Με την ξαδέρφη μου, η μεγάλη απόλαυση

Δημοσιεύθηκε από vatanen
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Τα πρώτα ερωτικά παιχνίδια με την ξαδέλφη, έγιναν τρελό γαμήσι μετά από χρόνια...

Με την ξαδέρφη μου την Άννα από πολύ μικροί είμαστε αγαπημένοι και περνούσαμε ώρες κάνοντας πολύ καλή παρέα, όπου κάπου στα 17 μας αρχίσαμε εκτός από παρέα να παίζουμε και ερωτικά. Όλα ξεκίνησαν όταν είχαμε ανακαλύψει μια τεραστία συλλογή του πατέρα της από πορνό ταινίες και αρχίσαμε να βλέπουμε παρέα και να σχολιάζουμε. Πολλές φορές είχα παρατήρηση ότι μετά μια προβολή, το σημείο του μουνιού τις Άννας ήταν μούσκεμα και αυτό με τρέλαινε πάντα από καύλα. Μια μέρα, αφού έφυγαν οι γονείς μας για βόλτα και μείναμε πάλι μόνοι στο σπίτι της, είπαμε να βάλουμε μια ταινία να δούμε και έτσι και έγινε. Στα μισά τις ταινίας και αφού η καύλα μου είχε φτάσει μέχρι το ταβάνι, αυθόρμητα έβαλα το χέρι μου μέσα από το βαρκάκι τις Άννας. Ήταν μούσκεμα. Άρχισα να το τρίβω και να κάνω ότι μπορούσα για να την ικανοποιήσω, μιας και δεν είχα τότε πολύ εμπειρία. Το ίδιο έκανε και η Άννα σε μένα. Αφού πηρέ θάρρος, μου τον έβγαλε έξω και μου τον έπαιζε όπως έβλεπε σε τόσες τσόντες που είχαμε δει.

Πρώτη έχυσε η Άννα και μετά ακλούθησα εγώ. Αφού έχυσα, έσκυψε από περιέργεια να δοκιμάσει την γεύση του σπέρματος μου. Πιστεύω ότι τις άρεσε πολύ. Πολλές φορές από τότε βρισκόμασταν και όταν μας δινόταν η ευκαιρία παίζαμε και χύναμε, φιλιόμασταν και γλειφόμασταν, αλλά δεν προχωρήσαμε παραπάνω, ώσπου σιγά-σιγά μεγαλώνοντας, όλα αυτά τα παιχνίδια είχαν περάσει στο παρελθόν και ούτε καν τα σκεπτόμασταν και οι δυο οπός πίστευα. Μετά από πολλά χρόνια, είχαμε γίνει 26, η Άννα είχε σπουδάσει στο εξωτερικό είχαμε χάσει επαφές, μιλούσαμε κάπου κάπου στο τηλέφωνο και όχι συχνά, ήρθε να με επισκεφτεί στο δικό μου σπίτι πλέον. Αφού την καλοδέχτηκα τις έδειξα το σπίτι μου, είπαμε τα νέα μας που ήταν πολλά, αποφασίσαμε να βγούμε το βραδύ για ένα κρασί και αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε. Αυτό που αντίκρισα όταν η Άννα βγήκε από το δωμάτιο ακόμα και σήμερα το σκέπτομαι και παίζω την πούτσα μου. Φορούσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα που εύκολα φαινόταν η χαραμάδα από το κωλαράκι της και το στήθος της ήταν σχεδόν έξω. Μόλις πρόσεξε ότι βλέποντας τις κόλλησα χαμογέλασε και μου έκλισε το μάτι. Εγώ είχα πάθει την πρώτη ζημιά. Η πούτσα μου κόντεψε να σπάσει.

Αφού βγήκαμε και καθίσαμε να πιούμε, δεν έχανα ευκαιρία να την ακουμπήσω και να τη νιώθω. Είχα τρελαθεί. Σε κάποια φάση και αφού είχαμε πιει αρκετά, μου λέει στο αφτί ότι θέλει να πάμε σπίτι γιατί ζαλίστηκε. Έτσι ξεκινήσαμε για το σπίτι. Μόλις μπήκαμε σπίτι, το πρώτο πράγμα που έκανε και κόλλησα ξανά ήταν να βγάλει μπροστά μου το φόρεμα της και να μείνει με τα εσώρουχα. Σάστισα, κόντεψα να χύσω. Η πούτσα μου έκαιγε.

-    Τι έγινε ξαδερφούλη; Δεν πιστεύω να ντρέπεσαι εμένα, τόσα έχουμε κάνει από μικροί μαζί…

με πλησιάζει και μου σκάει ένα γλωσσόφιλο. Αυτό ήταν! Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και να τη χουφτώνω στα κωλομέρια, της ροφούσα το λαιμό και το αυτί, μου έσφιγγε τα αρχίδια και η καύλα μου ήταν τεραστία.

-    Ξαδερφούλη κάτσε αναπαυτικά να δεις τι έχω μάθει…

με σπρώχνει στον καναπέ, ξεκίνησε να με φίλα από το στόμα και κατέβηκε σιγά-σιγά στον πούτσο μου χαρίζοντας μου ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια μέχρι και τώρα. Τον έπαιρνε όλον μέσα και τον ρουφούσε. Μου τον είχε κοκκινίσει και δεν άντεξα πολύ μέχρι να της γεμίσω το στόμα με τα χύσια μου.

-    Τώρα, της λέω, η σειρά μου!

Ξαπλώνει και ξεκινώ να τη φιλώ και να της γλείφω τις ρόγες. Άρχισε να τρέμει από καύλα κι αυτή. Κατέβηκα στο μουσκεμένο μουνάκι της και άρχισα να παίζω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα, ενώ τα 2 μου δάχτυλα της γαμούσαν το μουνάκι. Την έγλειφα και της έπαιζα το μουνί πάνω από 15 λεπτά. Τότε της σήκωσα τα πόδια ψηλά και έβαλα τη γλωσσά μου στην ωραία κωλοτρυπίδα της. Την έγλειφα, τη δαχτύλωνα και στο μουνί και στον κώλο, ώσπου έχυσε κι αυτή. Τα έγλειψα όλα.

-    Ξαδερφούλη, μου λέει, απίστευτο γλείψιμο! Να φανταστείς, είχα πολύ καιρό να χύσω με αυτόν τον τρόπο.

Μου ζήτησε να καθίσω σε ένα καναπέ και το έκανα. Ήρθε από πάνω μου, έπιασε την καυλωμένη (ξανά) πούτσα μου και άρχισε να την τρίβει στο μουσκεμένο μουνάκι της, ώσπου το έβαλε όλο μέσα. Γαμιόταν με ωραίο ρυθμό και δυνατά. Σε κάποιες στιγμές τον έβγαζε τον έπιανε, τον ακουμπούσε στην κωλότρυπα της και τον έπαιζε εκεί, κοιτώντας με μέσα στα μάτια. Δεν άντεξα άλλο. Τη γυρνώ στα τέσσερα και αφού γέμισα την κωλοτρυπίδα της με τα υγρά της μπήκα σιγά μέσα στον κώλο της.

-    Αχ… ξάδελφε τι μου κάνεις; Τι καύλα είναι αυτή;…

φώναζε και ευχαριστιόταν κάθε κούνημα. Της γαμούσα τον κώλο για πολύ ώρα μέχρι που μου ήρθε να χύσω και το έκανα μέσα στην κωλάρα της. Έχυνα και τα πόδια μου είχαν κοπεί από καύλα. Από τότε δεν ξαναέγινε κάτι. Ίσως ήταν ένα απωθημένο που είχε και αυτή και εγώ.(Copyright protected OW ref: 87460)