Η επίσκεψη του ανιψιού

Δημοσιεύθηκε από mikrokamomeni
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.14 (7 Votes)

Υπόθεση: Ο ανιψιός μου, που τον πρόσεχα, μεγάλωσε και ήρθε επίσκεψη...

Γεια σας, είμαι η Ελένη 26 χρονών. Πρόσφατο μέλος και μιας και διάβαζα τις ιστορίες σας και μου άρεσαν, είπα να γράψω κι εγώ μια δικιά μου. Πρώτα λίγα λόγια για μένα. Είμαι αρκετά μικροκαμωμένη όπως λέει και το nick μου. 1.55 ύψος, αδυνατούλα, με σκούρα καστανά μαλλιά. Στην ιστορία μας τώρα. Έχω μια σχέση εδώ και ένα χρόνο και μένουμε μαζί. Πριν λίγο καιρό με πήρε τηλέφωνο ένα ανιψάκι μου, το οποίο το περνάω 4 χρόνια και μου ζήτησε αν μπορώ να τον φιλοξενήσω για καμιά βδομάδα. Ο Νίκος, όπως το λένε, όταν είμαστε μικρά του έκανα μπέιμπι σίτινγκ τα καλοκαίρια στο χωριό, όσο δούλευε η θεία μου. Η σχέση μας ήταν πολύ καλή αλλά είχα αρκετά χρόνια να τον δω. Έφτασε η μέρα και ο Νίκος ήρθε. Είχε μεγαλώσει είχε γίνει ολόκληρος άντρας πια. Πήγαμε τον πήραμε με το αγόρι μου και πήγαμε για φαγητό. Ήταν σα να μην είχε περάσει μέρα.

Ο χαβαλές και τα πειράγματα δίνανε και περνάνε. Το βράδυ του στρώσαμε στον καναπέ. Την άλλη μέρα ο Νίκος πήγε για κάτι δουλείες που είχε, γύρισε μεσημέρι, φάγαμε και αράξαμε λίγο.

-    Θα πάω γυμναστήριο το απόγευμα θες να έρθεις;

-    Ναι αμέ… απάντησε ο Νίκος.

Έτσι πήγαμε για ξεκούραση και το απόγευμα ετοιμαστήκαμε για το γυμναστήριο. Έβαλα το κοντό μου σορτσάκι και το αθλητικό μου φανελάκι. Ετοιμάστηκε και ο Νίκος έβαλε τη φόρμα του και φύγαμε. Στο γυμναστήριο ο Νίκος δεν έχανε ευκαιρία να έρχεται να μου δείχνει ασκήσεις αγγίζοντας με σε κάθε ευκαιρία πότε μέση πότε λίγο πιο χαμηλά. Ένα ρίγος άρχισε να διαπερνά το κορμί μου σε κάθε άγγιγμα του, βάζοντας πονηρές σκέψεις στο μυαλό μου τις οποίες φρόντιζα να διώχνω αμέσως με τη σκέψη ότι είναι ανιψιός μου. Γυρίσαμε σπίτι και μπήκε πρώτα αυτός για μπάνιο και μετά εγώ. Το αγόρι μου δούλευε σε μια καφετέρια και έπρεπε να φύγει. Έτσι μείναμε οι δυο μας σπίτι. Φόρεσα πάλι ένα πολύ κοντό σορτσάκι με ένα φανελάκι και κάτσαμε να πιούμε ένα καφέ στο σαλόνι. Τα μάτια του Νίκου καρφωνόταν στα πόδια μου και στον κώλο μου συνέχεια προκαλώντας μια θέρμη στο μουνάκι μου. Σε μια φάση ο Νίκος με το παντελόνι του να φουσκώνει αρκετά μου λέει:

-    Ρε θεία δε βάζεις τίποτα άλλο γιατί μας έχεις τρελάνει βραδιάτικο;

και σκάει στα γέλια επειδή με είπε θεία και ξέρει ότι με εκνευρίζει αυτό.

-    Για ηρέμησε λίγο μικρέ!

-    Ε… μα έτσι που κυκλοφορείς, αγοράκι είμαι κι εγώ τι να σου κάνω;

-    Νίκο για ηρέμησε λίγο!

-    Αλλιώς τι;

-    Θα σε βάλω τιμωρία όπως όταν ήσουν μικρός.

Τότε σηκώνεται πάνω απότομα πάνω με πιάνει τα χέρια του και μου δίνει ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο.

-    Τι κάνεις εκεί;… και τον έσπρωξα πίσω.

-    Δεν ξέρεις πόσα χρόνια ήθελα να το κάνω αυτό…

και με ξαναπιάνει πάλι στα φιλιά ενώ τα χέρια του κατέβηκαν στα κωλομέρια μου σφίγγοντας τα δυνατά. Εγώ παραδόθηκα τελείως. Ο Νίκος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και συνέχισε τα φιλιά και το χούφτωμα, ενώ πλέον κι εγώ ανταπέδιδα τα φιλιά του, ενώ τα χέρια μου χάιδευαν το στήθος του. Ο Νίκος πήρε μπρος για τα καλά. Σε χρόνο ρεκόρ μου έβγαλε το φανελάκι και το σορτσάκι και με ξάπλωσε στον καναπέ. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου πάνω από το στρινγκάκι. Σύντομα με μια κίνηση το έσκισε και άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου, ενώ το γαμούσε με τα δάχτυλα του. Ο πρώτος οργασμός μου δεν άργησε να έρθει. Ο Νίκος συνέχισε να με γλείφει, ενώ πλέον με τα δάχτυλα του έπαιρνε υγρά από το μουνί μου και ετοίμαζε και την πίσω τρύπα μου. Μου γαμούσε τον κώλο με τρία δάχτυλα. Δεν άντεξα και έχυσα ακόμα μια φορά στο στόμα του.

Σηκώθηκε όρθιος και μου έδωσε ένα μεγαλοπρεπή πούτσο στο στόμα. Ρουφούσα το καυλί του λαίμαργα. Είχε γίνει κανονικός άντρας πια. Και τι άντρας!

-    Έτσι θεία, έτσι ρούφα τον πούτσο μου. Τέλεια το κάνεις!

Συνέχισα να ρουφάω τον πούτσο του χαϊδεύοντας τα αρχίδια και κοιτώντας τον στα μάτια. Μόλις χόρτασα τον έβαλα να κάτσει και τον καβάλησα. Άρχισα να γαμιέμαι στον πούτσο του σαν τρελή.

-    Έτσι… σκίσε με. Πήδα τη θεία σου!

-    Θα σε ξεσκίσω θειούλα μου, χρόνια το ονειρεύομαι αυτό.

Δεν άντεξα πολύ και έχυσα άλλη μια φορά.

-    Θέλω να χύσω, ψέλλισε ο Νίκος.

-    Που θες;

-    Στο στόμα!

Ξεκαβάλησα και έπεσα στα γόνατα αμέσως. Ο Νίκος έβαλε την πούτσα του στο στόμα και άρχισε να χύνει αμέσως.

-    Παρ’ τα πουτάνα θεία, παρ’ τα καριόλα!

Η ποσότητα που έχυσε ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να πνιγώ λίγο, ενώ μερικά τρέξανε απ έξω. Συνέχισα να τον πιπιλώ για να τον καθαρίσω και παρατηρώ ότι μετά που έχυσε μαλάκωσε λίγο ο πούτσος του, αλλά σύντομα έγινε πάλι σκληρός. Με πιάνει ο Νίκος με σηκώνει και με βάζει στα γόνατα στον καναπέ. Έρχεται πίσω μου και χώνεται πάλι στο μουνί μου. Τερματίζει μέχρι τη μήτρα μου δυο τρεις φορές και στη συνέχεια βγήκε και σημάδεψε τον κώλο μου. Άρχισε να μπαίνει σιγά-σιγά και του έκανε εντύπωση ότι τον πήρα τόσο άνετα. Να ναι καλά ο ελαστικός μου σφιγκτήρας. Άρχισε να επιταχύνει ρυθμό.

-    Πω, πω θεία… καύλα είναι το κωλαράκι σου. Δεν ξέρεις πόσο με καύλωνε από μικρό. Πάντα ήθελα να στο σκίσω.

-    Σκισ’ το ανιψούλη μου, γάμα το…

-    Μ… ναι θα στο ξεσκίσω θεία. Από δω και πέρα θα στο γλεντάω συνέχεια…

και άρχισε να με γαμάει δυνατά ενώ μου πίεζε τη μέση κάτω αναγκάζοντας με να τον τουρλώνω και άλλο. Με γαμούσε έτσι κάνα τέταρτο μέχρι που δεν άντεξε άλλο και ήθελε να χύσει.

-    Θέλω να χύσω!

-    Χύσε γαμιά μου χύσε τη θεία.

-    Χύνω καριόλα θεία, χύνω την κωλάρα σου. Παρ’ τα πουτάνα…

και μου γέμισε τον κώλο με καυτό σπέρμα. Έμεινε μέσα μου, έγειρε και μου έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Με σήκωσε στα χέρια και πήγαμε για μπανάκι μαζί. Εκεί είχαμε ένα ακόμα γύρο, από κώλο πάλι, αλλά αυτό είναι μια ιστορία που θα σας πω αργότερα αν φυσικά σας άρεσε αυτή και θέλετε συνέχεια.(Copyright protected OW ref: 87277)