Πίπα από την ξαδέλφη

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Είμαι ο Βασίλης, είκοσι δύο ετών, και είμαι σχετικά παχουλός, αλλά λόγω εκγύμνασης είμαι ψιλογραμωμένος. Θα με έλεγα ωραίο παιδί, τριχωτός στο στήθος, όχι πολύ και έχω μουσάκι.

Έχω μια ξαδέρφη πολύ πουτανάκι, ξανθιά με γαλανά μάτια. Από μικρά κάναμε όλες τις μαλακίες μαζί. Η ξαδέρφη μου έχει τώρα κάτι βυζάκια και έναν κώλο… πολύ πρώτα πράγματα.

Συχνά με καλεί και μένω σπίτι της. Συζητώντας για διάφορες μαλακίες, μια φάση είχαμε φτιαχτεί και οι δύο μιλώντας για σεξ. Η πούτσα μου είχε σηκωθεί και φαινόταν. Η ξαδέρφη είχε ανάψει κανονικά και μου λέει:

-    «Αν είχαμε καπότα θα γαμιόμασταν…»

-    «Το μουνάκι σου δεν είναι η μόνη τρύπα που έχεις πάνω σου…» της είπα.

Γέλασε και ήρθε και γονάτισε. Εγώ καθιστός στην καρέκλα έβγαλα την πούτσα έξω κι αυτή την πήρε στο στόμα της. Πολύ καύλα. Την ρούφαγε λες και ήταν παγωτό. Βέβαια ήταν εκπαιδευμένη. Τόσες πίπες έχει πάρει από ότι λέγαμε πριν στις ιστορίες μας.

Η πούτσα μου σκλήραινε καθώς η γλώσσα της μου την παίδευε. το κραγιόν της ξέβαψε πάνω στον πούτσο μου κάτι που με ερέθισε κι άλλο. Έπιασε τα αφράτα αρχίδια μου και μου τα χάιδευε και τα έγλυφε σιγά-σιγά. Αναστέναξα και της έπιασα το κεφάλι.

-    «Πως τον ρουφάς έτσι μωρό μου!» της είπα.

-    «Τέτοια ή ψωλή τέτοιο και το ρούφηγμα…» μου απάντησε.

Μερικές φορές πέταγε κάτι κουφά, αλλά ποιος νοιαζόταν τι έλεγε.,, Μου τον είχε κάνει πύραυλο από το γλύψιμο. Οι φλέβες μου διαγράφονταν έντονα πάνω στο καυλί μου λες και ήταν ανάγλυφο.

Της είπα να βγάλει την μπλούζα. Το έκανε. Δεν φορούσε σουτιέν. Δύο στητά βυζιά μου άναψαν το... ενδιαφέρον. Την έπιασα και την έσπρωχνα με φόρα πάνω στο καυλί μου. Σχεδόν πνιγόταν.

Εγώ αναστέναζα ελαφρά, μην μας ακούσει και κανείς. Της έπιασα τα μαλλιά και έσπρωχνα ελαφρώς το σώμα μου. Έμπαινε όλο μου το καυλί στο στόμα της. Η καύλα απερίγραπτη.

Μέσα σε λίγα λεπτά έχυσα στο στόμα της. Τα έφτυσε αλλά εμένα μου αρκούσε που τα έχυσα μέσα στο στόμα της... Το κάνουμε συχνά...