Η γυναίκα του θείου μού (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Υπόθεση: Η συνέχεια με την γυναίκα του θείου μού...

Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα του θείου μου

2 ημέρες μετά που έφυγα ήρθε και ο θείος μού στο εξοχικό κι έτσι πήγαμε οικογενειακά για να τούς δούμε. Η θεία μού εκείνη την μέρα δεν μού έριξε ούτε μία ματιά, ούτε και είχα κάποια ενόχληση για τις επόμενες μέρες πού ήταν εκεί. Πίστευα πώς το μετάνιωσε. Λίγες μέρες μετά έφυγαν για Θεσσαλονίκη και ένα πρωί μου ήρθε ένα μήνυμα πού έλεγε πώς δε μπορεί να ξεχάσει ότι έγινε και θέλει να με δει. Κανονίσαμε να πάω στη Θεσσαλονίκη και να βρεθούμε εκεί.

Λίγες μέρες μετά έφυγα για Θεσσαλονίκη, βρεθήκαμε και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις ανεβήκαμε στο δωμάτιο, μπήκα να κάνω ένα ντους να χαλαρώσω λίγο από το ταξίδι. Η θεία μού ήρθε και αυτή μέσα, έπεσε αμέσως στα γόνατα και άρχισε να μού γλείφει τον πούτσο. Τον είχε μέσα στο στόμα της και με κοίταζε με τόση πουτανιά που με τρέλανε. Την έπιασα από τα μαλλιά και άρχισα να της γαμάω με δύναμη το στόμα. Της τον έβαλα όσο πιο δυνατά μέσα κι άρχισα να χύνω. Πνιγόταν αλλά της άρεσε.

Πήγαμε στο κρεβάτι, έπιασε τον πούτσο μού και τον έτριβε πάνω στο μουνί της που ήταν γεμάτο υγρά.

-    Κοίτα πώς με κάνεις ανιψιέ μού, μόνο εσύ με κάνεις έτσι, μόνο εσύ θέλω να με γαμάς, μού είπε.

Καύλωνα πολύ μ' αυτά πού έλεγε. Ο πούτσος μού άρχισε να σκληραίνει και η θεία μού αμέσως έκατσε πάνω. Το μουνί της έκαιγε. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να φωνάζει και να χύνει πάνω στον πούτσο μού. Τη γύρισα από κάτω, έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου κι άρχισα να τη γαμάω εκεί. Όσο μού έλεγε ότι πονάει, τόσο πιο δυνατά της τον έβαζα, ώσπου που ούρλιαζε να σταματήσω. Τη γύρισα στα 4. Ήθελα να τον βάλω στον κώλο, αλλά πάλι δε με άφηνε. Τον έβαλα πάλι στο μουνί και γαμούσα σα λυσσασμένος. Την άρπαξα από τα μαλλιά και πήγα να χύσω στο στόμα της, αλλά δεν πρόλαβα. Τα χύσια μού πετάχτηκαν στο πρόσωπό της. Εκείνο το πρωί δε θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές τη γαμησα.

Συνεχίζεται...

 

(Copyright protected OW ref: 86054)