Μητριά - μάνα, όλα μαζί (5ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.09 (11 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μητριά - μάνα, όλα μαζί (4ο μέρος)

Το επόμενο πρωινό, μας βρήκε γυμνούς αγκαλιασμένους. Με φίλησε παθιασμένα.

-    Σε ευχαριστώ για όλα, πρώτη φορά νιώθω τόσο υπέροχα μου εκμυστηρεύτηκε.

-    Κι εγώ σε ευχαριστώ, της απάντησα, αλλά σήμερα έρχονται η δικοί μας.

-    Ναι το ξέρω, αλλά δε θα σταματήσουμε έτσι, μου είπε αγκαλιάζοντας με σφιχτά.

-    Όχι, αγαπούλα μου, τώρα είμαστε ο ένας για τον άλλο, αλλά θέλω να μου πεις όλη την αλήθεια!

-    Για πιο πράγμα, τι θες να ξέρεις;

-    Θέλω να μου πεις για την μαμά.

Μου χάιδεψε τον πούτσο απαλά και έμεινε σιωπηλή για λίγο.

-    Στα 12 την είδα για πρώτη φορά να κάνη έρωτα με τη θεία Κόριννα, αδελφή της μαμάς. Στην αρχή τα έχασα, αλλά σίγα-σίγα ερεθιζόμουν με την όλη φάση και τους έκανα συχνά μάτι χωρίς να το καταλάβουν. Τις έχω δει άπειρες φορές να γλείφονται κι εγώ κρυφά μαλακίζομαι.

-    Και πως σου ήρθε με την μαμά σου;

-    Έχει υπέροχο κορμί, αλλά κυρίως γλείφει υπέροχα.

-    Χαμογέλασα, το έκανες ποτέ με κοπέλα;

-    Όχι… όχι αλλά θέλω πάρα πολύ με τη μαμά. Θέλω να με γλείψει και να τη γλείψω.

Όσο μου τα έλεγε αυτά, κατάλαβα πως είχε υγραθεί πολύ.

-    Μέχρι να γίνει αυτό, της λέω, θα σε γλείψω εγώ κούκλα μου.

Της ανοίγω τα ποδιά, έβαλα τη γλωσσά μου πάνω στο υγρό μουνάκι της και άρχισα να γλείφω και να πίνω τους χυμούς της. Αυτή χύνει ασταμάτητα. Συνέχισα να γλείφω τα μουνόχειλα της, πηγαίνοντας γύρω απ’ την κλειτορίδα και σε κάποιες στιγμές άρχισα να βάζω τη γλώσσα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα στο μουνί της και να τραβάω τα υγρά στο στόμα μου. Το χέρι μου χάιδευε το στήθος της και σε κάποια στιγμή έβαλα δυο δάχτυλα στο στόμα τις. Τα ρούφηξε σαν να ήταν πούτσος και τα μούσκεψε με τα σάλια τις. Κατέβασα το χέρι μου κι έβαλε πρώτα ένα και μετά δεύτερο δάχτυλο βαθιά στο μουνί της. Έπαιρνα την κλειτορίδα της ανάμεσα στα χείλη μου ρουφώντας τη δυνατά με τη γλώσσα μου να χορεύει πάνω της. Αναστέναζε κι έλεγε:

-    Ναι καύλα μου... ναι μωρό μου, κάνε με να χύσω στο στόμα σου.

Οι γοφοί τις άρχισαν ν’ ανεβοκατεβαίνουν λες και τη γαμούσε κάποιος πούτσος. Τα σιγανά βογκητά της ακολουθούσαν τον ρυθμό της γλώσσας μου και των δαχτύλων μου. Όμως, σα δάγκωσα ελαφρά και φίλησα την ερεθισμένη κλειτορίδα της, τα βογκητά έγιναν κραυγές ηδονής. Η κοιλιά τις ανεβοκατέβαινε λαχανιασμένα, το κεφάλι τις κουνιόταν πέρα-δώθε και τα μάτια τις ήταν σφιχτά κλεισμένα. Ο κώλος τις ανασηκώθηκε κι ένιωσα τους μύες της να σφίγγονται. Κατάλαβα ότι ο οργασμός τις πλησίαζε. Καθώς δυνάμωναν τα βογκητά της, πήρα ολόκληρη την κλειτορίδα της μέσα στο στόμα μου κι άρχισα να την πιπιλάω. Τα χέρια της έσφιξαν την πλάτη μου και τα πόδια τις κόλλησαν πάνω στο κεφάλι μου. Ο οργασμός της ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. Τράβηξε αργά τα δάχτυλά μου από μέσα τις και τα καθάρισε γλείφοντας τα, καθώς πήρα όλα τα υγρά τις στο στόμα τις. Την έπιασα απ’ τα πόδια και την παρότρυνα να γυρίσει στα τέσσερα. Ακούμπησα το καυλί μου στα υγρά μουνόχειλα και με μια κίνηση καρφώθηκα μέσα της.

Άρχισα να μπαινοβγαίνω, αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα, χαϊδεύοντας τη πλάτη και τα βυζιά της. Άπλωσε το χέρι τις και μου χάιδεψε τα αρχίδια όπως χτυπούσαν πάνω στην κλειτορίδα τις. Την έπιασα απ’ τη λεκάνη και τα μαλλιά και την τραβούσα με ορμή πάνω μου, βγάζοντας πνιχτά βογκητά. Μου έλουσε τον πούτσο με τα υγρά της, τον τράβηξα και τον έφερε στο πρόσωπό της. Τον πήρε στο στόμα και με δυο - τρεις κινήσεις του χεριού της έχυσα μέσα της. Τον έγλειφε μέχρι ο πούτσος μου να χαλαρώσει. Μείναμε αρκετή ώρα αγκαλιασμένοι χωρίς να μιλάμε, ευτυχισμένοι στις σκέψεις μας. Κατά το μεσημεράκι επέστρεψαν οι γονείς μας από τις διακοπές τους. Με το που είδα την μητριά μου να φιλά την κόρη της στα μάγουλο, καύλωσα και υποσχέθηκα του εαυτού μου να τις πάρω ταυτόχρονα μαζί και της 2.

Η συνέχεια είναι μία άλλη ιστορία. Αρκεί να τη ζητήσετε.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 92454)