Με τη γιαγιά μου

Δημοσιεύθηκε από giagiakas
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Υπόθεση: Τι να κάνει και η γιαγιά, αφού ο εγγονός είχε να γαμήσει καιρό, είπε κι αυτή να επωφεληθεί...

Είμαι ο Τ και η γιαγιά μου είναι η Φ. Γενικά με τη γιαγιά μου έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Η γιαγιά μου και ο παππούς μου είχαν χωρίσει πριν καν γεννηθώ και από τότε ο παππούς μου εξαφανίστηκε. Η γιαγιά μου έχει υπερβολικά μεγάλα βυζιά με 2 υπέροχες ρώγες, ότι πρέπει, για να τις ρουφάς μέχρι να σκάσουν. Έχει περίπου 1.70 ύψος, με υπέροχο μεγάλο κώλο και είναι στην ηλικία των 56 χρόνων. Εγώ είμαι 18 και ότι σεξουαλικές επαφές είχα με κορίτσια τα είχα πει όλα στη γιαγιά μου.

Μια μέρα λοιπόν, οι γονείς μου έλειπαν σε ταξίδι κι εγώ πήγα να κοιμηθώ στη γιαγιά. Τη βοήθησα σε κάτι δουλειές που είχε και μετά αφού και οι δυο είχαμε γίνει μούσκεμα, κάναμε ένα μπανάκι, πρώτα η γιαγιά και μετά εγώ. Όταν μπήκε η γιαγιά, εγώ πήγα στο παραθυράκι της τουαλέτας και έπαιρνα μάτι. Γενικά κάθε φορά παίρνω μάτι. Άρχισα να τραβώ μαλάκια. Η πούτσα μου είχε γίνει τόσο σκληρή, έτοιμη να σκάσει. Όταν τελείωσε, μπήκα κι εγώ και μετά καθίσαμε μαζί στον καναπέ. Εκεί που βλέπουμε τηλεόραση με ερωτάει:

-    Τι λέει; Καμία γκομενίτσα παίζει;

-    Μπα… γιαγιά νέκρα. Έχω να κάνω σεξ εδώ και 4 μήνες!

Γούρλωσε τα μάτια της και μου είπε:

-    Καλά τόσο πολύ;

-    Άσε γιαγιά, έχει μαραθεί.

Άρχισε να γελάει και να με αγκαλιάζει. Σε μια φάση μου λέει:

-    Έλα βρε που μαράθηκε, είμαι σίγουρη ότι είναι μια χαρά σκληρή όταν σου σηκώνεται…

και συνεχίζει να γελάει. Μετά από καμία ώρα πήγε για ύπνο και ύστερα από 10 λεπτά ακλούθησα κι εγώ. Η γιαγιά, όταν κοιμάται, συνηθίζει να ξαπλώνει με την κιλότα και το σουτιέν κι εγώ με το μποξεράκι. Πήγα και ξάπλωσα δίπλα της. Άρχισα να καυλώνω άσχημα. Ένιωθα πάλι πως πάει να σκάσει ο πούτσος μου. Η γιαγιά μου όταν κοιμάται, ξυπνάει πολύ δύσκολα. Έτσι κι εγώ, άρχισα σιγά-σιγά να τεντώνομαι και να ακουμπώ τον πούτσο μου πάνω στην κωλάρα της. Τα είδα όλα! Ο πούτσος μου έτοιμος να εκραγεί! Άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να χουφτώνω σιγά-σιγά τις βυζάρες της. Ένιωθα τις ρώγες της πάνω από το σουτιέν και αυτό με έκανε να καυλώνω ακόμα περισσότερο. Πλέον είμαι σε στάση που ο πούτσος μου ακουμπά πάνω στην κωλάρα της και το χέρι μου έχει μπει μέσα από το σουτιέν και παίζει τη ρώγα της. Τότε όμως έγινε κάτι που δεν περίμενα.

Ξύπνησε η γιαγιά μου. Αμέσως πετάχτηκα και μαζεύτηκα. Έκανα πως κοιμάμαι, γύρισε, με κοίταξε, αλλά δεν είπε τίποτα. Μετά από κάνα μισάωρο, σκέφτηκα να βάλω το χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι αλλά φοβόμουν μη ξυπνήσει πάλι. Λέω από μέσα μου… «το κάνω και ότι γίνει». Έβαλα αργά-αργά το χέρι μου μέσα από το κιλοτάκι και άρχισα να χουφτώνω την κωλάρα της. Έβαλα το δάχτυλο μου μέσα από την κωλοχαράδρα και ακούμπησα την κωλοτρυπίδα της. Ήταν λίγο ανοιχτή και φαινόταν ότι ήταν γαμημένη από πίσω. Ήθελα τόσο πολύ να χύσω και έτσι έβγαλα το μποξεράκι μου και άρχισα να την παίζω. Ξύπνησε πάλι, αλλά αυτή τη φορά με έπιασε να τραβώ μαλακία! Κοκάλωσα και την κοιτούσα μέσα στα μάτια.

-    Τι κάνεις εκεί ρε αλητάκο;

-    Συγγνώμη ρε γιαγιά, αλλά δεν μπορώ άλλο, έχω να γαμήσω πολύ καιρό.

Μου χαμογέλασε και μου λέει:

-    Πάω τουαλέτα εγώ.

Συνέχισα να τραβώ μαλακία όσο πιο γρήγορα μπορούσα για να τελειώσω πριν έρθει, αλλά δυστυχώς με πέτυχε την ώρα που έχυνα. Άρχισε να με φωνάζει και να μου λεει…

-    τι κάνεις εκεί ρε... πάνω στο σεντόνι; Είσαι σοβαρός;

Εγώ εκείνη τη στιγμή, ήμουν σε άλλο κόσμο. Την κοιτώ και της χαμογελώ.

-    Καθάρισε τα γρήγορα…

μου λέει και με σηκώνει από το κρεβάτι. Πηρά το σεντόνι, το έπλυνα με νερό και το έβαλα μέσα στο πλυντήριο. Όταν γύρισα, η γιαγιά μου άλλαζε σουτιέν. Τη βλέπω και κοκαλώνω. Με είδε και μου λέει:

-    Τι έπαθες;

-    Ρε γιαγιά τι εννοείς τι έπαθα;

-    Ε σιγά το πράγμα. Είδες δυο βυζιά, τα όποια είναι της γιαγιάς σου… και;

Δε μίλησα, απλώς πήγα και ξάπλωσα.

-    Βασικά δε βάζω σουτιέν μωρέ, σιγά...

και ξαπλώνει έτσι. Εγώ είχα τρελαθεί. Μετά από λίγη ώρα που περίμενα να κοιμηθεί, έβαλα το χέρι μου πάνω στο βυζί της και άρχισα να παίζω τη ρώγα της. Ήταν τόσο μαλακή! Η πούτσα μου κάγκελο! Σε μια φάση αρχίζει να χαμογελά και μου λέει:

-    Νομίζεις τόση ώρα δεν κατάλαβα ότι με χουφτώνεις;

και βάζει το χέρι της στον πούτσο μου.

-    Ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν κάγκελο.

Εγώ τρελάθηκα.

-    Ρε γιαγιά! Τι κάνεις εκεί;

-    Εσύ γιατί να με χουφτώνεις κι εγώ όχι δηλαδή;

μου λέει, μου βγάζει με μια το μποξεράκι και αρχίζει να μου τραβάει μαλακία. Δε μίλησα, το μόνο που έκανα ήταν να πιέζω της βυζάρες της και να παίζω με της ρώγες της.

-    Αχ έτσι θέλω να μου παίζεις της ρώγες...

και άρχισα να τις γλείφω. Άρχισε να βογκάει από την ηδονή, κατέβηκε κάτω και άρχισε να μου παίρνει το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν πάρει. Δεν κρατήθηκα πολύ, έχυσα αμέσως μέσα στο στόμα της.

-    Θα με πνίξεις ρε σκασμένο...

εγώ πάλι δε μίλησα και τη γύρισα ανάποδα. Της κατέβασα την κιλότα και άρχισα να της μαλακίζω το μουνί. Άρχισε να βογκάει υπερβολικά δυνατά.

-    Βαλ’ τον μου μέσα, δεν αντέχω άλλο!

Χωρίς δεύτερη σκέψη, της τον χώνω μέσα και άρχισα να τη γαμάω πολύ δυνατά.

-    Αχ, έτσι γαμώ την πουτσα σου, γάμα με την καριόλα! Γάμα τη γιαγιάκα σου πασά μου, γάμα τη!

Τη γαμούσα τουλάχιστον 10 λεπτά από το μουνί. Σηκώθηκα στα γόνατα και της είπα να στηθεί στα τέσσερα. Στήθηκε και τον έβαλα από τον κώλο. Μπήκε λίγο δύσκολα, αλλά όταν μπήκε, πάλι άρχισα να τη γαμάω με πολύ δύναμη.

-    Μη… με πονάς, σταμάτα…

μου φώναζε, όμως εγώ δε σταματούσα για κανένα λόγο. Ίσα-ίσα τη γαμούσα πιο δυνατά.

-    Αχ, μπάσταρδο τι πουτσα είναι αυτή, με έσκισες την κακομοίρα!

Μετά από 6-7 λεπτά, έχυσα μέσα στον κώλο της. Ξάπλωσα να ξεκουραστώ αφού είχα τρελαθεί και κουραστεί. Αυτή μου έπιασε την πουτσα και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Μου έπαιρνε πίπα περίπου 4 λεπτά και μετά άρχισε να μου τραβάει γρήγορη μαλακία. Δεν άργησα να χύσω πάνω στο χέρι της. Ξάπλωσε κι αυτή, με αγκάλιασε και μου είπε;

-    Μετά από αυτό δεν νομίζω να αλλάξεις γνώμη για μένα!

-    Όχι ρε γιαγιά τι είναι αυτά που λες; Απλώς αυτό θα είναι το μυστικό μας και αν ποτέ ξαναθελήσεις απλώς πες το μου.

-    Σιγά μη χάσω την ευκαιρία να μου σκίσεις το μουνί ρε πασά μου…

λέει και με αγκαλιάζει. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά με της βυζάρες της να αγκαλιάζουν το στήθος μου. Κάθε φορά που πάω μονός στη γιαγιά μου ή τη γαμάω ή μου παίρνει καταπληκτική πίπα. Τώρα προσπαθώ να ρίξω την αδελφή μου που αρχίζει να μου ζητά να πάω μόνος μου να τη δω στην πόλη που σπουδάζει. Άμα γίνει κάτι τέτοιο, να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσω.

 

(Copyright protected OW ref: 86145)