Μητριά - μάνα, όλα μαζί (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.78 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Μητριά - μάνα, όλα μαζί (2ο μέρος)

Έφτασε η μέρα που θα παντρευόταν ο πατέρας την κ. Μέλινα με πολίτικο γάμο. Εγώ ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί θα μετακόμιζε σπίτι μας η κ. Μελίνα με την κόρη της. Ο πατέρας μου με παρακάλεσε να συνοδεύσω τη Μελίνα στο δημαρχείο. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Πήγα στο σπίτι της και τη βρήκα μονή να ετοιμάζεται. Η κόρη της είχε ειδή μεταβεί στο δημαρχείο για της προετοιμασίες εκεί. Μόλις με είδε χάρηκε πολύ.

-    Ευτυχώς που ήρθες μου λέει, γιατί είμαι τρομερά αγχωμένη!

-    Γατί; Όλα θα πάνε καλά.

-    Έλα να με βοηθήσεις…

και με πήρε στο δωμάτιο της.

-    Τι θες να κάνω;… της λέω.

-    Αυτό που σου έμαθα να κάνεις…

και βγάζει όλα τα ρούχα, ξαπλώνει στο κρεβάτι και ανάγει τα πόδια της. Χωρίς κουβέντα, γονάτισα και έφερα το υπέροχο μουνάκι της στο στόμα μου. Το είχα πάρα πολύ επιθυμήσει και άρχισα να γλείφω σαν τρελός. Αυτή να με ερεθίζει περισσότερο με το να μου λέει πώς την τρελαίνω και πώς από τα σήμερα θα γίνει η μητριά μου και η πουτάνα μου. Είχα τρελαθεί από καύλα με αυτά που μου έλεγε και την έγλειφα, την έγλειφα παθιασμένα, δάγκωνα τα μεγάλα μουνόχειλα της και αυτή σπάραζε από καύλα. Να κρατά το κεφάλι μου και να το σπρώχνει μέσα στα σκέλια της, λες και ήθελε να με βάλει μέσα της μέχρι που μου έχυσε στο πρόσωπο. Μου έχυσε στο πρόσωπο τόσο πολύ που τρέχανε τα χύσια της στο πρόσωπο μου. Με σήκωσε και άρχισε να μου γλείφει όλο το πρόσωπο. Ήθελε να γευτεί τα δικά της χύσια να τα απόλαυση την καύλα της, όπως μου έλεγε.

Μου ζήτησε να της δώσω τον πούτσο στο στόμα. Της τον έβαλα μέσα και άρχισε να γλείφει όπως μόνο αυτή ήξερε. Μου έγλειφε με περίτεχνο τρόπο, μια το πουτσοκέφαλο, μια τα αρχίδια μου. Δεν άντεξα και πολύ και της έχυσα το στόμα. Αυτή τα καταπίνει όλα και να γλείφει τον πούτσο μου μέχρι να τον στραγγίσει. Στη συνέχεα με έβαλε να ξαπλώσω και ήρθε και κάθισε με την υπέροχη κωλάρα της στο πρόσωπο μου και μου ζήτησε να τις γλείψω την κωλοτρυπίδα. Καύλωσα και μόνο με τη σκέψη πώς θα γαμούσα με τη γλώσσα την υπέροχη κολάρα της. Άρχισα να τη γλείφω και σιγά-σίγα να προσπαθούσα να βάλω μέσα στην κωλοτρυπίδα της τη γλωσσά μου. Αυτή να παίζει με μαεστρία τον πούτσο μου. Είχα τρελαθεί από καύλα και αυτή αχόρταγη να μου τον παίζει, ενώ βάζω κωλοδάχτυλο στον υπέροχο κώλο της. Μετά από λίγο, όταν της ύγρανα πολύ την τρυπούλα της, μου ζήτησε να της τη γεμίσω. Να της τη γεμίσω με τον πούτσο μου και τα χύσια μου κι εγώ σα μαγεμένος, άρχισα να της γαμώ τον υπέροχο κώλο.

Επιτέλους ήταν δίκια μου. Ο πούτσος μου να μπαινοβγαίνει μέσα της και αυτή να με παρακαλά για περισσότερο. Τότε χώνω όλο το καυλί μου μέσα της και χύνω. Έφτασε στον ουρανό από καύλα. Έβγαλα έξω τον πούτσο μου και έβλεπα την τρύπα της γεμάτη, γεμάτη από τα χύσια μου. Μου ζήτησε να της δώσω τον πούτσο στο στόμα και έγλειψε ότι είχε απομένει. Έπαιζε με μαεστρία με τον πούτσο μου και σε λίγο με καύλωσε ξανά.

-    Μπράβο γαμιά μου! Θέλω να με γεμίσεις κι από μπροστά. Θέλω να πάω γεμάτη με τα χύσια σου στο γάμο μου.

Εγώ, υπάκουος στης επιθυμίες της, την ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να γαμάω το μουνάκι της. Τη γάμαγα δυνατά και γρήγορα. Φώναζε από την καύλα της και μου έλεγε να τη σκίσω και να μη σταματήσω να την γαμάω δυνατά.

-    Έτσι γαμιά μου, σκίσε την μουνάρα σου! Με τρελαίνει ο πούτσος σου.

Κάποια στιγμή κάνει προς τα πίσω και αρχίζει να τρίβει δυνατά το μουνί της μέχρι που με έκανε μούσκεμα με τα καυλοκάτουρα της. Με έφτασε στον 7ο ουρανό. Έτρεμε όλη μετά από αυτόν τον οργασμό και αμέσως την τράβηξα πάνω μου και άρχισα να τη γαμάω γρήγορα μέχρι να χύσω κι εγώ. Έχυσα μέσα στο μουνάκι της και μείναμε έτσι για λίγη ώρα να συνέλθουμε, μέχρι που ένιωσα τον πούτσο μου να βγαίνει από μονός του μέσα από το χυμένο μουνάκι της. Μετά από αυτό μου ζήτησε να τη βοηθήσω να ετοιμαστεί για το γάμο. Ξεκινήσαμε για το δημαρχείο και μέσα στο αυτοκίνητο μου λέει:

-    Για λίγες μέρες δε θα κάνουμε τίποτα γιατί θα θέλει και ο πατέρας σου.

Φυσικά δε μου άρεσε αυτό. Πέρασαν μερικές μέρες από τον γάμο, όλα κυλούσαν όμορφα στο σπίτι, μέχρι που μια παρασκευή πρωί μας ανακοινώσε ο πατέρας πώς το 3ήμερο θα πηγαίνει με τη μητριά μου, μόνοι να «απολαύουν των ερώτα τους». Έφυγαν και έμεινα με την Μυρτώ (κόρη της Μελίνας). Όπως ανάφερα, είχαμε την ίδια ηλικία. Κλείστηκα στο δωμάτιο μου, έβλεπα τσόντα, σκεφτούν την Μελίνα και έπαιζα με τον πούτσο μου. Σε μια στιγμή σκέφτηκα να πάω να πάρω κανένα string της Μελίνας για να μαλακιστώ καλύτερα. Ήμουν γυμνός και σκέφτηκα πως δε θα με δέει η Μύρτο, θα είναι στο δωμάτιο της. Ξεκίνησα σιγά-σίγα για την τουαλέτα να ψάξω στα άπλυτα. Δίστιχος δε βρήκα τίποτα εκεί και αποφάσισα να πάω στο δωμάτιο της Μελίνας. Περπατούσα σίγα-σίγα για να μην ακούσει η Μυρτώ. Όταν έφτασα κοντά στο δωμάτιο πρόσεξα κάτω απ' τη χαραμάδα της πόρτας να έχει φώς. Φανταστικά πως θα το ξέχασαν ο πατέρας και η Μελίνα πριν φύγουν. Χωρίς να το καλοσκεφτώ ανοίγω την πόρτα του δωματίου και τι να δω! Η Μυρτώ γυμνή στο κρεβάτι, με ορθάνοικτα τα πόδια να χρησιμοποιεί ένα δονητή με δύναμη μέσα στο μουνάκι της.

Στην υπέροχη θεά καύλωσα περισσότερο. Αυτή τα έχασε. Προχώρησα, κάθισα στο κρεβάτι, έβγαλα το δονητή από μέσα της και της λέω…

-    άσε με να σε βοηθήσω εγώ…

γονάτισα, έβαλα τη γλωσσά μου πάνω στο υγρό μουνάκι της και άρχισα να γλείφω. Αυτή με τα χέρια της μου έπιασε το κεφάλι και με έσπρωχνε να γλείψω περισσότερο. Άρχισε να βογκάει και να μου λέει να τη γλείψω για να χύσει. Μετά από λίγο βρεθήκαμε σε στάση 69, να με γλείφει σα μανιασμένη κι εγώ να γλείφω το κοκκινισμένο υπέροχο μουνάκι της. Η Μυρτώ το ρούφαγε και τον έπαιζε ταυτόχρονα. Σε κάθε ρουφηξιά, ένιωθα τη γη κάτω από τα πόδια να χάνεται. Με τόση καύλα και με τέτοιο θεόμουνο μπροστά μου, δεν άργησα να πω ότι χύνω. Δε σταμάτησε καθόλου μέχρι να τραβήξει και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια μου.

-    Καύλα μου είσαι απίστευτη, με έχεις τρελάνει!

-    Κι εσύ ξέρεις να χειρίζεσαι τη γλωσσά σου, μου λέει.

Αγκαλιαστήκαμε και ενώσαμε τα χείλια μας με τις γλώσσες.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 91507)