Οικογενειακή μεταμόρφωση (8ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.24 (17 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση (7ο μέρος)

Το SMS ήταν από τη θεία. Εκεί πήγε το μυαλό μου, ακόμη και πριν διαβάσω το SMS. H μάνα μου είναι άλλη κλάση γυναίκας. Δε θα μου έστελνε ένα τόσο κυνικό SMS. Θα ήταν μέσα στην καύλα και στη γλύκα και μάλλον θα με έπαιρνε τηλέφωνο αντί για μήνυμα. Από την άλλη, η θεία, όπως έχετε καταλάβει, είναι πολύ πιο τσαούσα γυναίκα και γαμιέται για να γαμηθεί, όχι για να αισθανθεί. Επίσης ο τρόπος που μιλάνε, διαφέρει εντελώς. Η μάνα μου μιλάει όπως αρμόζει σε κάθε περίσταση, ενώ η Άννα εκφράζεται πολύ πιο χύμα. Τεράστια διαφορά ανάμεσα στις δυο αδερφές. Τη στιγμή που το διάβασα, το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να ξαναγαμήσω ή να σκεφτώ οτιδήποτε περί sex. Είχα γαμήσει και χύσει τόσες φορές σε μία μόνο μέρα, που ήταν πλέον βασανιστικό. Πολοί από εσάς, ίσως και να με χλευάζεται, αυτή τη στιγμή. «Ρε τι λέει ο μαλάκας; Πάει καλά; Εδώ εμείς κάνουμε αμάν να γαμήσουμε και αυτός γάμησε σε 3 μέρες, 3 γυναίκες, και δε θέλει άλλο». Ξαναδιαβάστε τις προηγούμενες 7 συνέχειες, σκεφτείτε ότι όλο αυτό έγινε σε μία μέρα και πείτε μου αν θα την παλεύατε εκείνη τη στιγμή και για άλλο πήδημα.

Άραξα για λίγο στο μπαλκόνι και άναψα τσιγάρο. Έπρεπε να σκεφτώ. Η μάνα μου είχε πει ότι δεν πρέπει να αλλάξουν οι ζωές μας επειδή συνέβη ότι έχει συμβεί. Και έχει δίκιο. Δε γίνεται να αρχίσω τις κοπάνες, τα ψέματα, τις δικαιολογίες, επειδή βρήκα την ευκαιρία για τρελά γαμήσια. Άλλωστε, πιο εύκολα θα έφευγε από την ζωή μου η Γεωργία, παρά η μάνα μου και η θεία μου. Αυτές θα ήταν εκεί για μία ζωή. Όσο αντέχαμε όλοι θα είχα εύκολο γαμήσι. Δεν υπήρχε λόγος  να βιάσω πράγματα και καταστάσεις. Το θέμα ήταν πως θα έβρισκα τον χρόνο και τον τρόπο και να γίνουν όσα γίνουν, με εχεμύθεια και να μην εκτεθούμε. Έπρεπε να βρω και κάποιον να παρτουζώσω τη θεία άλλωστε. Και όχι κάποιον φίλο μου που μας γνωρίζει οικογενειακά, αλλά κάποιον που και να τον εμπιστεύομαι αλλά και να μην έχει τρόπο να πιέσει καταστάσεις. Αλλά αυτό δεν έπρεπε να με απασχολεί και τόσο πολύ, προς το παρόν. Και αύριο μέρα είναι. Γύρισα στο κρεβάτι και βρήκα τη μικρή, ήδη, κοιμισμένη. Έπεσα δίπλα της ξερός και χωρίς να περάσουν 2 λεπτά, με είχε πάρει ο ύπνος.

Το επόμενο πρωί, με βρήκε με το ζόρι να μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι για να πάω δουλειά. Ευτυχώς που η Γεωργία με πήρε 3 φορές τηλέφωνο για να με πείσει να σηκωθώ και να μην αργήσω για το γραφείο. Εκείνη ήταν ήδη στο σχολείο όπου διδάσκει από νωρίς. Κάνοντας ένα ντους και σκεπτόμενος και πάλι τι είχε παιχτεί τις προηγούμενες μέρες, βρέθηκα με την ψωλή καυλωμένη. Αμέσως θυμήθηκα το SMS της Άννας. Ευτυχώς που συνήλθα άμεσα και δεν άλλαξα την απόφαση που είχα πάρει την προηγούμενη μέρα.  Τα ξέχασα όλα, ντύθηκα και έφυγα για το γραφείο. Η ώρα είχε πάει 10.35 και είχα απορροφηθεί από τη δουλειά. Χτυπάει το κινητό και όπως όλοι καταλάβατε, είναι η θεία.

-    Καλημέρα

-    Καλημέρα μικρέ. Τι έγινε; Με ξέχασες;

-    Όχι δεν σε ξέχασα… ε ναι. Είμαι γραφείο, έχει πολύ δουλειά και ξεχάστηκα. Θα σε έπαιρνα εγώ.

-    Δεν σου είπα να μην πας στο γραφείο; Είσαι χαζός; Δε θες να γαμήσεις;

-    Θα σε πάρω εγώ σε 3 λεπτά. Με ακούν τώρα.

Δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί ότι και να πω όλο και κάποιος θα είχε στήσει αυτί. Οπότε βρήκα την ευκαιρία για ένα τσιγάρο στο χώρο που υπάρχει. Βρήκα μία απόμερη γωνιά και την κάλεσα.

-    Έλα

-    Με εκνεύρισες μικρέ. Περίμενα πως και πως το πρωινό.

-    Θεία, άκου με λίγο. Κι εγώ θέλω αλλά έχουμε και δουλειές. Δεν χανόμαστε. Εδώ είμαστε. Αλλά δεν πρέπει να με πάρει γραμμή ούτε η δικιά μου, ούτε και στη δουλειά. Κάποια μέρα που θα ξέρω ότι δεν έχω πολύ δουλειά, θα το κανονίσουμε κι θα έχω πάρει και άδεια. Μην το γαμήσουμε εντελώς το σκηνικό και μας βγει ξινό.

-    Κι εγώ που είμαι υγρή όλο το βράδυ, δεν με λυπάσαι;

-    (Βάζω τα γέλια) Εσύ έμεινες καυλωμένη όλο το βράδυ και δεν έπαιξες την μουνάρα σου ε; Αυτό θες να μου πεις;

-    Ανάθεμα σε Γιάννη. Που το ξέρεις;

-    Είσαι τόσο καυλιάρα που δεν αντέχεις. Πόσες φορές μαλακίστηκες;

-    1 φορά χθες το βράδυ και 1 σήμερα. Και πάλι είμαι καυλωμένη μαλάκα. Θέλω να με γαμήσεις.

-    Έλα κοψ’ το. Θα με καυλώσεις και μετά δεν θα μπορώ να κυκλοφορήσω.

-    Έτσι ρε καριόλη άντρα. Έτσι να νιώσεις όπως νιώθω και εγώ τώρα.

-    Θες να με εκνευρίσεις; Τι θες;

-    Θες να σου πω; Είσαι σίγουρος;

-    Όχι. Σκάσε. Ξέρω.

-    Πες μου. Πότε;

-    Δεν ξέρω.

-    Τι ώρα φεύγεις;

-    Στις 6

-    Η Γεωργία θα είναι σπίτι εκείνη την ώρα;

-    Αυτό ξέχασε το. Δεν το ρισκάρω. Πάμε στο ξενοδοχείο που είναι στην παραλιακή. Ξέρεις.

-    Ναι. Τι ώρα;

-    6:30 θα είμαι εκεί.

-    6:30 αποκλείεται. Πιο νωρίς. Δεν προλαβαίνω. Πρέπει 7.30 να είμαι σπίτι.

-    5:30. Δε μπορώ νωρίτερα.

-    Εντάξει. Θα ανέβω και θα σου στείλω SMS σε πιο δωμάτιο είμαι.

-    Ok. Κλείνω. Φιλιά.

Είχα ψιλοκαυλώσει. Δεν νομίζω ότι υπήρξε γυναικά στην ζωή μου, η οποία τόσο χύμα με ήθελε και το έλεγε. Με τρέλαινε η όλη φάση. Η φαντασίωση της εφηβικής μου ηλικίας, ήθελε σαν ζητιάνα της πούτσας μου, να τη γαμήσω. Σχεδόν με παρακαλούσε! H μαμά; Δεν είχαμε μιλήσει. Την είχα ξεχάσει μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό. Άναψα και ένα δεύτερο τσιγάρο και την κάλεσα.

-    Καλημέρα Γιάννη μου

-    Καλημέρα μαμά. Τι κάνεις;

-    Αχ πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά αγόρι μου.

-    Κοιμήθηκες καλά;

-    Είχα μήνες να κοιμηθώ τόσο καλά. Πίστεψε με. Εσύ;

-    Κι εγώ. Βέβαια το πρωί σηκώθηκα με το ζόρι.

-    Γιατί καλέ; Μην μου πεις ότι είχατε συνέχεια με την θεία σου; Ικανούς σας έχω!

-    Τι λες ρε μάνα; Είσαι με τα καλά σου;

-    Σίγουρα; Μου λες την αλήθεια;

-    Ε ναι βρε μαμά. Θα σου έλεγα ψέματα; Μόνο με την μικρή το κάναμε χθες γιατί είχε πολλές ορέξεις και φοβόμουν μην ψυλλιαζόταν τίποτα. Ειδάλλως ήμουν κομμάτια.

-    Καλά έκανε το αντράκι μου. Έτσι πρέπει. Είπαμε, δεν θα αλλάξουμε τις ζωές μας επειδή έχει αλλάξει η σχέση μας. Πότε θα περάσεις να σε δω πάλι;

-    Σήμερα δε μπορώ. Έχω πάρα πολύ δουλειά και μετά έχω υποσχεθεί στην μικρή να κάνουμε δουλειές στο σπίτι. Αύριο όμως σου υπόσχομαι ότι θα περάσω.

-    Δεν πειράζει μωρό μου. Θα σου μαγειρέψω και το αγαπημένο σου φαγητό. Σε κλείνω τώρα γιατί μου έστειλε η Άννα μήνυμα να πάμε στο supermarket.

-    Εντάξει μαμά. Δώσε της τα φιλιά μου. Ξέρεις που!

-    Πονηρέ. Αλλά αν μπορέσω, θα της τα δώσω!

-    Καλά θα κάνεις. Φιλιά μαμά.

Είχα αρχίσει ήδη τα ψέματα. Στη μικρή, στη μάνα μου. Αλλά μιας και μπήκα στο χορό, δεν γαμιέται, θα χορέψω. Έπρεπε να κρατήσω τις ισορροπίες ανάμεσα σε όλες αυτές τις, παράλληλες και μη, σχέσεις. «Σκάσε και κολύμπα, μαλάκα» είπα μέσα μου. Και γύρισα στο γραφείο μου μπας και ξεχαστώ με την δουλειά. Στο επόμενο τσιγάρο, έρχεται δίπλα μου ο Θάνος, από ένα διπλανό τμήμα.

-    Πως πάει Γιαννάκο; Όλα καλά;

-    Καλά ρε συ Θάνο. Μια χαρά.

-    Τι λέει; Πως πάνε οι γυναίκες σου;

-    Ε; ποιες γυναίκες μου ρε; Εγώ με την Γεωργία τραβιέμαι μόνο.

-    Άσε ρε μαλάκα. Με τη δικιά σου ακόμη τραβιέστε σε ξενοδοχεία;

-    Τι λες ρε; Τι είναι αυτά που λες;

-    Ξεκόλλα ρε. Μη τρελαίνεσαι.

-    Πως σου ήρθε αυτό τώρα;

-    Σε άκουσα που μιλούσες στο τηλέφωνο πριν ρε. Συγνώμη. Δεν ήταν πρόθεση μου. Αλλά ότι άκουσα ήταν μεγάλη κάβλα.

Είχα κομπλάρει. Η φάση είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις. Τώρα με πήρε γραμμή και από την δουλειά. Γαμώτο. Τον κοίταξα από πάνω μέχρι κάτω. Ωραίο παιδί ο Θάνος σκέφτηκα, ότι πρέπει για την παρτούζα. Η φήμη του ήταν ότι γενικά είναι γαμίκος αλλά και ότι μιλάει πολύ. Αλλά θα πρέπει να του κρατήσω και το στόμα κλειστό γιατί θα μαθευτεί παντού έτσι και μιλήσει. Έκανα 2 τζούρες. Χαμογέλασα και το παιχνίδι ξεκίνησε.

-    Άσε έχω μπλέξει με μία μιλφάρα, γάμησε τα.

-    Άντε ρε. Καλό μουνί;

-    Εξαρτάται από τα γούστα. Έχει γαμάτο πρόσωπο και απίστευτα βυζιά. Έχει κάτι κιλάκια παραπάνω αλλά δεν γαμιέται. Το ‘χει η καριόλα στο πήδημα.

-    Άντε ρε. Πόσο είναι; 40άρα;

-    Βάλε.

-    45;

-    Βάλε.

-    50;

-    52!

-    Ώπα ρε φίλε. Που τη βρήκες αυτή την καύλιάρα;

-    Είναι της γειτονιάς. Από το supermarket την τσίμπησα.

-    Κωλόφαρδε. Εγώ μέχρι 42 έχω πάρει.

-    Άσε. Είναι άλλη κλάση η γυναίκα. Απίστευτες κάβλες.

-    Κωλόφαρδε. Δεν σου το χα πάντως. Φαίνεσαι πολύ ήρεμο παλικάρι. Μπράβο ρε.

-    Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι. Η γκόμενα ψήνετε για παρτούζα. Τι λες;

-    Πλάκα μου κάνεις ε;

-    Όχι ρε σοβαρά. Γουστάρεις;

-    Ρε μαλάκα μην μου κάνεις πλάκα.

-    Λοιπόν. Άκου. Θα σε τραβήξω μία φωτογραφία, θα της τη δείξω και αν γουστάρει, θα σου δείξω μία δικιά της. Αν γουστάρει κι αυτή, το κανονίζουμε άμεσα.

-    Σοβαρολογείς; Έλα, τράβα με μία με το τσιγάρο.

Το σχέδιο είχε μπει σε εφαρμογή. Τον τράβηξα τη φωτογραφία, χαβαλεδιάσαμε λίγο και επιστρέψαμε στις δουλειές μας. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι την πονηριά μου την πήρα από την μάνα μου. Θυμήθηκα όλο το σκηνικό που είχε στήσει για να εκπλήξει και εμένα και την θεία χθες το απόγευμα. Χαμογέλασα και επέστρεψα στην δουλειά μου. Στις 5 ακριβώς, προφασίστηκα κάποια ανάγκη και έφυγα για το ξενοδοχείο. Οι καύλες μου είχαν φτάσει στο full μιας και σκεφτόμουν και την Άννα αλλά και την επικείμενη παρτούζα μαζί της και τον Θάνο. Στο μεταξύ μου είχε στείλει ένα SMS στις 5.25 λέγοντας «που είσαι μωρό μου. Οι βυζάρες μου σε περιμένουν ήδη. 113». Δεν κρατιόταν η καργιόλα. Είχε ήδη φτάσει και είχε ετοιμαστεί.  Χτύπησα την πόρτα και άκουσα ένα μικρό σπριντ από μέσα. Δείγμα ότι το μωρό καιγόταν. Άνοιξε γρήγορα και με τράβηξε μέσα απότομα. Ήταν ολόγυμνη και δεν ήθελε να την πάρει μάτι κανείς. Τη χάζεψα από πάνω μέχρι κάτω για να απολαύσω και πάλι το θέαμα.

-    Τι κάνεις καυλιάρα μου;

-    Μ... Τέτοια λέγε μου καργιόλη άντρα. Έλα μέσα, δεν αντέχω άλλο μόνη.

Με τράβηξε μέσα και με πέταξε στο κρεβάτι. Οι κινήσεις της ήταν γρήγορες και απότομες. Δεν έλεγε ψέματα, δεν άντεχε άλλο και ήθελε πούτσο. Στο στόμα, στα βυζιά, στο μουνί, στον κώλο, οπουδήποτε. Αλλά ήθελε πούτσο. Με έγδυσε σαν παλαβή. Τα παντελόνι και το boxer έφυγαν ταυτόχρονα. Τόση ήταν η μανία της. Ο πούτσος μου πετάχτηκε με δύναμη και κοπάνησε πάνω στην κοιλιά μου. Το θέαμα ήταν απόλυτα καβλωτικό. Η θεία Άννα με όλο της το είναι. Έκανε σαν τρελή. Μου άνοιξε τα πόδια, και χώθηκε ανάμεσα τους, ρουφώντας μου την ψωλή με μανία.

-    Σιγά μωρή. Εδώ είμαι. Δε θα φύγω. Δικός σου είναι ο πούτσος μου απόψε.

-    Μην με ξαναπείς μωρή. Κατάλαβες; Πες ότι θες, αλλά το μωρή κομμένο.

-    Ok, ok. Εντάξει. Κατάλαβα. Σε σκεφτόμουν όλη μέρα. Με τάραξες με την κουβέντα μας το πρωί.

Μεταξύ τσιμπουκιού και μαλακίας, έβγαιναν οι απαντήσεις της.

-    Εγώ να δεις ρε καριόλη. Σε περίμενα το πρωί, αλλά μου την έκανες. Και όχι μόνο αυτό, πήγα μετά με την μάνα σου supermarket και δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα.

-    Σε έφτιαξε πάλι η μάνα μου;

-    Που τέτοια τύχη γαμώτο. Η βλαμμένη ήθελε να πάει σπίτι να καθαρίσει, λέει γιατί 3 μέρες δεν είχε κάνει ούτε ξεσκόνισμα. Σήμερα βρήκε να το παίξει νοικοκυρά;

-    Εσύ να τα βλέπεις που μετά από τόσες καύλες χθες, ήθελες να πας για να μαζέψεις.

-    Εγώ αγόρι μου, έτσι και καυλώσω, μέχρι και μαραθώνιο τρέχω. Εκτονώνομαι με τις δουλειές.

-    Εκτονώσου στο καβλί μου τώρα ψώλα.

-    Μ… τέτοια να ακούω!

Κάποιες γυναίκες, τις κοιτάς και ξέρεις ότι το έχουν στο κρεβάτι. Με τη θεία το ξέρεις ότι είναι καλή, αλλά μέχρι να την δεις σε πλήρη δράση, δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να κάνει. Αφού μου τον είχε κάνει πέτρα με το κλασσικό τσιμπούκι, μου χαμογέλασε με νόημα. Δεν ήξερα τι να περιμένω από την πουτάνα. Εγώ ήμουν ανάσκελα και αραχτός, με το κεφάλι στο μαξιλάρι για να την κοιτάζω και εκείνη στα 4 ανάμεσα στα πόδια μου. Στηρίχτηκε στα χέρια της, τα οποία έβαλε δεξιά και αριστερά από την μέση μου, σήκωσε την πλάτη της και το θέαμα ήταν καθηλωτικό. Τα δύο βυζόμπαλα της, σε πλήρη έκταση. Η βαρύτητα είχε κάνει την δουλειά της και οι δυο βυζάρες της κρέμονταν και ακουμπούσαν πάνω στον πούτσο μου. Ουσιαστικά, τον εξαφάνισαν, λόγω του μεγέθους τους. Πήρα το κινητό στο χέρι και την τράβηξα φωτογραφία. Κοιτούσε στην κάμερα με εκείνο το αυτάρεσκο χαμόγελο της, πού έλεγε «είσαι στο έλεος  μου τώρα». Χωρίς να κάνει τίποτε άλλο άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω, σαν κάποιος να την γαμούσε από πίσω. Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Έτσι την φανταζόμουν χρόνια τώρα και με αυτή την εικόνα είχα χύσει δεκάδες φορές. Τα βυζιά της με χάιδευαν στα μπούτια, στα αρχίδια, στο πούτσο μέχρι και την κοιλιά μου. Ήξερε τι έκανε η πόρνη. Ποιος ξέρει πόσοι άντρες είχαν τρελαθεί στο παρελθόν με αύτη την κίνηση της. Το είχε τελειοποιήσει.

-    Να συνεχίσω μωρό μου έτσι, θέλεις να ασχοληθούμε με κάτι άλλο ή να δοκιμάσω πάνω σου κάτι άλλο με τα «κορίτσια»;

-    Τα κορίτσια, τα κορίτσια…

Είπα μέσα στη κάβλα μου.

-    Σήκω.

Σα μαστουρωμένος, σηκώθηκα και περίμενα να δω τι με περιμένει. Εκείνη έπεσε στα γόνατα, ένωσε τις βυζάρες τις και φυλάκισε ανάμεσα τους την ψωλάρα μου. Ποια ψωλάρα δηλαδή, που εγώ με το 17άρι εργαλείο, ήμουν πολύ μικρός για αυτά τα μεγέθη βυζιών. Για να γίνει σωστή δουλειά, πρέπει να έχει κάποιος τουλάχιστον 25άρα. Αλλά αυτό δεν φαινόταν να την ενοχλεί καθόλου. Ουσιαστικά είχε αγκαλιάσει και ενώσει τα βυζιά της και με τα δυο χέρια και άρχισε να κινείται πάνω κάτω. Όνειρο. Κάβλα. Αρρώστια. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. Δεν είναι η αίσθηση του στενού μουνιού η του κώλου. Είναι κάτι πολύ απαλό αλλά απίστευτα καβλωτικό. Ήταν η θέση και η στάση της. Ο όγκος των βυζιών της σε σχέση με την υποτιθέμενη ψωλάρα μου. Ήταν το βλέμμα της που ρουφούσε κάθε έκφραση κάβλας από το πρόσωπο μου. Είχε βγάλει την ναζιάρικη, κοριτσίστικη φωνή της.

-    Σ’ αρέσει μωρό μου;

-    Τι με ρωτάς τώρα κάβλα μου. Δεν με βλέπεις;

-    Σε βλέπω αλλά θέλω και να το ακούω μωρό μου.

-    Με έχεις τρελάνει. Είσαι θεά. Είσαι η θεά της ισπανικής, καργιόλα.

-    Είμαι, είμαι;

-    Μόνο εσύ θα μπορούσες να καταφέρεις κάτι τέτοιο. Κάβλα τρελή είσαι θεία μου. Κάβλα.

Ο ρυθμός και η ένταση που είχε πιάσει ήταν μαγική. Ένιωθα πραγματικά σα να μαλακίζομαι, αλλά όχι με το χέρι αλλά με τις θεϊκές τις βυζάρες. Αν συνέχιζε έτσι, θα έχυνα από τώρα. Και δεν ξέρω αν ήθελα να χύσω ακόμη ή όχι. Αλλά η θεία είχε άποψη.

-    Έλα, έλα γαμιά μου. Δώστα μου. Δώστα στις βυζάρες της θείας Άννας. Αυτό δεν ήθελες πάντα αγόρι μου; Από τότε που ήσουν πιτσιρίκος και με έπαιρνες μάτι στο δωμάτιο, στην παραλία, όπου μπορούσες, μέχρι και σήμερα; Αυτές τις βυζάρες δε σκεφτόσουν πάντα; Ε να η ευκαιρία σου. Χύσε με εκεί που με έχουν χύσει όλοι οι άντρες που με πήραν. Όλοι τους με έχυσαν έτσι, δε θα είσαι εσύ η εξαίρεση. Έλα γαμιά μου. Έλα καβλιάρη μου. Έλα…

Δεν άντεχα να την ακούω άλλο. Δεν ξέρω αν ήταν η ισπανική, η φωνή της, αυτά που έλεγε ή όλα μαζί. Δεν μπορούσα άλλο. Δεν είχα που να ακουμπήσω. Έτρεμα ολόκληρος. Της έπιασα γερά το κεφάλι και άρχισα να χύνω. Έχυνα και έχυνα, δεν ξέρω και εγώ για πόση ώρα. Τα μάτια μου ήταν κλειστά και ένιωθα κάθε σταγόνα σπέρματος που έβγαινε από μέσα μου. Ήθελα να σωριαστώ κάτω, τόσο έντονο ήταν το τελείωμα. Αλλά κρατήθηκα στο ύψος των περιστάσεων. Άνοιξα τα μάτια και περίμενα να δω το πρόσωπο της χυμένο, να στάζει με το σπέρμα μου. Αλλά αντ’ αυτού, δεν υπήρχε τίποτα. Ήταν πεντακάθαρο. Αφού απομακρύνθηκα 20 πόντους, είδα τα ποτάμια του σπέρματος να ρέουν πάνω στην κοιλιά της. Είχε αφήσει τα βυζιά να πέσουν και είδα και τα υγρά πάνω τους. Ήταν τόσο μεγάλο το τοίχος που είχε φτιάξει η πουτάνα με τις βυζάρες της, που είχε εγκλωβίσει και σκεπάσει εντελώς το πουτσοκέφαλο. Το τι συνέβη από εκεί και μετά μπορούν να το καταλάβουν όλοι.

-    Αγόρι μου, σου άρεσε;

Την σήκωσα όρθια, την κόλλησα στον τοίχο και έχωσα την γλώσσα βαθιά μέσα στο στόμα της. Εκείνη αφέθηκε και τα χέρια μου χάιδεψαν κάθε πόντο του κορμιού της. Αυτός ήταν ο τρόπος μου να της απαντήσω στην ερώτηση που μου έκανε. Και από βογγητά που έβγαζε, φαινόταν ότι το εκτίμησε δεόντως.

Συνεχίζεται…

(θα ήθελα πολύ να μάθαινα τα σχόλια σας)(Copyright protected OW ref: 94111)