Ανείπωτη ευτυχία

Δημοσιεύθηκε από Vellerefontis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Υπόθεση: Σεξ σε όλες του τις παραλλαγές με γιαγιά και θεία...

Πάντα οι καλύτερες φαντασιώσεις μου, για μαλακία ήταν οι θείες μου, αδερφές της μητέρας μου, αλλά και η γιαγιά μου η οποία παρά τα 56 της χρόνια, θεωρούνταν ομορφότερη από όλες τις κόρες της. Κοκκινομάλλα με πράσινα μάτια, η γιαγιά μου, για την ηλικία της, στεκόταν καταπληκτικά, αφού γυμναζόταν καθημερινά. Όμορφο βαρύ στήθος, όμορφο κώλο καταπληκτικά πόδια. Στα ίδια χνάρια και η θεία μου, με κόκκινα σγουρά μαλλιά, και πράσινα μάτια, ενώ είχε καταπληκτικά στητά βυζιά και υπέροχο κώλο. Με ίδιο κολασμένο σώμα κι οι άλλες τρεις της οικογένειας, μητέρα και δύο άλλες θείες, αλλά καστανές με καστανά μάτια.

Διάβαζα για την εξεταστική στο πανεπιστήμιο, αλλά επειδή υπήρχαν μαστόρια στο σπίτι μας, μετακόμισα για ένα μικρό διάστημα στης θείας μου, η οποία έμενε μόνη της μαζί με τη γιαγιά μου. Η ξαδέρφη μου, ήταν κι αυτή φοιτήτρια αλλά σε άλλη πόλη, ενώ ο θείος μου, ήταν αξιωματικός κι υπηρετούσε μακριά. Συνήθιζα, να διαβάζω, το πρωί, κι έτσι, κοιμόμουνα πολύ νωρίς, και σηκωνόμουνα γύρω στις πέντε για διάβασμα. Έτσι λοιπόν, μόλις ξύπνησα, βγήκα από το δωμάτιό μου, να πάω τουαλέτα, κι είδα, ότι για πρώτη φορά, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας, ήταν μισάνοιχτη. Φυσικά, θα έριχνα μία ματιά, μήπως και πετύχω κάποιο θέαμα που θα το χρησιμοποιούσα αργότερα για τις μαλακίες μου, αλλά το θέαμα που αντίκρισα, ξεπερνούσε την πιο αχαλίνωτη φαντασία. Ολόγυμνες γιαγιά και θεία, η μία ξαπλωμένη ανάσκελα, κι η άλλη από πάνω της, ανάποδα, έκαναν ένα καταπληκτικό εξήντα εννέα, με βογγητά, κοφτές ανάσες και ήχους από γλώσσες που πλατάγιζαν τα μουσκεμένα μουνιά τους.

Η γιαγιά μου, ήταν από επάνω και από εκεί που στεκόμουν, φαινόταν, μέσα στο μισόφωτο του χαράματος, ένας υπέροχος κώλος, ανοιγμένος από τα δύο χέρια της κόρης της, και με την γλώσσα να μπαινοβγαίνει στο καυλωμένο μουνάκι της. Τα δάχτυλα της θείας μου, μπαινόβγαιναν κι αυτά στις ολάνοιχτες τρύπες της γιαγιάς μου, ενώ όταν καύλωνε πολύ, η γιαγιά μου, σταματούσε το έργο που είχε με τις τρύπες της κόρης της, ανασήκωνε τον κορμό της και πετούσε πίσω το κεφάλι της με τα κατακόκκινα μαλλιά της, βγάζοντας άναρθρες κραυγές από το, γεμάτο χύσια, στόμα της. Δε θυμάμαι, πόσο κάθισα εκεί, αλλά και οι δύο έχυναν ασταμάτητα, αλλάζοντας στάσεις, και τρόπους για οτιδήποτε θα τις έφερνε πιο κοντά στους οργασμούς τους. Είχα ήδη, κατεβάσει το σλιπάκι μου, και μαλακιζόμουν, μπροστά στην μισάνοιχτη πόρτα. Δεν χρειάσθηκα και πολύ ώρα, για να φθάσω σε οργασμό, και άρχισα να χύνω πάνω στην πόρτα, κάτω στο πάτωμα και γενικά, τα έκανα όλα μούσκεμα. Αλλά, δεν ήταν μόνο αυτό.

Τα βογγητά μου, και ο θόρυβος που έκανα, ακούστηκε από τις δύο γυναίκες, οι οποίες, με κοιτούσαν όση ώρα, εγώ έχυνα. Η ντροπή μου, όπως καταλαβαίνει κανείς, ανείπωτη! Όμως, τόσο η γιαγιά μου, όσο κι η θεία μου, χωρίς να βγάλουν κουβέντα, σηκώθηκαν και έτσι όπως ήμουν γυμνός με ξάπλωσαν στο κρεβάτι. Ο πούτσος μου όρθιος και γεμάτος χύσια, το χέρι μου επίσης, κι εγώ να κοιτάω σαν χαμένος, τα γυμνά ιδρωμένα κορμιά τους, που ήταν από επάνω μου, λες κι ήταν έτοιμα να με κατασπαράξουν. Βέβαια, αυτό ήθελαν να κάνουν, όπως κατάλαβα αργότερα, αλλά όχι στην κυριολεξία, αφού η θεία μου, κατεύθυνε το ζεστό της στόμα προς τον ορθωμένο πούτσο μου, κι άρχισε να γλύφει ότι είχε απομείνει από χύσια, ενώ η γιαγιά μου, έγλειφε το χέρι που ήταν λερωμένο από τα χύσια μου. Αφού τελείωσαν, το «πλύσιμο», η θεία μου συνέχισε το θεϊκό της τσιμπούκι, ενώ η γιαγιά μου, πέρασε και κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου, φέρνοντας το μουσκεμένο μουνί της πάνω στο στόμα μου.

-    Γλύψε με, αγόρι μου! Γλύψε το μουνάκι της γιαγιάς σου, και στείλε με στην κόλαση, από αυτό που κάνω!

«Με μεγάλη μου, χαρά» σκέφτηκα. Η αίσθηση ήταν όμορφη, μύριζε όμορφα και ήταν μέσα στα σάλια από την θεία μου και τα χύσια της γιαγιάς μου, είχε μία περίεργη, όχι όμως άσχημη γεύση και μυρωδιά, που επιτάχυνε την καύλα μου και την έστειλε στα ουράνια, αφού ήμουν και πάλι έτοιμος να χύσω. Καταλαβαίνοντας αυτό που ερχόταν, η θεία μου, γρήγορα με καβαλίκεψε, κι έχωσε την πούτσα μου, στο μουνί της, που ήταν υγρό και ζεστό. Όσο εγώ, έγλειφα κι έφερνα πιο κοντά έναν ακόμα οργασμό στην γιαγιά μου, η θεία μου, γαμούσε τον πούτσο μου με το μουνί της, βογκώντας και φωνάζοντας. Δεν άργησα να χύσω, ενώ κι η γιαγιά μου, άρχισε να κάνει το ίδιο. Ενώσαμε και οι τρεις τα βογγητά μας και τις πνιχτές κραυγές ηδονής και αφεθήκαμε στους οργασμούς μας. Ήμουν ευτυχισμένος, κουρασμένος και «χαμένος» με αυτό που μόλις είχε τελειώσει. Με ξεκαβαλικέψαν και ξάπλωσαν μαζί μου, βάζοντάς με, στη μέση. Μετά από λίγο, και αφού σκέφτηκαν τι είχε γίνει, η γιαγιά μου, με παρακάλεσε να μην πω τίποτα και σε κανέναν, ενώ, μου υποσχέθηκε, ότι λόγω των μαθημάτων μου και των διαβασμάτων που είχα, δε θα επαναλαμβανόταν αυτό, και ότι είχε γίνει πριν από λίγο να το ξεχάσω.

Συμφώνησα, κι άρχισα να της χαϊδεύω το βαρύ πεσμένο στήθος της, ενώ το άλλο χέρι, το οδήγησα χαμηλά, στο μουσκεμένο μουνί της θείας μου. Και οι δύο, έβγαλαν από μία κραυγή καύλας. Ανασηκώθηκα, κι έφερα την σηκωμένη ρώγα του βυζιού της γιαγιάς μου στο στόμα μου κι άρχισα να την πιπιλάω, ενώ από το άλλο χέρι, τα δάχτυλά μου, είχαν αρχίσει να γίνονται περίεργα, μπαίνοντας σε τρύπες, χαϊδεύοντας κλειτορίδες, χείλια, κωλοτρυπίδες. Κάτι ψέλλισε η γιαγιά μου για εκείνα που έλεγε και που συμφώνησα, αλλά, είχα ήδη, κατεβάσει το άλλο χέρι μου, στο μουνί της, και έπαιζα και με το δικό της μουνάκι, όσο το στόμα μου, πιπιλούσε την ορθωμένη ρώγα της. Το σώμα της τεντώθηκε κι έκανε μία μικρή καμάρα, μόλις της άγγιξα το μουνί της, κι ένα δάχτυλο μπήκε στην μουνότρυπα της, ενώ, ένα μακρόσυρτο βογγητό βγήκε από το στόμα της και μία λέξη «παλιοκαθαρματάκι».

Συνέχισα, έτσι για λίγο, έχοντας τες, στην κυριολεξία στα χέρια μου, αλλά δεν βολευόμασταν, και τις είπα να καθίσουν στα τέσσερα και να μου τουρλώσουν τα κωλαράκια τους. Η φαντασία μου, αλλά κι οι τσόντες που είχα δει, έκαναν καλή δουλειά! Πράγματι, είχα, τώρα μπροστά μου, δύο υπέροχους κώλους, με ανοικτά μουσκεμένα μουνιά, ενώ το φως, είχε αρχίσει να μπαίνει από το μισάνοικτο παντζούρι, έτσι, ώστε να μπορώ να βλέπω και το ροδαλό χρώμα από το εσωτερικό των μουνιών τους. Με τα δύο χέρια, χάιδευα κλειτορίδες, έβαζα δάχτυλα στις μουνότρυπες, και φιλούσα κωλομάγουλα. Δεν ήθελα να αδικήσω καμία από τις δύο. Τις αγαπούσα πάρα πολύ! Όμως, ο κώλος της γιαγιάς μου, με κέρδισε και άφησα για λίγο την θεία μου για να επικεντρωθώ, σε αυτή την τρύπα, που είχε μισανοίξει από την είσοδο του δαχτύλου μου. Συνέχισα, να βάζω δάχτυλα στο μουνάκι της, ενώ το στόμα μου κατευθύνθηκε στην κωλοτρυπίδα της. Και πάλι, ένα βογκητό δυνατότερο από τα άλλα, ακούστηκε από το λαρύγγι της γιαγιάς μου, το οποίο μου απέδειξε ότι κάνω κάτι που της αρέσει. Η γλώσσα μου, χώθηκε μέσα στην τρύπα της, κι άρχισα να την γαμάω με αυτήν. «κοκοράκι μου, γλυκό» άκουσα την θεία μου να λέει, και αισθάνθηκα το χέρι της, να πιάνει πάλι τον ορθωμένο πούτσο μου. Μπράβο μου, είπα μέσα μου, και συνέχισα με χαρά την εργασία μου.

-    Να μην τον αφήσουμε, έτσι, καρδιά μου, μου είπε η θεία μου. Ας γαμήσουμε, λίγο και την κωλοτρυπίδα της γιαγιάς!

Άλλο που δεν ήθελε η γιαγιά, και στήθηκε καλύτερα, για να τον «φάει». Με τη βοήθεια της θείας, μιας και ήταν η πρώτη μου φορά που θα γαμούσα κώλο, στήθηκα πίσω από τον κώλο της γιαγιάς μου κι ετοιμάστηκα. Η θεία μου, έφτυσε την μισάνοιχτη τρύπα της μάνας της, και κρατώντας τον πούτσο μου, οδήγησε το κεφάλι πάνω στην τρύπα.

-    Σπρώξε λίγο, όχι όμως πολύ δυνατά, μου είπε.

Πράγματι, έσπρωξα λίγο, και το τρία τέταρτα του πουτσοκέφαλου μου μπήκαν μέσα στην τρύπα, αλλά μη ξέροντας ακριβώς τι έπρεπε να κάνω, ξανάσπρωξα πιο δυνατά αυτή τη φορά, και μπήκε ο μισός, μέσα. Ένα βογγητό πόνου, βγήκε από το στόμα της γιαγιάς μου, αλλά με βαριά φωνή και γυρνώντας λίγο το κεφάλι της προς εμάς, είπε...

-    Μη σταματάς, σπρώξε! Γάμα την πουτάνα τη γιαγιά σου! Γάμα την κωλοτρυπίδα μου εγγονέ μου, καύλα μου, ψωλαρά μου...

Ακούγοντας την, ο πούτσος μου, με ένα νέο σπρώξιμο, καρφώθηκε μέχρι τα αρχίδια μου μέσα. Έμεινα, για λίγο, εκεί, κοιτώντας τη θεία μου, η οποία έγλειφε τα χείλια της και κοιτούσε σαν πεινασμένη γάτα, την ψωλή που ήταν χωμένη όλη, μέσα στην κωλότρυπα της μάνας της.

-    Γάμα την πουτάνα! Δεν την ακούς πως σκούζει με τον πούτσο στην κωλάρα της; Ξέσκισε την καριόλα, το θέλει μέχρι τον πάτο της.

Δεν έχασα κι εγώ ευκαιρία κι άρχισα να τη γαμάω, δυνατά και να της τον χώνω μέχρι τ' αρχίδια μου. Βογκούσε κι έβριζε, η γιαγιά μου, γλειφόταν κι έβριζε η θεία μου. Μετά από μία δύο κινήσεις, άρχισε να χτυπάει τα κωλομάγουλα της μάνας της, βρίζοντας σαν νταλικέρης… «ψωλοαρπάχτρα, μέχρι τον πάτο σου σε γαμάει ο εγγονός σου, γαμιόλα, πουτάνα, σε ξεσκίζει κι εσύ σκούζεις! Παρ' τον μωρή βαθιά να σου φτάσει μέχρι το στόμα…» κι άλλα τέτοια, ενώ συνέχιζε να χτυπάει τα κωλομάγουλα από την άλλη. Έσφιξα τα δόντια για να μη χύσω, γρήγορα, αν και μέσα σε μία περίπου ώρα είχα ήδη χύσει δύο φορές, αλλά ακούγοντας τες και τις δύο σαν πουτάνες να βογκάνε και να βρίζουν, δεν άντεξα άλλο. Ετοιμάστηκα, να χύσω, αλλά πριν προλάβω να χύσω μέσα στην κωλοτρυπίδα της, η θεία μου, που είχε καταλάβει τη φάση, μου τον έπιασε, τον έβγαλε με μία κίνηση και τον έβαλε στο στόμα της. Άρχισα να χύνω μέσα της. Έχυνα κι αυτή βογκούσε από την καύλα, ενώ είδα ότι είχε χώσει και μερικά δάχτυλα στο μουνί της, ενώ από την άλλη, η γιαγιά μου, σταμάτησε τα βογκητά, κι έπεσε μπρούμυτα πάνω στο στρώμα.

Αφού μου τον καθάρισε από ότι υγρό είχε η ψωλή μου, τον έβγαλε από το στόμα της, κι άρχισε να γλείφει τα αρχίδια μου, ενώ συνέχιζε να χαϊδεύει το ροζ μουνάκι της. Συνέχισε, έτσι για λίγο χρόνο ακόμα, και μετά με έσπρωξε απαλά να ξαπλώσω ανάσκελα, πήρε τα πόδια μου και μου τα ανασήκωσε προς τα πάνω, ενώ στο στόμα της έβαζε εναλλάξ τα δύο μου αρχίδια. Βλέποντας, η γιαγιά μου, τη φάση, σηκώθηκε κι έχωσε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου, ανασηκώνοντάς την και ευκολύνοντας το στόμα και τη γλώσσα της θείας μου, να γίνεται όλο και περισσότερο εξερευνητική, και να γλείφει, τώρα, και την ίδια την κωλότρυπα μου. Όμορφο συναίσθημα, καυλωτικό. Δεν συνεχίσαμε, όμως έτσι, γιατί μάνα και κόρη, με ανασήκωσαν, από την στάση που ήμουνα, και μου ζήτησαν να καθίσω στα τέσσερα. Χωρίς να μπορώ να καταλάβω, που θα καταλήξει όλο αυτό αλλά σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθώ, έκανα ότι μου είπαν. Στήθηκα λοιπόν στα τέσσερα και περίμενα. Δεν χρειάσθηκε να περιμένω πολύ, κι αισθάνθηκα ένα πεινασμένο στόμα να κλείνει μέσα του την κωλοτρυπίδα μου, ενώ μία ζεστή υγρή γλώσσα, προσπαθούσε να ανοίξει δρόμο.

Κι ενώ η θεία μου έψαχνε με την γλώσσα της μέσα στην κωλοτρυπίδα μου, τη χαμένη μου παρθενιά, η γιαγιά μου ξάπλωσε, έφερε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου, και πήρε τον πούτσο μου, μέσα στο στόμα της. Έτσι, όπως ξάπλωσε δίπλα μου, είχα την χαρά, να κοιτάξω, στο γεμάτο φως του πρωινού, το πανέμορφο ολόγυμνο κορμί της, και να παραδεχθώ για μία ακόμα φορά, πως ο χρόνος ήταν πολύ καλός μαζί της (αν του έκανε, όλα αυτά, που έκανε σε εμένα, γιατί να μην ήταν;). Τα όμορφα βαριά στήθη της, είχαν πέσει αριστερά και δεξιά, με τις όμορφες σηκωμένες ρώγες, ενώ η επίπεδη κοιλιά της, σταματούσε πάνω από έναν καλοσχηματισμένο κόκκινο θύσανο, ενώ αριστερά και δεξιά οι τρίχες ήταν ξυρισμένες. Τα μπούτια της καλογυμνασμένα, τελείωναν σε δύο πανέμορφες γάμπες. Όσο όμως έβλεπα όλο αυτό το διεγερτικό θέαμα, η θεία μου, είχε γίνει αρκετά τολμηρή κι είχε αρχίσει να ενοχλεί την τρύπα μου με το δάχτυλό της, χωρίς όμως να με πονάει. Μία μικρή ενόχληση, η οποία καλυπτόταν από την καύλα του τσιμπουκιού της γιαγιάς μου. Ξαφνικά, ένας δυνατός πόνος, ανέβηκε από το υπογάστριό μου, στο λαιμό μου και μ’ έπνιξε. Βόγκηξα, και προσπάθησα να τραβηχτώ, αλλά και οι δύο με κράτησαν εκεί που ήθελαν. Γύρισα, κι είδα, την θεία μου, να έχει βάλει δύο δάχτυλα στην κωλότρυπα μου, ενώ, τα δύο πανέμορφα βυζιά, έτσι όπως ήταν σκυμμένη, με τις ορθωμένες ρώγες πηγαινοέρχονταν.

Άρχισε, να με γαμάει με τα δάχτυλά της κι ο πόνος, όσο περνούσε ο χρόνος, δυνάμωνε. Βογκούσα, σαν παρθένα που την βίαζαν (δεν ήταν και ψέματα…) ενώ, η γιαγιά μου, προσπαθούσε να εμψυχώσει τον πεσμένο μου πούτσο, ο οποίος, μάλλον, ντρεπόταν που η γειτόνισσά του, έχανε την παρθενιά της. Τα δάχτυλά βγήκαν, και ένα δροσερό υγρό, κύλισε μέσα στην γαμημένη τρύπα μου. Κοίταξα και πάλι πίσω μου, κι η θεία μου, έριχνε μέσα στην ανοικτή μου τρύπα, ένα υγρό από ένα σωληνάριο, ενώ, στο άλλο της χέρι, κρατούσε έναν ψεύτικο πούτσο. Η ταλαιπωρημένη μου τρύπα, ρούφηξε ευχάριστα το λιπαντικό υγρό, αλλά όταν το κεφάλι του πούτσου, την ακούμπησε, ξεχάστηκαν όλα.

-    Όχι, δε θέλω, μη...

άρχισα να φωνάζω, ενώ, η γιαγιά μου, με κρατούσε δυνατά καρφωμένο στη θέση μου.

-    Κάτσε, καλά, και θα το ευχαριστηθείς γλυκέ μου. Δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θέλουμε να σου κάνουμε ζημιά;

είπε η γιαγιά και αφήνοντας το θεάρεστο έργο της, σηκώθηκε και με τα δύο της χέρια, άνοιξε όσο έπαιρνε τα δύο μου κωλομέρια, διευκολύνοντας έτσι τη θεία μου να οδηγήσει καλύτερα τον πούτσο που κρατούσε μέσα μου. Πράγματι, το κεφάλι γλίστρησε μέσα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, στέλνοντας όμως τα πρώτα μηνύματα πόνου, και τις πρώτες ενδείξεις για το τι θα ακολουθούσε. Αργά, και σταθερά, ο πούτσος χανόταν μέσα στην τρύπα μου, κι εγώ, πονούσα, όλο και πιο πολύ. Βογκούσα, και προσπαθούσα να απομακρυνθώ, αλλά η γιαγιά μου, με είχε καβαλήσει και με το σώμα της να κάθεται επάνω στη μέση μου, απαγόρευε κάθε κίνηση απόδρασης. Το κεφάλι έφθασε στον πάτο μου, και εγώ, ούρλιαξα! Όταν άρχισε να βγαίνει ξαναούρλιαξα, ενώ στα συνεχιζόμενα μπες - βγες βογκούσα λες κι ήμουν έτοιμος να γεννήσω. Όμως, άρχισα να καταλαβαίνω, ότι από τον πόνο γεννιέται η απόλαυση και από αυτήν έρχεται η καύλα. Δεν ξέρω αν ήταν εγκεφαλικό αυτό που μου συνέβαινε, αλλά άρχισα να νοιώθω μεγάλη καύλα, ενώ ο πούτσος μου άρχισε να σηκώνεται.

Δεν ξέρω πως, αλλά η γιαγιά μου το κατάλαβε και ξαναπήρε την προηγούμενη θέση της, αφήνοντας πια μόνη την κόρη της να με γαμάει με αργές κινήσεις. Ο πούτσος μου, χώθηκε μέχρι το λαρύγγι της και άρχισε το τσιμπούκι. Έτσι, όπως ήμουν εκείνη τη στιγμή, και παρόλο ότι δεν ένοιωθα πόνο, αλλά μόνο τεράστια καύλα, το τσιμπούκι που μου έκανε η γιαγιά μου, δεν το ξέχασα ποτέ! Κάποια στιγμή, κι όταν κι οι δύο τους, κατάλαβαν ότι ερχόμουν και πάλι σε οργασμό, η θεία μου, άρχισε να με γαμάει με δύναμη και γρήγορες κοφτές κινήσεις, ενώ η γιαγιά μου, είχε αρχίσει να μου παίζει τον πούτσο, ενώ ήταν χωμένος μέσα στο στόμα της. Βογκώντας και φωνάζοντας άρχισα να χύνω. Η θεία μου, είχε ήδη βγάλει τον πούτσο από την γαμημένη τρύπα μου, κι έγλειφε την ταλαιπωρημένη μου τρύπα. Ξαπλώσαμε αποκαμωμένοι, ενώ η θεία μου, μονολογούσε χαμογελώντας.

-    Αν μάθαινε η αδερφή μου, τι έγινε σήμερα τα ξημερώματα, μαύρο φίδι που μας έφαγε...

και ξεσκίστηκαν και οι δύο από τα γέλια.

 

(Copyright protected OW ref: 85614)