη διαφορά ότι, τη Μαίρη την έχει πηδήξει και Πακιστανός από τη δουλειά μου. Ακόμη και αυτό... το γουστάραμε και το έκανε.

Η πεθερά μου, αν και όταν άκουσε και για Πακιστανό, έχασε για λίγο τη μιλιά της και γούρλωσε τα μάτια της, προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, αλλά την έκανα να συνειδητοποιήσει ότι πολλά σημερινά ζευγάρια δοκιμάζουν πλέον και πιο "extreme" καταστάσεις.

-    Καλά, τι να πω; Απλώς τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά και δε θέλω να πάθετε και τίποτα. Είστε ενήλικοι, είστε γονείς, έχετε παιδιά πίσω σας και δε χρειάζεται να μιλήσω περί προσοχής και υγείας.
-    Μην αγχώνεσαι. Σα γονείς κάνατε υπέροχη δουλειά στον τρόπο που μας μεγαλώσετε. Και εσύ με τον πεθερό μου και οι δικοί μου.

Πήρε βαθιά ανάσα και κάθισε να κάνει τσιγάρο. Εγώ πήγα να πλυθώ γιατί τα χύσια του Αλί είχαν ήδη μουσκέψει το μποξεράκι μου. Ο Αλί ήταν στο μπάνιο και πλενόταν και άκουγε χωρίς να βγάλει τσιμουδιά. Όταν πήγα και τον βρήκα, του έκανα νόημα ότι όλα ήταν εντάξει.

Πλησίαζε ήδη μεσημέρι και η ώρα είχε πάει μιάμιση. Η Μαίρη θα τελείωνε σε λίγο και θα γυρνούσε σπίτι. Η πεθερά μου τελείωσε με το τσιγάρο και άναψε άλλο. Την πλησίασα. Κάθισα δίπλα της και ακούμπησα το χέρι μου πάνω στο μπούτι της. Δεν αντέδρασε. Τη ρώτησα στα ίσια:

-    Μήπως θέλεις να κάνουμε λίγο σεξ οι δύο μας; Να μπω λίγο στο μουνάκι σου; Πριν γυρίσει η κόρη σου.

-    Γιατί και αν γυρίσει η κόρη μου και να μας δει, λες να πει κάτι;

-    Τώρα αρχίζεις να σκέφτεσαι και να μιλάς όπως εμείς. Θέλεις να βάλω λίγο τον πούτσο μου μέσα σου;

Πέρασα το χέρι μου βαθιά ανάμεσα στα μπούτια της και άγγιξα το μουνί της. Δεν φορούσε κιλότα η πουτάνα! Ή πήγε έτσι για ψώνια ή το έβγαλε αφού μας είδε.

-    Πως και είναι γυμνό το μουνάκι σου; Έτσι βγήκες;

-    Όχι, έχω λίγη ώρα που γδύθηκα.

Έδωσε οδηγία στον Αλί να αρχίσει να ξεκρεμάει τις κουρτίνες κι εμείς πήγαμε κατευθείαν στο κρεβάτι, κλείνοντας σχεδόν την πόρτα. Ξεκίνησα λίγα "προκαταρκτικά" γλείφοντας της τις ρώγες και τα βυζιά, ξοδεύοντας λίγο χρόνο πάνω στο κορμί της, πριν μπω μέσα της. Κάποια πράγματα που, όπως φαίνεται, ποτέ δεν έκανε και δεν κάνει ο πεθερός μου. Κατέβηκα στα μπούτια της και άρχισα να τη χαϊδεύω, να τη γλείφω και να τη φιλάω σε κάθε εκατοστό για να την κάνω να ανάψει για τα καλά. Επίτηδες "έτρωγα" χρόνο μέχρι να γυρίσει η Μαίρη και να δω αντιδράσεις. Η ώρα πλησίαζε 2. Άρχισα να τη γλείφω γύρω από το μουνί, χωρίς να αγγίζω ακόμη τα χείλια της. Ευτυχώς δεν είχε πολλές και μεγάλες τρίχες.

-    Αρέσει στον πεθερό μου έτσι όπως κάνεις το μουνί σου;

-    Μπα, δεν το κάνω για εκείνον. Απλά, όταν με πηδάει ο Αλί, θέλω να είναι λίγο πιο καθαρό.

-    Ο πεθερός μου πόσο μεγάλο καβλί έχει;

-    Ε... όχι και πολύ μεγάλο. Ικανοποιητικό ας πούμε για τα δεδομένα μου.

-    Ναι, αλλά ο Αλί έχει αρκετά μεγαλύτερο και πιο χοντρό. Και νομίζω ότι και εγώ θα πρέπει να έχω μεγαλύτερο.

-    Ε, λίγο πιο μεγάλο από το δικό του είναι το δικό σου. Αλλά για την ηλικία του δεν είναι αρκετά σκληρό πια.

-    Σου αρέσει πιο σκληρό, ε;

-    Ε, καλά, δεν είναι και άσχημο. Καλό είναι να είναι και σκληρό.

Εκείνη τη στιγμή και χωρίς δισταγμό, έχωσα κατευθείαν τη γλώσσα μου στην τρύπα της, κάνοντάς την να αναστενάξει. Δεν το έκανα για πολύ, παρά για 1-2 λεπτά, ίσα να την ανάψω και να μου ζητήσει από μόνη της να μπω στο μουνί της:

-    Αχ, με τρέλανες! Έλα αγόρι μου. Γάμησε με τώρα.

Έριξα μία τελευταία πεταχτή ματιά στο ρολόι, αμέσως πριν μπω. Ήταν περασμένες 2. Χώθηκα στο μουνί της και άρχισα να τη γαμάω απαλά. Ένιωθα ένα υπέροχο υγρό χάδι, σκάβοντας τη. Μέσα στην ηδονή μας, γύρισα λίγο το βλέμμα μου στην πόρτα και είδα τον Αλί να κρυφοκοιτάζει. Γύρισε τα μισάνοιχτα μάτια της και τον είδε και εκείνη.

-    Έλα μέσα Αλί μου.

Του φώναξα και του είπα να της δώσει τον πούτσο του στο στόμα της για να είναι έτοιμος όταν θα γυρνούσε η Μαίρη. Τη στιγμή που έκανε να μπει μέσα, χτύπησε το τηλέφωνο και είπα στον Αλί να φέρει το ασύρματο. Ήταν η Μαίρη. Απάντησα κρατώντας το με το ένα χέρι, ενώ δε σταμάτησα να κουνιέμαι. Ήταν ήδη στο δρόμο και μάλιστα σχετικά κοντά, γιατί δεν είχε κίνηση. Μόλις έκλεισα, ο Αλί έκατσε δίπλα μας και έδωσε τον πούτσο του να τον γλείψει η πεθερά μου. Έστω… όσο και ότι μπορούσε.

-    Έρχεται η κορούλα σου μανάρι μου. Θέλω να μας δει την ώρα που θα χύνω το μουνάκι σου.

Δεν απάντησε παρά μόνο με ένα μικρό μουγκρητό και συνέχισε να πιπώνει τον μισοκαβλωμένο Αλί. Όταν πια μετά από 1-2 λεπτά ήταν έτοιμος, του είπα να αφήσει ελάχιστα την πόρτα ανοιχτή, να ντυθεί και να πάει μέσα να περιμένει τη Μαίρη. Συνέχισα για λίγο ακόμα να απολαμβάνω τη γλυκιά της σπηλιά. Στο επόμενο λεπτό της πρότεινα να αλλάξουμε στα τέσσερα. Γύρισε και μόλις βολευτήκαμε ξαναμπήκα μέσα της.

-    Σου αρέσει αυτό;

-    Αχ, ναι, πολύ ωραίο.

-    Είναι αρκετά σκληρό το καβλί μου; Το νιώθεις;

-    Ναι. Μου αρέσει!

-    Θέλεις να χύσω μέσα σου;

-    Μη ρωτάς αγόρι μου. Κάνε ότι γουστάρεις πάνω μου!

Κάποια στιγμή, γλίστρησε το καβλί μου από τα υγρά και το κεφαλάκι μου ακούμπησε κατά λάθος την κωλότρυπα της... παραλίγο να χωθεί μέσα!

-    Ώπα... λάθος τρύπα…

και πήγα να το ξαναχώσω στο μουνί της.

-    Για κάνε μία δοκιμή στον κώλο μου. Να δούμε, θα μπει;…

μου απάντησε. Το καβλί μου ήταν αρκετά σκληρό για να βρει αντίσταση και σιγά-σιγά ακουμπώντας την τρύπα της μπήκα μέσα. Ήταν ήδη σχετικά υγρή, γιατί είχε στάξει το μουνί της. Δεν έδειξε να πονάει, αλλά μπήκα όσο μπορούσα πιο απαλά για να αποφύγω χειρότερα. Μετά από μερικά κουνήματα, είχα καταφέρει πια να τη γαμάω από πίσω.

Η πόρτα ακούστηκε να κλείνει. Η Μαίρη πρέπει να είχε γυρίσει. Άκουσα ομιλίες και σιγανά βήματα προς το χωλ με τα δωμάτια. Επίτηδες έκανα πως δεν άκουσα, δεν είδα και συνέχισα να σκάβω τον κώλο της πεθεράς μου. Το απολαμβάναμε και οι δύο για λίγο, αλλά μετά ήθελα και πάλι να μπω στο μουνί της. Βγάζοντας το καβλί μου, παρατήρησα ότι ήταν καθαρό από τυχόν ακαθαρσίες. Την ξαναγύρισα κανονικά στα ανάσκελα και συνεχίσαμε για λίγο ακόμη, γιατί πλησίαζε η ώρα μου να χύσω.

-    Σου άρεσε από πίσω;

-    Ναι, ωραίο ήταν!

-    Και το μουνάκι σου είναι ωραίο. Και θέλω να χύσω μέσα του.

-    Χύσε με αγόρι μου...

Άκουσα μία φορά τα σιγανά βήματα της Μαίρης να απομακρύνεται και μετά από 1 λεπτό να ξαναέρχεται. Η στιγμή για να χύσω πλησίαζε, ενώ έφτανε στα αυτιά μου ψίθυρος ηδονής από τη Μαίρη. Την πήρε χαμπάρι και η μάνα της και αυτό ήταν. Η Μαίρη άνοιξε με τον αγκώνα της και μπήκε μέσα γυμνή, τραβώντας από πίσω και τον Αλί από τον πούτσο του και τρίβοντας ήδη την κλειτορίδα της με το άλλο χέρι. Σε δευτερόλεπτα είχε καθίσει στο πλάι του κρεβατιού και έγλειφε το καβλί του Αλί.

-    Τι έγινε μωρό μου; Σου αρέσει το μουνάκι της μανούλας μου; Ε;

-    Ναι... και θα χύσω μέσα της! Αχ… θα χύσω μέσα!

-    Χύσε με αγόρι μου! Ρίξε τα όλα στο μουνί μου! Θα τελειώσω κι εγώ! Δεν αντέχω!

Τα χύσια ήρθαν με φόρα και τα τίναξα με ορμή όσο πιο βαθιά μπορούσα. Τρία καλά και δυνατά τινάγματα και λίγο ακόμη, "ρυάκι" μπροστά στη μήτρα της. Σχεδόν μαζί μου έχυσε και η πεθερά μου. Τρέμοντας κυριολεκτικά σύγκορμη από τη δυνατή ηδονή. Συνέχισα για λίγο να στηρίζομαι στα χέρια μου, αφήνοντάς της λίγο χρόνο να συνέλθει και όσο ήμουν ακόμη μέσα της. Έτσι κι αλλιώς, το καβλί μου σύντομα θα ξεκαύλωνε και θα γλιστρούσε έξω μόνο του.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 96925