Αδέλφια (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Αδέλφια

Οι μέρες κυλούσαν όμορφα, είχαμε παραδοθεί και οι 3 στο πάθος μας. Κυκλοφορούσαμε γυμνοί στο σπίτι και πηδιόμασταν ασταμάτητα. Η μέρα μας ξεκινούσε με γλείψιμο και πήδημα. Αν είχαμε σχολή πηγαίναμε διαφορετικά σπίτι. Σπίτι για απολαύσεις και τρέλες.   Μερικές φορές  και με τους 2 και κάποιες άλλες με τον ένα. Είχαμε αφεθεί στην τρελά της απόλαυσης και έτσι αραιώσαμε και τις επισκέψεις στο χωριό μας για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που μας άρεσε χωρίς παρεμβολές. Μέχρι που ένα απόγευμα μου τηλεφώνησε η μαμά πώς θα κατέβαινε να μας επισκεφτεί λόγο του ότι εμείς αραιώσαμε τις επισκέψεις μας. Στην αρχή τα χάσαμε αλλά συμφωνήσαμε να είμαστε προσεχτικοί. Ήρθε λοιπόν η μαμά και προσπαθούσαμε να μην καταλάβει τίποτα.

Ένα πρωινό που τα αδέλφια μου είχαν φύγει για την σχολή, καθίσαμε με τη μαμά να πιούμε τον καφέ μας. Εγώ κάπνιζα και μου ζήτησε τσιγάρο – σπάνια η μαμά να καπνίσει. Παραξενεύτηκα και της λέω:

-    Συμβαίνει κάτι βρε μαμά.

Με κοίταξέ στα μάτια και μου λέει:

-    Ποσό καιρό το κάνετε

-    Ποιο πράγμα

-    Το να πηδιέστε μαζί.

-    Τι λες ρε μανά;... (είχα παγώσει)

-    Το κατάλαβα και θέλω όλη την αλήθειά. Έχω δει πως σε αγγίζουν τα αδέλφια σου και έχω δει ένα βράδυ εσένα να χαϊδεύεις την ψωλή του αδελφού σου.

Δεν μιλούσα τα είχα χαμένα. Σηκώθηκε, με έβαλε στην αγάλια της και μου χάιδευε την πλάτη.

-    Μη φοβάσαι, μίλα στη μαμά, είναι με την συγκατάθεσης σου που γίνεται όλο αυτό.

-    Άρχισα το κλάμα.

Με χάιδεψε στοργικά και μου λέει:

-    Έλα κάθισε, μην κλαις. Θα σου πω μία ιστορία που συμβαίνει εδώ και χρόνια και πρώτη φορά τη λέω σε άλλο άτομο. Κάνω το ίδιο πράγμα όπως εσείς με το θείο  Μάνο από τα 16.

Γούρλωσα τα μάτια και ξεστόμισα απλά ένα "Τι;…".

-    Ναι και το κάνουμε μέχρι σήμερα.

-    Και ο μπαμπάς;

Χαμογέλασε και μου είπε πως την παίρνουν μαζί, όπως και τη θεία μου.

-    Τι νόμιζες, εμείς στο χωριό δεν έχουμε ανάγκες;… και χαμογέλασε. Για αυτό μίλα μου κι εσύ, πες μου πως συνέβη και κυρίως αν γίνεται με τη θέλησή σας όλο αυτό.

Τα είχα χαμένα με όλα αυτά που άκουγα, αλλά βρήκα την δύναμη και άρχισα να της εξιστορώ πως έγινε οι όλοι φάση. Με άκουγε με προσοχή και εγώ ένιωθα καλύτερα εξιστορώντας την ιστορία μας. Χαμογέλασε και με ξαναρώτησε αν το απολαμβάνουμε.

-    Έχουμε εξαρτηθεί από την όλη φάση, της απάντησα.

-    Το απαγορευμένο είναι απόλαυσή!

Ένιωθα μεγάλη ανακούφιση αλλά και απορίες και έτσι άρχισα να ρωτώ εγώ για τη δική της περίπτωση. Μου εξιστόρησε πως άρχισε με τον αδελφό της και πώς ο μπαμπάς ήταν φίλος του θείου. Πως την πηδούσαν μαζί μέχρι που παντρεύτηκε και ο θείος και βάλανε και τη θεία στο κόλπο, και πως το κάνουν μέχρι σήμερα και οι τέσσερις τους. Ένιωθα χαρούμενη αλλά και γεμάτη απορίες και την βομβάρδιζα με διάφορες ερωτήσεις.

-    Με τη θεία το κάνετε μονές σας;

-    Αν γλειφόμαστε μονές μας; Ναι το κάνουμε.

-    Πως είναι;

-    Εσύ έγλειψες ποτέ μουνάκι;

-    Όχι.

-    Θα ήθελες να δοκιμάσεις;

Χαμογέλασα. Με την όλη συζήτηση, είχα ερεθιστεί αρκετά.

-    Ναι θα ήθελα

Σήκωσε την φούστα της. Δε φορούσε εσώρουχο, άγγιξε απαλά το μουνάκι της που φαινόταν κατακόκκινο  και τρομερά ερεθισμένο.

-    Θα ήθελες να δοκιμάσεις;… με ξαναρώτησε κοιτάζονται με βαθιά στα ματιά.

Χωρίς δεύτερή σκέψη, γονάτισα κι έφερα το πρόσωπο μου κοντά στο μουνάκι της. Η ανάσα μου βαριά να προσπαθώ με τα ματιά να αποτυπώσω το όλο θέαμα. Μυρίζει υπέροχα! Σήκωσε ψηλά τα πόδια για να μου το φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο. Το φίλησα απαλά. Ένας μεγάλος αναστεναγμός ακούστηκε από τα χείλια της μαμάς μου. Έβγαλα γλώσσα και άρχισα να το γλείφω. Ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν ποτάμι. Έχωσα το κεφάλι μου στην πρησμένη της κλειτορίδα γλείφοντας της και συνάμα δαγκώνοντας τη. Φωνάζοντας εκστασιασμένη πλέον από την καύλα, ένιωθα ολόκληρο το κορμί της να καίγεται και να μου χύνει στο πρόσωπο, ενώ εγώ προσπαθώ να πιω τους γλυκούς χυμούς της καύλας της. Όταν συνήλθε  με ρώτησε

-    Πως βρήκες το μουνάκι της μαμάς;

Χωρίς να το σκεφτώ την αγκάλιασα και της έδωσα ένα φιλί, ένα φιλί στο στόμα. Με τις γλώσσες  μας να μπερδεύονται και να προσπαθούν να ρουφήξουν η μια την άλλη, κατάφερα να της ψελλίσω

-    Μαμά είσαι υπέροχη και σε αγαπώ.

-    Κι εγώ σε αγαπώ κούκλα μου. Τώρα αρχίζει ένα υπέροχο ταξίδι στην απόλαυση  για όλους μας!

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 93500)