Τριήμερο με τη θεία

Δημοσιεύθηκε από pilot2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.83 (6 Votes)
Γεια σας, με λένε Νίκο,  είμαι 33 ετών και έχω αδυναμία στις ώριμες γυναίκες. Έτσι και στη θεία μου την Ε. Λίγα λόγια για την θεία μου. Είναι 47 ετών, ξανθιά, 1.70 ύψος, 70 κιλά περίπου, λίγο πεσμένα βυζάκια και με μια απίστευτη τουρλωτή κολάρα, που σε κάθε ευκαιρία όταν έσκυβε η γύριζε πλάτη τη χάζευα και πολλές φορές την έπαιζα για πάρτη της. Ας περάσω όμως στην ιστορία η οποία συνέβη πριν 2 εβδομάδες και είναι 100% αληθινή.

Πέμπτη είμαι βραδινός και όπως καθόμουν και σκεφτόμουνα διάφορα αποφάσισα με το που σχολάσω από την δουλεία να κατέβω Αθήνα να ψωνίσω ρούχα. Έτσι με το που σχόλασα πήγα σπίτι, έκανα μπάνιο, ετοίμασα τα πράγματα μου και έφυγα για Αθήνα. Κατά τις 9 έφτασα και ξεκίνησα τα ψώνια μου. Κατά τις 11 πήρα τον αδερφό της μάνας μου τηλέφωνο να του πω ότι είμαι Αθήνα για να πάω στο σπίτι του μετά να μείνω και μου λέει ότι έφυγε σαββατοκύριακο για το χωρίο και να πάρω την Ε (γυναίκα του). Έτσι όταν τελειώσει από την δουλεία να πάω σπίτι. Έτσι και έγινε, πήρα τηλέφωνο την Ε και στις 2 που σχόλασε πήγα σπίτι. Με το που μπήκε σπίτι πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο και άλλαξε. Φόρεσε μια εφαρμοστή φόρμα που διαγραφόταν ο υπέροχος κώλος της και από πάνω μια μπλούζα χωρίς σουτιέν από μέσα. Μετά από λίγο ήρθε και ο ξάδερφος μου και κάτσαμε να φάμε. Ο ξάδερφος μου είχε φροντιστήριο και μόλις έφαγε έφυγε. Εμείς μετά το φαγητό πήγαμε στο σαλόνι να κάτσουμε να πιούμε καφέ.

Έκατσε απέναντί μου και πιάσαμε την κουβέντα για διάφορα, ώσπου με ρώτησε αν έχω κάτι αυτό τον καιρό και της είπα ότι δεν έχω κάτι σοβαρό και ότι περνάω μόνο την ώρα μου ευχάριστα. Πάντα με την Ε μιλάγαμε πολύ ανοιχτά και ήξερε αρκετά για την προσωπική αλλά και ερωτική ζωή μου. Άρχισε να με ψέλνει λίγο βέβαια και να μου λέει ως πότε θα το κάνω αυτό και ότι τα χρόνια περνάνε και άλλα τέτοια. Σε κάποια φάση την ρώτησα αν αυτή μετά από τόσα χρόνια γάμου είναι εντάξει. Στην αρχή μου τα μάσησε λίγο ως που μου άνοιξε την καρδία της. Μου λέει ότι δεν κάνουν συχνά sex με το θείο μου και ότι αυτή θέλει, αλλά ο θείος μου δεν θέλει και έτσι παίζει μόνη της. Οι ρόγες της όσο μου έλεγε αυτά είχαν πρηστεί και όλο άλλαζε θέση στα πόδια της. Αμέσως της είπα ότι ο θείος μου δεν πρέπει να την αφήνει έτσι μια τέτοια ωραία γυναίκα και ότι πρέπει να την προσέχει πάρα πολύ και άλλα τέτοια κομπλιμέντα. Και εκεί με ρωτάει:

-    Με βρίσκεις ελκυστική;

-    Είσαι πολύ ελκυστική Ε.

-    Αυτό το λες γιατί είμαι θεία σου.

-    Δεν είσαι θεία μου εξ αίματος οπότε δεν σου λέω ψέματα.

-    Δηλαδή αν με έβλεπες στον δρόμο θα γύριζες να με κοιτάξεις;

-    Και θα σε κοίταγα και θα σου την έπεφτα.

-    Τι θα σε τράβαγε επάνω μου δηλαδή;

-    Ε... εντάξει τώρα, δεν μπορώ να σου πω.

-    Γιατί;

-    Είσαι θεία μου και δεν μπορώ να πω.

-    Ναι αλλά δεν είμαι εξ αίματος όπως είπες πριν. Οπότε λέγε, ακούω.

-    Ναι έχεις δίκιο. Θα σου πω αλλά χωρίς παρεξήγηση.

-    Λέγε...

-    Έχεις πολύ ωραίο κώλο και δεν σου κρύβω ότι πολλές φορές τον θαυμάζω.

-    Το έχω καταλάβει αυτό, σε έχω πιάσει πολλές φορές με την άκρη του ματιού μου να τον κοιτάς όταν γυρίζω η σκύβω.

-    Τα ωραία πάντα τα κοιτάζω και τα θαυμάζω.

-    Θα πήγαινες μαζί μου δηλαδή;

-    Άνετα.

-    Ξέρεις, έχω ανάψει με όλη την κουβέντα μας αυτή αλλά και με το φούσκωμα στο παντελόνι σου. Κάτι πρέπει να γίνει για όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Εκεί πήρα το θάρρος, σηκώθηκα πήγα έκατσα δίπλα της, την πιάνω από το κεφάλι και αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και ενώ την φίλαγα στο λαιμό να βγάζει αναστεναγμούς καύλας. Κατέβασα το χέρι μου και άρχισα να της χαϊδεύω το μουνί πάνω από την φόρμα και σιγά-σιγά να το περνάω από μέσα. Πριν προλάβω να βάλω καλά το χέρι μου μέσα από το στρινγκ με σταματάει και μου λέει:

-    Μωρό μου δεν είμαι ξυρισμένη.

-    Δεν πειράζει μωρό μου, όπως είσαι σε θέλω…

βάζω το χέρι μου πιο βαθιά και αρχίζω να πιάνω τις μικρές τις τρίχες ώσπου άγγιξα το υγρό μουνί της. Γέρνει, ξαπλώνει στον καναπέ και έχει πλέον αφεθεί στα χάδια μου και στα φιλία μου ώσπου χτυπάει το κινητό της. Το σηκώνει και είναι ο ξάδερφος μου (την πήρε τηλέφωνο για να κάτσει έξω για καφέ με τους φίλους του), ενώ εγώ δε σταματάω, της βγάζω την φόρμα και το στρινγκ και αρχίζω να τις γλείφω το μουνί όσο μιλάει στο τηλέφωνο με τον ξάδερφο μου. Αυτή μου πιέζει το κεφάλι στο μουνί της. Κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει ότι έχουμε 2 ώρες μέχρι να έρθει ο ξάδερφος μου.

Σηκώνεται, με πιάνει από το χέρι και πάμε στην κρεβατοκάμαρα. Κάθεται στο κρεβάτι και με έχει όρθιο μπροστά της. Μου ξεκουμπώνει το παντελόνι το κατεβάζει μαζί με το μποξεράκι, πιάνει τον πούτσο μου και τον βάζει στο στόμα της. Άρχισε να μου κάνει μια πολύ υγρή πίπα. Τον έβαζε τόσο μέσα που πολλές φορές πνιγόταν αλλά δεν σταμάταγε. Από την καύλα έτρεμαν τα πόδια μου και έτσι τη σταμάτησα για να ξαπλώσω. Ξάπλωσα, ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου παίρνει πίπα πάλι. Μετά από λίγο τη σταμάτησα και τις ζήτησα να κάνουμε 69. Όπως την έγλειφα ένιωθα τα υγρά της να τρέχουν στο πρόσωπό μου και τόσο πιο πολύ καύλωνα. Σταματάει κάποια στιγμή και μου λέει:

-    Σε θέλω μέσα μου, θέλω να τον νιώσω μέσα μου και να χύσω πάνω στον πούτσο σου.

-    Όπως είσαι βαλ' τον μέσα σου, θέλω να βλέπω την κωλάρα σου.

Πιάνει τον πούτσο μου και τον οδηγεί στο μουνί της. Όταν τον έβαλε, μια κραυγή καύλας βγήκε από το στόμα της. Άρχισε να κάνει κυκλικές κινήσεις πάνω στον πούτσο μου και να αναστενάζει, ενώ εγώ χάιδευα την πολυπόθητη κωλάρα της. Στη θέα της κωλάρας της δεν άντεξα άλλο, την έσπρωξα να βγω από μέσα της και έχυσα. Γυρίζει έρχεται ξαπλώνει δίπλα μου με φιλάει στο στόμα και με το χέρι της χαϊδεύει τον πούτσο και τα αρχίδια μου. Δεν άργησε να μου ξανά σηκωθεί. Την έβαλα από κάτω και με την πούτσα μου χάιδευα το μουνί της. Ακούμπαγα το κεφάλι στο μουνί της, τον έβαζα λίγο μέσα και τον ξανά έβγαζα ώσπου της τον έβαλα όλο μέσα απότομα.

-    Αχ αυτό είναι μωρό μου. Γάμα με δυνατά, σκίσε με!

-    Σου αρέσει μωράκι μου;

-    Πολύ!

Άρχισα να τη γαμάω δυνατά, της σήκωσα το ένα το πόδι και το έβαλα στον ώμο μου και τις φίλαγα την γάμπα. Όπως τη γάμαγα μου λέει να μην κόψω τον ρυθμό γιατί θα χύσει, συνέχισα και φωνάζει μετά από λίγο:

-    Χύνω μωρό μου, χύνω...

Χωρίς να βγάλω τον πούτσο μου από μέσα τις ξαπλώνω επάνω της να την φιλήσω και μου βάζει τα νύχια της στην πλάτη μου (μου άφησε σημάδι) αλλά αυτός ο πόνος από τα νύχια της με καύλωσε περισσότερο. Συνέχισα να τη γαμάω ως που έχυσα και εγώ πάνω στην κοιλία της. Κάτσαμε για λίγο στο κρεβάτι και σηκωθήκαμε να κάνουμε ένα ντους γιατί σε λίγο θα ερχόταν ο ξάδερφος μου. Πρώτη μπήκε η Ε και μετά εγώ. Όταν βγήκα από το μπάνιο είχε έρθει και ο ξάδερφος μου σπίτι. Έκατσα στο σαλόνι μαζί του, η Ε μου έβαλε ένα ουίσκι και πήγε να κάνει μπάνιο αυτή την φόρα, ενώ εγώ τα έλεγα με τον ξάδερφο! Συγνώμη αν σας κούρασα με τις λεπτομέρειες αλλά αυτές κάνουν την διαφορά. Αν σας άρεσε η ιστορία μου θα σας διηγηθώ και για τις άλλες 2 ημέρες.(Copyright protected OW ref: 88220)