Εκπλήρωση της παιδικής μου φαντασίωσης με τη θεία Δήμητρα (2o μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (12 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Εκπλήρωση της παιδικής μου φαντασίωσης με τη θεία Δήμητρα

Η επόμενη μέρα με βρήκε προβληματισμένο. Στο μυαλό μου στριφογυρίζει η στιγμή πού είδα την Ελπίδα να χαϊδεύει το μικρό της μουνάκι όταν ξέσκιζα τη θεία. Τα συναισθήματα ανάμικτα. Φόβος για την αντίδραση της μικρής και απέραντη καύλα από την άλλη. Η φαντασίωση μου να ξεπερνά κάθε φραγμό και το υποσυνείδητο μου να οργιάζει. Με αυτά η ώρα πέρασε. Ακούω το κλειδί στην πόρτα. Βάζω σε λειτουργία το λάπτοπ και παίζει μια ταινία πορνό με περιεχόμενο. Η παρθένα που μετατρέπεται σε μηχανή του έρωτα. Μπαίνει μέσα φουριόζα.

-    Γεια. Πώς πέρασες;

-    Δεν απαντά.

Πήγε αμέσως στο δωμάτιο της. Περιμένω λίγο για να δω την αντίδραση. Τίποτα. Παίρνω την απόφαση και μπαίνω μέσα. Καθόταν στο κρεβάτι να διαβάζει ένα περιοδικό με ερωτικές ιστορίες. Την πλησιάζω και αρχίζω να της κάνω ένα ελαφρύ μασάζ στους ώμους. Σφικτή, αμίλητη στην αρχή. Τη σπρώχνω ελαφρώς και πέφτει στο κρεβάτι. Της αφαιρώ το πάνω μέρος και αρχίζω ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλη την πλάτη μέχρι τη συμβολή του εξαίσιου κώλου της . Τα χέρια μου κατέβαιναν μέχρι την συμβολή των σφιχτών της βυζιών. Δεν άργησε να αναστενάζει και μου τουρλώνει το κωλαράκι. Δε χάνω την ευκαιρία της αφαιρώ την φόρμα. Μπροστά μου προβάλει ένα τρεμάμενο κωλαράκι πού μου έκανε τον είδη πρησμένο πούτσο πέτρα. Αρχίζω την χαϊδεύω παντού. Παίρνω από το κομοδίνο μια λοσιόν, βάζω αρκετή, τα χέρια μου γλιστρούν σε όλο της κορμί. Περνώ τα δάκτυλα κατά μήκος και χαϊδεύω το μικρό της κωλαράκι. Ο ένας αναστεναγμός υποδέχεται τον άλλο. Με κυκλικές κινήσεις γύρω από το παρθενικό κωλαράκι, παίρνω ένα μαξιλάρι και το βάζω κάτω από την λεκάνη. Το θέαμα που αντίκρισα δεν περιγράφεται. Μία σούφρα ροζ και τόσο μικρή και ένα μουνάκι πού άφηνε τα πρώτα του υγρά.

Δε χάνω ευκαιρία, τα ανοίγω με τα χέρια και αρχίζω να το γλείφω και να προσπαθώ να της παραβιάσω και τις δύο τρύπες με τη γλώσσα μου. Η μικρή σπαρταρά και αρχίζει να μπαίνει στο παιχνίδι.

-    Θέλω να με κάμεις να σε χύσω. Θέλω να σε πνίξω στα ζουμιά μου… παλιό μαλακά.

Στο άκουσμα αυτό τρελαίνομαι. Το ένα χαστούκι υποδέχεται το άλλο. Το μικρό της κωλαράκι έχει πάρει φωτιά. Τα υγρά τρέχουν σαν ποτάμι.

-    Σε θέλω, σε θέλω πουτσαρά μου, θέλω να με ανοίξεις.

Βάζω το δάκτυλο στη μικρή της τρύπα και αρχίζω να σπρώχνω σιγά-σιγά στην αρχή. Η αρχή έγινε. Ένας αναστεναγμός ακούστηκε. Με μια κίνηση βάζω όλο το δάκτυλο και αρχίζω να της γαμάω το στενό κωλαράκι. Βρίζει:

-    Παλιό πούστη, τι κάνεις, μου αρέσει παλιό μαλακά.

Νιώθω το κωλαράκι να χαλαρώνει, βάζω δεύτερο δάκτυλο και τα σπρώχνω όσο πιο βαθιά μπορώ.

-    Βγαλ' τα παλιό μαλακά, πονάω βγαλ' τα.

Νιώθω το μικρό της κωλαράκι να συσπάται. Θα χύσει το πουτανάκι. Τα υγρά τρέχουν σαν ποτάμι.

-    Χύνω, χύνω, χύνω η πουτάνα! Μου αρέσει, το θέλω.

Με μια απότομη κίνηση, αφαιρώ τα δάκτυλα, βάζω το πρόσωπο μου στο μικρό της μουνάκι και μαζεύω όλα τα χύσια. Το ρουφώ και παίρνω όλο το νέκταρ. Τη γυρίζω, της μαζεύω τα πόδια. Αρχίζω να την γλείφω και να της χαϊδεύω τη μικρή πρησμένη κλειτορίδα. Πάλλεται σαν ψάρι έξω από νερό. Μουρμουρίζει ακαταλαβίστικα. Της ανοίγω τα χείλη κι ένα ελαφρύ Ροζ χρώμα προβάλλεται μπροστά μου. Βάζω τη γλώσσα μου. Θέλω να της πάρω την παρθενία με τη γλώσσα.

-    Θα σε χύσω πάλι. Θα σε πνίξω στα υγρά μου!

Βάζω ένα δάκτυλο στη μικρή σχισμή. Σπρώχνω ελαφρώς και μπαίνει με μεγάλη ευκολία. Βάζω δεύτερο. Ένα "αχ πονάω, πονάω…" ακούστηκε. Τα βγάζω και συνεχίζω να το χαϊδεύω. Δεν άργησε να χύσει σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Την αφήνω να χαλαρώσει. Τη φιλώ στο πρόσωπο και τη σφίγγω στην αγκαλιά μου. Όταν βρήκε τούς παλμούς της και ηρέμησε, τη ρώτησα αν της άρεσε.

-    Μού αρέσει πολύ. Σε Θέλω! Θέλω να μου ξεσκίσεις όλες τις τρύπες.

Βγάζω όλα τα ρούχα. Μόλις αντίκρισε τον πρησμένο μου πούτσο τα έχασε.

-    Όχι, όχι! Φοβάμαι. Δεν είμαι έτοιμη ακόμη. Σε παρακαλώ. Όταν θα είμαι έτοιμη θα στο πω.

Συμφωνώ και την πλησιάζω. Περνώ το χέρι της και το βάζω στην πούτσα μου και μαζί αρχίζουμε να τον χαϊδεύω. Στην αρχή άτσαλα. Μόλις συνήθισε την αφή την αφήνω μόνη Μια τον πιέζει, μια τον σφίγγει και το μαλακίζει άτσαλα. Περνώ το κεφάλι της και την πιέζω προς τα κάτω. Κάνει την πρώτη επαφή. Τον φίλα γύρω-γύρω, κατεβαίνει προς τα κάτω, τον σαλιώνει όλο. Το χέρι της αρχίζει να του δίνει ένα σταθερό ρυθμό. Αρχίζω να της χαϊδεύω το μουνάκι. Αναστεναγμοί ακούγονται. "Ναι, μου αρέσει, συνέχισε..." μονολόγησε. Παίρνει την πούτσα μου στο στόμα. Σιγά-σιγά τον παίρνει όλο και πνιγείται. Άτσαλα μου κάνει τσιμπούκι. Δε θα αργήσω να χύσω. Τα αρχίδια μου θα σπάσουν. Συνεχίζω να τη χαϊδεύω, της φτύνω το κώλο, βάζω ένα δάκτυλο και τη γαμάω με δύναμη.

-    Ξέσκισε με τώρα την πουτάνα, φωνάζει. Άνοιξε με, σε θέλω, σε Θέλω.

Δε μπορώ να κρατηθώ. Τα χύσια μου πετάγονται στο πρόσωπο και στα μαλλιά της, ενώ το χέρι μου συνεχίζει να της γάμα το κωλαράκι που έχει χαλαρώσει πλήρως. Μόλις με καθάρισε άτσαλα, λέει με βραχνή φωνή.

-    Θέλω να με ξεσκίσεις! Θέλω να με ανοίξεις, δεν αντέχω, σε θέλω.

Βάζω λίγη λοσιόν στο χέρι και αρχίζω να της βάζω δύο δάκτυλα. Σπαρταρά και φωνάζει. Της βάζω τρία.

-    Α… με ξέσκισες, πονάω, πονάω.

Τα αφήνω για λίγο. Την νιώθω να κουνιέται μόνη. Νιώθω τα υγρά που τρέχουν. Βγάζω τα δάκτυλα, βάζω λοσιόν στην πρησμένο μου πούτσο και τον βάζω στην τρύπα. Σπρώχνω σιγά-σιγά, τον νιώθω να εισχωρεί. Δεν αντιδρά. Μόλις μπήκε το πουτσοκέφαλο, ένας αναστεναγμός ακούστηκε.

-    Τον έχεις βάλει όλο;

-    Ναι είναι όλος μέσα σου!

-    Μου αρέσει τον θέλω.

Με μια απότομη κίνηση την καρφώνω.

-    Τσούζει, πονάω, πονάω η πουτάνα!

Την πιάνω από τα μαλλιά και αρχίζω να τη γαμάω με δύναμη και ξεσπάει σε ένα γοερό κλάμα. Συνεχίζω να την ξεσκίζω. Σιγά-σιγά το κλάμα σταμάτησε. Άρχισε να βρίσκει τις αναπνοές της και να κουνιέται στο ρυθμό μου. Ο πούτσος μου έμπαινε πιο εύκολα μέσα στα σωθικά της. Της ανοίγω το κωλαράκι και το ευχαριστιέται.

-    Σε θέλω παλιό μαλακά, σε θέλω δικό μου…

φώναζε. Νιώθω τα τοιχώματα του κώλου να σφίγγουν τον πούτσο μου σα μέγγενη και ακούω τη μικρή να φωνάζει ότι χύνει.

-    Θα σε χύσω…

της λέω Και αφήνω τα χύσια να τρέξουν στο ζεστό της κωλαράκι.

-    Ναι, τα νιώθω, ναι τι ηδονή είναι αυτή;…

Ένας δεύτερος οργασμός έπνιγε την Ελπίδα. Μόλις βρήκαμε τις αναπνοές μας, πήγαμε για μπάνιο μαζί. Η ώρα πέρασε, γρήγορα θα ερχόταν η θεία. Τη βοήθησα να συμμαζέψει το κρεβάτι.

-    Απόψε, μου λέει, που θα έρθει η μητέρα μου, θέλω να την ξεκωλιάσεις και να σε παίρνω μάτι.

Η ιδέα αυτή μου άρεσε και με είχε ανάψει. Από μικρός ήθελα να της ξεσκίσω τον κώλο.

Αν σας άρεσε η ιστορία, θα επανέλθω με το ξέσκισμα της θείας και πώς πήρα την παρθενία της Ελπίδας.(Copyright protected OW ref: 91680)