Το μυστικό μας με την αδελφή μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Γεια σας! Σκέφτηκα να γράψω την δική μου ιστορία, γιατί θεώρησα ότι πρέπει επιτέλους να διαβάσετε και μια αληθινή…

Το λέω αυτό γιατί οι περισσότερες είναι απλές φαντασιώσεις και όχι πραγματικά γεγονότα.
Ήταν καλοκαίρι του ‘89, ήμουν δεκαοκτώ χρονών και ήμασταν με τους γονείς και την αδερφή μου στο εξοχικό μας. Μόλις είχα σπάσει το δεξί μου χέρι, και είχαν ψιλοχαλάσει οι διακοπές μου και ψυχολογικά και πρακτικά. Ούτε να κολυμπήσω μπορούσα, ούτε να τον παίξω, ούτε τίποτα, και φανταστείτε ότι οι καύλες σ’ αυτήν την ηλικία είναι απίστευτες!

Η αδερφή μου ήταν δεκαεννιά, ήδη γυναίκα σωματικά και μάλιστα πολύ όμορφη. Συνήθιζα να την βλέπω κρυφά να κάνει μπάνιο ή να ντύνεται και μετά να τον παίζω με την μορφή της στο μυαλό μου.

Ένα απόγευμα είχαμε γυρίσει από την θάλασσα, οι γονείς μου έλειπαν, και μπήκα για ντους. Ταλαιπωριόμουνα πολύ βέβαια γιατί δεν μπορούσα να σαπουνιστώ και είχα εκνευριστεί. Εκείνη την ώρα μπήκε η αδερφή μου να κατουρήσει (είχαμε άνεση σ’ αυτό το θέμα, δεν ντρεπόμασταν να μπαίνουμε στο μπάνιο όταν ήταν κι ο άλλος μέσα), και με είδε να παιδεύομαι…

Με ρώτησε αν θέλω βοήθεια και αφού σκουπίστηκε, ήρθε δίπλα μου, γονάτισε έξω από την μπανιέρα και πήρε το σφουγγάρι.

Άρχισε να μου σαπουνίζει την πλάτη, αμίλητη αλλά και πολύ σοβαρή. Εγώ βέβαια ένιωθα λίγο αμήχανα.

Μετά έφερε το σφουγγάρι μπροστά και άρχισε να σαπουνίζει το στήθος και την κοιλιά, και με ρώτησε αν θέλω και πιο κάτω ή θα το κάνω μόνος μου. Δεν απάντησα, και γι’ αυτό συνέχισε και κατέβηκε στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον σαπουνίζει με το σφουγγάρι. Άρχισε να μου μιλάει περί ανέμων και υδάτων, προφανώς για να διώξει την αμηχανία.

Την ώρα που μου μιλούσε, άφησε το σφουγγάρι και προσπάθησε να κατεβάσει το πετσάκι για να μου σαπουνίσει το κεφαλάκι με το χέρι της, και εκείνη την στιγμή άρχισε να μου σηκώνεται. Ένιωσα ντροπή, αλλά την έβλεπα που τον σαπούνιζε με αφοσίωση και σοβαρότητα, και κατάλαβα ότι δεν τρέχει τίποτα. Βέβαια μετά από λίγο μου είχε γίνει κάγκελο και με ρώτησε αν είμαι παρθένος ή μόνο το παίζω για να ξαλαφρώσω.

Της είπα ότι είχα πάει σε μπουρδέλο, αλλά όχι με κανονική κοπέλα, και ότι ναι, τον παίζω αρκετά, ιδίως το καλοκαίρι.

Εντωμεταξύ συνέχιζε να μου τον σαπουνίζει με το χέρι της, στην ουσία ήταν σαν να μου τον έπαιζε, αλλά δεν με κοιτούσε στα μάτια, είχε επικεντρωθεί εκεί το βλέμμα της λες και είχε πιάσει στο χέρι της κάτι παράξενο!

Έβγαλα ένα ελαφρύ βογγητό, και τότε με ρώτησε αν μου αρέσει και αν το κάνει καλύτερα από μένα, και της είπα μόνο να συνεχίσει και να μην σταματήσει.

Είχε βγει και το μισό βυζί της κατά λάθος από το μαγιό της και με ρώτησε αν ήθελα να το βάλει ξανά μέσα ή να το αφήσει να το βλέπω… μου είπε μάλιστα αν θέλω να το πιάσω λίγο, να με βοηθήσει να ξαλαφρώσω…

Της έπιασα δειλά - δειλά το βυζάκι, την στιγμή που άρχισε να μου τον παίζει πολύ γρήγορα, και να με ρωτάει αν θέλω πιο γρήγορα. Δεν πρόλαβα να απαντήσω και ένιωσα να χάνω το φως μου… έχυνα και έχυνα παντού, πάνω μου, πάνω της, μέχρι και στα μαλλιά της πετάχτηκαν κάποιες σταγόνες, και μια - δυο στο πιγούνι και στο μάγουλο.

Γούρλωσε τα μάτια και μου είπε ότι δεν είχε ξαναδεί άντρα να βγάζει τόσα πολλά χύσια και τόσο πηχτά…

Με κοίταξε στα μάτι με ένα χαμόγελο ικανοποίησης, και μπήκε μέσα στην μπανιέρα να ξεπλυθεί. Βγάζοντας το μαγιό της είδα το μουνάκι της, ήταν μικρό με λίγες τριχούλες και γυάλιζε, μάλλον από υγρά επειδή είχε καυλώσει.

Άρχισε να πλένεται μπροστά μου, και φυσικά μου ξανασηκώθηκε. Το είδε και μου είπε ότι καλόμαθα, αλλά δεν είχε άλλο παίξιμο, και έριξε το κρύο νερό πάνω μου, γελώντας, για να μου πέσει.

Είκοσι μέρες είχα τον γύψο στο χέρι, και συνέχισε να μου τον παίζει όλο αυτό το διάστημα, και τέσσερις φορές την μέρα μερικές φορές. Ξαπλώναμε στο κρεβάτι δίπλα - δίπλα, μου τον άρπαζε και τον έπαιζε μέχρι να χύσω, συνήθως πάνω της, γιατί της άρεσε πολύ η ιδέα του καυτού σπέρματος πάνω της.

Έχω γίνει τριάντα πέντε χρονών, έχουν περάσει δεκαοκτώ χρόνια, και καμιά γκόμενα δεν με έχει καυλώσει τόσο πολύ ποτέ, έστω και μόνο με το χέρι της. Ακόμα σκέφτομαι εκείνο το εικοσαήμερο, και τραβάω τις καλύτερες μαλακίες…