Μητριά - μάνα, όλα μαζί (6ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.70 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μητριά - μάνα, όλα μαζί (5ο μέρος)

Επέστρεψε η μητριά μου από της διακοπές με τον μπαμπά. Ήταν μεσημεράκι. Ήμουν μονάχος στο σπίτι, η Μυρτώ απουσίαζε. Ο Πατέρας σωριάστηκε στον καναπέ και με διάταξε να βοηθήσω τη γυναίκα του με της βαλίτσες. Πήρα της βαλίτσες και πήγα στο δωμάτιο τους. Βρεθήκαμε οι 2 μας μόνοι. Με αγαλλίασε και μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και μου ψιθύρισε:

-    Σε επιθύμησα πουτσαρά μου…

και μου χάιδευε τον πούτσο έξω από το παντελόνι.

-    Δε σε γάμησε καλά ο γέρος μου;

-    Με γάμησε αλλά θέλω κι εσένα…

και κατέβασε με μια κίνηση το παντελόνι και το μποξεράκι μου, αφήνοντας την πούτσα μου ελεύθερη. Άρχισε να τσιμπουκώνει τον πούτσο μου. Η πίπα της ήταν επαγγελματική. Έγλειφε με τις κόκκινες χειλάρες της την ψωλάρα μου με μανία, κάνοντας με να τρελαθώ και μέσα σε λίγα λεπτά να της γεμίσω το στοματάκι με καυτό ψωλόχυμα. Εκείνη τα καταπίνει λαίμαργα λέγοντας μου ότι τα χύσια μου είναι νόστιμα. Όταν συνήρθα από την καύλα της λέω:

-    Πρέπει να μιλήσουμε!

-    Τι συμβαίνει αγόρι μου;

Καθίσαμε στην άκρη του κρεβατιού και με ανήσυχο ύφος με ξαναρώτα:

-    Τι συμβαίνει αγόρι μου;

-    Κοίτα, της λέω, η Μυρτώ γαμιέται.

-    (Χαμογέλασε) Το ξέρω ότι γαμιέται κι εγώ το κάνω!

-    Όχι, της λέω, εννοώ μαζί μου!

Πάγωσε για λίγο, έφυγε το χαμόγελο απ’ τα χείλη της.

-    Ποσό καιρό;

-    Έχει 3 μέρες.

-    Πρόσφατα δηλαδή.

-    Ναι.

-    Πως έγινε;

Της εξιστόρησα την όλη φάση, δεν έλεγε τίποτα, απλά άκουγε. Της είπα ότι η κόρη της ποθεί πολύ τη μαμά της. Τα έχασε, ζήτησε περιστέρες λεπτομέρειες και της τα είπα όλα. Φερνόταν σκεφτική.

-    Οκ, μου λέει, μπορείς να πηγαίνεις.

Τα έχασα.

-    Τι θα κάνουμε;

-    Άσε θα σκεφτώ εγώ.

Πέρασαν μερικές μέρες χωρίς να συμβεί τίποτα, ούτε με τη μητριά ούτε με την κόρη. Μέχρι που ένα πρωινό ο μπόμπας μου ανακοίνωσε πως θα έφευγε για ταξίδι. Στο αεροδρόμιο θα τον έπαιρνε η γυναίκα του. Μόλις έφυγαν εγώ και η Μυρτώ τρέξαμε στο δωμάτιο των γονιών μας. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι γυμνοί και άρχισα να τη φιλώ απαλά σε όλο της το σώμα.

-    Σε έχω επιθυμήσει!

-    Κι εγώ, πάρα πολύ!

-    Την άκουσες ψες που γαμιόταν την πουτάνα τη μαμά μου;

-    Ναι την άκουσα.

-    Μαλακίστηκα ακούγοντας τους, εσύ;

-    Κι εγώ.

-    Ήθελα να έρθω να με γαμάς όταν πηδιόταν κι αυτή!

-    Γιατί δεν ήρθες;

-    Φοβόμουν.

Μου πήρε τον πούτσο στο στόμα κι εγώ από την καύλα άρχισα να της γαμώ το στόμα. Έφερε το κατακόκκινο μουνάκι της στο στόμα μου και άρχισα να της το γλείφω με μανία. Κάναμε ένα υπέροχο 69. Όπως της έγλειφα τη μουνάρα της, πρόσεξα με την άκρη του ματιού μου τη μητριά μου να στέκεται στην πόρτα να μας κοίτα αμίλητη. Η Μυρτώ δεν μπορούσε όπως βρισκόταν να τη δέει.

-    Μυρτώ μου θα ήθελες να είχαμε και το μουνάκι της μαμάς σου;

-    Πολύ καύλα μου, πολύ θα το ήθελα!

-    Τι θα το έκανες;… πες μου θέλω να το ακούσω!

-    Μ… θα το τρέλαινα στο γλείψιμο. Θέλω πάρα πολύ να το γευτώ γαμώτο…

και να με γλείφει με μαεστρία βγάζοντας τα απωθημένα της πάνω στη δικιά μου πουτσα. Η μητριά μου στεκόταν στην γωνία της πόρτας, άκουγε τα όσα λέγαμε και έβλεπε. Σήκωσε σίγα-σίγα την φούστα που φορούσε, τράβηξε στο πλάι το δαντελένιο τις στρινγκάκι και άρχισε να χαϊδεύει απαλά το πρησμένο από καύλα μουνάκι της. Συνέχισα να γλείφω το μουνάκι της Μυρτώς όπως κι αυτή να γλείφει εμένα.

-    Μυρτώ μου έχεις υπέροχο, γλυκό μουνάκι… το λατρεύω.

Όπως ήμασταν στο κρεβάτι, εγώ από κάτω και η Μυρτώ από πάνω σε στάση 69, ανοίγει διάπλατα την πόρτα η μητριά μου και κοντοστάθηκε στην πόρτα. Η Μυρτώ πάγωσε, φυσικά κι εγώ ήμουν σε αμηχανία, κανείς δεν μιλούσε. Τελικά η μητριά μου προχώρησε προς το μέρος μας, στάθηκε απέναντι από την κόρη της σήκωσε την φούστα πάνω, έκανε στο πλάι το στρινγκ της και με το άλλο χέρι πηρέ το κεφάλι της Μυρτώς και της λέει:

-    Αφού θες το μουνάκι της μαμάς σου, έλα, παρ’ το, παρ’ το πουτάνα…

κι έσπρωχνε το κεφάλι της κόρη της ανάμεσα στα σκέλια της. Με γρήγορες κινήσεις σηκώθηκα, έσπρωξα τη μητριά μου να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Της έβγαλα τα ρούχα, της άνοιξα διάπλατα τα πόδια και χάιδευα το υγρό της μουνάκι.

-    Μυρτώ… έλα!

διέταξα επιτατικά κι αυτή σα μαγεμένη απλά υπάκουσε. Γονάτισε μπροστά στα ανοιχτά πόδια της μαμάς της και έβαλε το κεφάλι ανάμεσα στα σκέλια της και άρχισε σαν τρελή να το γλείφει. Εγώ με τη σειρά μου, πήγα κοντά στο πρόσωπο της, της έδωσα στο στόμα των καυλωμένο μου πούτσο. Άρχισε να το γλείφει, να το γλείφει όπως μόνο αυτή ήξερε. Δεν άντεξα πολύ και έχυσα. Της γέμισα το στόμα με τα χύσια μου κι αυτή τα καταπίνει όλα χωρίς να αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη. Η Μυρτώ συνέχισε να απολαμβάνει το μουνάκι της μαμάς της που ποθούσε τόσα χρόνια.

-    Κάντε 69…

τις διέταξα και σαν υπάκουα πουτανάκια έβαλαν το πρόσωπο τους η μια μέσα στο μουνάκι της άλλης και άρχισαν να γλείφονται. Εγώ κάθομαι σε μια καρεκλά και να απολαμβάνω το υπέροχο θέαμα. Βλέπω μαμά και κόρη να γλείφονται και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή. Μετά από λίγο, πιο έμπειρη η μητριά, σηκώθηκε, έβαλε την κόρη της να ξαπλώσει και μπήκε ανάμεσα της. Άρχισε να τρίβει το μουνάκι της με το μουνάκι της κόρης της λες και τη γαμούσε. Βλέπω το υπέροχο θέαμα και να νιώθω τον πούτσο μου να γίνεται πέτρα και να το παίζω για πάρτη τους. Σε λίγο, λες και ήμασταν συνεννοούμενοι, χύσαμε και οι τρεις. Η μητριά μου ξάπλωσε στην αγκαλιά της κόρης της, άρχισαν να χαϊδεύονται, να φιλιούνται με πάθος και εγώ να κάθομαι στην καρέκλα. Βλέποντας τες και ξέροντας πώς από τούδε και στο εξής μια καινούργια εμπειρία είχε ξεκινήσει για όλους μας.(Copyright protected OW ref: 93959)