Ξαδέρφη απ' το χωριό

Δημοσιεύθηκε από mcgreek
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Με λένε Γιώργο και μένω στην Αθήνα. Η ιστορία αυτή συνέβη πέρυσι τον Ιούλιο και είναι αληθινή.

Δύσκολος μήνας ο Ιούλιος για μένα, καθώς είναι ένας από του μήνες με πολύ δουλειά και μάλιστα κουραστική. Δεν πολύ έβγαινα καθότι το μόνο που ήθελα όταν γύριζα σπίτι κάποιες φορές ήταν να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ. Τις πιο πολλές φορές έμπαινα στο διαδίκτυο και χάζευα ειδήσεις ή συζητάγαμε με φίλους στο chat. Ένα απόγευμα ανοίγοντας τo προφίλ μου, είδα ένα εισερχόμενο μήνυμα από την ξαδέρφη μου τη Σοφία. Η Σοφία είναι πρώτη μου ξαδέρφη από το σόι του πατέρα μου και μένει σε ένα χωριό έξω από την Καρδίτσα. Είναι σχετικά μικροσκοπική, με ωραίο χαμόγελο, ωραία μέση και οπίσθια και μικρό στήθος.

Δε μιλάμε συχνά και μάλιστα μου έκανε εντύπωση το πόσο είχε αλλάξει και βελτιωθεί σε σχέση με το παρελθόν. Είναι 24 χρόνων, αλλά μεγάλωσε με αρκετές δυσκολίες και μια άκρως προβληματική οικογένεια. Στο μήνυμα της μου έγραφε πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε και ότι είχα αλλάξει κι εγώ πάρα πολύ. Στις τελευταίες γραμμές μου ζητούσε μια χάρη. Αν θα μπορούσα να τη φιλοξενήσω για ένα 3μερο Αθήνα, έτσι για να αλλάξει παραστάσεις. Της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μόνο που στο σπίτι που μένω έχω ένα υπνοδωμάτιο αλλά αυτό στην πορεία αποδείχτηκε καθοριστικό. Μετά από μια βδομάδα το απόγευμα, την πήρα από τα λεωφορεία και σε ένα 20λεπτο είχαμε φτάσει σπίτι μου. Αφού βόλεψε τα πράγματα της, τη ρώτησα αν ήθελε να πάμε έξω να φάμε κάτι. Μου απάντησε ότι δεν πολύ-πεινούσε και ότι αν ήταν να παραγγέλλαμε κάτι αργότερα.

Από κοντά παρατήρησα ότι πραγματικά το σώμα της ήταν πολύ ελκυστικό αν και αδύνατη. Φόραγε ένα κοντό τζιν σορτσάκι, που τόνιζε το μικρό αλλά στητό κωλαράκι της. Οι φιλοφρονήσεις έδιναν και έπαιρναν. Καθόμασταν αραχτά στο δωμάτιο και λέγαμε για τα σόγια και πως περνάγαμε τα καλοκαίρια στο χωριό. Κάποια στιγμή μου είπε πως ήθελε να κάνει ένα ντους για να χαλαρώσει από το πολύωρο ταξίδι της. Της είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, της έδειξα που είναι οι πετσέτες και βγήκα από το δωμάτιό για να αλλάξει. Μετά από κάνα δεκάλεπτο περίπου και αφού ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, η πόρτα του δωματίου άνοιξε, κάνοντας τον πούτσο μου να ερεθιστεί σε δευτερόλεπτα. Η Σοφία μπήκε μόνο με μια λευκή πετσέτα τυλιγμένη και με το μαλλί πιασμένο πάνω. Μου είπε πως ξέχασε να πάρει εσώρουχα. Σε μια στιγμή αμηχανίας και χαζεύοντας τη, της είπα να βγω για να αλλάξει, αλλά η απάντηση της με άφησε άφωνο.

-    Δεν πειράζει δεν έχω θέμα...

και με μια κίνηση αφήνει την πετσέτα να πέσει στο πάτωμα, μένοντας τελείως γυμνή. Τη χάζευα από πάνω μέχρι κάτω, οι ρώγες της ήταν ελαφρώς σηκωμένες, το μουνάκι της τελείως ξυρισμένο. Σε δευτερόλεπτα η πούτσα μου έγινε πέτρα και πραγματικά εκείνη τη στιγμή δεν σκεπτόμουν καν ότι απέναντι μου στεκόταν η ξαδέρφη μου. Με ένα πνιχτό γέλιο, μου έκανε νόημα ότι κάποιος έχει πρόβλημα, δείχνοντας το φούσκωμα στο παντελόνι μου. Με πλησίασε και απότομα η γλώσσα της βρέθηκε να παίζει με τη δική μου. Καθώς φιλιόμασταν, το ένα χέρι της κατέβαζε το φερμουάρ μου, ενώ εγώ της χούφτωνα το κωλαράκι. Κατέβηκε χαμηλά παίρνοντας το πουλί μου στο στόμα της. Ένιωθα απίστευτα καυλωμένος καθώς το ρούφαγε βαθιά γλείφοντας κάθε τόσο τα αρχίδια μου. Ξάπλωσα προς τα πίσω και της ζήτησα να κάνουμε 69. Με μια κίνηση είχα στη μούρη μου το μουνάκι της. Ήταν τόσο απαλό και υγρό. Τα υγρά της έτρεχαν στο πρόσωπο μου καθώς με τσιμπούκωνε όλο και πιο άγρια.

Γαμηθήκαμε σε πολλές στάσεις δοκιμάζοντας και από πίσω, καθώς η κωλοτρυπίδα της ήταν ήδη δουλευμένη, μια που στο χωριό πολλές φορές μην έχοντας τι να κάνει και χωρίς πολλούς άντρες, δοκίμαζε διαφορά στον κώλο της. Γαμηθήκαμε δυο φορές εκείνο το βράδυ και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Το πρωί μου αποκάλυψε πως αυτό ήταν και το σχέδιο της επίσκεψης της στην Αθήνα. Μετά από εκείνο το 3μερο δεν έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά μιλάμε συχνότερα, σχεδιάζοντας νέα συνάντηση και δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα.

 

(Copyright protected OW ref: 85296)