Ξανθιά βιτσιόζα σκλάβα (3ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Image«ΑΑΑΑΧΧΧΧ!» η Λίντα ούρλιαζε ξέφρενα τώρα πια καθώς ο ξάδερφος της κατέβαζε αλύπητα και με μανία την δερμάτινη λουρίδα στον κοκκινισμένο κώλο της ασταμάτητα.

Tο μυαλό της είχε μπερδευτεί από τον πόνο και την ηδονή.Τα ξαδέρφια της την έβριζαν μ όσες βρισιές μπορούσαν να θυμηθούν. Ντρεπόταν αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτε.

«Αιααχχχ!» άλλη μια φορά η λουρίδα προσγειώθηκε βάρβαρα στα κωλομέρια της. Αμέσως μετά ένοιωσε κάτι σαν φλούδα ξύλου από το κλαρί που είχε στο μουνί της να της γρατζουνάει τα μουνόχειλα. Ο Τζέησον σταμάτησε το μαστίγωμα. Πλησίασε περισσότερο πίσω της και με τις παλάμες του χούφτωσε τα καυτά και κοκκινισμένα κωλομέρια της.

Η Λίντα βόγκηξε καθώς τα δάχτυλα του ξαδέρφου της άρχισαν να ζουλάνε τα πονεμένα της κωλομάγουλα. ο Τζέησον ατάραχος και χαμογελώντας άρχισε να ανεβοκατεβάζει τα κωλομάγουλά της καρφώνοντας έτσι το μουνί της πάνω στο σκληρό κλαδί του δέντρου

«Ω θεέ μου όχι βόγκηξε η κοπέλα ενώ καινούργια δάκρυα πλημμύρισαν τα μάτια της.

«Είσαι τρελός! Είσαι άρρωστος! κτήνος!.»

Εκείνος αδιαφορώντας για τις βρισιές της βούτηξε πια άγρια την κωλάρα της και άρχισε να ζυμώνει με τα δάχτυλα του την τρυφερή σάρκα της. Η κοπέλα νόμιζε πως ο κώλος της θα κοβόταν κομμάτια, ενώ το μουνί της κόντευε να σκιστεί στα δύο από το κλαδί που μπαινόβγαινε βάναυσα Άφησε το κεφάλι της να γείρει προς τα πίσω ενώ μουγκρητά έβγαιναν από τα χείλη της.

«Ει Φρανκ, φέρε μου εκείνο το κούτσουρο εδώ κοντά γιατί στο τέλος θα χύσω μόνος μου γαμώτο!»

«Έλα να με βοηθήσεις. Δεν κουνιέται με τίποτε αυτό το γαμημένο το κούτσουρο!»

Η Λίντα άκουσε πίσω απ’ την πλάτη της την δερμάτινη λουρίδα να πέφτει στο έδαφος ενώ βήματα και σουρσίματα την έβαλαν σε καινούργια ανησυχία Ένιωσε το έδαφος να τραντάζεται καθώς κάτι βαρύ σερνόταν πίσω της. Κάτι βαρύ χτύπησε το δέντρο που την είχαν δεμένη και η Λίντα υπέθεσε πως θα ήταν αυτό το κούτσουρο που λέγανε.

«Σήκωσε την λίγο για να βάλω αυτό τον διάολο στην σωστή θέση» είπε ο Τζέησον στον αδερφό του.

Ο Φρανκ πράγματι την πλησίασε, την έπιασε από τους μηρούς και την σήκωσε προς τα πάνω. Το κλαδί βγήκε από το μουνί της, ενώ ο Τζέησον έσπρωξε ακριβώς από κάτω της το χοντρό κούτσουρο. Ήταν τόσο μεγάλο που ακουμπούσε με τα δυο της γόνατα πάνω του.

«Ει Τζέησον είναι μουσκεμένη από την κάβλα σου λέω! το γαμημένο το μουνί της είναι μούσκεμα!» είπε ο Φρανκ χαιδεύοντας ταυτόχρονα κα τα μπούτια της.

«παράτα την και έλα δω να με βοηθήσεις να σπρώξουμε αυτό το Βράχο» είπε αγριεμένα ο Τζέησον.

Tα δυο αδέρφια μαζί έσπρωξαν με δυσκολία ένα βράχο, επίπεδο στην κορυφή του μέχρι που τον έφεραν δίπλα στο κούτσουρο ακριβώς πίσω από την δεμένη ξαδέλφη τους. Ο Τζέησον ανέβηκε πάνω στην πέτρα και είπε στον αδερφό του

«θα σου την ετοιμάσω εγώ πρώτα και μετά θα τη αναλάβεις εσύ!». Ο Φρανκ πλησίασε κι αυτός και πιάνοντας τα γόνατα της Λίντας τα άνοιξε όσα πιο πολύ γινόταν πάνω στο κούτσουρο

Ο Τζέησον πλησίασε λίγο περισσότερο κρατώντας τον πρησμένο από την κάβλα πούτσαρό του στο χέρι. Η κοπέλα ανατρίχιασε καθώς ένοιωθε το καυτό πουτσοκέφαλο του ξαδέρφου της να τρίβεται στα υγραμμένα μουνόχειλά της. Αυτή την φορά σκέφτηκε ήταν ένας αληθινός πούτσος; ένα ολοζώντανο καβλί, αυτό που την χάιδευε Αναστέναξε ερεθισμένη καθώς ο Ίζέησον έτριβε τώρα το πουτσοκέφαλό του στο γεμάτο χυμούς μουνάκι της. Οταν ο πούτσος του έφτασε στην κλειτορίδα της η Λίντα έσφιξε περισσότερο με τα χέρια της τα κορμό του δέντρου καθώς μια παράξενη ανατριχίλα συντάραξε όλο της το κορμί.

«Μμμμ! Ααααχχχ!»Της ξέφυγε ένας αναστεναγμός καθώς ο ξάδερφος της γλιστρούσε αργά τον τεράστιο πούτσο του στα μουσκεμένα μουνόχειλά της. ίί κοπέλα κούνησε δεξιά αριστερά καυλωμένη το κεφάλι της την ίδια στιγμή που ο πούτσαρος του Τζέησον άνοιγε τα μουνοχειλά της και γλιστρούσε ανεμπόδιστα μέσα της.

«Σ αρέσει να γαμιέσαι μωρό μου; Γουστάρεις να ‘χεις το καβλί μου στην μουνάρα σου;»

Η Λίντα δεν μπορούσε απαντήσει Μια θύελλα από ηδονικές ανατριχίλες είχε ξεσπάσει ανάμεσα στα σκέλια της και το μυαλό της είχε αδειάσει από κάθε άλλη σκέψη. Οι ρώγες της είχαν πρηστεί και τα μεγάλα βυζιά της τρίβονταν ηδονικά πάνω στο δέντρο, ενώ τα κοκκινισμένα κωλομάγουλά της τρίβονταν πάνω στο σκληρό γυμνασμένο στομάχι του ξαδέρφου της. Ο Τζέησον άρχισε να την γαμάει όλο αι πιο δυνατά• στέλνοντας την καυλάρα του στο δάσος του παρθένου μουνιού της. Η Λίντα κουνούσε την κωλάρα της ξέφρενα και τα κωλαμάγουλά της πιέζσνταν πάνω στο στομχιά του ξαδέρφου της ξετρελαίνοντάς τον.

«Χριστέ μου Είναι. απίθανη, Είναι υπέροχη! θεέ μου τι μουνάρα Είναι αυτή; πω πω! ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΤΣΙ ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΜΩΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ! ΠΑΡΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ!! Ω Ω Ω Χ Χ Χ!» μούγκρισε από την πρωτόγνωρη κάυλα του ο Τζέησον, ενώ προσπαθούσε να χώσει όλο και πιο βαθειά το καβλί του στην μουνάρα της. Η Λίντα βόγκαγε και κείνη ξετρελαμένη, ενώ έσπρωχνε την κωλάρα της πάνω του. Μετά τον πόνο του μαστιγώματος από την δερμάτινη λουρίδα, η γλύκα που ένοιωθε τώρα τρίβοντας τα πονεμένα της κωλομάγουλα στη σφικτή κοιλιά του ήταν απίθανη.

Η κάβλα που ένοιωθε από το πρώτο αυτό γαμήσι ήταν τρομερή. Είχε μετατραπεί και αυτή σε άγριο ζώα κα το μόνο του την ενδιέφερε ήταν η ερωτική απόλαυση που ένοιωθε.

«ΩΩΩΧΧΧ! ΧνΝΩΩ !ΣΤΑ ΧΥΝΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ! ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΕ! ΚΑΡίΟΛΑ!» ούρλιαξε ο Τζέησον καθώς άσπρα καυτά χίσια ξεπετάγονταν με ορμή από το πρησμένο του πουτσοκέφαλο που σπάραζε μέσα στο καυτό μουνί της ξαδέρφης του. Η Λίντα κουνιόταν μανιασμένη και ο πούτσος του Τζέησον γλίστρησε έξω από το μουνί της πασαλείβοντας με πυχτά χύσια την κωλάρα της και τα μπούτια της.

«Αχ θεέ μου.Τί γαμήσι ήταν αυτό;..» μουρμούρησε ο ξάδερφός της καθώς τραβιόταν υπό πίσω της και έλεγε στον αδελφό του:

«‘Ηρθε η σειρά σου Φρανκ! Είναι απίθανη σου λέω! θα κάνεις το πιο φανταστικό γαμήσι της ζωής σου αδερφέ μου!».

Η Λίντα είχε κλείσει τα μάτια καί κουνούσε αριστερά δεξιά το κεφάλι της, μη μπορώντας ακόμα να ηρεμήσει την κάυλα της. Έτριβε μανιασμένα τα μπούτια της πάνω στο δέντρο που την γρατζούναγε. Το ίδιο τρίβονταν και στα βυζιά της, ενώ το κορδόνι της είχε πληγώσει τα χέρια καθώς τιναζόταν προηγουμένως από το δυνατά γαμήσι του ξαδέρφου της.

Δοκίμασε να ελευθερώσει τα χέρια της αλλά το κορδόνι ήταν γερό και δεν τα κατάφερε. Άκουγε τον άλλο της ξάδερφο να πλησιάζει πίσω της και δεν μπορούσε να σκεφτεί τίποτε.Της έκαναν όλα αυτά τα τρομερά πράγματα και μάλιστα τώρα είχε αρχίσει να της αρέσει. ‘Οχι μόνο να ης αρέσει αλλά το ήθελε πάρα πολύ

«Αντε Φρανκ, χώσε της τον πούτσο σου να δεις τι καυτή μουνάρα που έχει!» είπε ο Τζέησον σκουπίζοντας τα τελευταία χύσια από τον πούτσο του, και χαμογελώντας ικανοποιημένος.

Η Λίντα κοκκίνισε από την ντροπή της. Μιλούσαν για αυτήν λες και ήταν καμιά τσούλα του δρόμου. Τα ίδια της τα ξαδέρφια και της φερόντουσαν έτσι!

Ο Φρανκ πλησίασε πίσω της και με κάτι χόρτα που είχε ξεριζώσει της σκούπισε τον κώλο και τα μπούτια ης από τα χύσια του Τζέησον. Κατόπιν την χάιδεψε τρυφερά σ’ όλο της το κορμί. Η Λίντα κρατούσε την αναπνοή της περιμένοντας να δει τι θα της έκανε.Της χάιδεψε τις βυζάρες και με τα δάχτυλά του της έτριψε τις σκληρές σκουρόχρωμες ρώγες της. Ύστερα κατέβασε τα χέρια του στα κωλομέρια της και της κούνησε το κώλο πάνω κάτω. Η Λίντα άκουσε την αναπνοή του να γίνεται πιο γρήγορη Ένοιωθε οτι ο Φρανκ ήταν αναποφάσιστος. Δεν ήξερε από που να την γαμήσει από το μουνί ή από την κωλοτρυπίδα της.

Tα χέρια του βούτηξαν τα κωλομάγουλά της και της τ’ άνοιξαν διάπλατα. Έφερε ανάμεσά τους τη ψωλάρα του κι άρχισε να τρίβεται σιγά σιγά πάνω της. Η Λίντα ένοιωθε ότι η ψωλάρα του Φρανκ ήταν ακόμα μεγαλύτερη από του αδερφού του. Ο ξάδερφός της κόλλησε το τεράστιο πουτσοκέφαλό του στην είσοδο του μουνιού της κι άρχισε να σπρώχνει αργά προς τα μέσα.

Κάθε εκατοστό που η ψωλάρα του έμπαινε στο μουνί της Λίντας την άνοιγε διάπλατα. Ήταν τεράστιος. Η κοπέλα νόμιζε ότι θα την έσκιζε στα δύο.Το γιγάντιο παλούκι του ξαδέρφου της χωνόταν στο στενό μουνάκι της και τα μουνόχειλά της είχαν κολλήσει ορμητικά πάνω του καθώς την άνοιγε όλο και πιο πολύ για να μπορέσει να χωθεί μέσα της.

«Αααχχ! Μμμμμ! Ω ωωωχχχ !π» βόγκηξε η κοπέλα από το πόνο καθώς ο Φρανκ έσπρωχνε κι άλλο μέσα της τον ατέλειωτο πούτσο του. Η κοπέλα είχε χάσει την αναπνοή της από τον πόνο. Δάκρυα φάνηκαν στα μάτια της, ενώ κουνούσε απελπισμένα το κεφάλι της δεξιά αριστερά.

Ο Φρανκ απλώς γέλασε κα σκύβοντας την δάγκωσε δυνατά στο πλάι του λαιμού της και με μια κίνηση έστειλε το γιγάντιο καυλί του να σφηνωθεί μέχρι τον πάτο του μουνιού της ξαδέρφης του.

«ΑΑΑΑΧΧΧ! πΟΝΑΩΩΩΩΗ!» ούρλιαξε η κοπέλα από τον διπλό πόνο.

«Ετσι! Έλα μάτια μου! ΠΑΡΤΟΝ ΟΛΟ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!»Της φώναξε έξαλλος ο ξάδερφός της.

Η κοπέλα παρόλο τον αφόρητο πόνο ένοιωσε τα τοιχώματα του μουνιού της να χαλαρώνουν για λίγο κι ύστερα να ξανασφίγγονται πάνω στο τεραστιο καυλί του γαμιά της.

«Ει! Πανάθεμά την! Ωωωωχχχ! το μουνί της κουνιέται πάνω στον πούτσα μου! Αααχχχ! Είναι σαν να μου τον ρουφάει!» φώναξε καυλωμένος ο Φρανκ.

«Σου το ‘πα, δεν σου το πα! Είναι διάολος πραγματικός στο γαμήσι αδερφέ μου! τη βρίσκει τρομερά άμα της τον χώνουμε σου λέω!»Του απάντησε ο Τζέησον καθώς τους χάζευε που γαμιόντουσαν.

«Οχι! όχι δεν είναι αλήθεια!» ψέλλισε η κοπέλα. Ο Φρανκ έσπρωχνε κι άλλο το καυλί του μέσα της. Η Λίντα νόμιζε πως θα φτανε στο στομάχι της αυτός ο πούτσος που την ξέσκιζε. Ο Φρανκ τραβήχτηκε λίγο πίσω και μετά ξαναχώθηκε στη μουνάρα της με μεγαλύτερη ορμή.

Ολη αυτή την ώρα με τα χέρια του της άνοιξε διάπλατα τα κωλομέρια καί με το στόμα του έσπρωχνε το δικό της έτσι ώστε να τρίβονται τα βυζιά της πάνω στο σκληρό κορμό του δέντρου που ήταν• δεμένη.

«Σταμάτα... Θεέ μου σταμάτααα! Με πληγώνεις! ΜΕ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΜΗΗΗΗ!Η» ούρλιαξε η κοπέλα καθώς ο Φρανκ σιγά σιγά δυνάμωνε το ρυθμό του και την γάμαγε αλύπητα ξεσκίζοντας το ταλαιπωρημένο μουνί της. Έκλαιγε ασταμάτητα από τον πόνο καθώς ο ξάδερφός της της κάρφωνε όλο και πιο γρήγορα το γιγάντιο στυλιάρι του.

Ο Φρανκ άφησε τα κωλομάγουλά της και σήκωσε τα χέρια του μέχρι που κατάφερε να χουφτώσει τις βυζάρες της. Έπιασε με τα δάχτυλά του τις ρογάρες της κι άρχισε να τις τρίβει και να τις τσιμπάει αλύπητα ενώ ο πούτσος του παρέμενε καρφωμένος ακίνητος τώρα στο βάθος του μουνιού της.

Η κοπέλα μούγκρισε άλλη μια φορά από το πόνο κι έσφιξε με λύσσα τα δόντια της για να μην ουρλιάζει. Ο Φρανκ της ζούλαγε με δύναμη τα βυζιά και της τσιμπούσε συνεχώς τις ράγες που τώρα ζεμάταγαν.

Η Λίντα νόμιζε πως θα καταριόταν από τον πόνο την ηδονή που ένοιωθε. Πάνω στα κωλομέρια της ένοιωθε τις σκληρές πουτσότριχες του ξαδέρφου της και μπροστά οι δικές της μουνοτριχες τριβόντουσαν στο κορμό του δέντρου.

ο Φρανκ αργά αργά τραβήχτηκε έξω από το μουνί της μέχρι που έμεινε μέσα της μόνο το πρησμένο πουτσοκέφαλο. Η κοπέλα κράτησε την αναπνοή της περιμένοντας ότι θα τραβιόταν όλος έξω από το μουνί της.

Ο Φρανκ όμως σταμάτησε κι ύστερα αργά αργά της ξανάχωσε όλο το καυλί του μέσα της. Η κοπέλα πήρε βαθιά ανάσα κι ο ξάδερφός της ξανατραβήχτηκε αργά προς τα έξω. Λίγο πριν βγει σταμάτησε και κινήθηκε πάλι προς τα μέσα γαμώντας την τώρα αργά και με ρυθμό. Η Λίντα ένοιωσε τα καυτά υγρά του μουνιού της να λιπαίνουν την τεράστια ψωλή του ξαδέρφου της διευκολύνοντας τις κινήσεις του.

Βόγκηξε σιγανά, καθώς οι πουτσότριχες του Φρανκ τρίφτηκαν άλλη μια φορά στα κωλομέρια της ενώ ο πόνος από το μουνί της είχε αισθητά λιγοστέψει. Ήξερε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτε για να τον σταματήσει.Τα νύχια της καρφώθηκαν στο ξύλο του δέντρου καθώς ο Φρανκ αργά αργά αλλά σταθερά έχωσε ολόκληρο το γιγαντιαία καυλϊ του στην μουνάρα της που τρεμούλιασε. «Αμάν Αυτή η σκύλα είναι καυτή! Χριστέ μου! θα μου ψήσει το καυλί έτσι που ζεματάει η μουνάρα της!» είπε ο Τζακ τσιμπώντας άλλη μια φορά μ όλη του την δύναμη τις ρογάρες της, ενώ την γαμούσε ασταμάτητα.

«ΑΑΑΑΧχχχχι » ούρλιαξε η Λίντα που δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τον πόνο από τα βυζιά της.

Ο Φρανκ άφησε το αριστερό του χέρι να κατέβει στην πλάτη της και να φτάσει μέχρι τη σχισμή της κωλάρας της. Κατέβηκε ανάμεσα στα κωλομέρια της και το δάχτυλό του άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από την καφετιά της κωλοτρυπίδα.

Η Λιντα προσπάθησε να τραβηχτεί προς τα μπρος για να τον αποφύγει, αλλά το δέντρο που την είχαν δέσει δεν της άφηνε περιθώρια για πολλές κινήσεις.

Ο Φρανκ εξακολουθούσε να τριγυρνάει το δάκτυλό του στην είσοδο του κώλου της ενώ ο πούτσος του ήταν βυθισμένος στον πάτα του μουνιού της.

Tην ίδια ώρα που το άλλο του χέρι της τσιμπούσε τις ρόγες των βυζιών της, ο Φρανκ έσπρωξε το δάχτυλό του και παραβίασε την παρθένα τρύπα του κώλου της.

Η κοπέλα άνοιξε το στόμα της να φωνάξει, αλλά δεν μπόρεσε. Το πρόσωπό της πήρε μια περίεργη έκφραση, καθώς ο πόνος που περίμενε δεν ήρθε και το δάχτυλο του Φρανκ γλίστρησε ανενόχλητα σχεδόν μέσα στην κωλοτρυπίδα της.

«πονάς μωρό μου;»Την ρώτησε γελαστά ο Φρανκ.

«ναι! πονάω!»Του απάντησε ψέματα αυτή τη φορά η Λίντα. «Δεν πειράζει!» πάρε κι αυτά εδώ, να με νοιώσεις καλύτερα!» είπε ο Φρανκ κι έχωσε άλλα δυο του δάχτυλα μέσα στη στενή σούφρα του κώλου της!

«ΑΑΑΑχ)αχ’» ούρλιαξε τώρα η Λίντα που ένοιωσε τον κώλο της να σκίζεται στα δύο από την βάρβαρη επίθεση του ξαδέρφου της.

Καυτά δάκρυα ξεχύθηκαν και πάλι από τα μάτια της ενώ προσπάθησε να κουνηθεί απελπισμένα δεξιά αριστερά για να ξεφύγει από τα δάχτυλά του. Το μόνο που κατάφερε όμως ήταν να γρατσουνίσει το στομάχι της πάνω στην φλούδα του δέντρου

Ο Φρανκ άρχισε να γαμάει τον κώλο της με τα δάχτυλά του που έμοιαζαν με χοντρό καυλί,

Η κοπέλα ένοιωσε χωρίς να το θέλει τους μυς του κώλου της να συσπώνται στον ρυθμό των δακτύλων του ξαδέρφου της που μπαινοβγαίνουν ξεσκίζοντας την.

«Ει Τζέησον! Για ρίξε μια ματιά εδώ! Βλέπεις; Η ξαδερφούλα μας γουστάρει να γαμιέται κι απ’ τον κώλο το ίδιο όπως κι από την μουνάρα της!» είπε ο Φρανκ, ενώ άρχισε και πάλι να κουνάει αργά αργά το καυλί του μέσα στο μουνί της Λίντας.

Η κοπέλα ένοιωσε το κορμί του ξαδέρφου της που ήταν κολλημένο πίσω της, να τρεμουλιάζει από την κάβλα και τον άκουσε να βογκάει. Ο πούτσος του μέσα της σπαρτάραγε τώρα όλο και πιο γρήγορα.

Παρόλη την απειρία της μπορούσε να καταλάβει ότι κόντευε να τελειώσει και προσπαθούσε να κρατηθεί όσο περισσότερο μπορούσε.

ο Φρανκ άφησε μόνο το ένα του δάχτυλο μέσα στην σούφρα του κώλου της κι άρχισε να το μπαινοβγάζει γαμώντας της το κώλο ενώ συγχρόνως με το καυλί του της γάμαγε και την μουνάρα της.

Η Λίντα άρχισε να ερεθίζεται από το διπλό γαμήσι του ξαδέρφου της. Τα δάχτυλά της σφίχτηκαν άλλη μια φορά πάνω στο δέντρο.

Tότε ο Φρανκ τράβηξε το δάχτυλό του από την κωλοτρυπίδα της κι άρχισε να της τσιμπάει πάλι άγρια τις ράγες στα βυζιά της.

Η Λίντα μούγκρισε άλλη μια φορά από το πόνο. Ο ξάδερφός της άρχισε να την γαμάει όλο και πιο γρήγορα, χώνοντας την ψωλάρα του μέχρι τον πάτο της καυτής μουνάρας της τα βαριά του αρχίδια χτυπούσαν με φόρα πάνω στην πρησμένη της κλειτορίδα μιας και ο Φρανκ είχε καταφέρει να της χώνει ολόκληρο τον πούτσο του μέσα της.

Η Λίντα κλαψούρισε από τον πόνο στα βυζιά της, αλλά το μουνί της είχε πάρει φωτιά από το ξέφρενο γαμήσι.

Tα σιγανά βογκητά της σιγά σιγά γίνονταν δυνατοί αναστεναγμοί καθώς η κάβλα της ολοένα και μεγάλωνε. Ω, ναι πράγματι είχε αρχίσει να της αρέσει αυτό που της έκανε ο ξάδερφος της. Κάθε λεπτό που περνούσε την έβρισκε και πιο πολύ. Ο πόνος και η •ηδονή την ξετρέλαιναν Η ψωλάρα του Φρανκ την γάμαγε ξέφρενα και εκείνη άναβε όλο και περισσότερο ‘Άρχισε να κουνάει την κωλάρα της στον ξέφρενο ρυθμό του ξαδέρφου της. Ήθελε να τον ρουφήξει όλον μέσα στο καυλωμένο καυτό μουνι της.

«ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΕΛΑ! ΕΤΣΙ! !!» φώναξε ο Φρανκ καθώς ζούλαγε ασταματητα τις βυζάρες της και επιτάχυνε τον ήδη ξέφρενο ρυθμό του.

«ΕΤΣί! ΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ!! ΕΤΣί ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΚΟΥΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!»

Δεν χρειαζόταν όμως να της φωνάζει ο Φρανκ τώρα πια πως να κουνιέται το ένστικτή της, το ζωώδες ένστικτό της την καθοδηγούσε τέλεια. Η ψωλάρα του ξαδέρφου της που της γέμιζε ολόκληρο το μουνί της, την είχε κυριολεκτικά ξετρελάνει.

Μια άγρια ηδονή απλώθηκε σ’ όλο της το κορμί.

Ο Φρανκ κουνιόταν σαν παλαβός μέσα της, ενώ ένοιωθε τα βαριά αρχίδια του έτοιμα να αδειάσουν το καυτό φορτίο τους μέσα στην μουνάρα της.

Αλλά και η Λίντα είχε χάσει τελείως τον έλεγχό της. Κουνιόταν ξετρελλαμένη στον ρυθμό του και βογκούσε σαν άγριο ζώο. Ο Φρανκ κατέβασε τα χέρια του από τις πρησμένες της ράγες στα τρυφερά της κωλομάγουλα. Έπιασε δυνατά το κώλο της κι άρχισε να τον ζουλάει και να τον τραβάει πάνω του, καρφώνοντας ακόμα πιο βαθειά την ψωλάρα του μέσα της.

Tην ίδια στιγμή ξανάχωσε τα δυο του δάχτυλα στην στενή κωλοτρυπίδα της Λίντας κουνώντας τα ξέφρενα, γαμώντας της και τον κώλο.

«ΟΧΙΙΙΙ!Ϊ» ούρλιαξε η κοπέλα ενώ ένοιωθε το κορμί της να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο. Ο Φρανκ πίσω της, λαχάνιαζε και μούγκριζε καθώς την πήδαγε από παντού μανιασμένα. Ξανά και ξανά η Λίντα τραντάχτηκε από δυνατούς σπασμούς που έκαναν το μουνί της να ανοιγοκλείνει σαν παλαβό ενώ ανατρίχιασε σύγκορμη.

Tα μουνόχειλά της ανοιγόκλειναν σαν τρελά πάνω στο κρεάτινο παλαμάρι του ξαδέρφου της που την γαμούσε ξέφρενα ενώ η σούφρα της ανοιγόκλεινε πάνω στα δάχτυλα που χωνόντουσαν ολόκληρα στην κωλάρα της. Η Λίντα ζούσε τον πιο συγκλονιστικό οργασμό της ζωής της, ενώ ο ξάδερφος της την γαμούσε από μπρος και από πίσω.

«ΑΑΑΑΧΧΧΧ» ούρλιαξε ασυγκράτητη από ηδονή η κοπέλα ενώ οι συνεχόμενα σπασμοί της έφεραν και τον Φρανκ στο τέλος. Καυτά, άσπρα, πηχτά χύσια ξεχύθηκαν από το πελώριο καυλί του στα βάθη του μουνιού της ξαδέλφης ‘του ενώ σπασμοί συντάραζαν και το δικό του κορμί.

«ΧΥΝΩΩΩΩΩ! ΣΤΑ ΧΥΝΩ ΟΛΑΛΑΛΗ! ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ! ΣΟΥ ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ!Η ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΟΥΥ!Η» ούρλιαξε ο Φρανκ καθώς τα βαριά αρχίδια του άδειαζαν και την τελευταία σταγόνα χύσι μέσα στην καυτή μουνάρα της Λίντας που ακόμα τρεμούλιαζε από τον δικό της οργασμό!

Η Λίντα λαχανιασμένη, σιγά σιγά προσπαθούσε να ξαναβρεί την αναπνοή της που για μια στιγμή της είχε κοπεί. Το κεφάλι της έγειρε αποκαμωμένα στο πλάι, ενώ το κορμί της τρανταζόταν. από τους τελευταίους σπασμούς. Ω θεέ μου! τι υπέροχα που ήταν, σκέφτηκε. Ένοιωθε φανταστικά.

Ο Φρανκ τράβηξε αργά αργά τα δάκτυλά του από την κωλοτρυπίδα της και μετά γλίστρησε και τον ικανοποιημένο πούτσο του έξω από το μουσκεμένο μουνί της ξαδέρφης του.

Tην χάιδεψε τρυφερά και έγειρε βαρειά πάνω της.

«Μωρό μου! Είσαι απίθανη!»Της μουρμούρισε στο αυτί, δαγκώνοντας την απαλά στο λαιμό. Η Λίντα ανατρίχιασε ολόκληρη

«Ελα Φρανκ, τέλειωνε, πρέπει να τα μαζεύουμε και γρήγορα μάλιστα!» ακούστηκε η φωνή του Τζέησον, που τους πλησίασε κι έβαλε το χέρι του στον ώμο του αδερφού του.

«Καλά ντε περίμενε λίγο ακόμα Χύνω σου λέω άσε με να πάρω ανάσα!»Του είπε ο Φρανκ που προσπαθούσε να στηριχτεί στα πόδια του. «Εντάξει, εντάξει!» Μόνο που είναι καλύτερα να γυρίσουμε σπίτι πρίν αναρωτιούνται που στο διάολο είμαστε» είπε ο Τζέησον.

Ο Φρανκ απομακρύνθηκε από το κορίτσι . Η Λίντα ανήμπορη να σταθεί καλά καλά στα πόδια της, παρακαλούσε το θεό να τελείωναν εδώ τα βάσανά της

Μακάρι να την άφηναν ήσυχη. Μακάρι να μην της έκαναν τίποτε άλλο, σκέφτηκε. Κι όμως κατά βάθος δεν ήταν απόλυτα σίγουρη ότι αυτό ήταν έτσι ακριβώς