Το πρώτο ξέσκισμα από τον αδερφό μου

Δημοσιεύθηκε από maria1992
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (27 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Η πρώτη πίπα στον αδερφό μου

Αφού λοιπόν του έκανα πίπα και γέμισε το στόμα μου με τα χύσια του, τα πιο πολλά τα κατάπια και έφυγε καθώς η κοπέλα του ήταν στο διπλανό δωμάτιο. Κάποια στιγμή, άκουσα θόρυβο και της λέει… "ντύσου να σε πάω σπίτι". Νόμιζα ότι είχε καταλάβει, αλλά δεν άκουσα να του λέει κάτι και κατά ένα τρόπο ησύχασα. Μετά από λίγο άκουσα την έξω πόρτα να ανοίγει και βγήκαν από το σπίτι. Στο στόμα μου είχα την γεύση από τα καυτά του χύσια και το μουνί μου ήταν μούσκεμα. Δε μπορούσα να σκεφτώ και πολλά. Το μόνο που σκέφτηκα, ήταν να πάω να κάνω ένα ντουζάκι να ηρεμήσω και έτσι και έκανα. Καθώς το νερό έπεφτε πάνω στο κορμί μου, σκεφτόμουν αυτό που είχε γίνει πριν, το πόσο μεγάλος ήταν ο πούτσος του και άρχισα να γαμάω το μουνί μου με τα δάχτυλα μου και να μαλακίζομαι σα να με γαμάει ο αδερφός μου. Μετά από λίγο και αφού είχα χύσει, τύλιξα την πετσέτα γύρω μου και πήγα στο δωμάτιο μου. Έβαλα ένα μαύρο στρινγκ και μια μπλούζα, ξάπλωσα και προσπαθούσα να ηρεμήσω.

Άκουσα κλειδιά στην πόρτα και την πόρτα να κλείνει με δύναμη. Δεν περίμενα να μπει κάποιος άλλος στο σπίτι. Ήξερα ποιος είναι και αυθόρμητα κατέβασα το χέρι στο μουνί μου. Ήταν πολύ υγρό. Δεν ήξερα τι θα ακολουθήσει και τώρα θα σας γράψω ακριβώς τι ακολούθησε. Τα αγόρια να βγάλουν έξω τον πούτσο τους και οι κοπέλες που διαβάζουν να αρχίζουν να χαϊδεύουν το μουνί τους.

Άνοιξε την πόρτα του δωματίου και είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει τη ζώνη του. Δε μίλαγε, δεν είπε τίποτα. Κατέβασε το παντελόνι του και πετάχτηκε ο πούτσος του. Αυτή τη φορά δε φόραγε εσώρουχο κι εγώ αυτή τη φορά ήξερα πολύ καλά τι να κάνω. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και γονάτισα μπροστά του. Ένιωθα τόσο υγρό το μουνί μου εκείνη την ώρα, που καθώς γονάτισα έσφιγγα τα πόδια μου για να συγκρατήσω τα υγρά μου. Το στρινγκ μου κυριολεκτικά έσταζε. Καθώς το τεράστιο καυλί του ήταν μια ανάσα από τα μούτρα μου, αυτή τη φορά έδειχνε ακόμα πιο μεγάλο και χοντρό. Τίναξε τη λεκάνη του προς τα μπρος και το κατακόκκινο πουτσοκέφαλο του χτύπησε τα μάγουλα μου. Η μόνη κίνηση που έκανα ήταν να βγάλω έξω την γλώσσα μου κι αυτός άρχισε να με χτυπάει με τον πούτσο του και μου έλεγε:

-    έτσι... για να δω γλωσσούλα…

και χτύπαγε τη γλώσσα μου με τον πούτσο του. Άπλωσα το χέρι μου, έπιασα το χοντρό πούτσο του κι άρχισα να του τον παίζω. Βόγκηξε σιγανά και κουνούσε τη λεκάνη του στο ρυθμό της μαλακίας που του έπαιζα. Έβαλα στο στόμα μου το πρησμένο πουτσοκέφαλο και άρχισα να το πιπιλάω. Μου έπιασε το κεφάλι και άρχισε να με πιέζει να τον πάρω στο στόμα μου. Ένιωθα ότι μου σκίζει το στόμα. Άρχισε να μου το γαμάει. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα, ένιωθα το καυλί του καρφωμένο στο λαρύγγι μου και άρχισα να κουνάω το κεφάλι μου πάνω κάτω. Είχα δακρύσει, δεν είχα ξαναπάρει πότε τόσο μεγάλο πούτσο, τόσο βαθιά μέσα στο στόμα μου τον ρουφούσα με μανία. Θα τον έκανα να χύσει, αλλά τραβήχτηκε.

-    Ώρα να σε γαμήσω αδερφούλα. Κοίτα πως έχει πρηστεί η πούτσα μου!

Έκατσε στο κρεβάτι, με έβαλε να κάτσω πάνω του, σήκωνε τη λεκάνη του και μου πίεζε το μουνί μου με τον τεράστιο πούτσο του. Ένοιωθα να με σκίζει. Προσπαθούσα να ελέγξω πόσο μπαίνει μέσα μου, αλλά δε μπορούσα. Με μια απότομη κίνηση με έπιασε από τη μέση και με κάρφωσε πάνω στον πούτσο του. Τα μουνόχειλα μου, ακούμπησαν πάνω στα αρχίδια του.

-    Πονάω… φώναξα.

-    Έτσι, όλο, καύλα είναι πουτάνα…

και άρχισε να με κουνάει και να με καρφώνει.

-    Αχ... είναι πολύ μεγάλος, με σκίζει!

-    Έτσι, όλο στο μουνί σου, να δεις τι σημαίνει πούτσος πουτανάκι…

και άρχισε να κουνάει γρήγορα τη λεκάνη του.

-    Έτσι… σου σκίζω το μουνάκι. Τι μουνάρα έχεις…

και με γαμούσε δυνατά μέχρι που τον παρακάλεσα να σταματήσει γιατί πονούσα καιι δεν άντεχα άλλο. Σταμάτησε για λίγο. Ο πούτσος του ήταν ακόμα μέσα μου. Προσπαθούσα να πάρω ανάσα. Μου είπε να ηρεμήσω και να σηκωθώ. Μετά με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα. Ήρθε πίσω μου και έτριβε τον πούτσο του στα μουνόχειλα μου. Το μουνί μου έσταζε ξανά. Τότε πάλι μπήκε με δύναμη μέσα μου. Τα αρχίδια του χτύπαγαν στο μουνί μου.

-    Πονάω, είναι πολύ χοντρός, με σκίζεις! Όχι τόσο γρήγορα, με πονάς…

αλλά αυτός με έβριζε και με γαμούσε πιο γρήγορα.

-    Πούτσο δεν ήθελες; Παρ' τον όλο…

και συνέχιζε. Μετά από λίγο, άρχισα να τρέμω και το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είπα πως χύνω και έτρεμα. Άρχισε να με γαμάει πιο γρήγορα. Έχυνα και ένιωθα και κάτι στην κωλοτρυπίδα μου. Μου είχε βάλει δάχτυλα.

-    Έτσι χύσε στον πούτσο μου και σε λίγο θα σε κάνω να χύσεις από τον κώλο...

μου έλεγε. Δεν καταλάβαινα και πολλά εκείνη την ώρα. Τον έβγαλε από το μουνί μου, μου είπε γύρνα και μου το έδωσε στο στόμα. Ο  πούτσος του ήταν γεμάτος με τα υγρά μου. Ένοιωθα πολύ πουτάνα. Μετά από λίγο μου είπε…

-    Είσαι έτοιμη!

-    Τι…

τον ρώτησα.

-    Να σου γαμήσει ο αδερφούλης το κωλαράκι σου.

-    Είμαι παρθένα, του είπα.

-    Αν πονέσει, θα σταματήσω…

μου λέει. Με έβαλε πάλι στα τέσσερα, σάλιωσε τα δάχτυλα του και άρχισε να τρίβει την τρυπούλα μου. Ένοιωσα κάποια στιγμή και πολλά σάλια. Την είχε φτύσει και μου είπε να χαλαρώσω. Ακούμπησε τον χοντρό καυλί του στον κώλο μου και άρχισε να το πιέζει. Όταν μπήκε το πουτσοκέφαλο του μέσα, μου κόπηκε η ανάσα. Νόμιζα ότι θα μου σκίσει τον κώλο και φώναξα δυνατά ότι πονάω, μα αυτός έσπρωξε περισσότερο και μου τον έχωσε όλο. Άρχισα να κλαίω από τον πόνο αλλά συνέχιζε να με γαμάει. Ένοιωθα κάθε πόντο του που μου έσκισε την τρύπα. Αφού άρχισε να με γαμάει και δεν ένιωθα πλέον τόσο τσούξιμο, ο πόνος είχε φύγει και είχε μείνει μόνο η ηδονή. Τον έβγαζε μου έφτυνε την τρυπούλα μου και τον έχωνε πάλι όλο μέσα. Άρχισα να καυλώνω απίστευτα και άρχισα να γαμάω το μουνι μου με τα δάχτυλα, στο ρυθμό που μου γαμούσε τον κώλο.

-    Είσαι πολύ πουτάνα! Σ' αρέσει που σου γαμάω την κωλάρα;

-    Ναι… γάμα με, γάμα τη την πουτάνα!

Άρχισε να με πιάνει από το μαλλί και να με γαμάει πιο γρήγορα. Με έβριζε. Ένοιωθα μια περίεργη αίσθηση που δεν ήξερα τι είναι και άρχισα να τρέμουν τα πόδια μου. Έχυνα, του το είπα, μου είπε να μη χύσω ακόμα και με γαμούσε πιο έντονα. Μου έβαλε και δάχτυλα στο μουνι μαζί με τα δικά μου.

-    Πουτάνα, χύνω…

-    Στο στόμα, του είπα, στο στόμα!

-    Χύνω καργιόλα, πουτάνα…

και άρχισε να τρέμει. Μου γέμιζε την κωλοτρυπίδα με καυτό σπέρμα. Όταν έβγαλε τον πούτσο του από τον κώλο μου ακούστηκε ένας ήχος. Μου άνοιξε τα κωλομέρια και μου είπε να σπρώξω. Ένοιωθα τα χύσια του από την κωλοτρυπίδα μου να κυλάνε στα μουνόχειλα μου. Έχωσε πάλι μέσα τον πούτσο του στην τρύπα μου και όπως ήταν με χύσια, τον πήρα στο στόμα και τον έγλειψα.

-    Έτσι θα γαμιέσαι από δω και πέρα.

Ήμουν πλέον η πουτάνα του.(Copyright protected OW ref: 91865)