Για όλα φταίω εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)

Υπόθεση: Μια ολόκληρη οικογένεια μετατρέπεται σεξουαλική αγέλη, εξαιτίας της μαμάς...

Κάποτε κάποιος είχε πει ότι η υπερβολική ομορφιά είναι κατάρα. Αν κάποιος έρθει και μείνει ένα βράδυ στο σπίτι μου θα διαπιστώσει ότι οποίος είπε αυτή την ρήση μάλλον έχει δίκιο. Η υπερβολική ομορφιά μου πάντα επηρέαζε τη ζωή μου. Κάποιες φορές θετικά κάποιες φορές αρνητικά. Τις περισσότερες φορές όμως αρνητικά. Από μικρή εξαιτίας μου μάλωναν αδέλφια, γυναίκες χώριζαν τους άντρες τους επειδή με ερωτεύονταν παράφορα, σπίτια διαλύονταν, αγόρια πλακωνόταν και τα κορίτσια με ζήλευαν και με μισούσαν. Ποτέ δεν κατάφερα να έχω παρέες. Πάντα όπου πήγαινα γινόταν κυριολεκτικά ο χαμός με αποτέλεσμα να μην έχω μια σταθερή παρέα αλλά ούτε μια σταθερή και σοβαρή σχέση.

Το όνομα μου είναι Τζόντι και τώρα είμαι 43 ετών. Μέχρι τα 25 ήμουν - εκτός από την τρομερή ομορφιά μου - μια πραγματική θεά. Ξανθό μαλλί ως τη μέση, ολοστρόγγυλα στητά βυζιά, κορμί λαμπάδα και πολύ προκλητικό κωλαράκι. Όλος αυτός ο συνδυασμός με έκανε να έρθω αντιμέτωπη με πολλές εμπειρίες και πολλές απολαύσεις. Είχα κάνει σχεδόν τα πάντα επάνω στον τομέα του σεξ. Ποτέ δεν έλεγα σε τίποτα όχι. Το σεξ είχε γίνει η πιο αγαπημένη μου συνήθεια, αφού είχα οποίον ήθελα και οπότε το ήθελα. Ποτέ δεν κατάφερα να κάνω μια σοβαρή σχέση αφού κανένας δεν έμενε μαζί μου παρά πάνω από μια εβδομάδα, γιατί είτε θα ζήλευαν, είτε θα ήταν αρκετά έξυπνοι ώστε να μου λένε πως εγώ δεν κάνω για σπίτι αλλά μόνο για γαμήσι. Όλα αυτά ώμος μέχρι τα 25 μου που γνώρισα το σημερινό σύζυγο μου. Ο Γιώργος δεν ήταν σαν τους άλλους. Δεν ήταν ο καυλιάρης που θα διάλεγα για να πηδηχτώ μαζί του, αλλά δεν ήταν και ο ζηλιάρης όπως ήταν όλοι οι άλλοι.

Πραγματικά ποτέ του δεν με ζήλεψε, πάντα μου έδειχνε πως μ’ αγαπάει και πάντα ενδιαφερόταν για το δικό μου καλό. Έτσι αφού βρήκα τον μόνο άνθρωπο που δεν με ζηλεύει αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά και τρόπο ζωής και να τον παντρευτώ. Έγινα μια σεμνή νοικοκυρά που του χάρισε 2 πανέμορφα παιδάκια. Τον Παναγιώτη και την Κατερίνα. Τα χρόνια περνούσαν ήσυχα ήρεμα και οικογενειακά. Δεν είχα δώσει δικαίωμα πουθενά και κοίταζα μόνο τον άντρα μου και την οικογένεια μου. Νόμιζα πως η κατάρα είχε εξαφανιστεί και ότι τώρα θα ζήσω μια φυσιολογική ζωή με τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Έλα όμως που δεν είχε εξαφανιστεί αλλά απλά είχε κάνει ένα διάλειμμα για να γυρίσει και να με χτυπήσει ακόμα πιο δυνατά.

Τα παιδιά μου πια είχαν μεγαλώσει. Ο Παναγιώτης μου είχε γίνει 18 χρόνων και η Κατερίνα μου είχε γίνει 17. Εγώ εξακολουθούσα να είμαι μια πολύ όμορφη και ακόμα πιο καυλιάρα γυναίκα, παρά τα 43 μου χρόνια. Ο Παναγιώτης είχε τελειώσει το σχολείο και καθόταν τις περισσότερες ώρες στο σπίτι μαζί μου, αφού ή Κατερίνα πήγαινε ακόμη σχολείο και ο άντρας μου τα πρωινά στην δουλειά του. Μια τέτοια ημέρα τον άφησα μόνο του στο σπίτι το πρωί για να πάω να ψωνίσω. Συνήθως κάνω παρά πάνω από μια ώρα για να επιστρέψω. Εκείνη την μέρα όμως στον δρόμο καθώς περπατούσαν κατάλαβα ότι ξέχασα σπίτι τα λεφτά και επέστρεψα να τα πάρω. Καθώς λοιπόν άνοιγα την πόρτα για να μπω στο σπίτι άκουσα αγκομαχητά να έρχονται από το δωμάτιο μου. Προχώρησα ήσυχα στο δωμάτιο μου για να δω τι γίνεται. Αυτό που είδα μου έκοψε τα πόδια πήγα να λιποθυμήσω.

Ήταν ο γιος μου επάνω στο κρεβάτι μου στα τέσσερα φορώντας μόνο ένα κόκκινο στρινγκάκι μου και τις γόβες μου και έβαζε δάχτυλα στο κωλαράκι του βογκώντας σαν γυναικούλα και λέγοντας "γάμα με, γάμα με μωρό μου". Έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου και με έπιασε κρύος ιδρώτας. Δεν ήξερα τι να κάνω. Αφού δεν άντεχα άλλο να ακούω και να βλέπω όλες αυτές τις προστυχιές, μπήκα μέσα και τον σταμάτησα, λέγοντας του τι είναι αυτά που κάνει. Όταν αυτός με είδε τρελάθηκε από την ντροπή του. Κοκκίνισε, έτρεμε και άρχισε να κλαίει και να μου ζητάει συγνώμη. Μόλις είδα τον γιο μου να κλαίει, η αρχική οργή εξαφανίστηκε. Τον πλησίασα, έκατσα κοντά του στο κρεβάτι και του ζήτησα με ήρεμο τρόπο τώρα να μου πει τι κάνει.

-    Αγόρι μου τι είναι αυτά που κανείς, τι είναι αυτά που φοράς;

-    Συγνώμη ρε μάνα, συγνώμη δε θα ξαναγίνει.

-    Αγάπη μου γιατί το έκανες αυτό, εξήγησε μου!

-    Σε παρακαλώ μαμά, μην το πεις στο μπαμπά σε παρακαλώ.

-    Εντάξει δε θα το πω. Πες μου όμως γιατί το έκανες; Ποσό καιρό το κανείς αυτό;

-    Μαμά είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό.

-    Και γιατί αγόρι μου; Δε σου αρέσουν οι γυναίκες;

-    Μου αρέσουν και παρά πολύ μάλιστα, αλλά…

-    Αλλά τι αγάπη μου; Πες τα όλα στη μαμά να σε βοηθήσει.

-    Το υπόσχεσαι να μη το πεις πουθενά;

-    Ναι μάτια μου στο υπόσχομαι.

-    Να ρε μαμά. Μου αρέσουν οι γυναίκες παρά πολύ, αλλά ποτέ δεν είχα σχέση.

-    Μα γιατί αγόρι μου, αφού είσαι πολύ ωραίο παιδί.

-    Μαμά δεν μ’ αρέσουν τα κορίτσια. Μ’ αρέσουν οι γυναίκες.

-    Δηλαδή;

-    Γυναίκες ώριμες σαν και εσένα.

Όταν το είπε αυτό κόντεψαν να πέσω κάτω.

-    Σαν κι εμένα;

-    Ναι μαμά, σαν εσένα. Είσαι πολύ όμορφη μαμά και παρά πολύ σέξι γυναίκα. Όπως αρέσεις στους άλλους άντρες, αρέσεις και σε εμένα. Τόσο καιρό σε βλέπω και λιώνω. Μαλακίζομαι με την εικόνα σου στο μυαλό μου. Όταν έφυγες πριν για ψώνια αποφάσισα να ψάξω στα συρτάρια σου να δω τις κυλόττες σου, να τις μυρίσω και να τις γλείψω στο σημείο που ακουμπάει το μουνάκι σου. Όταν άνοιξα το συρτάρι σου έμεινα με αυτά που είδα. Τι ωραίες κιλότες που φοράς μανούλα. Τι μεταξωτές. Ή αίσθηση τους με καύλωσε αφάνταστα και αποφάσισα να τις φορέσω για να δω πως αισθάνεσαι όταν τις φοράς. Όταν όμως γδύθηκα και έβαλα το στρινγκάκι σου ένιωσα αλλιώς. Ένιωσα σα γυναίκα και αυτό μου άρεσε ακόμα πιο πολύ. Έτσι έβαλα και το δάχτυλο στον κώλο μου για να παριστάνω εσένα όταν γαμιέσαι. Αλλά το δάχτυλο με αποτελείωσε. Αυτό ήταν που μου άρεσε πιο πολύ.

Όταν τελείωσε την "απολογία" του έμεινα αποσβολωμένη να τον κοιτάζω σα χαζή. Ξαφνικά με έπιασαν τα κλάματα καθώς κατάλαβα ότι ή κατάρα της ομορφιάς μου τώρα θα χτυπήσει την οικογένεια μου. Αφού σκούπισα τα μάτια μου και ηρέμησα λίγο του ζήτησα να βγάλει το στρινγκ μου και να πάει στο δωμάτιο του. Τότε αυτός μου είπε ότι θα το κάνει μόνο αν του δώσω το εσώρουχό που φόραγα εκείνη τη στιγμή για να έχει μαζί του την μυρωδιά και την ζεστασιά από το μουνάκι μου. Αμέσως σηκώθηκα γδύθηκα μπροστά του και του έδωσα το στρινγκάκι μου. Το πήρε, θαύμασε το γυμνό κορμί μου και φεύγοντας μου είπε:

-    Μακάρι να είχα το κορμί σου!

Όλη την ημέρα την πέρασε στο δωμάτιο του. Το βράδυ που κοιμόντουσαν όλοι, έβαλα το διάφανο νυχτικό μου και πήγα στο δωμάτιο του. Μπήκα μέσα πολύ σιγά. Κοιμόταν και ήταν σκεπασμένος. Χωρίς να ανάψω το φως πήγα κοντά του, τον ξεσκέπασα, είδα ότι φοράει το στρινγκάκι μου και ξάπλωσα δίπλα του. Τον χάιδεψα στα μαλλιά και του ψιθύρισα στο αυτί:

-    Θέλεις να γίνεις σαν και εμένα καυλιάρα μου;

Τότε άνοιξε τα μάτια του, μου χαμογέλασε και χωρίς να μου απαντήσει στήθηκε στα τέσσερα.

Συνεχίζεται…(Copyright protected OW ref: 87723)