Οικογενειακή μεταμόρφωση (6ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.27 (15 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση (5ο μέρος)

-    Εγώ ή ο μπαμπάς;

-    Χμ... Κοίτα. Σίγουρα ο δικός σου πούτσος είναι μεγαλύτερος και πιο χοντρός. Αλλά...

-    Αλλά τι;

-    Δεν τον ένιωσα αγόρι μου μέσα μου για να μπορώ να συγκρίνω καλύτερα.

-    Πίστεψε με αδερφή το χάρισμα είναι κληρονομικό!

-    Ναι ε; Πρόλαβες και τον δοκίμασες;

-    Ε ναι ρε θεία. Έτσι θα την είχα αφήσει; Τι είμαι; Καμιά αδερφή;

-    Μ... Που το κάνατε; Πεθαίνω να μάθω.

-    Εδώ στην κουζίνα, στα όρθια.

-    Άντε! Για πες Σοφάκι. Καλός; Καλός;

-    Δεν θα σου πω. Θα στον ετοιμάσω να τον δοκιμάσεις…

και όπως ήμασταν ξαπλωμένοι στον καναπέ δίπλα-δίπλα, η μαμά έφερε το σώμα της πιο χαμηλά, μου άνοιξε τα πόδια και γύρισε μπρούμυτα. Μου τον έπιασε και με τα δύο χέρια και ξεκίνησε ένα βασανιστικά αργό γλείψιμο στα αρχίδια. Η θεία την κοίταζε με μεγάλη προσήλωση κι εγώ δεν έχασα την ευκαιρία να περάσω το χέρι μου κάτω από το μπλουζάκι και να αρχίσω το χούφτωμα στις βυζάρες. Και πάλι! Δεν γινόταν να αντισταθώ σε αυτό το θεϊκό χάρισμα της θείας Άννας. Εκείνη μου χάιδευε το πρόσωπο απαλά ενώ τα μάτια της δεν ξεκόλλησαν από τον πούτσο μου που γινόταν τεράστιος, δευτερόλεπτο με το δευτερόλεπτο, αφού η μαμά πλέον μου ρουφούσε και τα δύο, μεγάλα και κρεμαστά, αρχίδια. Πάνω που το πράγμα γινόταν όλο και καλύτερο, χτύπησε το κινητό της θείας.

-    Μην το σηκώσεις μωρή!

-    Δεν γίνεται είναι ο Κώστας μου. Έχουμε να μιλήσουμε 1 βδομάδα.

Χωρίς να φύγει όμως από δίπλα μου, σηκώνει το τηλέφωνο και αρχίζει να μιλάει με τον ξάδερφό μου. Η μάνα, μεγάλη πουτάνα σε κάτι τέτοια, δεν έχασε την ευκαιρία. Άφησε τον πούτσο μου, λες και δεν την ένοιαζε πια για τις καύλες μου, και πήγε και έκατσε δίπλα στη θεία. Όσο εκείνη μιλούσε, η μαμά της σήκωσε το μπλουζάκι και χύθηκαν και πάλι μπροστά μας τα δύο της «θωρηκτά».

-    Ρε μάνα ας' τη να μιλήσει!

-    Όχι, όχι. Έλα κι εσύ. Τρελαίνετε για κάτι τέτοια. Άκου που σου λέω. Δεν είναι η πρώτη φορά.

-    Ναι, ναι αγόρι μου. Και εσύ μου λείπ…

Σε αυτό το σημείο η θεία έχασε τα λόγια και την αναπνοή της, μια που και οι δυο ταυτόχρονα, μάνα και γιος, πήραμε από ένα βυζί και ρώγα στο στόμα. Κοιταζόμασταν στα μάτια ενώ τη γλείφαμε λες και πέρα από την αίσθηση της πετρωμένης ρώγας, δε θέλαμε να χάσουμε και το θέαμα να κοιτάμε ο ένας τον άλλο πως το κάνει. Η μάνα μου τη θήλαζε όπως κάνουν τα μωρά στις μαμάδες τους, ενώ εγώ είχα βγάλει την γλώσσα έξω, έφτυνα τη ρώγα της και μετά έπαιζα πεταχτά, ίσα-ίσα να ακουμπάει. Δεν μπορώ να φανταστώ πως αισθανόταν η θεία εκείνη τη στιγμή έχοντας δύο αχόρταγα στόματα να παίζουν με τα βυζιά της με εντελώς διαφορετική τεχνική. Η Άννα έκανε μεγάλη προσπάθεια να μιλήσει με το γιο της χωρίς να καταλάβει εκείνος κάτι αν και κάποιες φορές πρέπει να την ρωτούσε αν της συμβαίνει κάτι, παίρνοντας την κλασσική απάντηση «τίποτα». Είχα πιάσει και με τα δυο χέρια το βυζί της θείας και το έπαιζα ώσπου η μαμά, άφησε το δικό της, και ήρθε στο δικό μου. Γλωσοφιλιόμασταν με τη ρώγα της θείας ανάμεσα στις γλώσσες μας. Δεν διανοείστε το πόσο πιο καυλωτικό μπορεί να είναι αυτό, από ένα τσιμπούκι, ας πούμε. Με το ένα χέρι είχα πιάσει το καβλί μου και το βαρούσα. Δεν άντεχα να μην τον πιάνω άλλο.

-    Ναι, ναι Κώστα μου. Πρέπει να σε κλείσω τώρα. Μου χτυπάει άλλη γραμμή.

(άλλαξε γραμμή και άρχισε να μιλάει με τον θείο μου)

-    Ναι; Ναι Άκη. Τελείωσε το ματς; Ναι εντάξει θα έρθω σε λίγο να μαζέψω. Πάλι χάλια μου κάνατε το σπίτι; Καλά-καλά έρχομαι. (και έκλεισε το τηλέφωνο)

-    Αχ γαμώ το σας. Τι μου κάνετε;

-    Αφού σου αρέσει Αννούλα μου. Γιατί παραπονιέσαι; Μήπως ο Γιαννάκης μου δε σε έγλειψε καλά;

-    Όχι το αγόρι μου είναι τέλειο. Με τρελάνετέ και οι δυο σας. Πρώτη φορά στη ζωή μου μιλάω στο τηλέφωνο και με θηλάζουν 2 γλώσσες. Γαμώ το πρέπει να φύγω όμως.

-    Όχι ρε θεία, δε γίνετε αυτό. Μείνε!

-    Αγόρι μου, ούτε εγώ θέλω να φύγω, αλλά…

Έσπρωξα ελαφρά τη μάνα μου στο πλάι, και έπεσα πάνω στην θεία, ανάμεσα στο πόδια της. Θυμίζω ότι είμαστε στο σαλόνι, στον καναπέ. Με μία κίνηση, της παραμέρισα το string και κέντραρα το πουτσοκέφαλο μου στην ήδη πλημμυρισμένη μουνάρα της Άννας.

-    Μη… όχι! Σταμάτα. Πρέπει…

Στο «Πρέπει», πίεσα το πούτσο μου στο μαλακό μουνί της θείας. Δε δυσκολεύτηκα πολύ, όπως με τη μαμά και αυτό μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα ότι τις τελευταίες μέρες πρέπει να έχει φάει αρκετό γαμήσι για να μπορεί να πάρει το χοντρό καβλί μου τόσο εύκολα. Η μάνα δεν περίμενε ότι θα φερθώ τόσο επιθετικά και ήταν και πάλι στο πάτωμα, στα γόνατα και κοίταζε το τι συνέβαινε. Η θεία, εμφανισιακά, είναι αυτό που λέμε κοντοπούτανο. Κοντούλα με λίγο γεμάτη περιφέρεια αλλά όχι πολύ. Αυτό που λέμε, νταρντανογυναίκα. Σε αντίθεση με τη μάνα μου. Το μουνί της απολαυστικό. Την είχα στριμώξει στη γωνία του καναπέ και τη σφυροκοπούσα.

-    Έτσι μωρό μου! Έτσι γάμα με, έτσι…

Περιέργως, δεν έβριζε. Προφανώς ο πούτσος μου είχε καρφωθεί στην μήτρα της και της προκαλούσε τέτοιο ερεθισμό που δεν την άφηνε να σκεφτεί και να πει πολλά. Τα βυζιά της, το ένα πεσμένο στην μία πλευρά και το άλλο στην άλλη, πλαδαρά, κουνιόντουσαν πέρα δώθε με απίστευτη ορμή. Εγώ περιοδικά, τραβιόμουν έξω και την κάρφωνα με μανία, τον έχωνα ολόκληρο μέσα της. Κάθε φορά που συνέβαινε αυτό, ένα έντονο βογγητό έβγαινε μέσα από την θεά και η πίεση που ασκούσα μέσα της, την έκανε να ανασηκώνεται λίγο. Η μαμά ήταν αποσβολωμένη. Στηρίζονταν στο πάτωμα στο ένα χέρι, είχε ανοίξει τα πόδια και έτριβε έντονα το μουνί της κοιτάζοντάς μας. Ήταν σαν μία έφηβη που βλέπει τσόντα, μόνο που αυτό που έβλεπε ήταν πολλές κλάσεις καλύτερο. Το γιο της, το καμάρι της, την αγάπη της ζωής της, να γαμάει σα σκύλα την αδερφή της, το αντικείμενο του πόθου της πολλά χρόνια τώρα. Με μισόκλειστα τα μάτια, δείγμα ότι η καύλα της είχε φτάσει στην κορύφωση, έτριβε το πανέμορφα ξυρισμένο με την ψιλή, μουνάκι της. Πλημμυρισμένο από τα υγρά της εδώ και ώρα.

-    Πες μου μωρή καριόλα τώρα, εγώ ή ο πατέρας μου;

-    Εσύ αγόρι μου, εσύ. Κανείς δεν με έχει γαμήσει όπως εσύ τώρα. Ούτε ο πατέρας σου, ούτε ο άντρας μου. Είσαι ο μεγαλύτερος γαμιάς της οικογένειας. Τι πούτσα είναι αυτή!

Και κάπου εκεί άρχισε να έχει έντονους σπασμούς. Το μάτι της είχε γυρίσει και φαινόταν το άσπρο του ματιού μόνο. Είχε γαντζωθεί πάνω μου και τραντάζονταν ολόκληρη. Εγώ κατέβασα ταχύτητα και την άφησα να το απολαύσει. Ήταν το απόλυτο χύσιμο, αλλά είχα ξεχάσει την παρουσία της μαμάς. Ένιωσα στο πρόσωπο μου να πέφτουν σταγόνες. Σαν να έβρεχε. Αλλά ήταν τα υγρά της μάνας μου. Ταυτόχρονα με την αδερφή της, η μάνα μου είχε έρθει και εκείνη σε οργασμό, σαν ένα μικρό squirt. Ίσα-ίσα πρόλαβα με την άκρη του ματιού να δω τα υγρά που πετάγονταν από το μουνί της, προς τα εμάς, πιτσιλώντας μας, τον καναπέ και το πάτωμα. Είχα καταφέρει να φέρω σε οργασμό, ταυτόχρονα σχεδόν και τις δύο αδερφές, την μία με ένα άγριο γαμήσι, την άλλη με το μάτι. Όπως θυμάστε, εγώ είχα χύσει πριν από 15 λεπτά, οπότε δεν ήμουν ακόμη έτοιμος για να χύσω και εγώ. Είχα γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα όμως. 3 κορμιά σε ένα δωμάτιο γεμάτο υγρά παντού, να βαριανασαίνουν χωρίς να ακούγεται απολύτως τίποτα. Ήμουν ξαπλωμένος πάνω στη θεία και ένιωθα το στήθος να φουσκώνει και να ξεφουσκώνει προσπαθώντας να βρει την ανάσα της. Το κεφάλι μου ήταν γυρισμένο προς τη μάνα μου και έβλεπα αυτό το χαμόγελο που προέρχεται από έντονη χαρά, ως ευτυχία και ηδονή.  Όλο αυτό που είχε στήσει, το έβλεπε να εξελίσσεται πέρα από την πιο τρελή της φαντασίωση.

-    Δεν ξέρω τι να πω πια. Είστε θεότρελοί και οι δυο. Αντί να είμαι στο δρόμο προς το σπίτι μου αυτή τη στιγμή, είμαι ξαπλωμένη εδώ με αυτή την ψωλάρα, καυλωμένη ακόμη, μέσα μου. Δεν το πιστεύω.

-    Και που είσαι ακόμη Σοφάκι, και που είσαι ακόμη…

-    Καλά εσύ είσαι ανεκδιήγητη. Τον άφησες εδώ να με ξεσκίσει και μας κοίταζες λες και έβλεπες καμιά τσόντα. Δεν ήρθες πιο κοντά να συμμετέχεις κι εσύ.

-    Ρε συ Άννα, δεν τον είδες τον μικρό; Πότε έπεσε πάνω σου, πότε στον κάρφωσε, πότε σε έφτασε σε οργασμό, δεν το κατάλαβα, είχε κολλήσει το μυαλό μου. Δεν σε έχω δει να χύνεις έτσι ποτέ.

-    Αλήθεια είναι. Τέτοιο δυνατό οργασμό δεν πρέπει να ξανά είχα. Τόσο έντονο γαμήσι, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, δεν το έχω ξαναβιώσει.

-    Η μαμά μου είπε κάτι νωρίτερα. Ότι τα καλύτερα γαμήσια είναι τα μικρού μήκους και πολύ έντονα. Και εγώ ακολούθησα την συνταγή της.

-    Άντρακλα μου εσύ, είπε η θεία…

μου έπιασε το πρόσωπο και μου έδωσε ένα από τα καλύτερα φιλιά που έχω απολαύσει ποτέ. Και αργό και έντονο και με πολύ γλώσσα. Ο τρόπος που με φιλούσε ήταν σαν να με ευχαριστούσε μέσα από την ψυχή της. Έτσι εκφράζονται οι γυναίκες. Με το φιλί. Εκεί καταλαβαίνεις πολλά.

-    Άντε σήκω τώρα, για να σηκωθώ να φύγω και εγώ. Να δω πως θα πάρω τα πόδια μου σήμερα. Και έχω να κάνω και δουλειές γαμώ το.

-    Ρε θεία, χαλάρωσε λίγο. Από το γαμήσι στις δουλειές; Πας καλά;

-    Πες της τα Γιάννη. Και εγώ τα ίδια της λέω όταν έρχεται εδώ. Πάντα φεύγει με την ψυχή στο στόμα για να πάει να μαζέψει το σπίτι της. Ψυχαναγκαστική είναι.

-    Και ποιος θα τα μαζέψει Σοφία; Ο Φούφουτος;

-    Εντάξει ρε συ θεία, και αύριο μέρα είναι.

-    Αύριο είναι μία άλλη μέρα. Πρέπει το σπίτι μου να είναι έτοιμο γιατί έχω να κάνω άλλες δουλειές. Δε γίνεται.

-    Ε να έρθω να σε βοηθήσω αύριο, αν είσαι τόσο πιεσμένη Άννα.

-    Μετά το σημερινό, αν έρθεις αύριο από το σπίτι, να δεις ποιος θα πιέσει ποιόν, Σοφάκι!

Και για άλλη μία φορά το γέλιο πήγε σύννεφο. Σηκώθηκα από πάνω της και απόλαυσα το θέαμα να δω μία τέτοια γυναικάρα να ντύνεται μπροστά μου. Πάντα με καύλωνε αυτή η στιγμή. Και πόσο μάλλον όταν είχα μπροστά μου μία τόσο πληθωρική γυναίκα. Ο τρόπος που σκύβει να πάρει το φόρεμα της από το πάτωμα και τις βυζάρες της να αιωρούνται στο κενό, το πώς ζορίζεται για να φορέσει το σουτιέν της και πάλι και να τακτοποιήσει τις βυζάρες της μέσα σε αυτό, το πώς φοράει το φόρεμα αλλά και τα παπούτσια, είναι τόσο ηδονικό για μένα, όσο δεν φαντάζεστε. Παρόλο που είχα φορέσει το μποξεράκι μου, χωρίς να το καταλάβω, ο πούτσος μου είχε ξεπεταχτεί μέσα από την τρύπα. Όσο ντυνόταν η θεία, είχαν έναν διάλογο με την μάνα μου που και εκείνη στο μεταξύ  είχε φορέσει το νυχτικό της και κανόνιζαν για να πάνε μαζί στο super market αύριο, λες και είχαν ξεχάσει τι είχε συμβεί μόλις 5 λεπτά πριν. Η γυναικεία παράνοια! Μόλις τελείωσαν την κουβέντα τους…

-    Ανιψιέ! Ακόμη καυλωμένος είσαι πουλάκι μου;

-    Βρε συ Γιάννη, πάλι; Δεν σου είπα να μαζεύεσαι όταν τελειώνουμε;

-    Ασ' τον καλέ συ. Πω, πω. Δεν αντέχεσαι. Θυμάσαι τι κάναμε σε τέτοιες περιπτώσεις, με το πατέρα του;

-    Ναι, ναι, θυμάμαι…

-    Τι λες; Το κάνουμε άλλη μία φορά; Δεν θα αντέξει πολύ, φαίνεται…

Εγώ τις κοιτούσα για πολλοστή φορά μη μπορώντας να καταλάβω τι ακριβώς εννοούν. Κατάλαβα στο περίπου αλλά δεν είχα φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Με πλησίασαν με στυλάκι εντελώς ξεκολέ. Κουνιστές και με ένα χαμόγελο αυτάρεσκο, σα να έλεγαν, «τώρα θα δεις καργιολάκο». Εγώ ήμουν καθιστός στον καναπέ και εκείνες, ήρθαν και έκατσαν στα γόνατα, πάνω στον καναπέ. Η μάνα μου, μου έπιασε τα αρχίδια σφιχτά ενώ η θεία μου τον έπιασε γερά και άρχισε να μου τον μαλακίζει. Ένωσαν τα χείλη τους και άρχισαν να δίνουν, η μία στην άλλη, ένα απίστευτα πρόστυχο γλωσσόφιλο. Δεν ήταν το ερωτικό φιλί. Ήταν ένα παθιασμένο φιλί με τις γλώσσες τους να βγαίνουν από το στόμα και να παίζει η μία την άλλη, έξω από το στόμα. Πρόστυχο. Έτσι το αντιλαμβανόμουν και εγώ και ο πούτσος μου, που σιγά-σιγά καταλάβαινα ότι θα χύσει για άλλη μία φορά, σήμερα. Το σφίξιμο των αρχιδιών μου από τη μαμά ήταν πολύ έντονο. Το χέρι της θείας είχε πιάσει την τέλεια ταχύτητα. Έκανα να πλησιάσω και εγώ για να συμμετέχω στο φιλί τους αλλά το χέρι της μαμάς με έσπρωξε πίσω.

-    Γιαννάκη ήρθε η ώρα μωρό μου. Χύσε με και πάλι στο στόμα.

Και άφησε τα χείλη της αδερφής της και τα κόλλησε στο πουτσοκέφαλο μου. Ένας πούτσος, δύο χέρια, ένα στόμα. Και μία έκρηξή σπέρματος από μένα, αφιερωμένη στα καλύτερα μουνιά που υπάρχουν στη ζωή μου. Την μάνα μου και την θεία μου. Όλο μου το κορμί σφίχτηκε και πάλι από την ένταση. Όσο σπέρμα μου είχε μείνει μέσα στο κορμί, χάθηκε στο λαιμό της μάνας μου. Δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο. Τον κράτησε μέσα στο στοματάκι της μέχρι να τον νιώσει να εξαφανίζεται. Η θεία, που μου κρατούσε σφιχτά ακόμη το πούτσο, με κοίταζε, θέλοντας να φάει με τα μάτια της την καύλα του προσώπου και του κορμιού μου. Στο τελευταίο τρεμούλιασμα του κορμιού μου, ήμουν πλέον βέβαιος ότι για το υπόλοιπο της μέρας, δεν θα είχα άλλο απόθεμα σπέρματος. Άνοιξα τα μάτια μου και είδα την μάνα μου να δίνει με την γλώσσα της, τα χύσια μου στην αδερφή της. Δεν περιγράφεται αυτή η καύλα που βίωνα στην ψυχή μου. Είχαμε πλέον χύσει και οι τρεις  μέσα σε διάστημα 10 λεπτών.

-    Ανάθεμα σας, άργησα. Θα με ψάχνει ο άντρας μου.

-    Κάτσε θεία θα σε πάω εγώ. Πρέπει να πάω και στην σπίτι μου άλλωστε. Έτσι μαμά;

-    Εννοείται αγόρι μου. Όπως είπαμε, δεν αλλάζει κάτι.

-    Ναι! Δεν αλλάζει. Μας γάμησε ο γιος σου και δεν αλλάζει τίποτα; Πλάκα μας κάνεις;

-    Άλλο λέω εγώ Άννα. Σαν σχέση έχουν αλλάξει πολλά. Σαν καθημερινότητα δεν πρέπει να αλλάξουν πολλά όμως. Όλοι έχουμε τις υποχρεώσεις και τις δουλειές μας και αυτό δεν αλλάζει.

-    Οκ. Έχεις δίκιο. Άντε ντύσου καυλιάρη μικρέ. Σου έφυγε το απωθημένο τώρα; Πως σου φάνηκε;

-    Τα αυτονόητα δεν έχουν λόγο να λέγονται. Απλά θα σου πω ότι ήταν πολύ καλύτερο από ότι το φανταζόμουν όταν τον έπαιζα μικρός για πάρτι σου.

Αποχωρίστηκα τη μαμά με αγκαλιές και φιλιά, μπροστά στην θεία που, χαριτολογώντας, έλεγε ότι αν συνεχίσουμε λίγο ακόμη έτσι θα ξαναβρεθούμε στα κρεβάτια. Αφού υποσχέθηκα να περάσω αύριο μετά την δουλειά για να τη δω, φύγαμε με την θεία.

-    Ρε σκασμένο θα σταματήσεις να με κοιτάζεις έτσι; Δεν χορταίνεις εσύ με τίποτα;

-    Τώρα τι να σου πω θεία; Ότι αν μπορούσα θα σας γαμούσα όλο το βράδυ και τις δυο; Από την άλλη χορταίνονται οι βυζάρες σου; Δεν χορταίνονται!

-    Κοίτα να δεις το Γιαννάκη που μας προέκυψε μεγάλος γαμιάς και καυλιάρης.

-    Αυτό νομίζω στο απέδειξα σήμερα. Σου γάμησα ότι είχες και δεν είχες. Σου γύρισε το μάτι όταν τελείωνες.

-    Ότι ήταν τέλειο το γαμήσι μας, αυτό δεν μπορώ να το αρνηθώ. Αλλά ότι μου γάμησες ότι είχα και δεν είχα, δεν το δέχομαι. Πάρε πρώτα και τον κώλο μου και μετά το συζητάμε.

Η πουτάνα με προκαλούσε αλλά και με έπαιζε. Είχε βρει την ευκαιρία να παίξει μαζί μου και δεν την έχανε, τώρα που έλειπε η μάνα μου. Έκανα μία κίνηση να την στριμώξω στο ασανσέρ που κατέβαινε αργά.

-    Ώπα. Μαζέψου μικρέ. Δεν είπα τώρα. Άλλωστε δεν έχω διάθεση να αργήσω κι άλλο. Σου είπα ότι έχω και δουλειές.

-    Είσαι σοβαρή τώρα; Μετά από όλο αυτό, θα πας να κάνεις δουλειές;

-    Μην τα ξαναλέμε. Ναι. Και όχι μόνο αυτό. Έχω και τον θείο σου να θέλει σεξ συνέχεια τελευταία. Και δεν μπορώ να τον αποφύγω γιατί μετά έχω γκρίνιες.

-    Ρε τον θείο. Εγώ νόμιζα ότι είχες αγαμίες αλλά όταν στον έβαλα μέσα σου κατάλαβα ότι πηδιέσαι γιατί ήσουν ανοικτή. Υπέθεσα ότι έχεις και κάποιον άλλον που σε «βολεύει»

-    Όχι. Δεν υπάρχει άλλος. Εδώ και 6 χρόνια μόνο ο θείος σου και η μάνα σου με γεύεται. Δεν έχω όρεξη να μπλέξω και να με χωρίσει και να έχουμε άλλα. Και το ότι είμαι ανοικτή, ευθύνεται η μάνα σου. Ο άντρας μου δεν έχει τα προσόντα να κάνει τέτοια «ζημιά».

-    Με το strapon;

-    Στα είπε κι αυτά; Τίποτα δεν κράτησε κρυφό; Θα τη σκοτώσω.

-    Σιγά ρε συ θεία. Ίσα-ίσα που η εξιστόρηση πως την πήρες την 1η φορά μετά το θάνατο του μπαμπά μου, ήταν που με τρέλανε και τη γάμησα το μεσημέρι. Αλλά από την ιστορία νόμιζα ότι εσύ την πηδάς περισσότερο, παρά αυτή εσένα.

-    Μόνο 1 φορά την πήδηξα Γιάννη. Από την μέρα που έμαθε τι είναι το strapon, με πηδάει όποτε μπορεί. Και έχει πάρει έναν πολύ χοντρό και με έχει ξεσκίσει.

-    Και ο θείος δεν καταλαβαίνει

-    Αυτός νομίζει ότι λίγο η ηλικία μου, λίγο η – και καλά – ψωλάρα του, με έχει κάνει έτσι.

Κάπου εκεί βγήκαμε από το ασανσέρ και βρεθήκαμε ανάμεσα σε κόσμο, άρα δε μπορούσαμε να πούμε και πολλά. Οι ματιές που ανταλλάσσαμε ήταν όμως γεμάτες νόημα. Της άνοιξα την πόρτα για να μπει, παίρνοντας πίσω μία φιλοφροσύνη.

-    Αν με περιποιέσαι τόσο καλά συχνότερα, θα περάσεις πολύ καλά. Πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι…

Συνεχίζεται…

(θα ήθελα πολύ να μάθαινα τα σχόλια σας)(Copyright protected OW ref: 93803)