Ανείπωτη ευτυχία (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Vellerefontis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Υπόθεση: BDSM παιχνίδια και πολλές καύλες με τη μάνα του...

Πέρασε λίγος καιρός, που δε μπόρεσα να βρεθώ με καμία από τις τρεις «χάριτες» της σεξουαλικής μου ζωής. Ένα πρωί, όμως, που ο πατέρας μου έφυγε πάλι για δουλειές, σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στην κρεβατοκάμαρα τους. Από την ανοιχτή πόρτα, διέκρινα το σώμα της μάνας μου, και μόνο η σκέψη του ολόγυμνου κορμιού της κάτω από εμένα, με έκανε να καυλώσω. Κατευθύνθηκα προς το κρεβάτι, και έπιασα τα σεντόνια για να βρεθώ από κάτω τους και δίπλα στο λαχταριστό κώλο της μητέρας μου, για να με σταματήσει μία φωνή.

-    Μη συνεχίσεις. Πήγαινε στο μπάνιο, ξεντύσου κι έρχομαι.

Έκανα ότι μου είπε και σε λίγο, ήρθε φορώντας μόνο το σλιπάκι της. Τα βαριά στρόγγυλα βυζιά της, κουνιόνταν με το περπάτημα, και αμέσως σήκωσα τα χέρια και τα χούφτωσα. Γέλασε και μου είπε:

-    Έλα, έλα λυσσάρικο, σταμάτησε γιατί αν συνεχίσεις, θα σε «πάρω» εδώ στην τουαλέτα. Δεν ξέρεις τι καύλες έχω…

Και για απόδειξη, μου παίρνει την παλάμη μου και την βάζει πάνω στο μουνί της. Το βρακάκι της ήταν μούσκεμα.

-    Περίμενα, πως και πώς να φύγει ο πατέρας σου. βγάλε το μποξεράκι σου να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε χθες και πρέπει να το κάνουμε πάντοτε.

-    Δηλαδή;

Ρώτησα απορημένος!

-    Καθαριότητα του εντέρου, για πρόληψη. Θα σου κάνω ένα κλύσμα με τσάι, όπως κάνω κι εγώ, ώστε να καθαρίσει όλο το έντερο, και να μην υπάρχει πρόβλημα από περίεργες «συναντήσεις» και μυρωδιές. Δεν θα ήθελες, να έχεις τέτοιες περίεργες συναντήσεις, ε;

Ήμουν ξαπλωμένος γυμνός στο διπλό κρεβάτι, περιμένοντας να τελειώσει κι η μητέρα μου, όταν μπήκε φορώντας το μπουρνούζι της, το οποίο ήταν μέχρι τη μέση ανοιχτό αφήνοντας να φαίνονται τα υπέροχα πόδια της μέχρι ψηλά στην ευαίσθητη περιοχή της.

-    Σήμερα, θέλω να με πονέσεις, θέλω να πονώ και να χύνω!

Μου είπε με βραχνή, από τον πόθο, φωνή και πήγε στην ντουλάπα, όπου μέσα σε ένα συρτάρι που άνοιξε, είχε πολλών διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων δονητές, χειροπέδες, μαστίγια, τάπες κι ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου. Έβγαλε μία μεγάλη σφήνα, ένα φίμωτρο, χειροπέδες και δύο μαστίγια. Τα μάτια της, όταν γύρισε έλαμπαν από την προσμονή και τον πόθο. Με μία γρήγορη κίνηση έβγαλε από πάνω της το μπουρνούζι και το άφησε να πέσει στο πάτωμα. Πήγε στο κομοδίνο της, και πήρε ένα μπουκαλάκι λιπαντικό που το άφησε πάνω σε αυτό. Έπειτα, ανέβηκε στο κρεβάτι και στήθηκε στα τέσσερα.

-    Πέρασε τις χειροπέδες και δεσ’ τες στις άκρες του κρεβατιού.

Πήρα το ένα ζευγάρι και την πέρασα στο ένα χέρι της, ενώ την άλλη στην άκρη του κρεβατιού. Όμως, για να της περάσω και το άλλο ζευγάρι, θα έπρεπε να ανοίξουν, πολύ τα χέρια της. Της το είπα, και μου απάντησε κοφτά, ότι το έχει ξανακάνει, και να μην το παίζω έξυπνος! Πρέπει να είχε ήδη χύσει τουλάχιστον μία φορά, από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό. Για διαπίστωση, έφερα το χέρι μου, κάτω στο μουνί της. Μούσκεμα!

-    Πουτανάκι, έχεις φτιαχτεί, άγρια, ε;…

και της ρίχνω μία δυνατή στο κωλομέρι. Έτσουξε το χέρι μου, φαντάζομαι το κωλομέρι της, πόσο. Μια φωνή βγήκε από το στόμα της, αλλά δεν είπε τίποτα. Πήγα, από την άλλη μεριά του κρεβατιού και της τράβηξα το χέρι, της πέρασα την χειροπέδη και την άλλη, την πέρασα στην άκρη του κρεβατιού. Τα χέρια της ήταν στην έκταση, ενώ ο κορμός της ακουμπούσε στο στρώμα με τουρλωμένο τον κώλο, ενώ τα πόδια της ήταν διπλωμένα.

-    Βάλε λιπαντικό στη σφήνα και κάρφωσε την στον κώλο μου…

με πρόσταξε. Παίρνω την τάπα, παίρνω και το λιπαντικό και στέκομαι από πίσω της. Μία σταγόνα υγρό από το μουσκεμένο μουνάκι της, είχε ήδη στάξει στο σεντόνι. Έφερα τη γλώσσα μου, στην κωλοτρυπίδα της. Τεντώθηκε, βγάζοντας ένα βογκητό καύλας. Η κωλοτρυπίδα της, είχε γεύση τσαγιού και μοσχομύριζε. (έτσι, θα είναι κι η δική μου; αναρωτήθηκα από μέσα μου). Συνέχισα το έργο μου, ενώ χάιδευα και από πίσω το μουνάκι της, βάζοντας ένα, δύο δάχτυλο που και που. Άρχισε να συσπάται, αλλά οι χειροπέδες έκαναν τη δουλειά τους. Συνέχισα, δεν θυμάμαι πόσο χρόνο, αλλά όταν σταμάτησα, το σεντόνι ήταν μούσκεμα από τα υγρά της και τα σάλια μου. Πήρα το λιπαντικό και λίπανα καλά τη σφήνα, ενώ έβαλα αρκετό υγρό στην τρύπα της και το έσπρωξα μέσα στην τρύπα της, χρησιμοποιώντας και δύο δάχτυλα. Όσο έκανα όλα αυτά, μικρά βογγητά ευχαρίστησης και καύλας έβγαιναν από τα γλυκά της χείλη.

Άφησα τη σφήνα και πήρα το φίμωτρο, που ήταν δύο λωρίδες που τελείωναν σε μία μαλακή πλαστική σφαίρα, την οποία την έβαλα στο στόμα της και την έδεσα στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. (Καλοπερνούσαν με τον πατέρα μου, σκέφτηκα). Ξαναπήρα θέση από πίσω της, και πήρα την σφήνα στο χέρι μου ενώ με το άλλο της άνοιξα τα κωλομέρια. Η ροδαλή μοσχομυρισμένη τρυπούλα της, έκανε την εμφάνισή της, μουσκεμένη από σάλια και λιπαντικό υγρό. Έφερα την μύτη της σφήνας και την ακούμπησα πάνω στην τρύπα. Ανασκίρτησε και ανατρίχιασε! Άρχισα να την σπρώχνω, σιγά-σιγά, «βιδώνοντας» τη. Μούγκρισε. Σιγά-σιγά, έσπρωχνα μέχρι που έφθασα στην μεγαλύτερη διάμετρο της σφήνας. Την έβγαλα, κι άρχισα να την πηδάω με δύο δάχτυλα. Τα μουγκρητά της δυνάμωσαν. Σταμάτησα, κι έβαλα και πάλι την σφήνα. Έσπρωξα λίγο δυνατότερα, και κάρφωσα την σφήνα μέχρι την μέση, στην μεγαλύτερη διάμετρό της. Πρέπει να πόνεσε, γιατί έβγαλε άλλου είδους μουγκρητό από το φιμωμένο στόμα της.

Την κράτησα εκεί κι άρχισα να τη γυρνάω σιγά-σιγά, μέχρι που, με μία κίνηση την έσπρωξα προς τα μέσα. Η κωλοτρυπίδα της, με μία κίνηση, ρούφηξε όλη την σφήνα μέχρι το χερούλι της. Ένα «ωχ…» ακούστηκε και το σώμα της τεντώθηκε. Την άφησα έτσι και πήρα ένα μαστίγιο που είχε πολλές ουρές, δερμάτινο, κατέβηκα από το κρεβάτι, και στήθηκα όρθιος και κάθετα στο σώμα της. Με κοίταξε με λιγωμένα μάτια. Από το μουνί της έτρεχαν υγρά. Μου έκανε νόημα συγκατάθεσης μόλις με είδε να σηκώνω το μαστίγιο. Το χτύπημα ήταν μαλακό και βρήκε τα κωλομέρια της. Βόγκηξε και κουνήθηκε, με κοίταξε κι έκλεισε τα μάτια της, δίνοντας μου το ok να συνεχίσω. Άρχισα να κτυπάω όλο της το σώμα, ερεθισμένος όσο ποτέ, βλέποντας την γονατιστή με τα χέρια σε έκταση, ανυπεράσπιστη με το ολοστρόγγυλο κωλαράκι της να ριγεί σε κάθε κτύπημα. Όσο περνούσε η ώρα, τα χτυπήματά μου, ήταν δυνατότερα, κι έπιασα τον εαυτό μου, στο τέλος να τη μαστιγώνω στα κωλομέρια με δύναμη. Είχαν γίνει κατακόκκινα.

Σταμάτησα απότομα και είδα το πρόσωπό της μητέρας μου γεμάτο δάκρυα. Αμέσως, παράτησα το μαστίγιο και της έβγαλα το φίμωτρο.

-    Σε πόνεσα;

Προσπάθησα να δικαιολογηθώ, αλλά καταπίνοντας τα σάλια που είχαν μαζευτεί τόση ώρα στο στόμα της, μου είπε με τρεμάμενη φωνή.

-    Είχα να χύσω έτσι, χρόνια, γλυκέ μου. Γάμα τώρα το κωλαράκι της μάνας σου αγόρι μου! Ξέσκισε το, όπως ξέρεις να κάνεις! Δώσε καύλα στην μανούλα.

Δεν ήθελα, τίποτα άλλο να ακούσω. Πήγα από πίσω της, και με απαλές κινήσεις της έβγαλα τη σφήνα. Ο μυς της, παρέμεινε ανοικτός κι έχασκε. Χωρίς να λιπάνω την πούτσα μου, έφερα στην ανοικτή τρύπα το πουτσοκέφαλο μου, το γύρισα μία δύο φορές να λιπανθεί από τα υγρά που είχαν μείνει απ’ έξω, και της τον κάρφωσα. Ήδη, ήμουν καβάλα από πίσω της και με διπλωμένα γόνατα, άρχισα να τη γαμάω. Με το φίμωτρο στο στόμα δε μπορούσε να πει κάτι και το μόνο που έβγαινε από το στόμα της ήταν άναρθρες λέξεις. Η μάνα μου, όσο μπορούσε κουνιόταν από κάτω μου, ενώ τα αρχίδια μου χτυπούσαν πάνω στο μουνάκι της, το οποίο συνέχιζε να χύνει. Ένα κύμα λάβας ανέβηκε προς το πουτσοκέφαλο μου κι άρχισα να χύνω μέσα στο γαμημένο της κώλο. Έχυνα και φώναζα, έχυνε και βογκούσε μέχρι που δεν είχα τίποτε άλλο να χύσω κι έμεινα για λίγο μέσα της. Τα αρχίδια μου, είχαν γίνει μούσκεμα από τα χύσια της κι αναπαυόταν τώρα, πάνω στο μουνάκι της.

Άρχισα να τον βγάζω, σιγά-σιγά, μέχρι που η απύθμενη ξεσχισμένη τρύπα της έκανε την εμφάνισή της. Έσκυψα και έβγαλα το φίμωτρο από το στόμα της.

-    Μπορείς να γλείψεις την ξεσκισμένη τρυπούλα της μανούλας;…

με ρώτησε, με ξεψυχισμένη φωνή. Γονάτισα, κι άρχισα να γλείφω γύρω-γύρω την κωλοτρυπίδα, λίγο το μουνάκι της. Με τη γλώσσα μου, έφερα γύρω την τρύπα αρκετές φορές και με το χέρι μου, έπιασα από κάτω την κλειτορίδα της ανάμεσα στα δύο μου δάχτυλα κι άρχισα να την τρίβω. Αμέσως, άρχισα τα βογγητά καύλας κι άρχισε πάλι να χύνει.

-    Τι μου κάνεις ρε γαμιόλη; Αχ… χύνω πάνω στο χέρι σου, πασά μου. Καύλα μου! Γαμιά μου!

Κατάκοπη, έριξε το κεφάλι της μπροστά και περίμενε υπομονετικά να τη λύσω. Όμως, εγώ είχα άλλη σκέψη. Πήρα το φίμωτρο και της το ξαναφόρεσα, ενώ έκπληξη πρόδιδαν τα υγρά όμορφα καστανά της μάτια. Ανασηκώθηκα όρθιος, και πήρα το άλλο μαστίγιο που ήταν μονό, ενώ το άλλο με τις πολλές ουρές, αφού λίπανα το χερούλι του που ήταν στρόγγυλο και έμοιαζε με δονητή, της το έβαλα στο μουνί της. Έβγαλε ένα περίεργο ήχο κι άρχισε να κουνιέται πάνω στις χειροπέδες. Τα μάτια της, είχαν πάρει μία αγριάδα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Πήρα τη σφήνα, κι αφού τη λίπανα κι αυτή, την έβαλα στην ανοιγμένη σούφρα της. Πήγα, στο ανοιγμένο συρτάρι, ενώ η μάνα μου μάλλον ωρυόταν μέσα από το φίμωτρο, έχοντας τις τρύπες της γεμάτες, και έριξα μια εμπεριστατωμένη ματιά, να δω μήπως έχει τίποτε άλλο, που θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Εύρηκα! σκέφτηκα όταν είδα κάτι μανταλάκια με βαρίδια. Είχα δει μία τσόντα με τέτοια κι ήξερα που μπαίνουν. Είχε 4-5 ζευγάρια.

-    Πουτανίτσα, θα καλοπεράσεις σε λίγο.

Πήρα τα τέσσερα ζευγάρια, και πηγαίνοντας μπροστά της κι αφού της χάιδεψα το υπέροχο στήθος της, επικεντρώθηκα στην ρώγα, την οποία έσκυψα την φίλησα την ρούφηξα τόσο ώστε να ανασηκωθεί και της κρέμασα το ένα μανταλάκι με το βαρίδιο. Έκανα το ίδιο και στο άλλο στήθος. Τότε μόνο την κοίταξα στα μάτια κι είδα τον θυμό της αλλά και την καύλα που της ερχόταν. Χωρίς να καθυστερήσω, πήρα τα άλλα δύο ζευγάρια, και τα κρέμασα από τα χείλη του μουνιού της. Στη συνέχεια, σηκώθηκα όρθιος και πάλι κάθετα στο κορμί της κι άρχισα να τη χτυπώ, με το μονό μαστίγιο. Αυτό πρέπει να πονούσε περισσότερο, γιατί αμέσως, εκεί που κτυπούσα, μία κόκκινη γραμμή σχηματιζόταν. Επικεντρώθηκα στην περιοχή του κώλου της, αλλά κι η πλάτη της, μάζεψε αρκετές. Κάποια στιγμή, σταμάτησα, πήγα από πίσω της, και πιάνοντας το μαστίγιο που είχε χωμένο στον κώλο της, άρχισα να τη γαμάω με αυτό. Ω, ρε γλέντια! Αφού την πήδηξα με το μαστίγιο, ασχολήθηκα και με τη σφήνα κι άρχισα να παίζω και με αυτήν.

Πρέπει να έχυνε «καντάρια» που λένε. Με όλο αυτό το σκηνικό, είχα καυλώσει και πάλι, αλλά, δεν την παράτησα, μόνο που ξανάπιασα το μαστίγιο και συνέχισα. Κάποιες ξέφευγαν κι ήταν δυνατές, αλλά οι περισσότερες ήταν πιο απαλές από το πρώτο μαστίγωμα. Σε λίγο, το σώμα της, ήταν κατακόκκινο, και δεν ήξερα, που να χτυπήσω. Το βρήκα, όμως. Πήγα από το πλάι, κι άρχισα να τις δίνω χτυπήματα, στην επίπεδη κοιλιά της, στους μηρούς κι όπου αλλού, δεν είχε κοκκινιές. «Την ξέσκισα, σκέφθηκα.» Κάποια στιγμή, κοιταζόμαστε κατάματα. Η γαμιόλα, παρόλο τον πόνο της, το ευχαριστιόταν, άσχετα με τον θυμό που σιγόκαιγε μέσα της. Σταμάτησα, της έβγαλα το φίμωτρο, και άρχισα να τραβάω μαλακία μπροστά στο πρόσωπό της. Μόλις κατάλαβα ότι θα χύσω, έβαλα το πουτσοκέφαλο μου στο μισάνοιχτο στόμα της κι άρχισα να χύνω. Σταγόνες βέβαια, αλλά αρκετές. Άνοιξε περισσότερο το στόμα της και τον έβαλα όλον μέσα. Γαμούσα τώρα το στόμα της και της είπα:

-    Γαμιόλα, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη. Και οι τρεις τρύπες σου, είναι γαμημένες! Από εδώ και πέρα, μόνο εγώ θα σε γαμάω έτσι. Κανείς άλλος!

Τον έβγαλα, και τον κράτησα κοντά στο στόμα της, ώστε με την γλώσσα της να την καθαρίσει. Πλήρης υποταγή! Μόλις τελείωσε, με ξέπνοη φωνή, μου είπε:

-    Θα είσαι πάντα ο γαμιάς μου, παίδαρέ μου! Δεν έχω ξανανιώσει, ποτέ έτσι. Τι γαμήσι ήταν αυτό; Με ξεπάτωσες. Ο κώλος μου πονάει, όλο μου το σώμα πονάει. Τα χέρια μου δεν τα νοιώθω, αλλά τέτοιο χύσιμο, δεν έχω ξανακάνει. Σε ευχαριστώ.

Ξεκίνησα, από τα χέρια. Της έβγαλα τις χειροπέδες κι αμέσως, σωριάστηκε στο κρεβάτι, ξεχνώντας ότι είχε τα μανταλάκια στα βυζιά της και οι τρύπες της, ήταν γεμάτες. Σηκώθηκα, κι απομακρύνθηκα λίγο, να την θαυμάσω. Ένα θεσπέσιο γλυκό ολόγυμνο κορμί, κατακόκκινο από τα χτυπήματα, με τα βαρίδια να κρέμονται από τις ρώγες της, ενώ το μαστίγιο ήταν ακόμα καρφωμένο, μέσα της. Στο πρόσωπό της, είχε χαραχθεί μία γλυκιά κούραση, ένα γεμάτο αίσθημα ολοκλήρωσης. Ήταν ευτυχισμένη. Κάθισε ανάσκελα, έφερε τα πόδια της μέχρι το κεφάλι της και μου πρόσφερε σαν θέαμα τον κώλο της με την σφήνα. Έπιασε, με το ένα χέρι την σφήνα κι άρχισε απαλά, να την βγάζει. Ένα «πλοπ», ακούστηκε κι ένα βογγητό από το στόμα της, και η σφήνα βγήκε δείχνοντας με την γαμημένη ορθάνοιχτη κωλότρυπα της. Η τρύπα της, θα είχε άνοιγμα διαμέτρου τουλάχιστον 4-5 πόντους. Τη χάιδεψε απαλά, έγλειψε λίγο τα δάχτυλά της και τα έβαλε μέσα στην τρύπα της. Μετά, έκανε το ίδιο με το ροδαλό μουνάκι της.

Έβγαλε το μαστίγιο, έβγαλε προσεκτικά τα μανταλάκια και γλείφοντας πάλι τα δάχτυλά της τα πέρασε αρκετές φορές πάνω από τα χείλια της και την κλειτορίδα της, με απαλές κινήσεις, μέχρι να τα χώσει μέσα στο μουνί της. Αναστέναξε, και με το άλλο χέρι, άρχισε να τραβάει τα μανταλάκια από τις ρώγες της. Όμως, δεν τα τραβούσε για να τα βγάλει, αλλά για να της δώσει το τράβηγμα, ένα αίσθημα πόνου, το οποίο μαζί με το γαμήσι που έτρωγε από τα δάχτυλά της, να την κάνουν να χύσει. Και πάλι, έμεινα άναυδος, από την σεξουαλικότητα, αυτής της γυναίκας, που τύχαινε να είναι η μητέρα μου. Όταν τελείωσε, έβγαλε τα μανταλάκια από τα βυζιά της, ανέβηκε, στο στρώμα μέχρι να βρει μαξιλάρι, κι έπεσε να κοιμηθεί. Ξάπλωσα κι εγώ δίπλα της.

Ξύπνησα και έξω είχε ήδη σκοτεινιάσει. Δίπλα μου, δεν υπήρχε η μητέρα μου, ενώ το δωμάτιο ήταν σκοτεινό. Σηκώθηκα, και κατευθύνθηκα προς την κουζίνα που είδα ότι έχει φως. Εκεί, η μητέρα μου, συμμάζευε την κουζίνα της, φορώντας την αγαπημένη της αθλητική μπλούζα που φορούσα όταν έπαιζα μπάσκετ και τίποτα άλλο. Της έφτανε μέχρι τους μηρούς της, αλλά κάνοντας ορισμένες κινήσεις και σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, φαινόταν τα κόκκινα κωλομέρια της και τα όμορφα χείλια του μουνιού της. Καθόμουν και τη χάζευα. Το θέαμα με καύλωνε αφάνταστα. Διαισθανόμενη την παρουσία μου, η μητέρα μου γύρισε και με κοίταξε. Ήταν πολύ χαριτωμένη, έτσι όπως ήταν. Με το πιάτο στο χέρι, αναμαλλιασμένη με το αριστερό βυζί της, έξω από το φανελάκι και ξυπόλητη. Τα μάτια της καρφώθηκαν στον σκληρό μου πούτσο κι έφερε μία γύρα τη γλώσσα της πάνω από τα χείλη της. Άφησε το πιάτο μέσα στο πλυντήριο κι ήρθε μπροστά μου. Χωρίς να με κοιτάξει, γονάτισε και πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της.

Η ζεστασιά του στόματός της έκανε τον πούτσο μου να αρχίσει να πάλλεται μέσα. Το άφησε, έτσι για να τον αισθανθεί και έβγαλε αναστεναγμούς ικανοποίησης. Έφερε το ένα χέρι της κάτω χαμηλά στο μουνί της. με το άλλο, άρχισε να μαλακίζει τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της. Την σταμάτησα, και με βραχνή από τον πόθο φωνή της είπα:

-    Πήγαινε στον πάγκο, ανέβα επάνω και ξεκίνα να μαλακίζεσαι.

Υπάκουα, έκανε ότι της είπα. Ανέβηκε στον πάγκο, πήγε πίσω το σώμα της κι ακούμπησε στον τοίχο. Τα ντουλάπια, ευτυχώς ήταν πιο ψηλά, κι έτσι μπορούσε να χωθεί εκεί ανάμεσα. Δίπλωσε και τα δύο της πόδια προς το στήθος της κι ανασήκωσε το φανελάκι. Το ροδαλό μουνάκι της εμφανίστηκε μπροστά μου, αφού είχα ήδη φθάσει μπροστά της. Τα δάχτυλά της είχαν ήδη αρχίσει να χαϊδεύουν την κλειτορίδα της και μικρά βογκητά έβγαιναν ήδη από το στόμα της. Πήρα μία καρέκλα και κάθισα ακριβώς απέναντι από τη μητέρα μου, έχοντας ακριβώς μπροστά μου, το ήδη μουσκεμένο της μουνί.

-    Ντρέπομαι λίγο, ξέρεις…

μου είπε με σιγανή φωνή, σαν να φοβόταν, να την ακούσουν. Όμως, το χέρι της συνέχιζε να χαϊδεύει την κλειτορίδα της, ενώ που και που, έχωνε και το μεσαίο της δάχτυλο μέσα στον κόλπο της. Το άλλο της χέρι, ανέβηκε ψηλά, ανασήκωσε κι άλλο το φανελάκι, αποκαλύπτοντας τα χτυπήματα που δέχθηκε το πρωί, κι άρχισε να τρίβει και να τσιμπάει τις ορθωμένες ρώγες της.

-    Συνέχισε, έτσι. Μη σταματάς. Καυλώνω. Γίνε η πουτάνα μου, κάνε με να χύσω χωρίς να αγγίξω, καν τον πούτσο μου. Βάλε τα δάχτυλά σου, βαθιά μέσα στο μουνί σου. Έτσι, έτσι. Κοίτα τον πούτσο μου. Καυλώνει για σένα. Για το υγρό σου μουνάκι.

Η φωνή μου απαλή και σιγανή, τα βρωμόλογα που της έλεγα την έφεραν σε οργασμό. Μόνο με βογγητά, άρχισε να έχει σπασμούς σε όλο της το σώμα, ενώ έχωνε όλα της τα δάχτυλα μέσα στον κόλπο της, λες κι ήθελε να τον ξεσκίσει. Χωρίς να ελέγχει το σώμα της πλέον, παραδομένη στους αλλεπάλληλους οργασμούς, ξαφνικά, ένας πίδακας ούρων ξέφυγε από την ουρήθρα της κι έπεσαν ζεστά πάνω στο στήθος μου. Καταλαβαίνοντας τι έγινε, αλλά χωρίς να μπορεί να σταματήσει, συνέχισε να χώνει όλο της το χέρι μέσα στον κόλπο της, με ξέπνοη φωνή άρχισε να μου λέει:

-    Συγνώμη.. αχ… παιδί μου! Δεν το ήθελα!

-    Όλα καλά. Όλα καλά.

Της είπα με τρεμάμενη φωνή, κι εγώ. Ήμουν στα πρόθυρα να χύσω.

-    Σήκωσε τη λεκάνη σου και βάλε κωλοδάκτυλο!

Την πρόσταξα, αλλάζοντας την φωνή μου. Αφού ανασήκωσε την λεκάνη της, έβγαλε το χέρι της από τον κόλπο που ήταν γεμάτο υγρά, κι έχωσε δύο δάχτυλα στη μισόκλειστη κωλότρυπα της. Αναστέναξε, και συνέχισε να χώνει μέσα τα δάχτυλά της μέχρι που έφθασαν στο τέλος του χεριού της. Άρχισε να γαμάει την κωλοτρυπίδα της. Έκλεισε τα μάτια, έγειρε το κεφάλι της κι ακούμπησε στον τοίχο, ενώ έφερε το άλλο χέρι από τις ρώγες της πάνω στην κλειτορίδα της. Ανασκουμπώθηκε λίγο, ώστε να μπορεί να βάζει καλύτερα το χέρι της μέσα στον κώλο της και συνέχισε το γαμήσι. Σε λίγο, νέοι σπασμοί συντάραξαν το μισόγυμνο κορμί της, ενώ νέος πίδακας ούρων έπεσε μπροστά στην καρέκλα. Υγρά και ούρα είχαν πέσει και πάνω στον πάγκο, ενώ έβαζε και τρίτο δάχτυλο μέσα στον κώλο της. Ένας ακόμα σπασμός, ένας νέος πίδακας πάνω μου κι έβγαλε μια δυνατή φωνή.

-    Καύλα! Χύνω…

Σταμάτησε να γαμιέται με τα χέρια της και τα έβγαλε από τις τρύπες της. Η κωλότρυπα της έχασκε, ενώ το ίδιο ήταν και το μουνί της. Άνοιξε όσο μπορούσε τα πόδια της, για να έχω καλύτερη οπτική επαφή. Σηκώθηκα, έφερα τον, έτοιμο να χύσει, πούτσο μου στο ύψος της τρύπας της. Όμως, ήθελα την κωλότρυπα της να γαμήσω, οπότε με μία κίνηση, τον έβαλα μέσα στην τρύπα. Πετάχτηκε όρθια καθώς είχε κλειστά τα μάτια και δεν έβλεπε τι πήγαινα να κάνω, χτυπώντας το κεφάλι της στο ντουλάπι. Η ζεστή της κωλότρυπα, ρούφηξε μεμιάς την πούτσα μου και περίμενε να αρχίσω να τη γαμάω. Τον κάρφωσα μέχρι τ’ αρχίδια μου, αλλά δεν πρόλαβα να τον βγάλω. Άρχισα να χύνω στον πάτο της. Την έπιασα από τα πόδια κι έφερα το σώμα της πιο κοντά μου, ώστε να μπορέσει ο πούτσος μου να φθάσει ακόμα βαθύτερα. Τον έβγαλα, αφού τελείωσα και κάθισα στην καρέκλα. Ο σφιγκτήρας της άρχισε να κάνει κινήσεις και η πρώτη σταγόνα σπέρματος ξεπρόβαλε από την τρύπα. Έφερε το δάχτυλό της και το έβαλε πάλι, μέσα στον κώλο της. Αυτή την φορά βγήκε γεμάτο σπέρμα.

Το έφερε ηδονικά στο μισάνοιχτο στόμα της, έβγαλε καυλιάρικα τη γλώσσα της και το έγλειψε. Επανέλαβε την κίνηση αυτή, μέχρι που δεν υπήρχε άλλο σπέρμα να γλείψει. Έβαλε το ίδιο δάχτυλο στο μουνί της, το έβγαλε, και μου το πρόσφερε. Το έβαλα όλο στο στόμα μου και γεύθηκα τους χυμούς της. Κατέβασε τα πόδια της και σήκωσε τα χέρια της προς το μέρος μου, για να την πάρω αγκαλιά. Πήγα πιο κοντά της, τύλιξε τα μακριά της πόδια γύρω μου, τα χέρια της γύρω από το λαιμό μου, και με ένα σάλτο βρέθηκε στην αγκαλιά μου. Απίθωσε το κεφάλι της στον ώμο μου, και μου ψιθύρισε.

-    Καυλιάρη μου, πήγαινέ με στο κρεβάτι. Είμαι πτώμα.

Έβαλε τα χείλια της στο λαιμό μου, και μου άφησε μία πιπιλιά.(Copyright protected OW ref: 87303)