Ξανθιά βιτσιόζα σκλάβα (2ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Image
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
«ΩΩΩΩΧΧΧ! ΜΗ! ΜΕ ΠΟΝΑΣ! ΣΤΑΜΑΤΑΑ!! ΟΧΙΙΙ!» ούρλιαζε η Λίντα καθώς ένοιωθε την κοφτερή μύτη του σουγιά να χαράζει τα τρυφερά της κωλομάγουλα και να ανεβαίνει αργά αργά σαδιστικά στην πλάτη της. Ύστερα ξανακατέβηκε προς τα κάτω ακριβώς στο χώρισμα του κώλου της. Η κοπέλα ασυναίσθητα έκλεισε τα μπούτιά της για να εμποδίσει τον σουγιά να φτάσει στο μουνάκι της.

«Σου πα να κρατάς ανοιχτά τα μπούτια σου! ακούστηκε απειλητική η φωνή.του ξαδέρφου της που παράλληλα σήκωσε το χέρι του και το κατέβασε με δύναμη στον κώλο της, αφήνοντας ένα κατακόκκινο σημάδι από τα δάχτυλα του στα κωλομέρια της.

Καυτά δάκρια πόνου και ντροπής κύλησαν στα μάγουλα της Λίντας. Δάγκωσε απεγνωσμένα τα χείλια της για να μην αφήσει τον εαυτό της να ρεζιλευτεί ακόμα περισσότερο μπροστά της. Ήθελε να το βάλει στα πόδια αλλά ήξερε ότι αν έκανε την παραμικρή κίνηση τα ξαδέρφια της δεν θα δίσταζαν να την καρφώσουν με το σουγιά!»

«Κοίτα Φρανκ, τρέμει!» είπε ο Τζέησον ξαφνικά.

«Και που να δεις πως θα τρέμει όταν της χώσουμε τους πούτσους μας μέσα της» συμπλήρωσε σαρκαστικά ο Φρανκ.

Tότε ακριβώς η κρύα λεπίδα του σουγιά ακούμπησε πάνω στα ροδαλά μουνόχειλα της Λίντας και ένας σπασμός ανατριχίλας που δεν μπόρεσε να κόψει συντάραξε το ολόγυμνο κορμί της.

Η κοπέλα έκλεισε τα μάτια της σφιχτά καθώς η λεπίδα της χάιδευε τα μουνόχειλα κι άλλος ένας σπασμός τράνταζε το κορμί της.

Ο Τζέησον τράβηξε το σουγιά του από το μουνί της και η Λίντα αναστέναξε ανακουφισμένη. Οι μυς των ποδιών της που είχαν σφιχτεί από την αγωνία χαλάρωσαν λίγο.

Ξαφνικά όμως αισθάνθηκε και πάλι την παγωνιά της σκουριασμένης λεπίδας μόνο που τώρα πιεζόταν ακριβώς στην είσοδο της μουνότρυπάς της. Η Λίντα ξανασφίχτηκε ασυναίσθητα.

«Ε, για κοίτα εδώ! ‘Έτσι που σφίγγεται αυτή, αν της χώσω το σουγιά μέσα θα τον κάνει κομμάτια με το μουνί της!» είπε ο Τζέησον.

Η Λίντα έσφιξε τα δάχτυλά της τόσο πολύ που χώθηκαν σχεδόν ολόκληρα στο χώμα έτσι όπως στεκόταν στα τέσσερα.

Ο ξάδερφός της άρχισε να της τρίβει με το σουγιά την παρθένα της κλειτορίδα που σιγά σιγά ερεθιζόταν. Η κοπέλα δεν ήξερε τι να κάνει. Ένοιωθε το μουνί της να μουσκεύει καθώς ο νεαρός ξάδερφός της εξακολουθούσε να τρίβει με το σουγιά την κλειτορίδα και τα μουνόχειλά της.

Χωρίς να μπορεί να το ελέγξει, ο κώλος της από μόνος του άρχισε να κουνιέται αργά αργά, αριστερά δεξιά, ακολουθώντας τις κινήσεις της μεταλλικής λεπίδας που είχε κάνει την κλειτορίδας της να πρηστεί από την καύλα.Το μουνί της πλημμύρισε με καυτά ζουμιά.

«‘Έλα μπράβο κούκλα μου! ‘Έλα μωρή σκύλα κούνα τον κωλαράκο σου!» ακούστηκε η καυλωμένη φωνή του Φρανκ που παρακολουθούσε το θέαμα.

Η Λίντα μάλωνε με τον ίδιο της τον εαυτό που παρασύρθηκε. Προσπαθούσε να αγνοήσει την ευχαρίστηση που ένοιωθε καθώς η λεπίδα του σουγιά εξακολουθούσε να τρίβεται πάνω στην καβλωμένη κλειτορίδα της. Δεν ήταν σωστό να νοιώθει ευχαρίστηση μ’ αυτά που της έκαναν. Δεν ήταν καθόλου σωστό. Και μάλιστα από τα ίδια της τα ξαδέρφια, την οικογένειά της... Αλλά όμως... δεν μπορούσε με τίποτε να σταματήσει την ολοένα και μεγαλύτερη κάβλα που ένοιωθε. ‘Όλο της το κορμί είχε ανατριχιάσει!

προσπαθούσε κουνώντας το κώλο της να ξεφύγει από το άγγιγμα της λεπίδας αλλά οι κινήσεις της έκαναν τα μουνόχειλά της να τρίβονται μεταξύ τους και η ζέστη που ένοιωθε εκεί κάτω ολοένα και μεγάλωνε.

«Τι θα γίνει; θα δεις αν είναι παρθένα ή όχι;» ρώτησε ανυπόμονα ο Φρανκ.

«Είμαι, είμαι, αλήθεια!»Κλαψούρισε η Λίντα. Άνοιξε τα μάτια της και γύρισε να κοιτάξει τα ξαδέρφια της αλλά η ματιά της έπεσε στο χέρι του Τζέησον που κρατώντας το σουγιά ετοιμαζόταν να της τον χώσει στο μουνί.

«‘ΟΧί! ΜΗΗΗΗ!» ούρλιαζε αλαφιασμένη η Λίντα και προσπάθησε να σηκωθεί για να ξεφύγει.

Ο Φρανκ όμως αμέσως έσκυψε και την βούτηξε από τους ώμους καθηλώνοντας την στην θέση της. ‘Ένοιωσε τα νύχια του να χώνονται στην γυμνή σάρκα των ώμων της καθώς ο νεαρός έβαζε όλη του την δύναμη για να την κρατήσει ακίνητη.

«Δεν έχεις να πας πουθενά μωρό μου!» είπε ο Φρανκ.

«ΜΗ! ΟΧΙ! ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ!» ούρλιαξε η κοπέλα. Ένοιωθε τα μουνόχειλά της να καίνε.Τι θα της έκαναν μ’ αυτόν τον απαίσιο σουγιά; θα την κομμάτιαζε έτσι και της το ‘χωναν στο μουνί της. Θα την σκότωναν σίγουρα μ’ αυτό το πράγμα. Κι όμως η σκέψη ότι θα την πλήγωναν, ότι θα την πονούσαν μ’ ένα περίεργο τρόπο την άναψαν ακόμα περισσότερο.Τα ζουμιά του μουνιού της έτρεχαν τώρα ασταμάτητα. Η Λίντα ένοιωθε μια αυξανόμενη ζεστασιά που απλωνόταν σ’όλο της το κορμί.Τα μουνόχειλά της τώρα ζεμάταγαν, το ίδιο και τα βυζιά της, ακόμα και το στομάχι της. Ο τρόμος από την λεπίδα που χάιδευε το μουνί της αντί να την παγώνει την ερέθιζε. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι της είχε συμβεί. Πόσο πολύ μισούσε τα ξαδέρφια της γι’ αυτό που της έκαναν.Τα μισούσε; Όχι ακριβώς..

«Μωρό μου, θα σε γαμήσω τώρα άγρια κουκλάρα μου!» ψέλλισε ο Τζέησον ενώ τα χέρια του έτρεμαν γύρω από τη λαβή του σουγιά.

«Χώσε της πρώτα το σουγιά να δούμε αν είναι παρθένα! Έλα ξέσκισε της το μουνάκι!»Του πρότεινε ανυπόμονα ο Φρανκ.

Ο Τζέησον άπλωσε το άλλο του χέρι και με τα δάχτυλά του, άνοιξε διάπλατα τα μουσκεμένα μουνόχειλα της ξαδέλφης του. Αργά αργά κατέβασε τη λεπίδα από την κλειτορίδα της στην είσοδο της μουνότρυπάς της. Η Λίντα ένοιωσε τις ανατριχίλες να λιγοστεύουν καθώς τώρα τίποτε δεν την άγγιζε. ‘Όμως ο τρόμος εξακολουθούσε να υπάρχει. Η Λίντα δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα της έχωναν αυτό το πράγμα μέσα στο παρθένο μουνάκι της. Αν την γαμούσανμ αυτό θα της ξέσκιζαν το μουνάκι.

«ΜΗ! Σας παρακαλώ! Μη με κόψετε μ’ αυτό.. αυτό το σουγιά! Μην μ’ αγγίξετε μ’ αυτό το πράγμα.

Σας παρακαλώ»Τους ικέτευσε η κοπέλα.

Κι όμως χωρίς να το θέλει ο κώλος της κουνήθηκε λίγο προς τα πίσω για να συναντήσει την κρύα λεπίδα. Όσο περισσότερο φοβόταν για το τι θα γινόταν, τόσο περισσότερο ερεθιζόταν στην σκέψη ότι επιτέλους θα ‘χωνόταν κάτι μέσα στο μουνάκι της...

«Μμμμμ.. .»

Έσπρωξε τα κωλομέρια της λίγο ακόμα προς τα πίσω μέχρι που ακούμπησε την κρύα λεπίδα. Η Λίντα ντρεπόταν για τον ίδιο της τον εαυτό. Το κορμί της πεινούσε όμως για χάδια, ακόμα και από αυτό τον βρώμικο μισοσκουριασμένο σουγιά που κρατούσε ο ξάδερφός της. Εκείνη πάντως θα προτιμούσε να την χάιδευε με τον πούτσο του. Θα ‘θελε πράγματι να την χάιδευε με τον πούτσο του. Θα θελε πράγματι να νοιώσει για πρώτη φορά ένα σκληρό καυλί μέσα της. Αλλά για να γίνει αυτό, της έλεγαν ότι πρώτα θα της έχωναν αυτόν τον απαίσιο σουγιά. Μήπως όμως τελικά ήταν καλύτερα να της έκοβαν τον υμένα πριν της χώσουν τους τεράστιους πούτσους τους μέσα της;...

«ΩΩΩΧΧΧ! βόγκηξε η Λίντα καθώς η λεπίδα πίεζε τώρα την στενή κωλοτρυπίδα της το πρόσωπό της άσπρισε καθώς ο σουγιάς πίεζε περισσότερο τώρα την γκρίζα κωλότρυπίδά της.

Γύρισε το κεφάλι της και είδε τον Τζέησον να ξεκουμπώνει το φερμουάρ του παντελονιού του. Ένοιωσε μια έξαψη και μια περιέργεια. Μέχρι τώρα μόνο σε φωτογραφίες είχε δει αντρικό πούτσο. Και ακόμα κι αυτές οι φωτογραφίες την είχαν ερεθίσει τρομερά. Και τώρα...Τώρα ο ίδιος της ο ξάδερφος έβγαζε έξω το. .Το πράμα του, που

«θεέ μου» είπε έκπληκτη η Λίντα, τα μάτια της είχαν καρφωθεί στον καβλωμένο πούτσο του ξάδερφού της που τώρα τεράστιος ξεπετιόταν από το άνοιγμα του παντελονιού του και σημάδευε τον ουρανό. Ήταν μεγάλος...Τεράστιος... Πιο μεγάλος απ’ όλες τις φωτογραφίες που είχε δει ποτέ της, σ\' εκείνα τα περιοδικά που της είχε δώσει η φίλη της η Ντέπυ. Και ήθελε να της χώσει αυτό το πράγμα μέσα της;... Ήταν σχεδόν είκοσι πόντους μακρύς και χοντρός σαν γροθιά. Και το κεφάλι του! ‘Ήταν βαθυκόκκινο και υγραμένο από τα δικά του υλικά. ‘Ήταν αληθινά τεράστιος...

«Έτσι! ναι! ναι!» μούγκρισε Ο Τζέησον καθώς με την παλάμη του χεριού του άρχισε να παίζει την πουτσάρα του, Η παλάμη του άρχισε να κουνιέται όλο και πιο γρήγορα και πλησίασε το υγραμένο πουτσοκέφαλό του στα μουσκεμένα της μουνόχειλα κι άρχισε να τον τρίβει επάνω στο μουνί της. Ύστερα σιγά σιγά τον ανέβασε στα σφιχτά της κωλομέρια.

Η κοπέλα χωρίς να το θέλει άρχισε να κουνάει το κώλο της στον ρυθμό του και μάλιστα πίεζε περισσότερο προς τα πίσω για να τον αισθάνεται καλύτερα.

«Ει αυτή εδώ άρχισε να ανάβει! Αλήθεια σου λέω άρχισε να γουστάρει. Κοίτα πως μου κωλοτρίβεται!

Η Λίντα πράγματι ένοιωθε τόσο ερεθισμένη για πρώτη φορά στη ζωή της. Η νευρικότητά της υποχωρούσε καθώς η ζεστασιά από το καβλωμένο μουνάκι της είχε τώρα απλωθεί σ’ όλο της το κορμί. Σιγανά μουγκρητά ξέφυγαν από τα χείλη της.

Ο Τζέησον σήκωσε την παλάμη του χεριού του και της χαστούκισε με δύναμη τα κωλομάγουλα αφήνοντας κόκκινα σημάδια πάνω στην κατάλευκη σάρκα της.

«Ωωωωχχχ... Αχ! θεούλη μου!»Κλαψούρισε σιγανά αλλά πάντα βογκώντας η Λίντα. ο Τζέησον ξανάβαλε τη λεπίδα ακριβώς στην μουνότρυπά της και την έσπρωξε προς τα μέσα.Τα μουνόχειλα της ξανθιάς κοπέλας μουσκεμένα καθώς ήταν άνοιξαν και η λεπίδα γλίστρησε λίγο πιο μέσα. Η κοπέλα ένοιωσε ξανά τον τρόμο να την κυριεύει και προσπάθησε να τραβηχτεί προς τα μπρος για να γλιτώσει.

«Κάτσε ακίνητη εκεί που είσαι» ακούστηκε απειλητική η φωνή του Φρανκ και το σφίξιμό του δυνάμωσε κι άλλο καθηλώνοντας την στην θέση της. Η κοπέλα δεν μίλησε. Μόνο έκλεισε απεγνωσμένα τα μάτια της.

Η λεπίδα άρχισε να μπαινοβγαίνει ελαφρά στα ροδαλά της μουνόχειλα ενώ ένοιωθε το μουνί της να κάνει ηδονικές συσπάσεις Η Λίντα σκέφτηκε τι καλά που θα ήταν αντί για την λεπίδα να ήταν ένας χοντρός ζουμερός πούτσος και να μπαινόβγαινε στο κορμί της. Πόσο πολύ αλήθεια χρειαζόταν αυτό το πούτσαρο που κράταγε πίσω της ο ξάδερφός της. Όμως εκείνος το μόνα που της έχωνε σιγά σιγά ήταν αυτή η αναθεματισμένη λεπίδα που άρχισε κιόλας να την πονάει.

«Αουτς Μη ΜΗ! ΜΗ ΟΧί!... Ωχ σε παρακαλώ μη το κάνεις αυτό!»Τον ικέτευσε άλλη μια φορά.

Ο Τζέησον όμως απλά χαμογέλασε, και μετά κρατώντας κι ο ίδιος την ανάσα του με μια γρήγορη και αποφασιστική κίνηση της έχωσε βαθειά την λεπίδα σχίζοντας στα δυο τον παρθενικό υμένα της ξαδέλφης του. «Αααααχχχχχχ» ούρλιαζε η Λίντα ασυγκράτητη. Ο πόνος είχε εκραγεί στο στομάχι της.Το κεφάλι της τινάχτηκε προς τα πίσω, ενώ τα μπούτια της άνοιξαν όσα περισσότερο γινόταν για να μετριάσουν τον αφόρητο πόνο. Ο Φρανκ αργά την σήκωσε από τους ώμους για να την στηρίξει όρθια ενώ ο Τζέησον κοιτούσε ικανοποιημένος την ματωμένη λεπίδα• που κρατούσε. Το απαίσιο ξεπαρθένεμα που είχε κάνει στην ξαδέλφη του τον είχε καβλώσει ακόμα περισσότερο.

«πω πω! πράγματι παρθένα ήταν η ξαδερφούλα μας!» Είπε σαρκαστικά, εξετάζοντας το ροζ αίμα που είχε λερώσει την λεπίδα του σουγιά του.

«Αααχχχ! Αουου! ΠΟΝΑΩΩΩΩ!» ούρλιαζε ασταμάτητα η Λίντα.’Έκλαιγε και η αναπνοή της είχε κοπεί αφού δεν μπορούσε να συνέλθει από την απάνθρωπη επίθεση του ξαδέρφου της.

Το μουνί της το ένοιωθε σαν να είχε πάρει φωτιά και καιγόταν. Θεέ μου τι μου έκαναν! σκέφτηκε για λίγο η άτυχη κοπέλα, ενώ τα ξαδέρφια της δίπλα της την κοιτούσαν ξεκαρδισμένοι στα γέλια.

«Έλα Φρανκ ήρθε η ώρα να την ξεσκίσουμε στον πούτσο τώρα» είπε ο Τζέησον ενώ ακούμπησε το σουγιά σε κάτι χόρτα δίπλα του, τον έκλεισε και τον έβαλε πίσω στην τσέπη του,

«Όχι!»Τόλμησε να ψελλίσει η κοπέλα καθώς ο Φρανκ την κρατούσε από τις γυμνές μασχάλες της προσπαθώντας να την κάνει να στηριχτεί στα πόδια της. «Μην αντιστέκεσαι ξαδερφούλά. Θα κάνουμε αυτό του θέλουμε είτε με το καλό είτε με το κακό!»Της είπε απειλητικά κατάμουτρα ο Φρανκ.

Η Λίντα κόντευε να ξεχάσει τον πόνο που ένοιωθε ανάμεσα στα πόδια της, μόνο και μόνο με την σκέψη του καινούργιου μεγαλύτερου πόνου που θα της προξενούσαν.

Τους ικέτευσε άλλη μια φορά να την αφήσουν να φύγει ελπίζοντας παράλογα ότι ‘ίσως είχαν τελειώσει μαζί της.Την πήγαν σηκωτή σε ένα μικρό ξέφωτο δίπλα τους που ήταν στρωμένο με γρασίδι. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια της ποτάμι και τα ξανθά μαλλιά της είχαν κολλήσει στο μέτωπό της. Πριν προλάβει να τους πει άλλη λέξη, ο Φρανκ έβγαλε ένα κουρέλι από την τσέπη του και το χωσε στο στόμα για να μην μπορεί ούτε να μιλάει, ούτε να φωνάζει.

Είναι πράγματι πανέμορφη! είπε ο Φρανκ και της χάιδεψε απαλά τα κωλομέρια.

«Ουυμμφφψ!» προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί η Λίντα Ο Φρανκ αγριεμένος χαστούκισε με δύναμη τα τρυφερά της κωλομάγουλα και αμέσως μετά άπλωσε το χέρι του και της τσίμπησε με μανία την πρησμένη ακόμα κλειτορίδα της.

«Αμάν! Αλήθεια σου λέω είναι καυτή! τόσο καυτή σαν αυτές τις σκύλες που βλέπουμε στις τσόντες!» είπε ξαναμμένος ο Φρανκ.

ο Τζέησον πλησίασε κι αυτός και της χούφτωσε την κωλάρα κάνοντας την να μουγκρίσει άλλη μια φορά.

Τα μάτια της κοπέλας είχαν ανοίξει διάπλατα καθώς τους κοίταζε τρομοκρατημένη περιμένοντας το χειρότερο που θα μπορούσε να της συμβεί.

Ο Φρανκ την άφησε και έβγαλε και το δικό του παντελόνι και τα εσώρουχά του κι έτσι η Λίντα μπόρεσε να δει ότι και κείνος είχε το ίδιο μεγάλο και χοντρό καβλί σαν του αδερφού του.

Δύο τεράστιοι πούτσοι με κατακόκκινα κεφάλια που ήταν ανυπόμονοι να με γαμήσουν σκέφτηκε η Λίντα με αγωνία.

Η κοπέλα απελπισμένη έκανε άλλη μια προσπάθεια να τους ξεφύγει. ‘Έχασε την ισορροπία της όμως και σωριάστηκε με το γυμνό κώλο της στο έδαφος τα δυο αγόρια έβαλαν τα γέλια.

«Μου φαίνεται ότι της αρέσει να παλεύει. Δεν θα τραβήξει για πολύ όμως αυτό» είπε ο Τζέησον.

«Έχω λίγο σχοινί μαζί μου που Είναι ότι πρέπει!>

και πράγματι τράβηξε από την τσέπη του ένα νάιλον κορδόνι που κόβεται τρομερά δύσκολα.

Ο Τζέησον την πήρε και την οδήγησε δίπλα σ ένα ψηλό δέντρο.Την έβαλε να αγκαλιάσει το κορμό του δέντρου και της έδεσε τους καρπούς από την άλλη μεριά του δέντρου, ακινητοποιώντας την πάνω στον κορμό. Η Λίντα βόγκηξε, καθώς τα βυζιά της και το στομάχι της τρίφτηκαν πάνω στην σκληρή ανώμαλη επιφάνεια του δέντρου.

«Ωραία τα κατάφερες. ‘Έτσι που την έδεσες δεν μπορούμε πλέον να της γαμήσουμε το μουνί. ..» διαμαρτυρήθηκε ο Φρανκ στον αδερφό του.

«Όχι, αλλά υποθέτω ότι μπορούμε άνετα να της γαμήσουμε την κωλάρα τι λες;» αποκρίθηκε ο Τζέησον.

«Κι αν έχει τίποτε στον κώλο της;»

«Τότε πώς;.

«Μάλιστα έχω μια καλή ιδέα.:.»

Η Λίντα τους άκουγε αποκαμωμένη.Τι άλλο θα της έκαναν αυτά τα κτήνη που ήταν τα ίδια της τα ξαδέρφια;

«Ει Λίντα, έλα λίγο προς τα δεξιά και γάμησε μόνη σου το δέντρο. Έλα, κούνα την κωλάρα σου δεξιότερα και χώσε στο μουνί σου αυτό το υπέροχο κλαρί που ξεπετάγεται από τον κορμό»

Η κοπέλα κούνησε απελπισμένη, αρνητικά το κεφάλι της. «‘Έλα κούκλα κάνε ότι σού λέμε» είπε απειλητικά ο Τζέησον, ενώ την ίδια στιγμή τραβούσε την δερμάτινη λουρίδα του παντελονιού του για να την επαναφέρει στη θέση της. Η Λίντα τον είδε με την άκρια του ματιού της και φοβισμένη έβαλε και πάλι τα κλάματα. Ο ξάδερφός της ετοιμαζόταν να την μαστιγώσει με την λουρίδα του. Γύρισε όσο μπορούσε το κεφάλι της προς το μέρος του με τα δακρυσμένα μάτια της να τον κοιτάζουν ικετευτικά. Ο κώλος της άρχισε να τρεμουλιάζει καθώς περίμενε το πρώτο χτύπημα από την μαύρη δερμάτινη λουρίδα.

«Σου είπα να γαμήσεις το δέντρο!!!»Την πρόσταξε ο Τζέησον.

Η Λίντα κούνησε απελπισμένα το κεφάλι της αρνητικά ενώ κατάφερε με την γλώσσα της να σπρώξει το κουρέλι από το στόμα της και να το φτύσει.

«Δεν θέλω να το κάνω αυτό! Δεν θέλω. .»Τους είπε η ξανθιά κοπέλα.

Την ίδια στιγμή ακούστηκε ο ήχος που έκανε η λουρίδα καθώς ο Τζέησον την δίπλωσε στο χέρι του.Την πλησίασε περισσότερο και στήθηκε πίσω της, Μπορούσε να ακούει καθαρά την βαρεία αναπνοή του πίσω της. Χτύπησε στα χέρια του απειλητικά την λουρίδα, και της είπε: «Τότε, θα σε κάνω εγώ να το γαμήσεις!»

Η λουρίδα έσκισε με ορμή τον αέρα και προσγειώθηκε στα κωλομάγουλά της, αφήνοντας έτσι ένα φαρδύ κατακόκκινο σημάδι πάνω τους. Ακολούθησε μια μικρή σιωπή. Και μετά άλλο ένα δυνατό κτύπημα!

Η Λίντα ένοιωθε τον κώλο της τώρα να ζεματάει ανυπόφορα. Άφησε ένα ουρλιαχτό πόνου να της ξεφύγει. Η λουρίδα τώρα ακουμπούσε στην σχισμή του κώλου της και τριβόταν πάνω της σπρώχνοντας την απαλά δεξιά προς το κλαρί που της είχαν πει.

Χωρίς να το θέλει τα γόνατά της λυγούσαν και το κορμί της υπάκουσε στις εντολές που έδινε η λουρίδα στον κώλο της. νπάκουη τώρα πια, καβάλησε με το πόδι της το κλαδί που εξείχε και που τώρα βρέθηκε ακριβώς ανάμεσα στα μπούτια της. Αργά αργά κάθισε πάνω στο κλαρί και το άφησε να μπει μέσα στο πονεμένο και ματωμένο μουνάκι της. ναι, πράγματι τώρα έκανε αυτό που την είχαν διατάξει.Τώρα πια γαμούσε μόνη της το δέντρο..

«Αυτό είναι Λίντα. Έτσι μπράβο κουκλάρα μου! Γάμα το δέντρα. ‘Έτσι κούνα την μουνάρα σου πάνω κάτω μωρό μου!»Την παρότρυνε ο Φρανκ.

Η Λίντα ένοιωθε την σάρκα της να ζεματάει. ‘Όμως το μουνί της άνοιξε από μόνο του για να πάρει κι άλλο κλαδί μέσα του. Η κλειτορίδα της τρίφτηκε άτσαλα στο κορμό του δέντρου και μια γλυκιά ανατριχίλα διαπέρασε το κορμί της. Η Λίντα χωρίς να μπορεί να κρατηθεί ένοιωσε να χάνει την αναπνοή της ενώ αλλεπάλληλοι σπασμοί συντάραζαν το μουνί και την κλειτορίδα της..

«Ωωωωχχχχΐ» μούγκρισε καβλωμένα.

Tην ίδια στιγμή ο Τζέησον της κατέβασε την λουρίδα με δύναμη στα κωλομάγουλα.Το χτύπημα έστειλε μια καυτή ανατριχίλα σ’ όλο της το κορμί ενώ οι σπασμοί του μουνιού της πάνω στο κλαδί γίνονταν πιο δυνατοί. Οι ξανθές της μουνότριχες είχαν μουσκέψει από τα υγρά της κάβλας της.

Άλλο ένα κτύπημα της λουρίδας συντάραξε τα κωλομάγουλά της. Η Λίντα ένοιωσε τις ρώγες των βυζιών της ερεθισμένες να μεγαλώνουν και να τρίβονται πάνω στο κορμό του δέντρου που ήταν δεμένη. ‘Άρχισε να ανεβοκατεβάζει με μανία το μουνί της πάνω στο κλαδί...

Για γυναίκα που δεν έχει ξαναγαμηθεί ποτέ στην ζωή της, η ξαδεφούλα μας τα πάει μια χαρά!» παρατήρησε ο Τζέησον σκουπίζοντας τον ιδρώτα από τα μέτωπό του.

«ναι, πράγματι! και να σκεφτείς oτι ακόμα δεν αρχίσαμε εμείς μαζί της» συμφώνησε ο Φρανκ χαδεύοντας απαλά το πρησμένα από την ανυπόφορη κάβλα πουτσοκέφαλό του