Ξανθιά βιτσιόζα σκλάβα (6ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Image
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Αυτή τη φορά της είχαν κάνει τόσα πολλά πράγματα που νόμιζε ότι δεν ήταν δυνατόν ν’ αντέξει περισσότερα. Της είχαν χώσει εκείνα τα φριχτά πυροτεχνήματα, την είχαν αφήσει να κυλιέται σαν γουρούνι στις λάσπες καταβρέχοντας την και μετά της είχαν κατακοκκινίσει όλο της το σώμα μαστιγώνοντας την αλύπητα, με τις δερμάτινες λουρίδες τους. Τώρα έτσι όπως καθόταν αβοήθητη και απροστάτευτη στο χώμα, κοιτώντας παρακλητικά τα ξαδέρφια της, αναρωτιόταν αποκαμωμένη τι νέα βασανιστήρια της ετοίμαζαν με τα αρρωστημένα μυαλά τους.

Στεκόταν εκεί εντελώς ακίνητη. Δεν τολμούσε να πει ούτε μια λέξη. Ένοιωθε εκείνη την παράξενη ταραχή, που απλωνόταν στο κορμί της κάθε φορά που την βασάνιζαν να απλώνεται και πάλι. Το είχε πρωτονοιώσει όταν ο Τζέησον της χάιδευε με τον κρύο σουγιά την κλειτορίδα και μετά της τον είχε χώσει στο παρθένο της μουνάκι. Η εμπειρία της ήταν τρομερή. Από την μια πονούσε και από την άλλη το ήθελε να γίνει με όλη της την ψυχή. Όσο ο φόβος μεγάλωνε, τόσο το κορμί της ερεθιζόταν περισσότερο και αναζητούσε περισσότερα μαρτύρια. Και τότε η ηδονή σιγά σιγά μετατρεπόταν σε παροξυσμό.

«Λοιπόν αδερφέ πρέπει να της κάνουμε ένα καλό κλύσμα πριν την ξαναγαμήσουμε» ακούστηκε η φωνή του Τζέησον που την ξανάφερε στην σκληρή πραγματικότητα.

«Μάλιστα αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα. Καλά το σκεφτήκαμε δυο τρεις βδομάδες πριν έρθεις κούκλα μου», είπε ο Φρανκ χαϊδεύοντας ανυπόμονα το καυλί και τ’ αρχίδια του πάνω από το παντελόνι του.

«τι;» ρώτησε έκπληκτη η Λίντα.

Tα αγόρια αμίλητα την σήκωσαν από το χώμα σαν σακί και την τράβηξαν πίσω προς το υπόγειο. Η Λίντα ήταν τόσο πολύ ταλαιπωρημένη που ήταν αδύνατο να περπατήσει έστω κι ένα βήμα. ‘Έτσι αναγκάστηκαν να την κατεβάσουν σηκωτή στις ξύλινες σκάλες του υπογείου. Όταν κατέβηκαν και έκλεισαν την πόρτα, η Λίντα ένοιωσε μια παγωνιά σ’ όλο της το κορμί. Μετά τα χτυπήματα και το νερό, η υγρασία του σκοτεινού υπογείου την έκανε να διπλώσει τα χέρια• της στο γυμνό κορμί της και να τρέμει από το κρύο. Τα δόντια της χτυπούσαν μεταξύ τους, ενώ είχε ανατριχιάσει σύγκορμη.

«Φέρτ’ την εδώ... στην σταυρωτή σωλήνα!» είπε ο Τζέησον χαμογελώντας.

«‘Όχι ξανά! σκέφτηκε η Λίντα. Δεν μπορούν να μου το ξανακάνουν αυτό! θα την κρεμούσαν πάλι σαν κρέας σε χασάπικο. Ο Φρανκ την οδήγησε κάτω από την κρεμασμένη ακόμα σωλήνα. Εκεί δίπλα ήταν μια τσιμεντένια κολώνα. Την ακούμπησε πάνω στο παγωμένο τσιμέντο της κολώνας και της έδεσε τα χέρια μ’ ένα σχοινί όπως την είχαν δέσει και γύρω από το δέντρο την πρώτη φορά στο δάσος. Η κοπέλα ανήμπορη να αντιδράσει, αφέθηκε να την κάνουν ό,τι ήθελαν. Η κούραση είχε κυριεύσει το κορμί της.

«Ω θεέ μου!» μουρμούρισε η Λίντα ξεψυχισμένα γέρνοντας το κεφάλι της στο πλάι.

« Έτσι! Συνέχισε να παρακαλάς. Μ αρέσει να σ’ ακούω να με ικετεύεις. ‘Έτσι μπράβο, παρακάλα μας να σταματήσουμε! Έτσι με καυλώνεις ακόμα περισσότερο!» είπε ο Τζέησον σαρκαστικά.

Η Λίντα σταμάτησε να μιλάει. Η αναπνοή της είχε γίνει βαρεία από την εξάντληση. Το κεφάλι της ήθελε να ακουμπήσει στον ώμο της αλλά ήταν αδύνατο.

Άκουσε ένα θόρυβο πίσω της και με την άκρια του ματιού της μπόρεσε να δει ότι τα ξαδέρφια της έσερναν πίσω της ένα μεγάλο ξύλινο βαρέλι. Τι στο διάολο θα έκαναν μ’ αυτό το πράγμα; Η κοπέλα ένοιωσε το δέρμα της να ανατριχιάζει ενώ το μουνί της άρχισε να καίει πάλι. Και μόνο στην ιδέα ότι θα την ξαναβασάνιζαν είχε αρχίσει να ερεθίζεται ξανά. Και δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να το σταματήσει. Μπορούσε να βλέπει τον Τζέησον να συνδέει ένα λαστιχένιο σωλήνα πάνω σε κάτι που έμοιαζε με κάνουλα στο βαρέλι. Στερέωσε με ένα σφικτήρα καλά το λάστιχο πάνω στην κάνουλα του βαρελιού. Στην άλλη άκρη του σωλήνα, ήταν τοποθετημένο ένα ατσαλένιο ακροσωλήνιο. Η όλη κατασκευή τώρα θύμιζε ένα τεράστιο κλύσμα. Η Λίντα κατάλαβε έντρομη τι σκόπευαν να της κάνουν...

Έγειρε το κεφάλι της πάνω στην παγωμένη κολώνα ανήμπορη να αντιδράσει. Την ίδια στιγμή κατάλαβε ότι το μουνί της ζεσταινόταν όλο και περισσότερο ενώ ξαναϋγραινόταν. Τι της συνέβαινε Χωρίς καν να την αγγίξουν είχε ερεθιστεί. ‘Ήταν φυσιολογικό αυτό; το μουνί της σιγότρεμε από την καύλα.

Η Τζέησον πλησίασε κι ακούμπησε το κρύο μεταλλικό ακροσωλήνιο στην κωλοχαράδρα της.

«Είστε τρελοί... είστε θεότρελοι!» μουρμούρισε η Λίντα.

«Όχι εμείς μωρό μου. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που γεμίζουμε υγρά και τρέμουμε από την καύλα» της είπε ο Τζέησον και για να αποδείξει τα λεγόμενα του πλησίασε κι έχωσε τις άκρες των δαχτύλων του στο μουσκεμένο μουνί της. Η Λίντα ανατρίχιασε ολόκληρη καθώς τα δάχτυλα του ξαδέρφου της τριβόντουσαν πάνω στα μουνόχειλά της ανοίγοντας της την μουνότρυπα. Ένας αναστεναγμός ξέφυγε απ’ τα χείλια της. Ο Τζέησον έβγαλε τα δάχτυλα του μουσκεμένα απ’ τα υγρά του μουνιού της και της τα βαλε στην μύτη της.

Η Λίντα προσπάθησε να τραβήξει το κεφάλι της μακριά του. Άλλωστε δεν χρειάζονταν να της το κάνει αυτό. Ήξερε πολύ καλά από μόνη της πόσα υγρά είχαν πλημμυρίσει την μουνάρα της και πόσο ερεθισμένη ήταν κιόλας. Μπορούσε να μυρίσει στα δάχτυλα του το άρωμα του μουνιού της. Ο Τζέησον της έπιασε το κεφάλι με το ένα του χέρι και κόλλησε τα δάχτυλά του με τα χύσια της στην μύτη της και τα χείλια της, γελώντας καθώς την έβλεπε να κοκκινίζει από ντροπή και καύλα.

Αφού ικανοποιήθηκε μ’ αυτό, ξανάπιασε το μεταλλικό ακροσωλήνιο κι άρχισε να της το χώνει στην κωλοτρυπίδα. Ο σφιγκτήρας δακτύλιος του κώλου της σφίχτηκε απελπισμένα πάνω στον εισβολέα σωλήνα για να εμποδίσει να της χωθεί περισσότερο. Ο Τζέησον όμως αμείλικτα, έσπρωξε με δύναμη το σωλήνα μέσα της. Η Λίντα νόμιζε πως της ξέσκιζε το κώλο.

«Αααουουυυτςςςς! Ααααχχχχ! Με σκίζεις... Με πεθαίνεις! πονάωωωωω!» ούρλιαξε η Λίντα.

« Όλο μέσα. Χωσ’ της το όλο!» φώναξε ενθουσιασμένος ο Φρανκ παρακολουθώντας τους.

Tα πόδια της Λίντας είναι ανοίξει διάπλατα στην προσπάθειά της να μειώσει τον πόνο που ένοιωθε από την σωλήνα, που χωνόταν όλο και πιο βαθειά στο κωλάντερό της! προσπάθησε να τραβήξει τον κώλο της προς τα πάνω για να γλυτώσει• αλλά τώρα η σωλήνα και το ακροσωλήνιο, είχαν χωθεί τόσο βαθειά στην κωλάρα της που μονάχα ένα μεγάλο σκατό θα μπορούσε να τα σπρώξει προς τα έξω.

«Θέλω να φάω λίγο αυτή την μικρή πουτανίτσα ενώ θα της γαμάς την κωλάρα!» είπε ο Φρανκ και γονατίζοντας έσπρωξε το κορμί της ξαδέλφης του και τοποθέτησε το σώμα του ανάμεσα σ’ αυτήν και την τσιμεντένια κολώνα που ήταν δεμένα τα χέρια της. Το κεφάλι του βρέθηκε έτσι ανάμεσα στα ορθάνοιχτα μπούτια της.

Η Λίντα δεν ήξερε τι να κάνει. Και τότε ένοιωσε για πρώτη φορά ένα στόμα, ένα αντρικό στόμα πάνω στο μουνάκι της ενώ η απαίσια σωλήνα της γέμιζε το κωλάντερο. Ο Φρανκ βούτηξε με τα χέρια του τις μπουτάρες της και έχωσε το πρόσωπό του στο μουνί της. Οι καψαλισμένες από τα πυροτεχνήματα ολόξανθες μουνότριχές της ανατρίχιασαν καθώς η γλώσσα του τις έγλειψε απαλά. Σιγά σιγά η καυτή γλώσσα του ξάδερφού της κατέβηκε στην κλειτορίδα της. Την άφησε να γλιστράει στα μισάνοιχτα χείλια του και άρχισε να την πιπιλάει και να την γλείφει. Το στήθος της άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πιο γρήγορα αφού η αναπνοή της έγινε πιο γρήγορη και κοφτή καθώς η γλώσσα του Φρανκ κατέβηκε ακόμα περισσότερο και τώρα της έγλειφε τα μουνόχειλα. Ο Φρανκ κουνούσε το κεφάλι του πέρα δώθε, ανοίγοντας με την γλώσσα του τα μουσκεμένα μουνόχειλα της ξαδέλφης του που καύλωνε όλο και περισσότερο. Τότε άφησε την γλώσσα του να γλιστρήσει μέσα στην μισάνοιχτη υγρή τρύπα του μουνιού της κι άρχισε να της την μπαινοβγάζει γρήγορα γαμώντας την. Η Λίντα έκλεισε τα μάτια της κι έγλειψε με πάθος τα χείλια της αναστατωμένη από το θαυμάσιο γλυφομούνι που της έκανε ο γονατισμένος ανάμεσα στις μπουτάρες της ξάδερφός της.

Tην ίδια στιγμή κάποιο κρύο υγρό άρχισε να χύνεται από την σωλήνα μέσα στον κώλο της.

«Έτσι κούκλα μου. Τώρα θα σου γεμίσω την κωλάρα με παλιά παγωμένη μπύρα. Ο πατέρας μου δεν πρόκειται τώρα πια να την θυμηθεί. Έτσι δεν θα αναρωτηθεί τι έγινε η μπύρα του!»

«Μπύρα;;;» ρώτησε έκπληκτη η κοπέλα.

«Το ‘πιασες μωρό μου. Έτσι γουστάρουμε να πιεις το ποτό σου σήμερα! Από την θαυμάσια κωλάρα σου!!» είπε ο Φρανκ σταματώντας για λίγο το γλείψιμο του μουνιού της για να απολαύσει την τρομοκρατημένη αλλά και καυλωμένη συγχρόνως έκφραση του προσώπου της. Και μετά ξαναγύρισε στο μουσκεμένο μουνί της κι άρχισε να το γλύφει με μανία παντού, ενώ που και που της δάγκωνε απαλά και τα μουνόχειλά της.

«Ααααχχχ! μη! Σταμάτα! Σταμάτα!» φώναζε η Λίντα, ενώ στην πραγματικότητα δεν ήθελε καθόλου να σταματήσει. Ήταν η πιο ωραία αίσθηση που είχε νοιώσει ποτέ της. Ο ξάδερφος της της έτρωγε το μουνί κι αυτό την ξετρέλαινε. Ένοιωθε τα αχόρταγα χείλια του να της φιλάνε την κλειτορίδα, την καυτή γλώσσα του να τρέχει σ’ όλο της το μουνί, να ανοίγει δρόμο και να χώνεται μέσα της, να της πιπιλάει τα μουνόχειλα, ενώ ταυτόχρονα η μύτη του τριβόταν στις μουνότριχές της και την ερέθιζε ακόμα πιο πολύ. Ένοιωθε υπέροχα, φανταστικά. Ακόμα και η κρύα μπύρα που χυνόταν στο κώλο της γεμίζοντας της το κωλάντερο, τώρα πια δεν την ενοχλούσε. Το στόμα που έτρωγε το μουνί της την ξετρέλαινε. Την έγλειφε με ρυθμό, ενώ η γλώσσα του μπαινόβγαινε ασταμάτητα τώρα στην καυλωμένη όσο ποτέ άλλοτε μουνότρυπά της.

«ΑαααχΧΧΧ! ΩωωωχχχΧ!» αναστέναζε η Λίντα έχοντας χάσει κάθε δισταγμό από την καύλα. Ήθελε να μην σταματήσει ποτέ αυτό το υπέροχο γλυφομούνι.

«.Αουτςς!» μούγκρισε η κοπέλα ενώ το κορμί της είχε αρχίσει να τραντάζεται από καύλα και ο Τζέησον αύξησε περισσότερο την ροή της κρύας μπύρας μέσα της

«Αυτό είναι μωρό μου! Έτσι! πάρτα όλα μέσα σου Ρούφα τα!» φώναξε ο Τζέησον, ενθουσιασμένος.

Tο κορμί της χτυπιόταν τώρα και οι καρποί των χεριών της είχαν γίνει κατακόκκινοι καθώς τριβόντουσαν με τα σχοινιά που ήταν δεμένοι. Οι κινήσεις της δεν ήταν τώρα πια προσπάθειες για να λυθεί. Ήταν κινήσεις ενός άγριου θηλυκού, μιας καυλωμένης γυναικάρας που είχε αφήσει τα αχαλίνωτα ερωτικά της αισθήματα να κυριεύσουν την κορμάρα της. Το μυαλό της είχε θολώσει από τον ανυπόφορο πόθο που κυρίευσε το σώμα της. Η Λίντα έκλεισε τα μπούτια της παγιδεύοντας ανάμεσα το κεφάλι του ξαδέρφου της και τρίβοντας μανιασμένα το μουνί της πάνω στο πρόσωπό του. Κουνούσε ρυθμικά τους γοφούς της, καθώς η γλώσσα του Φρανκ την γαμούσε αλύπητα και τα ζουμιά της έτρεχαν ποτάμι στο πρόσωπό του.

«Αμάν! κοίτα πώς κάνει. Έχει καυλώσει φοβερά Φρανκ! Μου φαίνεται ότι η καυτή μουνάρα της έχει ανάγκη αμέσως τώρα από ένα χοντρό ζουμερό πούτσο για να ηρεμήσει. Έτσι δεν είναι μωρό μου;

« Όχι! όχι! Δεν καταλαβαίνετε! Δεν είναι έτσι» είπε λαχανιασμένη η Λίντα. Ήξερε πολύ καλά ότι είχε απόλυτο δίκιο, αλλά δεν μπορούσε να του το πει. Δεν γινόταν να παραδεχτεί κάτι τέτοιο. Κι όμως το κορμί της την πρόδιδε και κουνιόταν μόνο του μπρος πίσω σ’ ένα ερωτικό ρυθμό. Τα χείλια και η γλώσσα του Φρανκ στο μουνί της την είχαν ξετρελάνει. Ένοιωθε το μουνί της να ζεματάει καθώς τριβόταν πάνω στο πρόσωπο του Φρανκ και ο κώλος της γέμιζε ακόμα με κρύα μπύρα. Όλο και πιο πολύ ένοιωθε να χάνει το μυαλό της και να ερεθίζεται. Η γλώσσα του ξάδερφού της την είχε ξετρελάνει, την είχε απογειώσει, καθώς μπαινόβγαινε παντού, γλύφοντας και πιπιλώντας. Ακούγονταν διάφοροι ήχοι από το γλυφομούνι που της έκανε και η Λίντα άρχισε να κουνάει τους γοφούς της γρήγορα γαμώντας του το πρόσωπο ενώ η κωλάρα της κουνιόταν όλο και περισσότερο ρουφώντας την σωλήνα που ήταν χωμένη στην σούφρα της. Η πίεση από την μπύρα είχε φτάσει στο στομάχι της και συνέχιζε να αδειάζει μέσα της.

Η Λίντα από την καύλα ένοιωθε τόσο μεθυσμένη, σαν να είχε πιει όλη αυτή την μπύρα που της έχωνε η σωλήνα στο κωλάντερό της.

Ο Φρανκ άρχισε να στριφογυρίζει την γλώσσα του βαθειά μέσα στο μουνί της ανάβοντας την όλο και πιο πολύ. Η Λίντα νόμιζε πως θα πεθάνει από την κάβλα. Έτσι όπως κουνούσε την μουνάρα της πάνω στο πρόσωπο του Φρανκ που την πιπίλαγε και την γαμούσε φανταστικά με την γλώσσα του, ένοιωθε και την σωλήνα να της γαμάει την κωλάρα, ενώ το στομάχι της είχε γεμίσει σχεδόν από την μπύρα που χυνόταν στ’ άντερά της.

«Ωωωωχχχχ! θεέ μου!» μούγκρισε η Λίντα ενώ τα μπούτια της έτρεμαν τώρα και το κορμί της τρανταζόταν πάνω στην γλώσσα του Φρανκ και τη σωλήνα που

γάμαγε την κωλάρα της. Δεν πονούσε καθόλου, μόνο ένοιωθε τρομερή ευχαρίστηση και ηδονή καθώς την έγλειφαν και την γαμούσαν ταυτόχρονα. Είχε χάσει τελείως το μυαλό της. Δεν την ενδιέφερε πια τίποτα άλλο εκτός από την απέραντη κάβλα που ένοιωθε παντού. Οι ρώγες των τεράστιων βυζιών της είχαν μεγαλώσει και σκληρύνει και τριβόντουσαν πάνω στην τσιμεντένια κρύα κολώνα με μανία.

Η Λίντα προσπάθησε να πάρει βαθειά αναπνοή για να γεμίσει με οξυγόνο το στήθος της που ανεβοκατέβαινε λαχανιασμένα.

« Έτσι μουνάρα μου, γαμήσου μόνη σου!» ακούστηκε σαν από όνειρο η φωνή του Τζέησον πίσω της.

Η Λίντα όμως δεν μπορούσε πια να ακούσει τίποτε. Τίναζε τα μπούτια της μανιασμένη, έσφιξε με τα χέρια της την τσιμεντένια κολώνα και άρχισε να χύνει με ατελείωτους σπασμούς πάνω στο πρόσωπο του Φρανκ.

Tου Φρανκ που τώρα είχε βουτήξει με τις άκριες των δοντιών του την κλειτορίδα της και την πιπίλαγε με την γλώσσα του ενώ έχωσε βιαστικά τρία του δάχτυλα μέσα στη καυτή μουσκεμένη της μουνάρα που έχυνε ακόμα με ατελείωτους σπασμούς. Η κοπέλα κουνιόταν σαν μανιακή χύνοντας και έχοντας συνεχόμενους οργασμούς ενώ ούρλιαζε από ευχαρίστηση.

«Αααααχχχ! Ωωωωωχχχ! ΕΤΣΙΙΙΙΙ!» φώναζε ενώ ανεβοκατέβαζε το κορμί της πάνω στο πρόσωπο του Φρανκ και τα δάχτυλά του που της ξέσκιζαν το μουνί. Τα ήθελε όλα. Τα χείλια του, την γλώσσα του, τα δάχτυλά του, τα πάντα, που έπαιζαν με το μουνί της και την ξετρέλαιναν. Και την ίδια ώρα η σωλήνα της γαμούσε την κωλάρα και η μπύρα είχε γεμίσει τελείως το στομάχι της.

«Όχι! Μη! Αααααχχχχ!» ούρλιαξε άλλη μια φορά η Λίντα καθώς άλλος ένας οργασμός χτύπησε το γυμνό κορμί της κάνοντάς την να τραντάζεται ασταμάτητα. Η κοπέλα έριξε πίσω το κεφάλι της και το κουνούσε δεξιά αριστερά ενώ δάγκωνε τα χείλια της μόνη της προσπαθώντας να αντέξει όλη αυτή την ηδονή.

Οι οργασμοί της νόμιζε πως κρατούσαν ώρες ολόκληρες. Ήταν αδύνατον να συνέλθει. Μόλις περνούσε ο ένας η Λίντα χαλάρωνε λίγο ακουμπώντας στην τσιμεντένια κολώνα αλλά αμέσως σχεδόν νέοι σπασμοί συντάραζαν το κορμί της. Το μεταλλικό ακροσωλήνιο είχε αρχίσει να γλιστράει αργά προς τα έξω καθώς η μπύρα είχε ξεχειλίσει το στομάχι της και το έσπρωχνε. Η μπύρα είχε αρχίσει να πετάγεται έξω από τον κώλο της.

«Βγάλτο έξω» είπε ο Φρανκ ενώ ταυτόχρονα τραβάει από το μουνί της το πρόσωπό του και απομακρυνόταν από κοντά της.

Ο Τζέησον έκλεισε την κάνουλα σταματώντας την μπύρα, έπιασε την σωλήνα κι άρχισε να την τραβάει προς τα έξω.

Στην αρχή ένοιωσε μιαν αντίσταση λες και το ακροσωλήνιο δεν ήθελε να βγει από την καυτή κωλάρα της Λίντας. Μετά ελευθερώθηκε και πετάχτηκε προς τα έξω, ανοίγοντας τελείως την σούφρα της κοπέλας. Η Λίντα προσπάθησε να κρατήσει σφιχτά κλεισμένο τον κώλο της αλλά δεν τα κατάφερε. Ζεστή μπύρα ξεχύθηκε με ορμή από τον κώλο της και κυλώντας στα μπούτια της έπεφτε ανάμεσα στα πόδια της πιτσιλώντας τριγύρω. Η κοπέλα έκλεισε τα μάτια της ντροπιασμένη ενώ το στομάχι και τα άντερά της άδειαζαν το περιεχόμενό τους στο έδαφος μπροστά στα μάτια των ξαδέρφων της.

Ο Φρανκ και ο Τζέησον αφού τελείωσε της πέταξαν από ένα κουβά νερό για να την ξεπλύνουν.

Η κοπέλα ένοιωθε σαν πραγματικό γουρούνι. Έκλεισε τα μάτια της ντροπιασμένη. Κάποιος από τους δύο την πλησίασε, έλυσε τα χέρια της και σηκωτή την μετέφερε σ’ ένα παλιό ντιβάνι στην άλλη άκρια του υπογείου.

«Τώρα μπορούμε να την γαμήσουμε!» άκουσε την φωνή του Τζέησον και μισανοίγοντας τα μάτια της είδε τα δυο αγόρια να βγάζουν βιαστικά τα ρούχα τους. Η Λίντα ήταν μισοπεθαμένη και αυτοί οι δύο ετοιμάζονταν να την γαμήσουν με τις τεράστιες ψωλάρες τους.

Η κοπέλα αποκαμωμένη ψέλλισε κάτι και λιγοθύμησε.

Πέρασαν δέκα λεπτά, είκοσι, δεν μπορούσε να υπολογίσει. ‘Όλη αυτή την ώρα τα δύο αγόρια είχαν γδυθεί είχαν πλησιάσει και έτριβαν τις ψωλές τους στα μάγουλά της και τα κλειστά χείλια της.

Tελικά ο Φρανκ έφερε άλλον ένα κουβά και της τον έριξε στο πρόσωπο. Η Λίντα τίναξε το κεφάλι της ξαφνιασμένη.

«Αρκετά ξεκουράστηκες» της είπε ο Τζέησον. Ο Τζέησον της τράβηξε τα πόδια γυρίζοντας το κορμί της πάνω στο ντιβάνι έτσι ώστε να μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω της. Ο Φρανκ πλησίασε κι αυτός πίσω από τον αδερφό του. Ο Τζέησον ανέβηκε κι έκατσε πάνω στο στομάχι της Λίντας. Ο πούτσος του τριβόταν πάνω στα μουνόχειλά της. Ο Φρανκ πλησίασε περισσότερο, της άνοιξε τα μπούτια και πλησίασε και τον δικό του πούτσο και τον ακούμπησε στην είσοδο του μουνιού της.

Η κοπέλα νόμιζε μέχρι τότε ότι ήταν αδύνατον να την ερεθίσει οτιδήποτε αμέσως μετά από τον τρομερό οργασμό της. Αλλά η αίσθηση να έχει δύο ψωλές πάνω στο κορμί της άρχισε να την ανάβει και πάλι. Ένοιωθε την ψωλή του Τζέησον να τρίβεται πάνω στις μουνότριχές της και την ψωλή του Φρανκ να χαϊδεύει τις μπουτάρες της. Ασυναίσθητα άνοιξε τα μπούτια της περισσότερο. Τα παχιά της μουνόχειλα τρεμόπαιξαν μεταξύ τους ενώ καυτά ζουμιά είχαν ξαναρχίσει να τρέχουν μέσα της.

Η Λίντα καταλάβαινε πως δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της. Ένοιωσε τον ξάδερφό της τον Φρανκ να της ανοίγει ακόμα περισσότερο τα μπούτια. Έπιασε με τα χέρια του τα γόνατά της σηκώνοντας τα λίγο και ανοίγοντας τα διάπλατα. Ύστερα πλησίασε τον πούτσο του κι άρχισε να της τρίβει την κωλοτρυπίδα. Ο Τζέησον έσκυψε πάνω της και κόλλησε το στόμα του στο δικό της. Η γλώσσα του χώθηκε στο στόμα της κι έφτασε μέχρι το λαιμό της, φιλώντας την άγρια, ενώ η ψωλή του τριβόταν στο μουσκεμένο μουνί της. Το χοντρό κατακόκκινο πουτσοκέφαλό του κουνιόταν πάνω κάτω στα βρεγμένα της μουνόχειλα. Γρήγορα είχε γίνει κι ο πούτσος του μούσκεμα από τα ζουμιά της.

«‘Έτσι μωρό μου! ‘Έλα μουνάρα μου! ‘Όπως ακριβώς και την άλλη φορά, θέλω να σε γαμήσω! Αααχχ! και την κωλάρα σου μάνα μου... Κούνα την... Έτσι! γλύκα μου. Λίντα είσαι φανταστική με κάνεις και καυλώνω τρομερά για πάρτη σου!» της ψιθύριζε ο Τζέησον στο αυτί και μετά της το’ δάγκωσε τόσο δυνατά που η κοπέλα νόμιζε πως θα της το κόψει.

Η Λίντα δεν ενδιαφερόταν για τον πόνο. Ένιωθε το χοντρό καυλί του να τρίβεται πάνω στα καυλωμένα της μουνόχειλα κι αυτό την ξετρέλαινε. Τα μουνόχειλά της σιγά σιγά άνοιγαν από την πίεση του πελώριου πουτσοκέφαλού του. Η Λίντα κράτησε την αναπνοή της καθώς ένοιωθε την ψωλάρα του να γλιστράει αργά μέσα στο ορθάνοιχτο μουνί της. Ο Τζέησον άρχισε να σπρώχνει το πελώριο καυλί του μέσα στο μουσκεμένο στενό τούνελ τις ξαδέλφης του βογκώντας από την καύλα.

«Σ αρέσει;»

«Μμμμμμ!» βόγκηξε η κοπέλα που ντρεπόταν ακόμα να παραδεχτεί ανοικτά πόσο πολύ την άναβε.

«Χώστον όλον μέσα της! Βάλ’ της τον Τζέησον! Δεν βλέπεις πόσο πολύ το θέλει το πουτανάκι».

«πράγματι Φρανκ! Αν δεν προσέξω θα μου ψήσει τον πούτσο με το ζεματιστό μουνί της».

Οι ομιλίες τους την άναβαν ακόμα πιο πολύ. Αναστέναζε και βόγκαγε από ευχαρίστηση που ακουγόταν πεντακάθαρα στην ησυχία του υπογείου. Οι φωνές της και τα βογκητά της άναβαν τα δυο αγόρια ακόμα περισσότερο.

«τώρα μωρό μου θα σου ξεσκίσω την μουνάρα με την ψωλάρα μου!» είπε ο Τζέησον.

«Ωωχ! θεέ μου!» βόγκηξε η Λίντα ενώ την ίδια στιγμή ο ξάδερφός της έσπρωξε μ’ όλη του την. δύναμη καρφώνοντας το καυλί του στον πάτο του μουνιού της! Το μουνί• της σφίχτηκε γύρω στο τεράστιο πούτσο του. Κι όμως της άρεσε τρομερά να νοιώθει κάθε εκατοστό του μουνιού της να είναι ασφυκτικά γεμάτο από τον τρομερό του πούτσαρο. Οι σκληρές του πουτσότριχες τρίφτηκαν πάνω στην πρησμένη της κλειτορίδα και η Λίντα ένοιωσε σαν να την είχε διαπεράσει ηλεκτρικό ρεύμα. Ο Τζέησον τραβήχτηκε λίγο προς τα έξω και αμέσως μετά ξανάστειλε την χοντρή ψωλή του να χτυπήσει στον πάτο του μουνιού της. Και μετά, πάλι και πάλι. Τα υγρά του μουνιού της κυλούσαν έξω μέχρι τα μπούτια της, καθώς η χοντρή ψωλάρα του ξάδερφού της την γάμαγε αλύπητα.

«Αααχχχ! Μμμμμ!» βογκούσε η Λίντα καθώς ο Τζέησον της κάρφωνε με τη ψωλή του το μουνί, όλο και πιο γρήγορα. Η κοπέλα είχε εκστασιαστεί από το απίθανο γαμήοι. Το κορμί της είχε αρχίσει να τρέμει από την καύλα.

Ο Φρανκ τραβήχτηκε από τα πόδια της κι έτσι μπόρεσε να τα σηκώσει και να τα κλείσει στην πλάτη του Τζέησον που την γαμούσε θαυμάσια. Με τα πόδια της στην πλάτη του, άρχισε να τον σπρώχνει περισσότερο όταν καρφωνόταν μέσα της, ενώ παράλληλα σήκωνε και την λεκάνη της προς το μέρος του. Ο Τζέησον κόντευε να χωθεί στην μήτρα της! Άπλωσε το ένα του χέρι και της χάιδεψε τις βυζάρες. Οι τεράστιες ρόγες της ήταν σκληρές ήδη. Τις έπιασε ανάμεσα στα δάχτυλά του κι άρχισε να τις τρίβει και να τις τσιμπάει.

Η Λίντα σπαρτάραγε από το ξέφρενο γαμήοι του.

«Ωωωωω! Ααααχχχ!» ούρλιαζε όλο και πιο δυνατά.

«Δώστης τον! Ξέσκισέ της την μουνάρα Τζέησον!» είπε ο Φρανκ που δεν κρατιόταν άλλο. Γονάτισε δίπλα τους κι έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια της. Έβγαλε την γλώσσα του κι άρχισε να γλύφει τα μπούτια της ξαδέλφης του ενώ την ίδια στιγμή ο αδερφός του της ξέσκιζε την μουνάρα με την ψωλάρα του.

Η Λίντα έχασε τελείως το μυαλό της! Ο ένας της ξάδερφος της έχωνε τον χοντρό καυλί του στην μουνάρα της ξεσκίζοντας την κι ο άλλος της ξάδερφος της έγλειφε μανιασμένα τα μπούτια της.

Ένας σπασμός χτύπησε το κορμί της ενώ ούρλιαζε από ηδονή.