Ανείπωτη ευτυχία (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Vellerefontis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Σύνδεση με το προηγούμενο: Οι εξετάσεις τελείωσαν, τα μαστόρια έφυγαν, επιστροφή στο σπίτι. Ήμασταν μόνο εγώ κι η μητέρα μου, με τον πατέρα μου να λείπει στο εξωτερικό για δουλειές, αλλά το κλίμα ήταν βαρύ, ίσως εξαιτίας αυτών που έκανα με την μητέρα της και την αδερφή της, και γι’ αυτό προσπαθούσα, να την αποφεύγω, όσο μπορούσα.

Ένα μεσημέρι, γύρισα σπίτι, αποχαυνωμένος από την ζέστη έκανα ένα ντους και την έπεσα για ύπνο. Ήμουν μόνος στο σπίτι, αφού η μητέρα μου έλειπε. Με ξύπνησε, το χάιδεμα των μαλλιών μου από τη μητέρα μου, η οποία καθόταν, δίπλα στο προσκέφαλό μου. Προσπάθησα να ρίξω το σεντόνι, επάνω μου, γιατί ήμουν γυμνός, αλλά, η μητέρα μου, μου έπιασε το χέρι, σταματώντας με.

-    Άσε με να σε χαρώ…

μου είπε με βραχνή φωνή.

-    Έχω να σε δω γυμνό, από τότε που σου έκανα μπάνιο. Πως μεγάλωσες! Ολόκληρος άνδρας, έγινες. Εμ… γι’ αυτό σε πήδηξαν αυτές οι δύο πουτανίτσες! Κι η μανούλα, να μην έχει ιδέα, για όλα αυτά!

Ωχ! σκέφτηκα, της τα πρόλαβαν τα μαντάτα, και τώρα, θα γίνει της πουτάνας. Γύρισα να της εξηγήσω τα ανεξήγητα κι αντίκρισα ένα βλέμμα γεμάτο σεξουαλική πείνα. Τα μάτια της είχαν στυλωθεί πάνω στην πούτσα μου. Φορούσε ένα κοντό μονοκόμματο λεπτό φόρεμα, και διέκρινα τις ορθωμένες ρώγες της, να προσπαθούν να βγουν από το ύφασμα. Άπλωσε το χέρι της και χάιδεψε τον πούτσο και τα αρχίδια μου. Αμέσως, ανταποκρινόμενος στο χάδι, άρχισε να σηκώνεται. Έσκυψε κι έδωσε ένα απαλό φιλί στο πουτσοκέφαλο μου.

-    Τι κάνεις, εκεί, ρε μάνα…

της λέω. Στο μυαλό μου, αυτόματα άρχισαν να περνούν χιλιάδες σκέψεις. Τα γαμήσια με τη γιαγιά μου και τη θεία μου, η αιμομιξία που πρόκειται να πάρει μέρος σε λίγα λεπτά, η κάβλα που ένιωσα με το χάδι της μητέρας μου, τα «δεν επιτρέπονται κι απαγορεύονται» που μαθαίναμε τόσα χρόνια. Η μητέρα μου, φαίνεται δεν είχε τέτοια κόμπλεξ και πήρε τον ορθωμένο πούτσο μου στο στόμα της. Γνώστρια του «αθλήματος» τα έδωσε όλα. Όμως, λίγο πριν χύσω μέσα στο στόμα της, σηκώθηκε, μου έπιασε το χέρι, και μου είπε…

-    πάμε στην κρεβατοκάμαρά μου, εδώ είναι στενά.

Ξάπλωσε, στο διπλό κρεβάτι, ανεβάζοντας το φόρεμά της μέχρι τη μέση της, αποκαλύπτοντας μου ένα όμορφα ξυρισμένο μουνί με περιποιημένες τρίχες στο εφηβαίο, και καλοξυρισμένο το υπόλοιπο. Σαν υπνωτισμένος, κατέβηκα, κι έφερα το στόμα μου, στο υγρό μουνί της. Είχε μία όμορφη γεύση και μυρωδιά, όπως της γιαγιάς μου, ίσως και καλύτερη. Άρχισα, να γλείφω σιγά-σιγά τις περιοχές που είναι γύρω από το μουνάκι της, ενώ με τα δάχτυλά μου, χάιδευα απαλά την κλειτορίδα της. Ένα μικρό βογκητό, ξέφυγε από το στόμα της, κι άλλαξε τη στάση του κορμιού της, βοηθώντας με, να έχω καλύτερη πρόσβαση στην περιοχή. Συνέχισα να γλείφω και σε λίγο, πήρα στο στόμα μου την κλειτορίδα της. Κι άλλα βογγητά της ξέφυγαν, ενώ είχα αρχίσει με τα δάχτυλά μου να της ανοίγω την μουνότρυπα. Έβαλα ένα, μετά δύο, μετά τρία δάχτυλα κι άρχισα να της μαλακίζω το μουνί.

-    Ναι, γλυκέ μου, έτσι παιδαρά μου, έτσι! Λίγο πιο σιγά, καρδιά μου…

μου έδινε οδηγίες, ανάμεσα στα βογγητά της και τους αναστεναγμούς της. Κι ενώ έγλειφα την κλειτορίδα της και της γαμούσα το μουνί, το άλλο μου χέρι, συνέχισε προς τα κάτω, μέχρι που το δάχτυλό μου, έπεσε στην κωλοτρυπίδα της. Άρχισα, να τη χαϊδεύω, και να την ερεθίζω, παίρνοντας λίγα υγρά από το μουνάκι της. Μικρές άναρθρες κραυγές έβγαιναν από το στόμα της, ώσπου με έσπρωξε, ανασηκώθηκε, έβγαλε το φόρεμά της και το πέταξε.

-    Άσε με λίγο να σε κοιτάξω…

της είπα με χαμηλή φωνή. Έτσι, όπως ήταν ολόγυμνη, στάθηκε μπροστά μου. Είχε δύο πανέμορφα ολοστρόγγυλα βαριά στήθη, λίγο πεσμένα, τα οποία τελείωναν σε μία επίπεδη κοιλιά. Η περιφέρειά της, κανονική τελείωνε σε δύο μακριά πόδια με γεμάτους μηρούς κι απίστευτες γάμπες. Το μουνάκι της, όπως είπα, καλοξυρισμένο με λίγες τρίχες περιποιημένες. Κατέβασε τα χέρια της πάνω στο μουνί της κι άρχισε να παίζει με αυτό. Μόνο που την είδα έτσι, καύλωσα. Ανέβηκε στο κρεβάτι, κι έκατσε στα τέσσερα τουρλώνοντας τον υπέροχο κώλο της μπροστά στο πρόσωπό μου. Έτσι, μπορούσα να της χώσω καλύτερα κωλοδάχτυλο, ενώ δεν σταμάτησα να της γαμάω το μουνί της. Το στόμα μου, τώρα, ρουφούσε πεινασμένα την κωλοτρυπίδα της, ενώ τα ανυπόμονα δάχτυλά μου, περίμεναν να χωθούν μέσα της. Της έβαλα δύο δάχτυλα μέχρι τέρμα κι κατάλαβα ότι το γούσταρε πολύ. Της έβαλα και το τρίτο δάχτυλο. Πεινασμένος ο κώλος της, το ρούφηξε άμεσα. Έτσι, με τρία δάχτυλα της γαμούσα τον κώλο της, ενώ τρία δάχτυλα της γαμούσαν το μουνάκι της.

Το στόμα μου, μπαλαντέρ, έφτυνε, έγλειφε και πήγαινε όπου ήθελε. Η μάνα μου, χτυπιόταν κάτω από αυτό το γαμήσι, ώσπου με βραχνή φωνή μου λέει:

-    Γάμα με, με την ψωλή σου, αγόρι μου! Θέλω την ψωλή σου βαθιά μέσα μου, τώρα!

Δεν έχασα χρόνο, κι όπως ήταν σηκωμένη, την καρφώνω στη γεμάτη υγρά και σάλια μουνάρα της. Τινάχτηκε από την βίαιη κίνηση κι άρχισε να κουνάει την περιφέρειά της, προσπαθώντας να μου δώσει τον ρυθμό που ήθελε. Όσο την πηδούσα από το μουνί κι είχα μπροστά μου την ροζουλή κωλοτρυπίδα της, έβαζα κι ένα δύο δάχτυλα όσο μπορούσα πιο βαθιά. Όποτε το έκανα αυτό, τα βογγητά της ήταν δυνατότερα και κάποια στιγμή τον βγάζω και της τον φορμάρω στον μισοανοιγμένο κώλο της. Με τόσα υγρά θα έπρεπε να μπει με την μία, αλλά δεν ήμουν και ο καλύτερος γαμιάς κώλου, αφού ήταν η δεύτερη φορά που γαμούσα κώλο. Το πουτσοκέφαλο μπήκε με τη δεύτερη προσπάθεια και μία δυνατή σπρωξιά της τον κάρφωσα όλον μέσα βαθιά. Ούρλιαξε από τον πόνο!

-    Ανάθεμα με, με ξέσκισες, αγόρι μου!

Δεν έδωσα σημασία, και συνέχισα να την πηδάω με βίαιο τρόπο, ενώ άρχισα να της μπατσίζω τα κωλομάγουλα. Ούρλιαζε και χτυπιόταν, καταλάβαινα ότι το γούσταρε αυτό το γαμήσι κι έγινα ακόμα βιαιότερος.

-    Χύνω καυλιάρη μου, χύνω ψωλαρά μου… τι γαμήσι τρώει ο κώλος της πουτάνας της μάνας σου αγόρι μου, πιάσε πάτο πουτσαρά μου, πιασε πάτο μανάρι μου…

συνέχισε να λέει κάτι ασυναρτησίες που δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά κι εγώ, είχα φτάσει στο τέρμα. Της τον πάτησα μέχρι που δεν μπορούσα άλλο κι άρχισα να χύνω στο βάθος του κώλου της. Έχυνα, έχυνα, ενώ κι αυτή κατάλαβε τι κάνω και μου είπε…

-    Χύσε με, χύσε το καυτό σου χύσι βαθιά στην κωλάρα μου καρδιά μου… κάνε τη μανούλα ευτυχισμένη… καύλα!

Τον έβγαλα σιγά-σιγά κι απότομα, γύρισε και μου πήρε τσιμπούκι, καθαρίζοντάς τον από τα χύσια, τα σάλια τα κολπικά υγρά κι ότι άλλο είχε μέσα η κωλοτρυπίδα της. Όμως, έκανε κι ένα άλλο. Με έριξε στο κρεβάτι, ανέβηκε επάνω μου, και μου έφερε την κωλοτρυπίδα της, πάνω στο πρόσωπό μου. Έβλεπα, από την ανοικτή κωλοτρυπίδα της, να ξεχύνονται τα χύσια μου. Έφερε το χέρι της κι άρχισε να τα σκουπίζει, και μετά να τα γλείφει. Η κωλοτρυπίδα της έκανε συσπάσεις για να βγάλει έξω όλα τα υγρά κι όταν έβγαινε κάποια σταγόνα, την έπαιρνε με το δάχτυλό της και την έγλειφε. Όταν πια, η κωλοτρυπίδα της στέρεψε, κατέβηκε από πάνω μου, και ξάπλωσε δίπλα μου.

-    Καύλα, ήταν μωρό μου! Είσαι καλός γαμιάς και θα γίνεις ακόμα καλύτερος. Λίγο μεγαλύτερος να ήταν ο πούτσος σου, θα ήμουν τρισευτυχισμένη, αλλά ευτυχώς είναι χονδρός κι έτσι καλύπτονται τα πράγματα.

Γέλασε, μου τον έπιασε κι άρχισε να τον χαϊδεύει. Αφού χαλαρώσαμε για λίγο, γύρισε κι αναζήτησε το στόμα μου. Μέχρι τώρα που γράφω αυτήν την ιστορία, τέτοιο γλωσσόφιλο δεν έχω ξανακάνει. Μου έχωσε την γλώσσα της μέχρι το λάρυγγα μου κι άρχισε να εξερευνά όλο μου το στόμα. Έβγαινε κι έμπαινε, έγλειφε γύρω-γύρω, πέρασε όλα μου τα δόντια, οι γλώσσες μας κόντεψαν να μπερδευτούν. Αφού τελείωσε, σηκώθηκε και μου είπε…

-    και τώρα, η σειρά σου. Θα γίνεις το πουτανάκι μου, θα είμαι ο άνδρας σου και θα κάνεις ότι σου λέω…

και πηγαίνοντας στο κομοδίνο, έβγαλε έναν δονητή με μία ζώνη κι ένα μπουκαλάκι. Αφού τοποθέτησε τον πούτσο στις ειδικές θέσεις, το φόρεσε, κι ήρθε μπροστά στο πρόσωπό μου, με τον πούτσο παλλόμενο.

-    Γλείψε μου τον πούτσο, μωρή καυλιάρα!

Μία κοίταζα τον πούτσο και μία την μάνα μου.

-    Μη με κοιτάς, μωρή πουτάνα. Βαλ’ τον στο στόμα σου. Πάρε μου τσιμπούκι, βαθιά μέχρι το λαρύγγι.

Άρχισα, να γλείφω τον πούτσο κάνοντας ότι μου έκαναν μέχρι τώρα. Αφού τον έγλειψα καλά-καλά, μου λέει…

-    Σήκω, κι ακολούθησέ με!

Την ακολούθησα, μέχρι την κουζίνα, όπου με περίμενε με τα δύο της χέρια στη μέση. Με αυτό το θέαμα, η πούτσα μου ανέβηκε στα ύψη.

-    Δε χρειάζομαι, όρθιες πούτσες, μου είπε με κοφτή φωνή. Αυτό που θέλω, από εσένα, είναι να ξαπλώσεις στο τραπέζι με τα πόδια στο πάτωμα, και να μου τουρλώσεις τον όμορφο πισινούλη σου.

Ήξερε τι έκανε, η καριόλα. Το τραπέζι ήταν σε τέτοιο ύψος, που ξαπλώνοντας πάνω του, τον κορμό μου, ήρθε στο ύψος της λεκάνης της και του πούτσου που φορούσε.

-    Με τα δυο σου χέρια, άνοιξε τα κωλομάγουλα σου…

με ξαναπρόσταξε. Το έκανα κι αυτό και την αισθάνθηκα να έρχεται ακριβώς από πίσω μου. Η τρύπα μου, ήταν απροστάτευτη, στο έλεος της καυλιάρας μάνας μου. Όμως, κι εγώ, είχα καυλώσει υπερβολικά. Κουνήθηκα λίγο για να στρώσω τον πούτσο μου, κατεβαίνοντας λίγο πιο κάτω, ώστε να είναι ελεύθερος, κάτω από το τραπέζι. Ένα βίαιο μπάτσισμα στο κωλομέρι μου ήταν η απάντηση της μάνας μου, γι’ αυτό που έκανα. Άρχισε να με μπατσίζει και τα δύο κωλομέρια. Χρησιμοποιούσε και κάτι άλλο. Γύρισα και είδα ότι στο ένα της χέρι, κρατούσε μία σπάτουλα. Αυτή η ρουφιάνα, έτσουζε πολύ.

-    Πονάει το αγοράκι μου; Σε λίγο θα με παρακαλάς να τελειώνω…

μου έκανε, κι άρχισε να μου ρίχνει λιπαντικό στην τρύπα μου και στη γύρω περιοχή. Με τα δάχτυλά της, βίαια, μου άνοιξε την κωλοτρυπίδα για να μπει όσο το δυνατόν περισσότερο λιπαντικό μέσα. Γυρνώντας και πάλι, το κεφάλι να δω τι κάνει, την είδα να αλείφει με λιπαντικό τον ψεύτικο πούτσο.

-    Θέλεις να δεις, τι θα φας, σε λίγο;

Μου τον έφερε μπροστά στα μάτια μου και μου τον έδειξε. Ήταν στο χρώμα του δέρματος, περίπου 13-15 πόντους μακρύς και περίπου 3 πόντους παχύ. Για εμένα ήταν μεγάλος. Πήρε πάλι θέση, πίσω από τον κώλο μου. Το κεφάλι του, σκούντηξε την υγρή κωλοτρυπίδα μου. Θυμήθηκα πως με είχε πηδήξει, η θεία Νανά. Με πόση προσοχή μου τον είχε καρφώσει μέσα μου και πόσο προσεκτικές ήταν οι κινήσεις της. Εδώ προμηνυόταν Βατερλό για την γλυκιά μου κωλοτρυπίδα. Δεν είχα άδικο. Με μία κίνηση μου τον κάρφωσε, λες κι έπαιρνε εκδίκηση για το προηγούμενο γαμήσι του δικού της κώλου. Συνέχιζε να σπρώχνει μέχρι που έφτασε πάτο. Δάκρυα κύλισαν από τα μάτια μου. Τέτοιο πόνο, δεν είχα ξανανιώσει. Ούρλιαξα δυνατά...

-    Τι μου κάνεις ρε μάνα…;

Η απάντηση, ήρθε με μία σπατουλιά στο κάθε μου κωλομάγουλο.

-    Σκάσε και κάτσε να το απολαύσεις!

Κι άρχισε να με γαμάει σκληρά κι απάνθρωπα. Πονούσα τόσο που δεν μπορούσα να βγάλω άχνα. Αυτή δεν έχανε ευκαιρία κι όσο με γαμούσε τόσο με χτυπούσε με τη σπάτουλα. Πόνος, τσούξιμο όλα μαζί ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου. «Πρέπει να σηκωθώ, πρέπει να σταματήσω, αυτόν τον πόνο…» σκέφτηκα κι ενώ σκεφτόμουν αυτά, η πούτσα μου, άρχισε και πάλι να ορθώνεται. Ο πόνος, γύρισε σε ένα γλυκό κάψιμο και σε μία υποβόσκουσα κάβλα. Η μητέρα μου, πέταξε στο τραπέζι τη σπάτουλα, και με έπιασε από τα «χερούλια του έρωτα» όπως τα αποκαλούσε. Αριστερά και δεξιά, εκεί που τελειώνει ο μηρός και αρχίζει η περιφέρεια. Μου τα έπιασε σφιχτά, και με τα δύο χέρια, πηγαινόφερνε το κορμί της και με γαμούσε. Όταν με τραβούσε προς το σώμα της, ο πούτσος της καρφωνόταν μέχρι τον πάτο, όταν με απομάκρυνε, ο πούτσος της έβγαινε από τον κώλο μου περίπου τα ?…. Καταλαβαίνει κανείς, τη γαμήσι, έτρωγα εκείνη τη στιγμή. Όμως, η κάβλα κι ο πόθος για περισσότερο πούτσο ήρθε κι εγκαταστάθηκε για καλά μέσα μου κι από το στόμα μου έβγαιναν μόνο βογγητά ευχαρίστησης, τα οποία ενώνονταν με τα δικά της.

Ίσως, λόγω της τριβής του πούτσου πάνω στην κλειτορίδα της, ίσως, εγκεφαλικά να καύλωνε, σε λίγο είχε αρχίσει να βογκάει, περισσότερο από εμένα.

-    Σ’ αρέσει να ‘ σαι το πουτανάκι μου; Καυλώνεις τσουλάκι; Θέλεις να σου τον καρφώνω συνέχεια στην όμορφη κωλάρα σου; Σε γαμάω ρε πούστη! Πουστόπαιδο του κερατά, βόγκα σα γαμιόλα, τέτοια πουτανίτσα είσαι…

Είχε ξεφύγει, αλλά κι εγώ, δεν έμεινα άφωνος. Μέσα από τα βογγητά μου, άρχισα κι εγώ να λέω, ότι μου κατέβαινε, ότι αισθανόμουν, αισθανόμενος την κάβλα να με κυριεύει και την πούτσα μου να πάλλεται όρθια και να κτυπάει στο κάτω μέρος του τραπεζιού.

-    Είμαι το πουτανάκι σου, γαμιά μου, ξέσκισε την κωλάρα μου, μη σταματάς, θα χύσω… χύνω μωρή καυλιάρα, χύνω γαμιά μου…

Πράγματι, χωρίς να τον πειράξω καθόλου, ο πούτσος μου άρχισε να εκσφενδονίζει χύσια παντού, κάτω στο πάτωμα. Δε σταμάτησε να με γαμάει. Σταμάτησε μόνο όταν σταμάτησα να χύνω. Έβγαλε την πούτσα της από τον κώλο μου και κάνοντας βαθύ κάθισμα, άρχισε να μου γλείφει προσεκτικά τη γαμημένη και πονεμένη κωλοτρυπίδα μου. Βάλσαμο το γλείψιμό της. Μόλις θεώρησε, ότι τελειώσαμε, μού έδωσε ένα μπατσάκι στο ένα κωλομέρι, και μου είπε…

-    πάμε, να κάνουμε ένα ντους, και να χαλαρώσουμε λίγο.

Την ακολούθησα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ξαπλώσαμε στο διπλό κρεβάτι και χαλαρώσαμε, μέχρι να σπάσει τη σιωπή η μητέρα μου.

-    Θα σε έχουν παραξενέψει όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις τελευταίες ημέρες. Να σε πηδάνε γιαγιά και θεία, μετά η μητέρα σου. Θα πρέπει να έχεις πάθει…

μου είπε, χαμογελώντας.

-    Η αλήθεια, είναι ότι τα έχω χαμένα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει η πόρτα και μπει ο πατέρας μου με την ψωλή στο χέρι κι αρχίσει να μη κυνηγάει να με πηδήξει…

απάντησα, και ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

-    Όχι, όχι, ο πατέρας σου, δεν ξέρει από αυτά τίποτα, όπως όλοι οι άνδρες της οικογένειας. Τα έχουμε κρατήσει κρυφά, γιατί μένουν μεταξύ μας κι επίσης, δεν πάμε με άλλους άνδρες. Από μικρές η μητέρα μας, μας έμαθε να παίρνουμε χαρά κι ευχαρίστηση μεταξύ μας, και δε χρειάστηκε να ξενοκοιτάζουμε. Είμαστε ικανοποιημένες, με αυτά που κάνουμε μεταξύ μας και δίνουμε την ίδια ικανοποίηση και στους άνδρες μας. Ο πρώτος αρσενικός, που μπαίνει στην μυστική μας λέσχη, είσαι εσύ. Κι εγώ, αλλά περισσότερο η θεία σου, σε έχει πιάσει επανειλημμένως να τραβάς μαλακία, παίρνοντας μάτι είτε τη γιαγιά σου, είτε την ίδια τη θεία σου, εμένα μάλλον με άφησες απ’ έξω, ίσως να μη σε καυλώνω τόσο πολύ…

μου είπε, κοιτώντας με, να δει τι θα απαντήσω.

-    Όχι, όχι… απλά, είσαι η μητέρα μου και δεν μπορούσα να σε δω, διαφορετικά. Αλλά, από τότε που έγιναν αυτά, άρχισα να το σκέφτομαι μα δεν έτυχε να σε δω γυμνή.

-    Εκείνο που θέλουμε από εσένα, είναι να είσαι εχέμυθος και θα περνάμε πάρα πολύ όμορφα!

Μείναμε, έτσι για λίγο, και μας πήρε ο ύπνος.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 85952)