Η όμορφη καθηγήτρια

Δημοσιεύθηκε από bproasteia
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Με την όμορφη θεία και καθηγήτρια, που τελικά ήταν καθηγήτρια σε όλα της...

Γεια σας, με λένε Γιώργο,  είμαι 27 και η θεια, καθηγήτρια, 43. Είμαι 1.80, γυμνασμένος και γενικά εμφανίσιμος. Η θεια κοκκινομάλλα με μικρό στήθος και ωραίο κώλο, 1.70, αλλά πολύ sexy. Όλα ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια όταν ξανά ξεκίνησα κάποια σχολή. Πάντα την έβλεπα με προκλητικά ρούχα η string και έπαιρνα λίγο μάτι αλλά τίποτε παραπάνω. Ξεκινάω τη σχολή, έχω μια εργασία και θέλω τη βοήθεια της.

Πάω σπίτι, ελεύθερη είναι έτσι κι αλλιώς, σπίτι μόνη της. Ανοίγει η πόρτα και είναι με ένα μαύρο νυχτικό και κόκκινο σουτιέν. Ok, παθαίνω εγώ! Κάτι από δω κάτι από κει, παίρνω λίγο μάτι από βυζάκι, λίγο κώλο όταν σηκωνόταν το νυχτικό, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Όταν με άφησε μόνο και έψαξα το pc, βρήκα το XStream που ψιλο έμπαινα κι εγώ. «Ωπ…» λέω «εδω είμαστε...». Φεύγω και στο σπίτι ανοίγω το pc και μπαίνω κανονικά. Τη βλέπω μέσα και της μιλάω.

-    Πως και από δω; Τι έγινε;

-    Ε… μου λέει, μπαίνω κάνα βράδυ να περάσει η ώρα.

Με τα πολλά μπαίνουμε στο Video Chat, τα λέμε λίγο εκεί και μου λέει…

-    θα ανοίξουμε cam;

-    Ok…

Φόραγα ένα φανελάκι και ένα boxer, η θεια ένα νυχτικό που δεν το ‘χα ξαναδεί. Μαύρο με δαντέλα. Το pc το ‘χε δίπλα στο κρεβάτι και όταν σηκωνόταν φαίνονταν πολλά. Είχα πάθει. Κάνω και εγώ και καλά ότι σηκωνόμουν να φαίνεται σώμα και boxeraki και μου λέει…

-    ωραίο σώμα έχεις.

-    Εσύ βάζεις κάτω πιτσιρίκες.

Γελάει και ξεκινώ ένα παιχνίδι ότι είμαι καλός μαθητής, αλλά θέλω κι άλλα ιδιαίτερα. Γελά και μου απαντά…

-    Ότι θες μαθητή μου, αλλά θα σαι υπάκουος.

Ωχ… λέω εδω είμαστε.

-    Ότι θέλεις, αρκεί να με μάθεις και να μου δείξεις…

και απαντάει…

-    αν σου πέσει το στυλό κάτω, κάτι θα δεις.

-    Ok... αν μου πέσει θα μου τον σηκώσεις!

-    Εύκολα!

Σκέπτομαι δε γίνεται, έχω καυλώσει. Ότι γίνει, και της λέω…

-    Δίδαξε με θέλω να μάθω.

Όπως είναι, σηκώνεται στο κρεβάτι, στήνεται στα 4 και κουνιέται. Μου λέει σειρά σου. Ξαπλώνω πίσω ώστε να φαίνεται το boxeraki φουσκωμένο και μου λέει ότι είμαι τρέλα.

-    Να έρθω από εκεί;

-    Έλα!

Σε 20 είμαι σπίτι της. Στην αρχή αμηχανία φουλ και οι 2. Καθόμαστε στον καναπέ.

-    Στην cam δεν φαινόταν αν φόραγες εσώρουχα.

-    Φοράω, μου λέει και πάνω και κάτω χαχα.

-    Θέλω να πας στο δωμάτιο και να μείνεις με το ένα μόνο.

Σηκώνετε και πάει μέσα. Έχω ιδρώσει ολόκληρος. Σηκώνομαι, μένω με το boxer και μπαίνω στο δωμάτιο. Πολύ λίγο φως, εγώ καυλωμένος φουλ, ξαπλώνω και αρχίζω και τη φιλώ στο στόμα, της χαϊδεύω το στήθος πάνω από το νυχτικό και μετά κατεβαίνω και της τρίβω το μουνάκι έξω από το string. Αρχίζει και αναστενάζει. Βγάζει το νυχτικό, μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει. Της πιάνω το κεφάλι και της λέω να με γλείψει. Ξεκινάει, τον βάζει όλο μέσα και έχω τρελαθεί. Την πετάω δίπλα, τις σκίζω το string και αρχίζω να τη γλείφω στο μουνί. Μετά από κάνα 5λεπτο γλείψιμο και δάχτυλα 3, μου λέει…

-    σε παρακαλώ, πήδα με, πήδα με!

Έχω τρελαθεί από καύλα. Της ανοίγω τα πόδια και μπαίνω μέσα στο υγρό μουνάκι της. Πραγματικά τα υγρά τις ήταν καυτά. Ένιωθα τον πούτσο μου να καίγεται. Εκείνη να φωνάζει δυνατά κι εγώ να σκέπτομαι πως μπορώ να κρατηθώ για να μην εκραγώ. Αρχίζω και δαγκώνω τις ρώγες της για λίγο, τις γλείφω και τρελαίνεται. Με βάζει δίπλα και ανεβαίνει πάνω μου.

-    Τώρα θα χύσω πάνω στον πούτσο σου όλα μου τα υγρά…

δήλωσε και άρχισε να γαμιέται απίστευτα γρήγορα και να φωνάζει, ενώ μετά από λίγο…

-    χτύπα με στον κώλο μωρό μου, χτύπα με δυνατά.

Έχω πάθει 3 εγκεφαλικά μαζί. Μετά από λίγο, νιώθω να μουσκεύει όλη η περιοχή δίπλα στον πούτσο μου. Μιλάμε για πολύ πράγμα. Ούτε που κατάλαβα πως μου είπε ότι χύνει. Είχα αρχίσει να πονάω όμως γιατί ήθελα να χύσω αρκετές φορές και το έκοβα για να κρατήσω.

-    Τώρα, της λέω, γύρνα στα 4 να σε γαμήσω και όταν σου πω θα γυρίσεις να σε χύσω.

-    Στο στόμα μου όλα.

Με το που τη βάζω στα 4 και βλέπω την κωλάρα της να μου κουνιέται, την αρπάζω από τα μαλλιά και ξεκινώ να την πηδάω το πολύ για 1 λεπτό, γυρνάει, μου βγάζει τη γλώσσα έξω και μου λέει…

-    χύσε με μωρό μου, έλα χύσε με παντού.

Έβγαλα τόσο πολύ ποσότητα σε γλώσσα, πρόσωπο και στόμα, γενικά φύανε παντού που δεν το πίστευα ούτε εγώ. Σηκώθηκα, έκανα ένα τσιγάρο και έφυγα. Από τότε έχει γίνει άλλη μια φορά, σουπερ πάλι.

Ευχαριστώ πολύ.(Copyright protected OW ref: 86991)