Οικογενειακή μεταμόρφωση (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.70 (23 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση

Μπαίνοντας στο σπίτι, μέσα στα γέλια, πλησίασα κοντά της και την φίλησα και πάλι στο στόμα. Το φιλί ήταν τώρα περισσότερο ερωτικό παρά σεξουαλικό. Φιλιόμασταν απαλά, όρθιοι με την μαμά κολλημένη στην πόρτα. Κάποια στιγμή, σα να την χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, αναστέναξε και με έσπρωξε ελαφρώς πίσω, λέγοντας μου με τον τρόπο της ότι θέλει να σταματήσουμε.

-    Γιάννη, ξέρεις…

-    Μην το σκέφτεσαι μαμά!

-    Σε παρακαλώ, ας ηρεμήσουμε λίγο, σε παρακαλώ πολύ…

και με φίλησε ελαφρώς στο μάγουλο δίνοντας μου να καταλάβω ότι αυτό πρέπει να κάνω.

-    Εντάξει μαμά. Μήπως θέλεις να φύγω;

-    Όχι, όχι. Σε παρακαλώ πολύ, αν μπορείς και δεν υπάρχει πρόβλημα με τη Γεωργία, να μείνεις εδώ απόψε. Αλλά πρέπει να μιλήσουμε.

-    Της έχω στείλει ήδη SMS ότι θα είμαι εδώ απόψε. Μην ανησυχείς.

-    Θα φτιάξω καφέ. Τον έχω ανάγκη. Θέλεις;

-    Ναι φτιάξε μου έναν.

Ήμουν μπερδεμένος όσο δεν πάει εκείνη τη στιγμή. Από τη μία τα λόγια της θείας Άννας, από την άλλη αυτή η χαλάρωση στην κουβέντα, τα φιλιά, τα γέλια, και τώρα αυτό το γλυκό σταμάτημα αυτού που συνέβαινε. Δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Αν το είχε μετανιώσει, δε θα με είχε διώξει; Τι θέλει; Ζαλισμένος από το κρασί, είχα ανάγκη τον καφέ για να καθαρίσει το μυαλό μου. Αυτό σκέφτηκε και η μάνα μου προφανώς. Χωρίς να έχουμε βγάλει κάποιο ρούχο από πάνω μας, εκτός από τα σακάκια, καθίσαμε στο σαλόνι. Και τότε άρχισαν να ξεκαθαρίζουν όλα σιγά-σιγά.

-    Γιάννη μου πρέπει να σου πω τα πάντα πλέον. Έχω ανάγκη να το συζητήσω μαζί σου.

-    Είμαι εδώ για ότι χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι και να συμβεί, δεν πρόκειται να το μάθει κανείς. Πάνω από όλα είσαι η μάνα μου και αυτό δεν αλλάζει.

-    Δε νιώθεις περίεργα;

-    Νιώθω πάρα πολύ περίεργα. Εμείς δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους σχέση, ούτε κατά διάνοια. Δεν συζητήσαμε ποτέ περί σεξ. Και σήμερα από την στιγμή που ήρθα να σε πάρω το απόγευμα, κάποια πράγματα άλλαξαν. Έκανα σκέψεις που σιγά-σιγά αύξαναν και σε αριθμό και σε περιεχόμενο. Και φτάσαμε στο σημείο όπου μαμά και γιος, φιλιόνται σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Δεν έχει λογική, αλλά από την άλλη νιώθω τόσο ερεθισμένος όσο ποτέ άλλοτε.

-    Αλήθεια; Σου αρέσω;

-    Ρε μαμά, ποτέ δε σε είδα σεξουαλικά μέχρι σήμερα. Αλλά σήμερα κάτι άλλαξε στην ατμόσφαιρα. Δεν ξέρω. Κάτι απροσδιόριστο.

-    Θα σου τα εξηγήσω όλα. Μπορεί να με περάσεις για ανώμαλη. Δε με νοιάζει αλλά μετά από συζητήσεις με τη θεία σου και πολλή σκέψη αποφάσισα κάποια πράγματα.

-    Α μπράβο! Η θεία. Μου είπε ότι πολύ σύντομα κάτι θα καταλάβαινα για σένα.

-    Πράγματι. Ήρθε αυτή η στιγμή. Ότι και αν αποφασίσεις, θα το καταλάβω και θα το αποδεχθώ. Και είμαι σίγουρη ότι αυτό και να προκύψει θα είναι μόνο μεταξύ μας.

-    Αυτό στο είπα και πριν. Αν θεωρείται αμαρτωλό αυτό που συνέβη, είμαστε εξ ίσου ένοχοι.

-    Χαίρομαι. Λοιπόν άκου…

Για να μην σας κουράσω, θα προσπαθήσω να είμαι περιεκτικός ως προς το τι άκουσα και έμεινα μαλάκας στο τέλος της εξιστόρησης. Ήδη ξέρετε ότι η μάνα μου και η αδερφή της ήταν ζωηρά κορίτσια και ιδίως η θεία μου. Είχαν κάνει σχεδόν ότι υπάρχει σε normal σεξουαλικό επίπεδο, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι. Γαμήσια με μεγαλύτερους, παρτούζες με άντρες, παρτούζες που συμμετείχαν και οι δύο αδερφές. Θα μπορούσες να τις χαρακτηρίσεις ως σεξομανείς. Από τα 17 μέχρι τα 22 της έκαναν απίστευτα για την εποχή τους πράγματα. Αν τη βλέπατε, θα αποκλείατε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η φυσιογνωμία της δεν παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο. Και όμως! Στην πορεία γνώρισαν του μετέπειτα συζύγους τους. Η μάνα έπαθε κεραυνοβόλο έρωτα με τον πατέρα μου και αυτό ήταν αμοιβαίο. Από την πρώτη μέρα σχεδόν, είχε σταματήσει να σκέφτεται για τα «σκηνικά» του παρελθόντος και αφοσιώθηκε εξ ολοκλήρου στον πατέρα μου. Από την άλλη, ο πατέρας μου την ικανοποιούσε σεξουαλικά απόλυτα. Ψωλαράς, ωραίος άντρας, με μεγάλη φαντασία. Μέχρι και παρτούζα με κάποιον άγνωστο την είχε πάρει. Αυτό είχε συμβεί μία φορά από ότι μου είπε. Περισσότερες φορές είχαν κάνει παρτούζα με άλλη γυναίκα. Και εδώ μπαίνει στην εικόνα και η θεία.

Το ξεπαρθένιασμα των 2 αδερφών δεν είχε γίνει από άνδρα! Το είχαν κάνει μεταξύ τους κάποιο ΣΚ που έλειπαν οι παππούδες μου από το σπίτι. Όλη παράνοια του σεξ ξεκίνησε μεταξύ τους. Με μία βούρτσα μαλλιών, γάμησε η μία την άλλη, με τη δικαιολογία ότι θα πρέπει να είναι έτοιμες όταν θα γαμηθούν με αγόρια. Αυτό όμως συνεχίστηκε μέχρι που η θεία μου, πρώτη, βρήκε γκόμενο και άρχισε να το κάνει μαζί του μόνιμα. Η μάνα μου αναγκάστηκε να βρει και αυτή αγόρι και σιγά-σιγά «χόντρυνε» το πράγμα, ιδίως όταν η μάνα μου πέρασε στη νομική. Αλλά πάντα είχαν κάβλα η μία για την άλλη. Η μαμά μου εκμυστηρεύτηκε ότι πέθαινε να βυζαίνει την αδερφή της. Εκεί γελάσαμε πολύ γιατί της είπα ότι αυτή η απόλαυση και η κάβλα για την θεία ήταν μάλλον κληρονομική. Όλα αυτά τα χρόνια του έγγαμου βίου, το έκαναν όποτε έβρισκαν ευκαιρία. Τότε θυμήθηκα και της το είπα, ότι πάντα μου έκανε εντύπωση ότι όταν πηγαίναμε για μπάνιο, πάντα ήταν κάπου απόμερα οι δύο τους, μέσα στην θάλασσα και τα έλεγαν για ώρα. Εκείνη μου είπε ότι αυτό που γινόταν ήταν ότι γαμούσε η μία την άλλη με δάχτυλα και κάποια στιγμή η μάνα μου βουτούσε για να την βυζάξει μέσα στο νερό, χωρίς να μπορούν να τους βλέπουν οι άλλοι.

Η κάβλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο. Έφερνα όλες αυτές τις εικόνες και πλέον καταλάβαινα τι γινόταν στην πραγματικότητα. Και φτάνουμε στο σήμερα.

-    Γιάννη μου, έχεις ερεθιστεί πολύ βλέπω.

-    Ρε μάνα είναι δυνατόν να μην έχω καβλώσει με όλα αυτά που ακούω και μαθαίνω για σένα και την θεία;

-    Δίκιο έχεις. Πριν προχωρήσω παρακάτω, θέλω μία χάρη.

-    Ότι θέλεις μαμά.

-    Βασικά θέλω 2 πράγματα. Το ένα είναι να δω τον πούτσο σου για να δω αν έχω δίκιο. Και το 2ο είναι να σε κάνω να ξελαφρώσεις.

Παρόλο που η κουβέντα είχε φτάσει στο κόκκινο με όλα αυτά που άκουγα, δεν περίμενα να ακούσω την ίδια μου την μάνα να μου προτείνει κάτι τέτοιο. Σηκώθηκα όρθιος, κατέβασα το φερμουάρ και έβαλα το χέρι μέσα για να τον βγάλω έξω. Εκείνη μου τράβηξε το χέρι και κοιτώντας με στα μάτια, έβαλε το δικό της μέσα. Μου τον έπιασε σφιχτά και μετά τον ψηλάφισε από το κεφάλι μέχρι τα αρχίδια.

-    Είχα 100% δίκιο ( και χαμογέλασε σαν χαζούλα).

-    Δηλαδή;

-    Ο πούτσος σου αγόρι μου είναι τουλάχιστον 4-5 πόντους μεγαλύτερος από του πατέρα σου. Και είναι τόσο σκληρός!

Με μία κίνηση μου τον βγάζει έξω. Τον σκάναρε με τα μάτια της σαν να ήθελε να κρατήσει στο μυαλό της κάθε λεπτομέρεια της ψωλής μου. Δεν είχα λόγια. Κοίταζα αλλά δεν μπορούσα να πω κάτι εκείνη τη στιγμή. Είχα κολλήσει. Η μάνα μου από τεθλιμμένη χήρα είχε μετατραπεί σε μία γυναίκα με απίστευτες κάβλες και είχε στο χέρι της τον πούτσο του γιού της.

-    Πως νιώθεις μωρό μου;

-    Απίστευτα μάνα μου, απίστευτα.

-    Το 1ο θέλω μου ικανοποιήθηκε, τώρα πάμε για το 2ο!

Σαν επαγγελματίας πορνοστάρ, έβαλε τον μισό μέσα στο στόμα της και με το δεξί της χέρι μου τον έπαιζε. Η αριστερή της παλάμη είχε χουφτώσει απαλά τα αρχίδια, λες και ήξερε ότι τόση ώρα που ήμουν καυλωμένος ότι είχαν μαζέψει τόσο σπέρμα που πονούσαν πολύ. Έβαλα το χέρι μου πάνω στο κεφάλι της, έκλεισα τα μάτια, και άρχισα να κουνάω τη λεκάνη μου μπρος πίσω, σε αργό ρυθμό. Ένιωθα το στόμα της, την γλώσσα της στο πουτσοκέφαλο μου, τα χέρια πάνω στο καβλί και τα αρχίδια μου. Κάθε της επαφή, κάθε της κίνηση με έφερνε στον τερματισμό. Έκαιγα ολόκληρος. Ήταν ένας πολύ απαλό τσιμπούκι αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν το καλύτερο τσιμπούκι που είχα βιώσει. Ένιωθα την ανάσα της πάνω μου καθώς πάσχιζε να πάρει έναν ακόμα πόντο της ψωλής μου πιο βαθιά. Το τρίψιμο στα αρχίδια μου ήταν και το τελειωτικό χτύπημα. Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα χύσει χωρίς να το καταλάβω εκ των προτέρων. Και όμως εκείνη τη στιγμή, τα χύσια μου πλημμύρισαν το στόμα της χωρίς να το ελέγχω. Έτρεμα. Βογκούσα. Ίδρωνα. Δεν είχα ανοίξει τα μάτια μου.

Είχα μόλις χύσει στο στόμα της 53χρονης μαμάς μου. Εκείνη κρατήθηκε μέχρι να χύσω και την τελευταία σταγόνα σπέρματος. Μετά τον έβγαλε από το στόμα της προσεκτικά και έπεσε στην πλάτη του καναπέ, καμαρώνοντας μέσα της, για ότι κατάφερε να μου κάνει. Άνοιξα τα μάτια μου και την κοίταξα. Χαμογέλασα και την κοίταξα έντονα μέσα στα μάτια. Ήθελα να δω αν μέσα στο μυαλό της το είχε προσχεδιασμένο όλο αυτό ή απλά απολάμβανε ότι συνέβη εντελώς απρόοπτα.

-    Συγνώμη μαμά!

-    Γιατί αγόρι μου; Τι συνέβη;

-    Ε να… που τελείωσα μέσα στο στόμα σου, εγώ δεν…

-    Μου ζητάς συγνώμη, ενώ εγώ πρέπει να σε ευχαριστήσω για όλο αυτό το σπέρμα που μου έδωσες μέσα στο στοματάκι μου;

-    Οι περισσότερες δεν θέλουν να τελειώνουν στο στόμα τους.

-    Δεν ξέρουν τι χάνουν μωρό μου.

Με το πούτσο μου κρεμασμένο έξω από το φερμουάρ, έσκυψα και τη γλωσοφίλησα απαλά. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να συνεχίσω ότι ξεκίνησε. Να τη γαμήσω. Να την κάνω να χύσει πιο έντονα από ότι με έκανε να χύσω εκείνη. Ανταποκρίθηκε όπως πάντα και παράλληλα με το χέρι της μου τον τακτοποίησε πάλι μέσα στο παντελόνι και μου έκλεισε το φερμουάρ.

-    Τι κάνεις;

-    Θέλω να σου τονίσω κάτι. Ότι και αν συμβαίνει σεξουαλικά ανάμεσα μας, όταν σταματάει το σεξ, θέλω να θυμάσαι ότι είμαι η μάνα σου και ότι είμαι κυρία, με όλη τη σημασία της λέξης. Δε θα μου άρεσε να κάτσεις απέναντι μου και να μιλάμε με τον πούτσο σου κρεμασμένο έξω από το φερμουάρ. Το θεωρώ υποτιμητικό και προσβλητικό.

Ήταν απίστευτό. Από τη μία γινόταν έρμαιο της ψωλής μου αλλά αμέσως μετά μου θύμιζε ποιοι είμαστε και ποια είναι η θέση μας. Και ότι πρέπει να συμπεριφερόμαστε αναλόγως την κατάσταση που βρισκόμαστε. Αυτή ήταν και είναι η μάνα μου. Ξέρει πάντα να συμπεριφέρεται ανάλογα. Έκατσα και πάλι δίπλα της και έκανα να την φιλήσω. Με σταμάτησε.

-    Κοίτα, ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν τελείωσα με ότι θέλω να σου πω και αυτό το κομμάτι ίσως να μην σου αρέσει.

-    Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσω απόψε.

-    Ο θάνατος του πατέρας σου με τσάκισε και το ξέρεις καλά. Τους πρώτους 2-3 μήνες ένιωθα χαμένη. Πέρα από την απουσία του και τον έρωτα μου για εκείνον, μου έλειπε και το σεξ μαζί του. Από τότε που έφυγες από το σπίτι, κάναμε έρωτα τόσο συχνά, που η θεία σου με ζήλευε όταν τα λέγαμε. Και από την μία στιγμή στην άλλη δεν είχα τίποτα. Οι φίλες μου προσπάθησαν να με βγάλουν από το σπίτι για ξεσκάσω αλλά δεν είχα καμία όρεξη. Το ίδιο και η Άννα. Το περίεργο ήταν ότι μόνο μαζί σου είχα διάθεση για να βγω από το σπίτι. Και πραγματικά περνούσα πάρα πολύ καλά. Μην πάει το μυαλό σου ότι σκεφτόμουν σεξουαλικά για εμάς. Ούτε μία στιγμή δεν συνέβη αυτό.

-    Και τότε πως έγινε αυτό; Απλά σήμερα σου γύρισε το μυαλό;

-    Όχι αγόρι μου. Για αυτό ευθύνεται η θεία σου και πάλι.

-    Έλεος ρε μάνα. Όπου υπάρχει σεξ στην ζωή σου, άμεσα η έμμεσα έχει σχέση η Άννα;

Εκεί μας έπιασαν τα γέλια, μιας και ποτέ δεν το είχε σκεφτεί έτσι η μάνα μου.

-    Ναι πράγματι. Κουβεντιάζοντας μαζί της, με παρακινούσε να βγω και να προσπαθήσω να βιώσω και πάλι ότι έκανα και πριν παντρευτώ. Αλλά δεν είχα καμία όρεξη να κάνω τα ίδια. Ούτε να γνωρίσω νέους άντρες, με ότι αυτό συνεπάγεται. Να τον μάθεις, να δεις αν είναι καθαρός, αν έχει προσόντα, αν είναι καλός στο κρεβάτι. Κάποιες στιγμές, είναι η αλήθεια, ότι θα ήθελα, στιγμιαία, να τα ξαναζήσω, αλλά ακριβώς όπως τα έκανα τότε. Με τους ίδιους ανθρώπους. Αλλά αυτό δε γίνεται.

-    Θα με σκάσεις. Μία έτσι και μία αλλιώς μου τα λες!

-    Πριν κάνα μήνα, εκεί που πίναμε καφέ με την Άννα, μου είπε για το περιστατικό που συνέβη μεταξύ σας, στο δωμάτιο. Γελάσαμε πολύ σχολιάζοντάς το αλλά ξαφνικά της ήρθε η ιδέα.

-    Επιτέλους!

-    Μου εξήγησε ότι αφού θα ήθελα να έχω την ίδια σεξουαλική ζωή που είχα και πριν πεθάνει ο πατέρας σου, αλλά παράλληλα θα ήθελα να κάνω τις τρέλες που έκανα πριν τον γνωρίσω, τι πιο κατάλληλος από τον ίδιο μου το γιο.

Για πολλοστή φορά εκείνο το βράδυ, πάγωσα. Όλα τα κομμάτια του παζλ είχαν ενωθεί. Όλα εξηγούσαν πως φτάσαμε εκείνη την Κυριακή τα ξημερώματα, μάνα και γιος, καθισμένοι στο καναπέ του σαλονιού, δίπλα-δίπλα, μετά από ένα απίστευτο τσιμπούκι. Εγώ θα συνδύαζα τα χαρακτηριστικά του πατέρα μου και το νεαρό της ηλικίας για να προσφέρω ηδονή και κάβλα στην ίδια μου την μάνα. Γιατί μόνο αυτός ο συνδυασμός θα την έκανε να νιώθει άνετα και ασφαλής. Άραξα και εγώ πίσω στον καναπέ, κοιτώντας το ταβάνι και προσπαθώντας να συνέλθω από όλο αυτό που είδα, άκουσα και έμαθα, μέσα στις τελευταίες 10 ώρες, περίπου. Την κοίταξα. Ξαφνικά είχε καθίσει σε κανονική στάση στον καναπέ, κάτι που υποδήλωνε την ανασφάλεια της για το ποια θα ήταν η αντίδρασή μου.

-    Γιάννη μου…

-    Ναι.

-    Πες κάτι σε παρακαλώ. Νιώθω ότι έκανα ένα τεράστιο λάθος.

-    Όχι μαμά, μην ανησυχείς. Απλά ζαλίστηκα κατά κάποιο τρόπο από όλα αυτά. Εγώ θα κάνω τον πατέρα μου όταν είμαι μαζί σου;

-    Όχι, όχι. Δε θέλω να προσποιείσαι ότι είσαι εκείνος. Είσαι και θα είσαι πάντα το αγόρι μου, ο γιος μου. Είτε στο κρεβάτι, είτε στην κανονική μας ζωή. Απλά μοιάζεις τόσο πολύ μαζί του. Και εμφανισιακά και στον χαρακτήρα. Και αυτό μου αρκεί. Αλλά φοβάμαι έτσι που σε βλέπω. Φοβάμαι για το πως το έχεις πάρει.

-    Αν είμαι το ίδιο καλός και στο κρεβάτι, θα σε είσαι ευτυχισμένη, μαμά;

Δε χρειάστηκε να απαντήσει. Ξάπλωσε πάνω στο στήθος μου και με αγκάλιασε. Όλα πλέον είχαν μπει στην θέση τους. Όλα είχαν εξηγηθεί. Η αμαρτωλή ενοχή του να είμαι ο εραστής, γκόμενος, γαμιάς, γιος της μάνας μου, με τρέλανε καβλωτικά. Ο πούτσος μου και πάλι είχε αρχίσει να διαγράφετε μέσα από το παντελόνι. Εκείνη πετάχτηκε ξαφνικά όρθια.

-    Θέλω κάτι τελευταίο για απόψε. Και από αύριο θα ξεκινήσει μία νέα αρχή.

-    Δηλαδή;

-    Από αύριο θα γίνεις ο γαμιάς μου αγόρι μου. Αλλά απόψε δε θέλω να γαμηθούμε.

-    Και τι θες;

-    Ξεντύσου και μόλις σου πω έλα μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

-    Ότι πεις.

Όπως καταλάβατε, όλο το βράδυ ήμουν, χωρίς να το καταλάβω, το έρμαιο των ορέξεων της. Με έκανε ότι ήθελε, αφήνοντας μου την αίσθηση ότι εγώ ελέγχω το τι συμβαίνει. Ξεντύθηκα αλλά κράτησα το μποξεράκι γιατί δεν ήθελα να φάω και άλλη παρατήρηση από εκείνη.

-    Γιάννη, έλα. Μπήκα στο δωμάτιο αλλά τα φώτα ήταν κλειστά. Εκείνη σκεπασμένη με ένα σεντόνι, σε στάση εμβρύου, στο πλάι. Και στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν γυμνή από μέσα.

-    Έλα ξάπλωσε πίσω σε παρακαλώ. Ξάπλωσε και αγκάλιασε με. Όπως έκανε ο πατέρας σου. Μου έλειψε αυτό αγόρι μου. Σε παρακαλώ πολύ. Μόνο αγκάλιασε με.

Ξάπλωσα και κόλλησα στην πλάτη της. Πέρασα τα χέρια μου γύρω της και την αγκάλιασα. Δεν έβλεπα τίποτα. Μόνο ένιωθα το πόσο πολύ ζεστό ήταν ολόκληρο το κορμί της. Έκαιγε λες και είχε πυρετό. Βόγκηξε ναζιάρικα όταν ένιωσα το καβλί μου σκληρό ανάμεσα στα κωλομέρια της. Δε μπορούσα να κρατηθώ. Δεν το άντεχα. Ήταν πολύ δύσκολο να μην καυλώσω και να είμαι εντελώς κύριος εκείνη τη στιγμή.

-    Τι σου είπα παλιόπαιδο;

-    Δε με λυπάσαι καθόλου;

-    Όχι!

Έπιασε τα χέρια μου και τα έβαλε πάνω στα βυζιά της. Ήθελε να της τα χουφτώσω. Και αυτό έκανα. Της τα χούφτωνα και τα έτριβα. Οι ρώγες της ήταν πέτρα πολύ πριν την αγγίξω. Μόλις άρχισα να τις τρίβω έντονα τις ρώγες και να τρίβομαι στο κώλο της, μου έσφιξε τα χέρια και τα κράτησε σταθερά για να μην μπορώ να κάνω κάτι.

-    Καληνύχτα Γιάννη. Κάνε υπομονή ένα βράδυ και αύριο θα μάθεις ποια πραγματικά είναι η μάνα σου! Καβλιάρη.

Συνεχίζεται… Θα ήθελα πολύ να διάβαζα τα σχόλια σας.(Copyright protected OW ref: 92939)