Οικογενειακή μεταμόρφωση (5ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.75 (14 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση (4ο μέρος)

Ενώ για πρώτη φορά είχα καταφέρει να γλείψω το μουνί της μάνας μου, το σημείο από όπου ολόκληρη η ζωή μου ξεκίνησε, να νιώσω την καύλα της με τις υπόλοιπες αισθήσεις μου και να ξεκινήσω άλλη μία διαδρομή μέσα στο κορμί της, αυτή τη φορά με δάχτυλα, ο ήχος του κλειδιού στην πόρτα του σπιτιού της μάνας μου, με τάραξε. Τι έγινε; Ποιος ήταν; Μας έπιασαν στα πράσα; Όλα καταστράφηκαν; Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Με μιας, όλη η συσσωρευμένη καύλα μου, εξαφανίστηκε. Ήθελα να σηκωθώ να δω ποιος ανοίγει την πόρτα, αλλά η μάνα μου με είχε κλείσει πολύ καλά ανάμεσα στα μπούτια της. Είχε κάτσει πάνω στο πρόσωπο μου, γυμνή εντελώς. Ενώ πριν μου είχε δώσει λίγους πόντους κενό για να μπορώ να κινούμαι, τώρα μου είχε κλειδώσει το κεφάλι εντελώς.

Αυτό που μπορούσα να δω είναι, σε απόσταση αναπνοής, τις μουνότριχες της, την κοιλιά της, τα βυζιά με τις υπερκαυλωμένες της ρώγες και το κεφάλι της που είχε γυρίσει προς το μέρος της πόρτας. Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ακούω. Αυτό που κατάλαβα ότι έγινε είναι ότι άνοιξε η πόρτα με το κλειδί που είχε δώσει η μάνα μου στην θεία Άννα. Η θεία φορούσε ένα μονόχρωμο μπεζ εφαρμοστό φόρεμα μέχρι το γόνατο, από αυτά τα ελαστικά. Το είχε φορέσει επίτηδες γιατί ήξερε πολύ καλά ότι η ελαστικότητα αυτή τονίζει τις απίστευτες βυζάρες της. Ποιόν ήθελε να καυλώσει; Προφανώς τη μάνα μου!  Ότι είναι μεγάλη πουτάνα στο μυαλό, η μάνα μου, το έχετε καταλάβει. Από μία φαινομενικά συντηρητική και normal γυναίκα είχε μετατραπεί σε μία 53άρα καυλιάρα milf, με ορέξεις και φαντασία 25χρονης.

Αυτό που είχε συμβεί είναι ότι όσο εγώ πάρκαρα μακριά, σχετικά από το σπίτι, η μάνα μου πήρε στο κινητό την θεία και τις είπε να περάσει από το σπίτι μιας και θα ήταν μόνη και ότι από το μεσημέρι και μετά είχε τρομερές καύλες και την ήθελε για να πηδηχτούν μεταξύ τους. Της είπε να μη χτυπήσει το κουδούνι αλλά να ανοίξει με τα κλειδιά που τις είχε δώσει για περίπτωση έκτακτης ανάγκης, γιατί η μάνα μου θα έκανε μπάνιο για να είναι καθαρή. Η θεία, το πίστεψε, δεν είδε και το αυτοκίνητο μου κάπου εκεί γύρω, άρα δεν πήγε κάπου το μυαλό της, ανέβηκε και άνοιξε την πόρτα. Η μάνα μου το είχε σχεδιάσει απίστευτα τέλεια. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, με τρομάζει η πονηριά της. Και δεν έχετε ιδέα που έφτασε το επίπεδο της πονηριάς της στο μέλλον. Είχε καταφέρει με αυτόν τον τρόπο και να εκπλήξει και να ξεπεράσει την «προχωρημένη» και open minded αδερφή της και ταυτόχρονα να με εκπλήξει δίνοντας μου την ευκαιρία να πραγματοποιήσω 2, πραγματικά απραγματοποίητες, φαντασιώσεις. Να κάνω παρτούζα και να γαμήσω την milfάρα βυζαρού θεία Άννα. Πείτε την αλήθεια, δεν τρομάζετε με το μυαλό της;

-    Καλώς την Αννούλα. Πέρασε μέσα και κλείσε την πόρτα σε παρακαλώ. Θα κρυώσουμε και δεν το θέλω.

-    Σοφία! Γιάννη!

Σε αυτό το σημείο η μάνα μου σηκώθηκε από το πρόσωπο μου και πήγε προς τη θεία. Σήκωσα το κεφάλι μου για να ικανοποιήσω και οπτικά την περιέργεια μου. Έβλεπα την μάνα μου, γυμνή εντελώς με πλάτη σε μένα, να πηγαίνει προς την πόρτα που απέχει γύρω στα 10 μέτρα από τον καναπέ που βρισκόμασταν. Η θεία Άννα, αποσβολωμένη από το θέαμα, είχε κλείσει την πόρτα και είχε κολλήσει πάνω της με την πλάτη. Σχεδόν τρομαγμένη. Εγώ ξαπλωμένος στον καναπέ, εντελώς ξεκαύλωτος, να τις κοιτάζω. Δεν είχα προλάβει να επεξεργαστώ τι συμβαίνει και όπως είπα και πριν, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε για να έχω καυλώσει.

-    Σ... Μη φωνάζεις αδερφή. Δε θέλω να γίνουμε βούκινο.

-    Μα… Τι συμβαίνει;

-    Δεν βλέπεις; Εφάρμοσα στο ακέραιο τη συμβουλή σου.

Σε αυτό το σημείο η μάνα μου είχε περάσει το χέρι της πίσω από την πλάτη της θείας και ήταν και οι δύο με πρόσωπο σε μένα, κοιτάζοντας με.

-    Είσαι εντελώς τρελή ρε συ Σοφία. Δεν σε πιστεύω…

και ξέσπασε σε διακριτικά γέλια.

-    Πες μου αλήθεια. Σε ξεπέρασα επιτέλους;

-    Μόνο; Δεν υπάρχει αυτό που έχεις κάνει εδώ πέρα. Ρε βλαμμένη, με τάραξες στο παραμύθι δηλαδή;

-    Εσύ τι νομίζεις; Θα στα έλεγα όλα από το τηλέφωνο και να ρισκάρω να δω αυτή τη φατσούλα σου και ίσως και να κωλώσεις να έρθεις να μας επισκεφτείς;

-    Α πα πα... Δεν έχω λόγια. Γιάννη;

-    Δεν ξέρω τίποτα θεία. Και εγώ τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Στο λόγο μου, αλήθεια σου λέω.  

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά!

-    Πες τα ρε θεία. Συνέχεια τις τα λέω.

Κάπου εδώ, το γέλιο που κάναμε, δεν είχε προηγούμενο. Μέσα σε ένα σκηνικό, που δεν το διανοούνταν κανείς, εγώ και η μάνα μου γυμνοί και η θεία να μας κοιτάζει εναλλάξ.

-    Τι κάνατε όταν μπήκα;

-    Με έγλειφε το μωρό μου. Και είναι τέλειος με την γλώσσα. Και στα λόγια και στο φιλί και στο γλείψιμο.

-    Μωρή είναι καλύτερος από μένα;

-    Νομίζω ότι είστε σχεδόν το ίδιο.

-    Α τόσο καλός δηλαδή!

-    Γιάννη μωρό μου, σε αυτή τη στάση ήσουν όταν πήρες μάτι την αδερφή μου;

-    Ω ναι. Ω ναι!

-    Πριν 15 χρόνια κάτι αφήσατε στην μέση εσείς οι δύο. Μια μαλακία που έμεινε μισή, κατά κάποιο τρόπο.

Η μάνα μου ρίχνει σε ύψος στην θεία τουλάχιστον 10-12 πόντους. Είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Μας έλεγχε και τους δύο, γιο και αδερφή. Την έφερε σχετικά κοντά μου και πήγε από πίσω της. Την αγκάλιασε από πίσω και έβλεπα τα χέρια της να χαϊδεύουν τα απίστευτα βυζιά της θείας πάνω από το φόρεμα. Ενώ το βλέμμα και των δυο τους ήταν πάνω μου. Η μάνα μου με κάρφωνε στα μάτια λες και ήθελε να διαβάσει τις σκέψεις μου και η θεία ήταν καρφωμένη πάνω στο πούτσο μου που είχε αρχίσει να ξεπερνάει το αρχικό σοκ και να σκληραίνει, κάνοντας αυτές τις μικρές παλινδρομήσεις όταν από την πλήρη αχρηστία περνάει σε έντονη κατάσταση καύλας. Εγώ ήμουν ξάπλα και ακίνητος, τρώγοντας με τα μάτια, τα πάντα.

-    Μωρό μου, πιάσε το καβλί σου γερά και δείξε μας πόσο σου αρέσει η Άννα. Ζήσε και πάλι εκείνο το πρωινό αλλά τώρα υπέθεσε ότι την ώρα που βγάζει το σουτιέν της, εσύ ξεσκεπάζεσαι και δείχνεις στην αδερφή μου όλο το μεγαλείο της ψωλής σου.

Η φαντασία της και η πονηριά της μας είχε βγάλει νοκ άουτ και τους δύο. Αμίλητοι και οι δύο, είχαμε αφεθεί να υπακούμε τυφλά τις οδηγίες της. Εγώ είχα χουφτώσει γερά τον πούτσο μου και είχα αρχίσει να τον παίζω αργά-αργά, απολαμβάνοντας το μεγαλείο του θεάματος που εξελισσόταν εκείνη τη στιγμή μπροστά μου. Με τίποτα δεν ήθελα να χύσω πριν ολοκληρωθεί ότι είχα φαντασιωθεί. Το τι έβλεπα όμως ήταν μαγικό. Της σήκωνε σιγά-σιγά το φόρεμα. Παρατηρούσα το γεμάτο καμπύλες κορμί της θείας, όπως το χάζευα όταν πηγαίναμε για μπάνιο και όπως το θυμόμουν εκείνο το πρωινό στο δωμάτιο στις διακοπές. Είχε φορέσει αυτό το καλσόν που τελειώνει με δαντέλα στο μπούτι. Στην πορεία αποκαλύφθηκε το μαύρο string της. Πανέμορφο και τις ταίριαζε απόλυτα, παρόλο που προτιμώ τα κιλοτάκια. Για πρώτη φορά είδα την μάνα μου, όσο τις ανέβαζε το φόρεμα, να τη φιλάει στο λαιμό. Απολύτως ερωτικά και αισθησιακά.

-    Κοίτα το καμάρι μου αδερφή. Κοίτα την ψωλάρα του γιού μου.

Το βλέμμα της θείας τα έλεγε όλα. Είχε γουρλώσει τα μάτια της κοιτάζοντας την καυλωμένη μου πούτσα, που είχε πετρώσει ήδη. Τα μάγουλα της ήταν κατακόκκινα, είχαν πάρει φωτιά. Εγώ παρακαλούσα μέσα μου να κάνει η μάνα μου πιο γρήγορα στο γδύσιμο της θείας. Ήθελα να απολαύσω τις βυζάρες της. Και επιτέλους, της το έβγαλε εντελώς. Η στιγμή που η θεία σήκωσε τα χέρια της για τις το βγάλει, ήταν η αποθέωση της φαντασίωσης μου. Οι δυο τεράστιες βυζάρες, εγκλωβισμένες μέσα στο κατάμαυρο σουτιέν της, είχαν ενωθεί και ξεχείλιζαν. Αυτή, η προς τα πάνω πίεση, είχαν κάνει τα βυζιά της να μετακινηθούν μέσα στο σουτιέν και να φανούν ίσα-ίσα, οι τεράστιες τις ρώγες. Όπως τότε.

-    Γιάννη μου, πες κάτι. Φοβάμαι ότι θα πάθεις κάτι μωρό μου. Μίλα μου.

-    Αχ μάνα. Δεν φαντάζεσαι πως νιώθω. Επιτέλους…

Πέταξε στο πάτωμα το φόρεμα της θείας, και με μία απότομη κίνηση έβγαλε τις βυζάρες τις αδερφής της πάνω από το σουτιέν. Επιτέλους οι δύο ώριμες βυζάρες της ήταν κρεμασμένες και γυμνές σε κοντινή απόσταση. Τις κοίταζα και έκανα την μαλακία μου πιο έντονη. Δεν το έλεγχα. Η θεία είχε ανακτήσει τον αυτοέλεγχο της, πέρασε τα χέρια της πίσω από την μέση της μάνας μου και χάιδευε το κώλο της μάνας μου, ενώ δεν τράβηξε ούτε στιγμή τα μάτια της από πάνω μου, χαμογελώντας μου αυτάρεσκα. Προφανώς εκείνη η πρόθεση της να με καυλώσει, πριν κάμποσα χρόνια, την βλέπει να ολοκληρώνετε. Ο μικρός καυλιάρης ανιψιός, είναι μπροστά της και τον παίζει με το κορμί της. Η μάνα μου τις είχε ενώσει τα βυζιά και τα έπαιζε κουνώντας τα πάνω-κάτω. Δεν χωρούσαν μέσα στις παλάμες της. Ξεχείλιζαν σε υπερβολικό βαθμό. Κρέμονταν, βαριά, με super καυλωμένες ρώγες. Κάποια στιγμή είδα και τα δύο της χέρια να τσιμπάνε τις ρώγες τις και η θεία να βγάζει μία τσιρίδα απρόσμενης καύλας.

-    Αγάπη μου, μην ντρέπεσαι. Παίξε το μουνί σου μπροστά στο γιο μου…

και με μία απρόσμενη κίνηση, της κατεβάζει το string στα μπούτια. Ταυτόχρονα, τη σπρώχνει προς το μέρος μου, πάντα κολλημένη πίσω της, και με το ένα χέρι, της πιέζει την πλάτη έτσι ώστε να κάνει ένα ελαφρύ σκύψιμο προς τα μπρος. Η θεία είχε χώσει το χέρι πάνω στην εντελώς ξυρισμένη μουνάρα της και έπαιζε την κλειτορίδα της έντονα. Η μάνα μου τις άρπαξε και πάλι τα βυζιά και άρχισε να τις τα τραβάει προς τα κάτω, λες και την άρμεγε. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Αυτή η πίεση, δημιουργούσε μεγαλύτερη καύλα στη θεία μου και το χέρι της έτριβε, πλέον, το μουνί της με τρελή ταχύτητά. H αντανάκλαση του φωτός, φανέρωνε πόσο υγρό ήταν το μουνί και τα χέρια της σε ελάχιστα λεπτά. Τα δάχτυλα της γυάλιζαν, ενώ όλο της το κορμί παλλόταν από το τρίψιμο της και το τράβηγμα που τις έκανε η μάνα μου. Με το ένα χέρι έπαιζα πολύ δυνατά το καβλί μου και με το άλλο, για πρώτη φορά, χούφτωνα το ένα της βυζί.

-    Έτσι αγόρι μου. Νιώσε τη βυζάρα της.

-    Ωχ θεέ μου , τι καύλα είναι. Οι ρώγες της είναι πέτρα ρε μάνα.

-    Ναι είναι. Δες…

Ήρθε από μπροστά της και άρχισε να τη θηλάζει με πάθος. Τη ρούφαγε λες και είχε βαλθεί να της κατεβάσει γάλα. Έβαζε εναλλάξ, ολόκληρες τις ρώγες μέσα στο στόμα της. Το απολάμβανε. Και η μάνα μου και η θεία και εγώ, με το θέαμα. Οι δυο αδερφές εν δράσει στους 30 πόντους από το πρόσωπο μου. Σε εκείνο το σημείο, η θεία άρχισε να τρέμει ολόκληρη. Με τη μάνα μου να την ρουφάει και εκείνη να μαλακίζεται πολύ άγρια, είχε έρθει ένας οργασμός στα όρθια. Τα πόδια της δεν την κρατούσαν πλέον και έσκυψε πάνω μου, για να κρατηθεί από την πλάτη του καναπέ. Τα βυζιά της ακουμπούσαν πάνω στο καβλί μου και δεν έχασα την ευκαιρία. Τον έχωσα ανάμεσα της και, σχετικά άτσαλα, τις έκανα κάτι σαν ισπανική. Η μάνα μου δεν έχασε την ευκαιρία και έχωσε όλη της τη γλώσσα μέσα στο στόμα της. Ένα πρόστυχο φιλί μεταξύ δύο αδερφών μπροστά μου. Λίγο αυτό, λίγο ο πούτσος μου ανάμεσα στα βυζιά της, λίγο η μαλακία που έπαιζε στα όρθια, την έφτασαν στα όρια της. Έπιασε και με τα δυο χέρια την πλάτη του καναπέ και άρχισε να χύνει.

-    Αχ… τι καύλα είναι, δε μπορώ, δεν αντέχω καύλες μου, αχ…

Κοίταζα το μουνί της και ένα πραγματικό ποτάμι από χύσια έρεαν. Αυτό συνέβαινε επί 30 δευτερόλεπτα και τις είχε κοπεί η ανάσα. Η μάνα μου είχε φέρει το πρόσωπό της δίπλα μου και καμαρώναμε παρέα για τον οργασμό της Άννας. Παράλληλα, η μάνα μου έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό μου και τον παίζαμε παρέα.

-    Θες βοήθεια;

-    Ναι…

Τον ρούφηξε σχεδόν όλο. Τον άρπαξε και τον κάρφωσε στο λαιμό της και μου έσφιξε τα αρχίδια έντονα. Η θεία δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη αλλά κοίταζε την αδερφή της να τσιμπουκώνει τον ανιψιό της. Δεν άντεξα άλλο. Η μάνα μου το κατάλαβε και ενώ νόμιζα ότι για άλλη μία φορά θα έχυνα μέσα στο στόμα της, εκείνη τραβήχτηκε και πίδακες σπέρματος εκτοξεύονταν παντού. Εκείνη τη στιγμή, οι έντονες φωνές μου πρέπει να ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά. Σταγόνες πετάχτηκαν και πάνω στην θεία, που είχε βρει τον έλεγχο της και με το ένα δάχτυλο, πήρε μία και την έγλειψε, μουγγρίζοντας με ευχαρίστηση. Η μάνα μου, με την σειρά της, έγλειψε ότι είχε πέσει πάνω μου και στο τέλος μου έδωσε ένα μακρόσυρτο φιλί, χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο με πολύ τρυφερότητα.

Μόλις ξεκόλλησε τα χείλια της, το μόνο που έκανα ήταν να κλείσω τα μάτια και να απολαύσω τη στιγμή. Είχα πολλές φαντασιώσεις κι εγώ σαν αγόρι και άντρας. Αλλά αυτό δεν το είχα φανταστεί ποτέ. Ήμουν ξαπλωμένος, η μάνα μου καθισμένη και γυμνή στο πάτωμα και η θεία μου μπροστά της όρθια με τα βυζιά να κρέμονται πάνω από το σουτιέν και το string της κατεβασμένο μέχρι τα γόνατα. Κάντε το εικόνα!

-    Όλα καλά Άννα;

-    Είσαι απίστευτη Σοφάκι μου. Τι δώρο ήταν αυτό; Τι οργασμός;

-    Έπρεπε να σου ανταποδώσω εκείνο τον οργασμό που μου είχες δώσει εκεί στο χωλάκι. Θυμάσαι;

-    Είναι δυνατόν να τον ξεχάσω;

-    Κορίτσια εγώ να πάω για ένα ντουζάκι ε;

-    (και οι δυο μαζί) όχι, κάτσε εκεί που είσαι, όπως είσαι.

Και λυθήκαμε πάλι στα γέλια. Η ηδονή ακολουθείται από διασκέδαση και αυτό συνεχιζόταν για πάνω από 24 ώρες τώρα. Η θεία μπήκε για ένα ντους, ενώ η μαμά έβαλε ένα νυχτικό, έφερε ένα μπουκάλι κρασί και ποτήρια και κάτσαμε δίπλα-δίπλα. Τα φιλιά και τα πειράγματα, όσο ήταν η θεία στο μπάνιο, έδιναν και έπαιρναν. Μιλάγαμε για αυτό που είχε συμβεί πριν λίγο και το πόσο καυλωτικό ήταν τελικά. Η μάνα μου δεν μπορούσε να φανταστεί, όταν το οργάνωνε όλο αυτό, ότι θα κατέληγε σε τόσο έντονο χύσιμο και από τους δυο μας σχεδόν ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα είχε ξεπεράσει μέχρι και τις δικές της προσδοκίες. Επίσης μου είπε ότι μόνο μία φορά έχει ξαναδεί την αδερφή της να έχει τέτοιο οργασμό και αυτό συνέβη πολύ πριν παντρευτούν, σε μία παρτούζα όταν τη γαμούσαν 3 μαζί και εκείνη έχυνε συνεχόμενα. Δε θα ξεχάσει ποτέ το πρόσωπο της από τότε. Και συνέβη και πάλι πριν 5 λεπτά. Εμείς καθόμασταν αγκαλιασμένοι στην γωνία του καναπέ, όταν βγήκε η θεία από το μπάνιο, φορώντας ένα σορτσάκι και ένα στενό μπλουζάκι, που μάλλον επίτηδες της το έδωσε η μάνα μου. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου, από την άλλη πλευρά. Έτσι εγώ βρισκόμουν ανάμεσα τους.

-    Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Μάνα και γιος, εραστές;

-    Α… Αννούλα μου, εσύ φταις για αυτό. Μου έβαλες την ιδέα.

-    Εντάξει αλλά και εγώ δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχες τα κότσια να το κάνεις. Ούτε εγώ δεν θα το τολμούσα, παρόλο που εγώ ήμουν  αυτή που σε παρότρυνε.

-    Και ο Γιάννης μου επιτέλους, έστω και μετά από τόσα χρόνια σε έχυσε, πάνω στα βυζιά σου.

-    Μ… πράγματι. Σαν να έχω την εικόνα εκείνη και τη σημερινή σε μία συνέχεια. Έγινε αυτό που ήθελα κι εγώ.

-    Σοβαρά μιλάς θεία;

-    Εμ τι; Μαλακίες θα λέμε; Και είδα επιτέλους και την ψωλάρα σου αγόρι μου. Επιτέλους! Σε έβλεπα τόσα χρόνια να κυκλοφορείς με τα μποξεράκια και τα μαγιό και να φαίνεται η πούτσα σου παρόλο που ήταν ξεκαύλωτη. Πόσες φορές κολάστηκα για πάρτη σου, να ήξερες. Αλλά φοβόμουν τη μάνα σου. Θα με σκότωνε αν μάθαινε ότι πηδήχτηκα μαζί σου τότε.

-    Αλήθεια είναι αυτό. Δεν θα επέτρεπα να γαμηθείς με τον Γιαννάκη μου.

-    Λοιπόν θεία, σου άρεσε το καβλί μου;

Αντί για απάντηση, έσκυψε και μου έδωσε ένα δυνατό γλωσσόφιλο. Όσο φιλιόμασταν, η μάνα μου, μου χάιδευε το στήθος απαλά και μας κοιτούσε, απολαμβάνοντας το θέαμα. Άφησε τα χείλη μου και ευχαρίστησε για αυτή την έκπληξη την μάνα μου, με ένα επίσης καυτό γλωσσόφιλο. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα το παρελθόν που κουβαλούν αυτές οι δύο γυναίκες. Αλλά δεν ήξερα τα πάντα.

-    Ήξερα ότι ήθελες να πάρεις 2 γενιές ανδρών, για αυτό το έκανα, Αννούλα μου

-    Ορίστε; Τι λέτε; 2 γενιές;

-    Σταμάτα μωρή, δεν πρέπει να τα λες όλα. Ντρέπομαι ρε συ Σοφία τώρα.

-    Όχι, όχι, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι θεία μου.

-    Καλά σου λέει το παιδί. Λοιπόν Γιάννη, αυτή η σεξοβόμβα που έχεις δίπλα σου, εκτός από την αδερφή της και τον ανιψιό της, έχει πάρει και τον μπαμπά σου!

-    Α… μάλιστα, έτσι εξηγείται ότι ήθελες να με «ταλαιπωρήσεις» σε εκείνες τις διακοπές!

-    Σταματήστε βρε σεις.

-    Παρτούζα;

-    Ναι μωρό μου. Μία από τις γυναίκες που είχε περάσει από το κρεβάτι μας, ήταν και η θεία σου. Άλλωστε βλέπεις, εκτός από εμάς του δυο, και ο μπαμπάς σου είχε την ίδια καύλα για τις βυζάρες της. Και από την στιγμή που εμπιστευόμουν και τους δυο τους, δεν έχασα την ευκαιρία. Άλλωστε πηδιόμουν και με τους δυο ξεχωριστά. Γιατί να μην τους πάρω ταυτόχρονα;

-    Απαπα. Τι ακούγεται σήμερα. Ακόμη δε μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί και τι λέει το στόμα σας.  

-    Θεία να σε ρωτήσω κάτι;

-    Εδώ που φτάσαμε, εννοείτε ότι μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις.

-    Εγώ ή ο μπαμπάς;

-    Χ... Κοίτα. Σίγουρα ο δικός σου πούτσος είναι μεγαλύτερος και πιο χοντρός. Αλλά…

Συνεχίζεται…

Θα ήθελα πολύ να μάθαινα τα σχόλια σας.(Copyright protected OW ref: 93665)