Εγώ, η γυναίκα μου και η αδελφή της

Δημοσιεύθηκε από Panos82
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.05 (19 Votes)
Η γυναίκα μου η Μαρία όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες μου, είναι μια γυναίκα κόλαση. Επίσης και η αδελφή της η Έλσα το ίδιο. Αν δεν έμοιαζε η μία στην άλλην, από που θα έμοιαζαν; Πουτάνες από τα 15 τους.

Σάββατο βράδυ 9 ώρα και κάθομαι στο κρεβάτι μου βλέποντας τηλεόραση. Η Μαρία στο διπλανό δωμάτιο στο μωρό μας. Σηκώνομαι να πάω στο μπάνιο και όπως περνούσα από το παιδικό δωμάτιο, είδα τη Μαρία να έχει σκύψει επάνω στην κούνια του μωρού μας και να το ταΐζει. Καύλωσα αμέσως. Φορούσε ένα σορτς και μια φανέλα επάνω και ήθελα αμέσως να την πηδήξω έτσι όπως είχε στηθεί.

- Μαρία κάτσε έτσι όπως είσαι κ σου έρχομαι.

Μπαίνω στο δωμάτιο του μωρού μας γυμνός και έτσι όπως τάϊζε το μωρό, κολλάω πίσω της. Με τη μία της κατεβάζω το σορτς και της χώνω την πούτσα μου μέσα στον κώλο.

- Τι κανείς εκεί Πάνο; Δε ντρέπεσαι μπροστά στο παιδί;

- Πάντα ήθελα να σε γαμήσω μπροστά στο παιδί μας... έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαίνει.

- Σταμάτα, δε βλέπεις που το ταΐζω;

- Τάισε το... όσο εσύ το ταΐζεις, εγώ θα σου γαμάω τον κώλο.

Η Μαρία τάιζε το μικρό με το κουτάλι και εγώ την κωλοτρυπίδα της. Κάποια στιγμή που την γαμούσα πιο δυνατά της φεύγει το κουτάλι από τα χέρια και το πιάτο επάνω στην κουβέρτα του μωρού.

- Μη σταματάς…

μου λέει. Γυρνάει απότομα μπροστά μου, βγάζει τη φανέλα της και αρχίζει να μου παίρνει πίπα. Εγώ να κρατιέμαι στην κούνια, το μωρό να κάθεται μέσα και να βλέπει την μάνα της να μου το γλείφει. Δεν ξέρω, άλλα με καύλωνε πάρα πολύ παιδιά. Ξαφνικά χτυπάει το κινητό της Μαρίας και το σηκώνει. Ήταν η αδελφή της.

- Τι ήθελε;

-Έρχεται σε δυο λεπτά επάνω

- Α… ωραία. Θα ήθελα να σας γαμήσω μαζί μπροστά στο παιδί μας. Μαρία από πότε έχουμε να γαμηθούμε μαζί;

- Πάει καιρός... δε θυμάσαι ;

Χτυπάει το κουδούνι και πάει η Μαρία γυμνή στην πόρτα να της ανοίξει.

-  καλησπέρα Πάνο... από ότι βλέπω παιδιά, σας έπιασα επάνω στις καύλες σας. Μα καλά στο δωμάτιο του παιδιού σας;

- Μιας που ήρθες Έλσα, έλα να σε γαμήσω κι εσένα μπροστά στο ανίψι σου. Θα σου αρέσει!

Την πιάνει η Μαρία και αρχίζει να τη φιλάει στο στόμα και σιγά-σιγά να της βγάζει τα ρούχα της. Εγώ έπαιζα τον πούτσο μου και δεν άντεξα άλλο να τις βλέπω. Τις πιάνω και τις δυο και τις στήνω όρθιες επάνω στην κούνια με το μωρό μέσα στην κούνια. Ξεκινάω να γαμάω τον κώλο της Έλσας με όσο δύναμη μπορούσα. Σταματάω και συνεχίζω με τη Μαρία. Τα πρόσωπα τους μέσα στην κούνια μπροστά στο παιδί.

- Μαρία χύνω, δεν αντέχω άλλο...

- Μαρία ας' τον να με χύσει εμένα μέσα στο μουνί μου.

- Την άκουσες… χύσε την αδελφή μου μέσα στο μουνί της.

- Έλσα δε φοβάσαι να μην σε γκαστρώσω;

- Αυτό θέλω μαλάκα. Θέλω να μου κανείς παιδί.

- Χύσε την αδελφή μου... δεν την άκουσες την πουτάνα; Θέλει να της κάνεις παιδί! Δε με πειράζει! Ο άντρα της είναι ανίκανος.

Βγάζω αμέσως την πούτσα μου από τον κώλο της Μαρίας και γυρνώ την Έλσα μπροστά μου ακουμπώντας την επάνω στην κούνια. Της ανοίγω τα πόδια της και της τον βάζω όλον το χοντρό μου πούτσο μέσα της. Ένα, δυο, μέσα, έξω και αυτό ήταν.

- Χύνω πουτάνα, σε χύνω! Παρ' τα όλα μέσα σου.

- Χύσε με καργιόλη, όλα μέσα μου. Αχ… τι πουτσαρά άντρα έχεις αδελφούλα μου;

Της άφησα  τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της για δυο λεπτά χωρίς να μην μιλάει κανείς. Έρχεται η Μαρία και μου τον βγάζει σιγά-σιγά από το μουνί της αδελφή της. Μου τον καθάρισε με το στόμα της και συνέχισε να γλείφει το μουνί της αδελφής της. Το μωρό είχε ήδη αρχίσει να κλαίει από τις φωνές μας.

- Πάνο πάρε το παιδί και πήγαινε μέσα. Θέλω να μείνω με την αδελφή μου για λίγο. Θέλω να με τελειώσει. Εγώ δεν έχω χύσει ακόμη.

Πήρα το παιδί και πήγα μέσα. Μετά από ένα μισάωρο, βγαίνει η Ελσα από το δωμάτιο ντυμένη και μου λέει:

- Φεύγω εγώ, η Μαρία είναι μέσα ξαπλωμένη. Πιστεύω τα χύσια σου να μην πήγαν χαμένα.

- Αν πήγαν χαμένα, εδώ ήμαστε Έλσα. Το δρόμο τον ξέρεις.

- Ακόμη καυλωμένος είσαι μανάρι μου;

- Δεν βλέπεις Έλσα;

Έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ με το παιδί δίπλα μου, πιάνει αμέσως την πούτσα μου για να μου την παίξει. Με φίλαγε και μου την έπαιζε μπροστά στο μικρό. Έχυσα αμέσως. Μου γέλασε, με χαιρέτησε με ένα φιλί και έφυγε.

Αυτά...Copyright protected OW ref: 95057