Η κόρη της ξαδέλφης μου

Δημοσιεύθηκε από Rockythess
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

Υπόθεση: Έτσι ξεπαρθένιασε τη 17χρονη ανιψούλα του...

Θα σας πω την δικιά μου ιστορία. Είναι κάτι που έγινε μία μόνο φορά και δεν ξανά έγινε μέχρι στιγμής. Ας πούμε με λένε Κώστα, τώρα είμαι 36, 1.87 και η κόρη της ξαδέρφης μου είναι η Άννα. Από μικρή που ήταν πήγαινα σπίτι τους και επειδή έχει άλλο 1 αδερφό κανόνιζα να προσέχω τα παιδιά ή να τα βγάζω βόλτα έξω. Ο πατέρας τον παιδιών έχει φύγει μετανάστης στην Αμερική και δουλεύει εκεί. Στέλνει λεφτά αλλά δε μπορεί να έρχεται λόγο κόστους. Η ξαδέρφη μου δουλεύει σε εργοστάσιο και πολλές φορές είναι βράδυ κάνοντας και υπερωρίες οπότε έφευγε 9 το βράδυ και ερχόταν 8-9 το πρωί. Αρκετές φορές εμένα μόνος στο σπίτι για να προσέχω τα παιδιά ενώ κοιμόντουσαν.

Η Αννούλα ήταν αδύνατη από μωρό. Ύψος περίπου 1.45 γύρω στα 30 κιλά, πολύ αδύνατα πόδια, καθόλου στήθος και το κωλαράκι της είναι όσο η παλάμη μου. Πήραν από την μαμά, που και αυτή είναι δεν είναι πάνω από 42 κιλά, μετά από 4 γέννες μια χαρά κρατιέται. Πολλές φορές ενώ κοιμόταν ο αδερφός της, κανόνιζα και βλέπαμε ταινίες με την Άννα στο σαλόνι ξάπλα στον καναπέ μαζί. Εγώ με ένα μποξεράκι κλασικά και η Αννούλα με ένα απλό άσπρο βρακάκι και από πάνω μία νυχτικιά που πήγαινε μέχρι τα γόνατα της. Όταν ξαπλώναμε, πολλές φορές ο πούτσος μου γινόταν πέτρα. Δεν έχω κανέναν τεράστιο. 17cm είναι, με χοντρό πουτσοκέφαλο και μια χαρά εμπειρίες έχει. Όταν ήταν ξάπλα δίπλα μου πολλές φορές σήκωνε το ένα της πόδι και πατούσε με την πατούσα της και το άλλο το είχε στα πλάγια. Μόνο που έβλεπα πόσο αδύνατα πόδια είχε, ήταν όσο περίπου ο καρπός του χεριού, τρελαινόμουν.

Της προηγούμενες βδομάδες  (17 χρονών πλέον η Αννούλα), την πετύχαινα στο δωμάτιο της ενώ ήταν ξάπλα να παίζει το μουνάκι της κρυφά. Σκέφτηκα «έτοιμη είναι» οπότε κανόνισα σιγά-σιγά να τα φέρω έτσι ώστε να την πηδήξω. Ένα βράδυ που ήμασταν ξάπλα ενώ βλέπαμε μία ταινία άρχισα να τη χαϊδεύω. Έβλεπα δεν αντιδρά οπότε έβαλα το χέρι μου από μέσα και χάιδευα την κοιλιά της. Της λέω…

-    σε πειράζει;

-    Όχι ωραία είναι.

-    Σε βλέπω τα βράδια τρίβεις το μουνάκι σου.

-    Μια φίλη μου το είπε και άρχισα να το κάνω.

-    Σ’ αρέσει;

-    Ναι ωραία είναι.

-    Θέλεις να σου δείξω και έναν άλλο τρόπο; Αλλά δε θα πεις τίποτα στην μαμά σου.

-    Ok… μου λέει. Θα με τρίψεις;

-    Όχι.. δες…

και της βγάζω την νυχτικιά και το βρακάκι. Μπαίνω ανάμεσα στα ποδαράκια της. Το μουνάκι της ήταν τόσο μικρό. Άρχισα να τη φιλώ και να την γλείφω. Και το μουνάκι της και το κωλαράκι της. Της σήκωσα τα πόδια και της έγλειφα κώλο και μουνί. Η γλώσσα μου με το ζόρι έμπαινε μέσα της, που λόγος για δάχτυλο. Μετά ξαπλώνω δίπλα της και της λέω.

-    Πως σου φάνηκε;

-    Ήταν πολύ ωραία, μ’ άρεσε.

-    Θέλεις να με γλείψεις και εσύ;

-    Πως μου λέει, δεν ξέρω.

-    Σα να γλείφεις γλειφιτζούρι της λέω.

Πάει στον πούτσο μου και τον πιάνει και με τα 2 μικρά της χεράκια και βάζει το κεφάλι μέσα στο στόμα της. Με έγλειφε ωραία και την έλεγα να ρουφάει κιόλας. Ήθελα να της τον βάλω όλο μέσα στο στόμα αλλά ούτε το μισό δεν μπορούσε να βάλει. Μετά από κανένα δεκάλεπτο της είπα να σταματήσει. Ξάπλωσε πάλι δίπλα μου, ντυθήκαμε και τη ρώτησα πως της φάνηκε. Μου είπε ωραία ήταν και μετά την πήγα στο δωμάτιο να κοιμηθεί. Έπρεπε να κανονίσω να την ξεπαρθενιάσω ένα βράδυ. Για καλή μου τύχη ο αδελφός της θα πήγαινε να κοιμηθεί σε έναν φίλο του ένα βράδυ και η ξαδέρφη μου ζήτησε να μείνω σπίτι να προσέχω την μικρή. Άλλο που δεν ήθελα εγώ. Είχα πολλές καύλες και χώρια αυτό, πήρα και ένα χάπι ώστε να μην μου πέσει με τίποτα. Χύνεις και πάλι είσαι ντούρος. Φεύγει η ξαδέρφη για δουλειά και πάω και την πέφτω απευθείας στην μικρή. Άλλο που δεν ήθελε αυτή.

Την γδύνω και την πάω στο κρεβάτι της. Κανόνισα πιο πριν έφερα ένα σεντόνι και το έστρωσα από κάτω. Βγάζω τα ρούχα μου και την ξαπλώνω. Βάζω τον πούτσο μου πάνω στο μουνί της και τον τρίβω. Βλέπω φτάνει μέχρι τον αφαλό της και τρελαίνομαι, σηκώνω τις πατούσες της και φτάνουν στο ύψος του στήθους μου και αρχίζω και τα ρουφώ. Η μικρή είναι αλλού! Με κοιτάει με ανοιχτό το στόμα και μου λέει «κάνε με ότι θέλεις, είμαι δικιά σου». Ο πούτσος μου είναι ήδη πέτρα και βγάζει υγρά. Χωρίς καπότα εννοείται. Έχω ξεπαρθενιάσει και άλλες κοπέλες, αλλά αυτό θα είναι διαφορετικό. Τη γυρνάω στα τέσσερα έχει τα γόνατα λίγο ανοιχτά και το στήθος το ακουμπάει κάτω στο σεντόνι. Την έχω στα πλάγια στο κρεβάτι και εγώ είμαι όρθιος. Πάλι καλά το κρεβάτι είναι ψηλό και το μουνάκι της ερχόταν στο ύψος της ψωλής μου. Σηκώνω το ένα πόδι και πατάω στο κρεβάτι. Με τα 2 μου δάχτυλα της ανοίγω λίγο τα μουνόχειλα και βάζω το κεφάλι του πούτσου μου στην τρυπούλα της. Δε χωρούσε με τίποτα.

Ρίχνω σάλιο και της λέω να δαγκώσει το μαξιλάρι γιατί θα πονέσει. Την αρπάζω από τη λεκάνη της και οι παλάμες μου σχεδόν ακουμπάνε μεταξύ τους. Τη φέρνω σιγά-σιγά και μπήκε. Άρχισε να πονάει αλλά τον έβαζα σιγά-σιγά μέχρι την μέση μέσα παραπάνω δύσκολα έμπαινε και την πηδούσα κανένα 2λεπτο χαλαρά. Με το που βλέπω ότι ο πούτσος μου κοκκίνισε με λίγο αίμα, με πολύ δύναμη την καρφώνω πάνω στον πούτσο μου και μπήκε όλος μέσα της. Πήγε να τσιρίξει αλλά δάγκωνε το μαξιλάρι και έβγαζε μουγκρητά. Την πηδούσα περίπου 20 λεπτά με διάφορους ρυθμούς,  σιγά-σιγά ή τον έβγαζα όλο έξω και των κάρφωνα, ώσπου λέω καιρός να χύσω.

Σηκώνομαι όρθιος και τα χέρια μου είναι στα κωλομέρια της. Τη σηκώνω, της λέω να με πιάσει από τον λαιμό και την καρφώνω στην πουτσα μου. Τώρα έμπαινε όλη μέσα και την κάρφωνα με δύναμη. Μου έρχεται να χύσω, την καρφώνω και μένω μέσα στο μουνάκι της. Έβγαλα τόσα χύσια που έβγαιναν από το μουνί της. Όπως ήμουν, δε σταμάτησα, την ξάπλωσα κάτω και άρχισα να την πηδάω σιγά-σιγά. Δεν έφτανε να με αγκαλιάσει με τα πόδια της οπότε τα έφερνα στο στήθος μου ή της έπιανα της πατούσες και τα άνοιγα τέρμα. Έβλεπα τον πούτσο μου πως την έσκιζε πάνω από το δέρμα της. Τον έβαζα μέσα και σηκωνόταν η κοιλιά της. Την πηδούσα μέχρι της 6 το πρωί με μικρά διαλλείματα. 5 ώρες ο πούτσος μου ήταν μέσα της. Όταν τελειώναμε δεν τον έβγαζα. Την έσκισα για τα καλά. Αυτό έγινε μία φορά. Δεν το ξανά έκανα αν και το θέλω πολύ!(Copyright protected OW ref: 87098)