Η γυναίκα του θείου μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η γυναίκα του θείου μου, με έκανε να ξεπεράσω ένα μεγάλο χωρισμό.

Καλησπέρα φίλοι μου. Είμαι ο Ντίνος Και είμαι 30 ετών. 3 Χρόνια πριν, χώρισα με την κοπέλα μού μετά από 7 χρόνια σχέση. Είχα τρελαθεί. Λίγο καιρό μετά το χωρισμό μου είπε η μάνα μού πώς έχει έρθει η γυναίκα του αδερφού της με το μικρό και την μάνα της στο εξοχικό τούς (1 ώρα δρόμος από το σπίτι μάς)και να πάω να τούς δω για να ξεφύγω λίγο. Και έτσι και έκανα. Το επόμενο πρωί πήρα το αυτοκίνητο και ξεκίνησα. Έφτασα στο σπίτι, φάγαμε, ήπιαμε καφέ, είδα και το μικρό ξάδερφο και το απόγευμα ετοιμάστηκα να γυρίσω πίσω. Η θεία μού επέμενε να μείνω να πάμε καμία βόλτα το βράδυ και να έφευγα το επόμενο πρωί. Έτσι έμεινα.

Το βράδυ πήγαμε με την θεία μού σε ένα μπαράκι. Ο μικρός με τη γιαγιά στο σπίτι. Πίναμε ποτό και συζητούσαμε διάφορα. Πρέπει να σάς πω πώς η θεία μού είναι μία πολύ ωραία γυναίκα, 36 ετών τότε, άλλα εγώ ποτέ δεν την είχα σκεφτεί πονηρά, ίσως επειδή ήμουν ερωτευμένος με την πρώην. Όση ώρα συζητούσαμε έπιανα την θεία μού να καρφώνεται στα μάτια μού. Όσο περνούσε η ώρα τα βλέμματα και τα αγγίγματα στο χέρι ήταν όλο και πιο έντονα. Άρχισε να μού αρέσει και να σκέφτομαι διάφορα. Από την άλλη προσπαθούσα να καταλάβω τί σκέφτεται και τί θέλει, αλλά δεν μπορούσα να πω κάτι φοβούμενος μη γίνει κάποια παρεξήγηση. Έριξα μία ιδέα τότε, να πάρουμε το αυτοκίνητο και μπύρες και να πάμε στην παραλία να καθίσουμε. Δέχτηκε αμέσως.

Όταν φτάσαμε σε μία απομακρυσμένη παραλία, καθίσαμε δίπλα-δίπλα στην αμμουδιά. Ήμουν σίγουρος ότι με γουστάρει, αλλά η φόβοι μού δεν με άφηναν να κάνω κάποια κίνηση. Μέχρι που σήκωσα το χέρι μού και της έπιασα τα μαλλιά. Αυτό ήταν, αμέσως γύρισε και αρχίσαμε τα φιλιά. Άρχισε να με πιέζει στο στήθος με το ένα χέρι και με το άλλο μου άνοιγε το παντελόνι. Όταν έπιασε τον πούτσο μού, κατέβηκε κάτω και άρχισε να μού τον ρουφά σα λυσσασμένη. Εγώ από την άλλη, λίγο το ποτό, λίγο αυτά πού είχα περάσει, δεν μπορούσα να χύσω. Ανέβηκα από πάνω της, σήκωσα το φόρεμα και άρχισα να το γλείψιμο. Το μουνί της είχε γεμίσει υγρά. Με έπιασε από τα μαλλιά και με τράβηξε πάνω.

-    Τον πούτσο σού θέλω μωρό μού...

μού είπε. Αμέσως ο πούτσος μού γλίστρησε μέσα στο μουνί της. Έχυσε αμέσως. Σε λίγο ήρθε και η σειρά μού. Τον πήγα στο στόμα της και τον έβαλε με τόση λύσσα μέσα που πνιγόταν. Εκεί την έχυσα. Φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι. Η μάνα της μού είχε στρώση στον καναπέ. Η θεία ανέβηκε πάνω Στα δωμάτια, άλλαξε ρούχα και αφού βεβαιώθηκε ότι κοιμούνται κατέβηκε πάλι κάτω. Ήρθε στον καναπέ και αρχίσαμε τα φιλιά. Σηκώθηκα, κάθισα στον καναπέ και κάθισε από πάνω. Ήταν το καλύτερο γαμήσι πού έκανα. Η ιδέα πώς πάνω κοιμούνται και ο φόβος μην μάς ακούσουν, με καύλωνε πολύ.

Την έβαλα στα 4 πάνω στον καναπέ και πήγα να τον βάλω από πίσω, αλλά δε με άφηνε. Τον έβαλα πάλι στο μουνί της και με αργές κινήσεις της τον έβαζα μέσα. Σε λίγο την είδα να δαγκώνει μαξιλάρι και τα χύσια από τον πούτσο μού να κυλάνε στα πόδια μού. Έχυνε πάλι ασταμάτητα. Έβγαλα τον πούτσο μού τον ακούμπησα στην πίσω πόρτα και εκεί την έχυσα. Έπεσα και κοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα και έφυγα, στο μυαλό μού δεν υπήρχε η πρώην, αλλά η θεία και το πώς θα την ξαναδώ. Με τη θεία συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα. Αν σάς αρέσει η ιστορία μού, έχω ακόμη πολλά να σάς πω.

 

(Copyright protected OW ref: 85672)