Τριήμερο με τη θεία (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από pilot2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.65 (13 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Τριήμερο με τη θεία

Παρασκευή απόγευμα, καθόμουν με τον ξάδερφο μου στο σαλόνι, τα λέγαμε και απολάμβανα το ουίσκι μου. Βγαίνει η Ε από το μπάνιο, πάει στο δωμάτιο της και μου στέλνει μήνυμα:

-    Μωρό μου, όταν έκανα μπάνιο σκεφτόμουνα το πώς το κάναμε και έπαιξα το μουνί μου. Σε θέλω ξανά μέσα μου.

-    Κι εγώ μωρό μου θέλω να το ξανά κάνουμε, με έχεις καυλώσει πολύ, αλλά είναι εδώ ο Σ (ο ξάδερφος μου).

-    Άστο σε εμένα. Σου έχω και μια έκπληξη.

-    Τι έκπληξη;

-    Δε λέγεται, θα τη δεις...

Έρχεται στο σαλόνι φορώντας ένα πράσινο μακρύ φόρεμα στράπλες, μαύρο σουτιέν το οποίο τόνιζε τα βυζάκια της. Μόλις την είδα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το πώς θα της σήκωνα το φόρεμα και να της τον βάλω μέσα της. Πάει βάζει ένα κρασάκι, έρχεται και κάθετε μαζί μας και ακριβώς απέναντι από εμένα. Βάζει το πόδι το ένα πάνω στο άλλο και μπήκε και αυτή στην κουβέντα. Μέτα από περίπου 20 λεπτά λέει στον ξάδερφο μου να πάει στο σούπερ μάρκετ (που ήταν αρκετά μακριά) να πάει να πάρει κάποια πράγματα. Βέβαια όπως είναι φυσικό γκρίνιαξαν λίγο, γιατί θα έπρεπε να πάει με τα πόδια αλλά τελικά τον έπεισε. Με το που έφυγε ο ξάδερφος μου και ακούσαμε την κυρία είσοδο να κλείνει, πετάγεται από τον καναπέ, έρχεται, μπαίνει επάνω μου και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Τα χέρια μου κατευθείαν σήκωσαν το φόρεμά της και άρχισαν να χαϊδεύουν την κολάρα της.

-    Μωρό μου δεν έχουμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας.

-    Σήκω, θέλω να το κάνουμε στην κουζίνα.

-    Όπου θέλεις αρκεί να το κάνουμε.

-    Θέλω να δω την έκπληξη.

-    Θα τη δεις καύλα μου...

Πήγαμε στην κουζίνα, τη στήνω μπροστά στον νεροχύτη με πλάτη προς τα εμένα. Σκύβω, της σηκώνω το φόρεμα και αρχίζω να την φιλάω από της γάμπες και να ανεβαίνω σιγά-σιγά προς τα επάνω, ώσπου φτάνω στον κώλο της, κάνω στην άκρη το στρινγκ και με τη γλώσσα μου γλείφω την κωλοτρυπίδα της.

-    Αχ... είσαι πολύ καύλα μωρό μου, δε μου το έχουν ξανά κάνει αυτό. Με καυλώνει πολύ...

Με το χέρι της μου πιάνει το κεφάλι και μου το πιέζει στον κώλο της. Συνέχισα να της γλείφω την κωλοτρυπίδα με περισσότερο πάθος και να της βάζω και γλώσσα μέσα στην τρυπούλα της αυτή τη φορά. Σταματάω να της γλείφω την κωλοτρυπίδα και οδηγώ τη γλώσσα μου στο μουνί της. Είναι ήδη υγρό και εκεί βλέπω την έκπληξη που μου έλεγε. Έχει ξυρίσει το μουνί της. Η πούτσα μου έχει καυλώσει τόσο πολύ που έχει αρχίσει να βγάζει προσπερματικά υγρά. Σηκώνομαι, της βγάζω το στρινγκ της σηκώνω το φόρεμα έτσι ώστε να βλέπω την κολάρα της, κατεβάζω το παντελόνι μου και της τον βάζω κατευθείαν στο μουνάκι της. Αρχίζω να μπαίνω μέσα της αργά για λίγο, τα υγρά από το μουνί της τα καταλαβαίνω στην πούτσα μου.

-    Θέλω πιο δυνατά. Να τον νιώθω να χτυπάει την μήτρα μου.

Ξεκινάω να τη γαμάω δυνατά και να της ρίχνω σφαλιάρες στα κωλομέρια. Βογκούσε από καύλα. Μετά από λίγο σφυροκόπημα της λέω:

-    Θα χύσω καύλα μου!

-    Τα θέλω στο στόμα μου.

-    Γύρνα.

Γυρίζει, γονατίζει, πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της, τον γλείφει για λίγο ώσπου αρχίζω να χύνω μέσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα και έδειχνε να το ευχαριστιέται. Τα πόδια μου είχαν αρχίσει και έτρεμαν αλλά αυτή συνέχισε να μου γλείφει τον πούτσο και τα αρχίδια. Κάθομαι στην καρέκλα ενώ η Ε είναι ακόμα γονατιστή και γλείφει. Μέτα από λίγο με καβαλάει, πιάνει τον πούτσο μου και τον οδηγεί στο μουνί της. Ένας αναστεναγμός βγήκε από το στόμα της. Ξεκίνησε να ιππεύει τον πούτσο μου με πολύ πάθος. Όπως ήταν πάνω μου, σταματάει έχοντας τον πούτσο μου μέσα της και μου λέει:

-    Μωρό μου δεν τον χορταίνω, τον θέλω συνέχεια μέσα μου.

-    Μέχρι αύριο θα τον έχεις μωρό μου.

Ξεκινάει να γαμιέται δυνατά ως που μου λέει ότι χύνει. Έχυσε πάνω στον πούτσο μου βγάζοντας αναστεναγμούς. Κάθεται λίγο αφήνοντας τον πούτσο μου μέσα της, με παίρνει αγκαλιά και μου λέει:

-    Μωρό μου δε θέλω να φύγεις αύριο, θέλω να κάτσεις και να φύγεις την Κυριακή.

-    Δουλεύω μωρό μου την Κυριακή το μεσημέρι.

-    Να αλλάξεις την υπηρεσία σου μάτια μου. Αύριο ο Σ έχει φροντιστήρια από της 9 μέχρι και της 1 και θα λείπει. Και την Κυριακή παίζει μπάλα και θα φύγει από της 11 και θα γυρίσει 6-7 το απόγευμα γιατί παίζουν μακριά.

-    Θα πάρω έναν συνάδελφο αν μπορεί να κάνουμε τράμπα.

-    Τώρα να τον πάρεις. Μωρό μου πρέπει να μαζευτούμε γιατί όπου να ναι θα έρθει ο Σ. Αν και δεν θέλω να τον βγάλω από μέσα αλλά...

Μου δίνει ένα φιλί στο στόμα, σηκώνεται, δίνει και ένα φιλί στον πούτσο μου και πήγε στο μπάνιο. Ήρθε ο ξάδερφος μου μετά από 10 λεπτά περίπου και μας βρήκε όπως μας είχε αφήσει (σχεδόν) στον καναπέ. Όσο ήταν εκεί ο ξάδερφος μου στέλναμε μηνύματα με την Ε. Όταν σηκωνόταν να πάει στο δωμάτιο του η στο μπάνιο ο ξάδερφος μου, η Ε σήκωνε το φόρεμα της και μου έδειχνε το γαμημένο μουνί της όπως μου έλεγε στα μηνύματα. Μέχρι και την ώρα που πέσαμε να κοιμηθούμε στέλναμε μηνύματα. Αν και το βράδυ όταν είχε κοιμηθεί για τα καλά ο ξάδερφος μου ξανά γαμηθήκαμε στο δωμάτιο της αλλά πολύ στα βουβά. Συγνώμη αν σας κούρασα με λεπτομέρειες. Θα μπορούσα να έγραφα και για το βράδυ αλλά θα γίνω ακόμα πιο κουραστικός.(Copyright protected OW ref: 88762)