Η Ελενη και τα δυο παιδια της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.42 (6 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Είναι πέρα για πέρα πραγματική...

Με λένε Ελένη, αλλά οι φίλοι με φωνάζουν Έλεν. Είμαι 40 ετών και έχω δυο γιους, το μεγάλο 17 ετών και τον πιο μικρό, κατά ένα χρόνο. Σα γυναίκα είμαι εντυπωσιακή, ψηλή 1. 70, με μακρύ ξανθό μαλλί, 60 κιλά , όμορφο στήθος , στρόγγυλο κώλο και περιποιημένα δάχτυλα. Η ιστορία που θα αφηγηθώ συνέβη πριν 5 μήνες και η ζωή μου έχει ξαναγίνει όπως ήταν στη νεότερη ηλικία μου, Αυτό οφείλεται στη μεγάλη αγάπη που μου τρέφουν τα παιδιά μου. Ο άντρας μου έχει μαγαζί και ξοδεύει όλον το χρόνο του σε αυτό. Η ερωτική μας ζωή μπορώ να πω ότι μετά τόσα χρόνια ήταν ανύπαρκτη. Με τον άντρα μου είμαστε σα φίλοι και δεν έχουμε πρόβλημα να εκμυστηρευτούμε οτιδήποτε. Είναι καυλιάρης και τα χρόνια που πέρασαν τα πέρασα υπέροχα. Στο μαγαζί είχε κάποιες κοπέλες και φανταζόμουν ότι σίγουρα τις πηδούσε. Του έλεγα μόνο να μη διαλύσει το σπίτι μας και δε με ένοιαζε αν τις πηδούσε. Με καθησύχαζε λέγοντας μου ότι τέτοιο πράγμα δε θα γίνει ποτέ.

Μόνη μου στο σπίτι με το νοικοκυριό και τα δυο παιδιά μου. Ο μικρός ήταν διαβολάκι και συνεχίζει ακόμα. Με έκανε να γελώ με διαφορές διαολιές, με κορόιδευε, αλλά πάντα στο τέλος με αγκάλιαζε και μου έλεγε πόσο πολύ με αγαπάει. Ο μεγάλος στον οποίο είχα και ιδιαίτερη αδυναμία γιατί μου έμοιαζε, ήταν πάντα δίπλα μου σε όλα. Πηγαίναμε για ψώνια μαζί σε διάφορες γιορτές και γενικά λόγω έλλειψης του άντρα μου ήταν πάντα ο συνοδός μου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρχει μια σχέση ιδιαίτερη μεταξύ μας. Ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου, με αγκάλιαζε, με φιλούσε, με έσφιγγε στην αγκαλιά του, δείχνοντας μου την αγάπη του. Το θεωρούσα πολύ φυσικό, αλλά σιγά-σιγά κατάλαβα ότι με έβλεπε και σα γυναίκα.

Παρατηρούσα το βλέμμα του να εξερευνά το κορμί μου και να μου κάνει διάφορα κομπλιμέντα. Πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια, αλλά μου άρεσαν όλα αυτά γιατί με κολάκευαν σα γυναίκα παρ’ ότι αυτά τα λόγια έβγαιναν από το στόμα του γιου μου. Ήταν ο μόνος άντρας μετά το σύζυγο μου που ήμουν τόσο κοντά και είχε αναπτυχθεί μεταξύ μας μια πολύ στενή σχέση. Σ’ αυτό βοήθησε όπως είπα και παραπάνω το ότι σχεδόν παντού πηγαίναμε μαζί και ήταν ο παντοτινός μου σύντροφος. Η αγάπη του αυτή με σκλάβωνε γιατί είχα δίπλα μου έναν άνθρωπο που νοιαζόταν για μένα και ενδιαφερόταν τόσο πολύ. Έτσι ήμουν ελαστική απέναντι του γιατί μπορώ να πω ότι μου άρεσε όταν με αγκάλιαζε και γινόταν πιο τολμηρός.

Άρχιζε να με φιλάει στο λαιμό και να με χαϊδεύει στον κώλο πάνω από τη φούστα κι ενώ αισθανόμουν τον πούτσο του σηκωμένο να με σπρώχνει στην κοιλιά, εγώ καθόμουν και απολάμβανα τα χάδια του γιατί όπως είπα, κατά βάθος, μου άρεσε αυτό που έκανε. Παρ’ ότι με φόβιζε το γεγονός, ένιωθα το μουνί μου να υγραίνεται σε κάθε άγγιγμα του και το κορμί μου να συγκλονίζεται από τα χάδια του. Το μουνί μου γινόταν μούσκεμα και το κορμί μου έτρεμε. Έτσι φοβούμενη μην τον χάσω, άρχισα να συζητώ μαζί του για τις γυναίκες και να τον φοβίζω. Του έλεγα να προσέχει γιατί μπορεί κάποια κοπέλα να γκαστρώνοταν για να τον τυλίξει. Τα σκεπτόμουν αυτά και έλεγα συνεχεία στον εαυτό μου ότι δεν είναι σωστό και θα πρέπει να σταματήσω να σκάφτομαι τέτοια πράγματα, αλλά το κορμί μου και το μουνί μου συνέχισε να συγκλονίζεται σε κάθε άγγιγμα του. Ούτε στα νιάτα μου δεν αισθανόμουν το κορμί μου να συγκλονίζεται κατά αυτόν τον τρόπο.

Ένα πρωί που πήγα να τον ξυπνήσω, παρατήρησα ότι ο πούτσος του τέντωνε το σώβρακο του. Φαινόταν θεόρατος και καθώς τον κοιτούσα το μουνί μου άρχισε να υγραίνεται και ένας κόμπος να μου σφίγγει το στομάχι. Έτσι όπως στεκόμουνα εκεί ξαναμμένη, φαντάστηκα εκείνη την πουτσάρα μέσα στο μουνί μου και άρχισα να ριγώ και να τρέμω. Παναγιά μου! Σκέφτηκα. Ήταν τόσο μεγάλη που θα έφτανε, ίσως και πιο βαθιά από τον αφαλό μου. Θα γέμιζε τα πάντα μέσα μου με την ζωντανή σάρκα του. Θα έμπαινε ακόμα και μέσα στην μήτρα μου όπου είχε γίνει ένα ζωντανό ον. Μόνο η ιδέα να ξαναμπεί μέρος του ξανά μέσα στην μήτρα μου όπου τον είχα για εννέα μήνες, με έκανε να τρέμω. Θα είμαστε ξανά ενωμένοι μετά από τόσα χρόνια. Στο μυαλό μου φάνταζε σαν η τέλεια ένωση Μάνας-Γιου. Όμως ριγούσα και από την σκέψη πόσες σαρκικές ηδονές θα ένιωθα με μια τέτοια πουτσάρα να γαμάει το μουνάκι μου. Στεκόμουνα εκεί σκεφτόμενη πόσες μάνες, είχαν την τύχη και το θάρρος με έναν τέτοιο πουτσαρά γιο και πήραν την πούτσα του μέσα στην μήτρα τους στην ποιο τέλεια σαρκική ένωση Μάνας-Γιου.

Απορώ πως συγκράτησα τον εαυτό μου και δεν τον έχωσα στο πεινασμένο και υγρό μουνί μου. Η κυλόττα μου είχε γίνει μούσκεμα από τα υγρά που είχε χύσει το μουνί μου που το ένοιωθα ζεστό και μουδιασμένο. Τον ξύπνησα για το σχολειό και άρχισα να συγυρίζω το δωμάτιο του, όταν ήρθε από πίσω και με αγκάλιασε.

-    Μαμά είσαι πολύ όμορφη με το νυχτικό…

μου ψιθύρισε.

-    Σου αρέσει να με κοροϊδεύεις…

ψιθύρισα ανατριχιάζοντας.

-    Όχι μαμά, είσαι υπέροχη...

ψιθύρισε και με γύρισε στην αγκαλιά του. Ο πούτσος του από το εσώρουχο ακούμπησε πάνω στην κοιλιά μου και μου έκοψε τα πόδια. Εκείνη την στιγμή το μουνί μου έχυνε ασταμάτητα και τον ήθελα μέσα μου. Δεν αποτραβήχτηκα, αλλά αντιθέτως πίεσα το κορμί μου πάνω του και ο πούτσος του πίεσε πιο δυνατά την κοιλιά μου. Αυτή η κίνηση μου τον έκανε πιο τολμηρό. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και να μου χαϊδεύει τον κώλο πάνω από το λεπτό νυχτικό πιέζοντας τον σηκωμένο πούτσο του ακριβώς πάνω στο μουνί μου.

-    Μαμά σε αγαπώ, είσαι πανέμορφη, μυρίζεις υπέροχα, μου αρέσεις…

ψιθύρισε στο αυτί μου περνώντας το χέρι του κάτω από το νυχτικό και μου χάιδεψε απαλα τον κώλο πάνω από την κυλόττα.

-    Μωρό μου, μωρό μου, δεν κάνει… είσαι γιος μου…

ψιθύρισα χωρίς να κουνηθώ, παρακαλώντας από μέσα μου να συνεχίσει.

-    Ποιος σε αγαπάει περισσότερο από μένα μαμά;

ψιθύρισε καυλωμένος.

-    Κανένας μωρό μου, κανένας, ψιθύρισα, αλλά...

-    Δε με θέλεις μαμά, δε με αγαπάς…

συνέχισε και με κοίταξε στα μάτια.

-    Σε αγαπώ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον μωρό μου…

ψιθύρισα . Έσκυψε και κόλλησε απαλά τα χείλη του στα δικά μου. Ανταποκρίθηκα στο φιλί του και σε λίγο η γλώσσα μου έπαιζε με τη δίκη του στέλνοντας στο κορμί μου μια ευχάριστη ζεστασιά. Έτσι αγκαλιασμένοι φιλιόμασταν απαλά πιέζοντας τα κορμιά μας μεταξύ τους. Τα χέρια του έγιναν πιο τολμηρά και αισθάνθηκα το ένα χέρι να μπαίνει μέσα στην κυλόττα μου και να πιάνει το μουνί μου. Έτσι υγρό όπως ήταν, το δάχτυλο του γλίστρησε μέσα μου κάνοντας τα πόδια μου να τρέμουν. Εκείνη τη στιγμή μιλούσε μόνο το κορμί μου. Έτρεμα σαν παρθένα από τα χάδια του γιου μου και μη μπορώντας να αντισταθώ, πέρασα κι εγώ το χέρι μου μέσα στο εσώρουχο του και έπιασα τον σηκωμένο πούτσο του και τον χάιδεψα απαλά. Ήταν θεόρατος, μεγαλύτερος από του πατέρα του και με έκανε να χύνω συνέχεια από το άγγιγμα αυτό. Φιλιόμαστε και χαϊδεύαμε ο ένας τον άλλον σαν εραστές. Το μουνί μου έτρεχε συνέχεια και κάποια στιγμή πετάχτηκα.

-    Μωρό μου, τι κάνουμε; Θα ξυπνήσει ο αδελφός σου...

ψιθύρισα κρατώντας ακόμα στο χέρι μου τον τεράστιο πούτσο του.

-    Δεν ξυπνάει μαμά, είναι νωρίς. Έλα, αφού σου αρέσει…

ψιθύρισε. Μη μπορώντας να συγκρατήσω τον εαυτό μου άλλο, γονάτισα ανάμεσα στα πόδια του γιου μου και χωρίς να βιάζομαι, άρχισα απαλά να χαϊδεύω, να παίζω και στη συνέχεια κόλλησα τα χείλη μου πάνω στην πουτσάρα του και άρχισα να γλείφω κυκλικά το κεφάλι της και μετά όλη από πάνω μέχρι τα αρχίδια λίγο πριν αρχίσω να την βάζω αργά-αργά στο στόμα μου. Το γέμισα με τα σάλια μου και τον κοίταζα συνέχεια. Έβλεπα την ευχαρίστηση του γιου μου, η οποία γινόταν δυνατότερη καθώς έπαιρνα την πούτσα του στο στόμα μου όλο και πιο βαθιά μέχρι το λαιμό μου. Είχα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια πούτσα στο λαρύγγι μου και έπρεπε να προσαρμοσθώ στο μέγεθος της, γι αυτό συνέχισα αργά, πάνω-κάτω, πόντο-πόντο κοιτώντας το γιο μου στα μάτια, δείχνοντας του πόσο μου άρεσε να το κάνω.

Άνοιγα το στόμα και το καυλί του χωνόταν μέσα στο λαρύγγι μου καθώς τα χείλη μου συναντούσαν τις τρίχες του. Ήταν τόσο έντονη η καύλα της στιγμής αυτής που δεν άντεξε άλλο και η πούτσα του άρχισε να αδειάζει το καυτό της σπέρμα στο λαρύγγι μου.

-    Χύνω μαμά, χύνω…

ψιθύρισε χαμηλόφωνα. Κράτησα το καυλί του μέσα στο λαρύγγι μου και το άφησα να με χύνει, νιώθοντας το ψωλόχυμα του να κατεβαίνει στο λαιμό μου και μου άρεσε κάθε φορά που έσπρωχνε άγρια και πιο βαθιά την πούτσα του στο στόμα και στο λαιμό μου. Δεν έβγαλα στιγμή τον πούτσο του από το στόμα μου, ούτε κι όταν σταμάτησε να με χύνει. Συνέχισα να τον γλείφω μέχρι που τον αισθάνθηκα να σκληραίνει πάλι. Έβγαλα αργά την πούτσα του από το στόμα μου και σηκώθηκα χαμογελώντας.

-    Σου άρεσε μωρό μου;

είπα με χαμόγελο.

-    Μαμά ήσουν υπέροχη. Ήταν το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου…

ψιθύρισε και με αγκάλιασε σφιχτά.

-    Έλα μαμά, μουνί σου στάζει, θέλω να τον βάλω στο μουνί σου…

Ψιθύρισε, τον έπιασε με το ένα χέρι και τον πέρασε πάνω από την κυλόττα και τον ακούμπησε στο υγρό μουνί μου. Τρελάθηκα.

-    Όχι μωρό μου, όχι τώρα, φοβάμαι θα μας πιάσει ο αδελφός σου… ψιθύρισα.
-    Έλα ρε μαμά. Αν έρθει θα σε γαμήσομε μαζί. Θέλει και αυτός να σε γαμήσει…

ψιθύρισε και πίεσε τον πούτσο του που γλίστρησε μέσα στο υγρό μουνί μου κάνοντας με να τρέμω σαν παρθένα.

-    Μωρό μου… τι μού λες;

ψέλλισα καυλωμένη χωρίς να κουνηθώ γιατί μία αυτό πού άκουσα, από την άλλη ο πούτσος του μού είχε κόψει τα πόδια.

-    Ναι μαμά, ο μικρός μού έδωσε θάρρος. Το συζητάμε συνέχεια. Μη φοβάσαι το μικρό, θέλει να σε γαμήσει κι αυτός.

Το μουνί μου μούδιασε από αυτά πού άκουσα από τα χείλη του γιού μου. Τα παιδιά μου ήθελαν να με γαμήσουν και το μουνί μου ήταν πεινασμένο για πούτσο. Εκεί πού δεν έβρισκε πούτσο να εκτονωθεί, βρέθηκε ξαφνικά με δύο πούτσες πού ήθελαν να γλιστρήσουν μέσα του και να του προσφέρουν απλόχερα την χαρά πού επιζητούσε. Το μυαλό μου θόλωσε και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι ήταν σωστό και τι έπρεπε να κάνω. Το κορμί μου είχε παραδοθεί στο έλεος του γιού μου και το μουνί μου έχυνε κάνοντας την είσοδο της πουτσάρας του γιού μου πιο εύκολη, καθώς πίεζε το κορμί του πάνω μου. Αισθανόμουν την πουτσάρα του πόντο-πόντο να με ανοίγει και ξαφνικά με έπιασε μια λύσσα. Ήθελα να την πάρω όλη μέσα μου και να αισθανθώ το καυλί του να φτάνει μέχρι τα τρίσβαθα της μήτρας μου. Έγειρα στο στρώμα μαζί του παίρνοντας τον στην ολόθερμη αγκαλιά μου. Κόλλησα βογκώντας τα χείλια μου παθιασμένα στα δικά του. Το κορμί του τρεμούλιαζε όσο και το δικό μου, ενώ τα χέρια του άρχισαν να με χαϊδεύουν σε όλο το κορμί μου.

Έκαιγα ολόκληρη. Τα βυζιά μου πρησμένα με πονούσανε και το μουνί μου ήταν απίστευτα υγρό. Ήθελα όσο τίποτε στον κόσμο την πούτσα του στο μουνί μου πού έκαιγε. Βόγκηξα απλά με το άγγιγμα του μυτερού καυλιού του καθώς το έτριψα στα υγρά μουνόχειλα μου.

-    Αχ! Έλα μωρό μου… γάμησε με…

ψιθύρισα με βραχνή φωνή. Ανασήκωσα τον πισινό μου ενώ τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα καθώς μού άνοιγε το μουνί. Έτσι χοντρός όπως ήταν ο πούτσος του, τα μουνόχειλα μου άνοιξαν διάπλατα για να το δεχτούν μέσα. Ευτυχώς που ήμουν τόσο υγρή γιατί θα με ξέσκιζε καθώς γλιστρούσε μέσα μου. Θεούλη μου τι πουτσάρα! Άρχισα να βογκώ όταν σιγά την ένιωσα να μου ανοίγει το μουνί και να μπαίνει βαθιά μέσα μου.

-    Με ξεσκίζεις μωρό μου, με ξεσκίζεις…

ψιθύρισα στο αυτί του όταν μπήκε εκεί που την περίμενα να φτάσει. Έμπαινε στην απίστευτα ευαίσθητη μήτρα μου σπρώχνοντας την στην κοιλιά μου και τρεμούλιαζα σπαρταρώντας σαν ψάρι από κάτω του. Τα πόδια μου είχαν σηκωθεί, τυλιχτεί γύρω από τον πισινό του. Το μουνί μου τεντώθηκε προς τα μέσα μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να κολλούν στην ανασηκωμένη σχισμή του πισινού μου. Μου φαινόταν απίστευτο ότι το μουνί μου είχε πάρει μέσα όλη εκείνη την πουτσάρα μέχρι τα αρχίδια. Το καυλί του είχε διαπεράσει το στενό τράχηλο και με πίεζε για να μπει μέσα στη μήτρα. Ήταν όλος μέσα μου, εκεί που τον ήθελα.

-    Έτσι μωρό μου, γάμησε με, έτσι, αν ήξερες πόσο μου αρέσει ο πούτσος σου…

-    Αλήθεια μαμά; Σού αρέσει ο πούτσος μου; Ψιθύρισε.

-    Ναι μωρό μου… μού ξεσκίζει το μουνί και μου αρέσει. Θέλω να με γαμάς! Θέλω να με ξεσκίζεις μωρό μου! Το θέλω! Μόνο εμένα την μαμά σου. Θα γίνω η πουτάνα σου, ότι θέλεις μωρό μου…

-    Ναι μαμά… με καυλώνεις με αυτά που λες. Πουτάνα σε θέλω…

-    Ναι μωρό μου… πουτάνα είμαι… έτσι… άνοιξε το μουνί της πουτάνας της μάνας σου… άνοιξε το μωρό μου… δυνατά… με τρελαίνεις, θεέ μου τι πούτσος είναι αυτος…

Τι έντονος ερεθισμός ήταν αυτός; Απίστευτος, πρωτόγνωρος, με το τεράστιο καυλί του να διαπερνά τον τράχηλο και να μπαινοβγαίνει μέσα στην ευαίσθητη μήτρα μου. Κινιότανε σπασμωδικά και από πάνω μου και έτσι ο ερεθισμός ήταν απίστευτος. Τα βυζιά μου είχαν γίνει τούμπανο από την καύλα. Δεν σταμάτησα ούτε μια στιγμή να βογκάω, και να τον παροτρύνω με βραχνή φωνή ότι είμαι πουτάνα και μού αρέσει να γαμάει και να ανοίγει το μουνί μου με την πουτσάρα του. Αυτό τον έκανε να πάρει θάρρος και μού λέει κοιτάζοντάς με στα μάτια.

-    Θέλεις να σε γαμήσουν και τα δυο παιδιά σου μαμά; Πες μου, θέλεις; Μπορούμε να το κάνουμε.

-    Ποια γυναίκα δεν το θέλει μωρό μου; Ποιά δε θέλει να γαμηθεί με δύο πούτσες να της ξεσκίζουν το μουνί και τον κώλο;

-    Θα το κάνουμε μαμά! Κανένας δε θα μάθει τίποτα. Μόνο εμείς οι τρεις θα το ξέρουμε. Θα περνάμε καλά και δε θα φοβόμαστε. Θα το πω στο μικρό, θα σε γαμάμε και οι δυο…

-    Ναι μωρό μου… θέλω να με γαμάτε και οι δύο! Πες στον αδελφό σου πόσο πουτάνα είμαι… ναι… δε θα φοβόμαστε… θα κάνω ότι θέλετε…

Σαν χιονοστιβάδα έφτασα μέσα σε ελάχιστο χρόνο σ’ ένα οργασμό τόσο γλυκό, συνταρακτικό, και παρατεταμένο που δεν είχα νιώσει ποτέ πριν με τον άντρα μου. Το μουνί μου ολόκληρο έσφιγγε σπασμωδικά την πούτσα του. Απότομα μέσα σ’ αυτή την έντονη ηδονή ένιωσα το καυλί του να πρήζεται μέσα μου και κινιότανε πιο γρήγορα και σπασμωδικά πάνω μου. Οι κινήσεις του κορμιού μου και τα λόγια μου τον τρέλαιναν στην καύλα. Ήταν έτοιμος να χύσει βαθιά μέσα στο ανοιγμένο μουνί μου. Δεν του είπα τίποτα για τα χάπια πού παίρνω και εγώ ξέροντας ήμουν έτοιμη να πάρω μέσα μου το σπέρμα του γιού μου.

-    Μαμά θέλω να χύσω μέσα στο μουνί σου… θα με αφήσεις

-    Δε φοβάσαι μωρό μου; Δε φοβάσαι μη γκαστρώσεις τη μαμα;

-    Όχι μαμά, δε φοβάμαι, το θέλω πολύ…

-    Ναι μωρό μου… αφού το θέλεις, ναι… χύσε βαθιά μέσα στο μουνί μου… μέσα στη μήτρα μου… χύσε μωρό μου…

τον παρότρυνα πιέζοντας το κορμί μου επάνω του και κράτησα την πουτσάρα του όλη μέσα μου. Στρίγκλισα δυνατά όταν μου τον έδωσε όλον μέσα στέλνοντας ένα χείμαρρο από σπέρμα μέσα στην μήτρα μου, που σαν να ήταν κάτι το ξεχωριστό, θήλαζε το καυτό του σπέρμα. Ήταν ο οργασμός των οργασμών για μένα και παραλίγο να λιποθυμήσω. Ειλικρινά μια παραζάλη με κατέλαβε και είναι άξιο απορίας πως και δεν λιποθύμησα από την απίστευτη ηδονή ενώ η αδηφάγα μήτρα μου θήλαζε το σπέρμα του. Πέρασαν λεπτά πριν ο οργασμός μου περάσει, το μουνί να σταματήσει να σφίγγει σπασμωδικά την πούτσα του, και η μήτρα μου να έχει γεμίσει από το καυτό του σπέρμα. Τον κρατούσα σφικτά στο κορμί μου και μείναμε ενωμένοι, μάνα-γιος μια σάρκα, σεξουαλικά ενωμένοι μετά το απίστευτα ηδονικό ζευγάρωμα μας.

Μου πήρε πάνω από ένα τρίλεπτο να συνέλθω και να γίνει κανονική η αναπνοή μου έχοντας ακόμα μέσα μου την υπέροχη πουτσάρα του γιού μου. Με χάιδευε τρυφερά και με φιλούσε με τόση στοργή και τρυφερότητα πού με έκαναν να ανατριχιάζω.

-    Μαμά ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου… σε αγαπώ μαμά! Με άφησες και έχυσα μέσα στο μουνί σου! Θα το πω στον αδελφό μου και θα τρελαθεί κι αυτος. Θα σε γαμάμε και θα χύνουμε μέσα στο μουνί σου μαμά…

ψιθύρισε στο αυτί μου και με έσφιξε στην αγκαλιά του.

-    Ω μωρό μου, ξέρεις τι σημαίνει αυτό;

-    Ναι μαμά… μόνο που το σκέπτομαι τρελαίνομαι! Θέλω να μας αφήνεις να χύνουμε μέσα στο μουνί σου… συνέχεια!

-    Μωρό μου το μουνί μου μουδιάζει και χύνει συνέχεια με αυτό που μου λες.

-    Ναι μαμά… συνέχεια μέσα! Και στις γόνιμες μέρες σου.

 

(Copyright protected OW ref: 85741)