Τα δύο δεκαεπτάχρονα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Υπόθεση: Πως πήδηξα το δεκαεπτάχρονο ξάδερφό μου και τον κολλητό του.

Το όνομά μου είναι Ζανέτ και η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από λίγες μέρες. Αυτό το καλοκαίρι αποφοίτησα από το λύκειο και ολοκλήρωσα τη σχολική χρονιά δίνοντας πανελλήνιες. Έτσι μετά τις τρελές διακοπές μου, επισκέφτηκα το εξοχικό μου που βρίσκεται στη Χίο για να χαλαρώσω εν τέλει. Το σπίτι είναι όλο δικό μου καθώς οι δικοί μου λείπουν και στο πάνω κτίριο μένει μόνιμα ο θείος μου με τον 17χρονο γιο του (1.70, με απίστευτο ηλιοκαμένο κορμί, γαλάζια μάτια και καστανόξανθα μαλλιά - ένας μικρός άγγελος-) Εγώ είμαι 1.80, με καμπύλες, πράσινα μάτια και καστανόξανθα μακριά μαλλιά.

Λίγο καιρό πριν ο ξάδερφος μου κάλεσε τον κολλητό του για να κάνουν διακοπές μαζί. Εκείνος 1.70, με φυσιολογικό κορμί, μαύρα μάτια και μαλλιά. Ένα από τα βράδια που προηγήθηκαν, λοιπόν, αποφάσισα να πάω για μια νυχτερινή βουτιά στη θάλασσα. Στο γυρισμό έβγαλα το μαγιό μου και άφησα το νερό να κυλίσει στο κορμί μου από το εξωτερικό ντους. Τα φώτα ήταν ανοιχτά και οι κουρτίνες μετά βίας κάλυπταν το σώμα μου. Άξαφνα εμφανίστηκαν ο ξάδερφος, ο Μάριος, και ο κολλητός του, ο Άλεξ, αντικρίζοντας με ολόγυμνη. Προσπάθησα να καλυφθώ με τις κουρτίνες του ντους, αλλά μάταια. Στεκόμουν τσίτσιδη, μπροστά σε δυο άπειρα δεκαεπτάχρονα. Αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ μιας και είχα να πηδηχτώ ημέρες και με τρέλαιναν οι καύλες. Τους έγνεψα να πλησιάσουν και σταμάτησα το νερό.

-    Γδυθείτε μικρά μου, ψιθύρισα, εγώ έρχομαι σε δυο λεπτά.

 Έτρεξα μέσα στο σπίτι, έκλεισα τα φώτα, αφήνοντας μόνο ένα ανοιχτό, και πήρα ένα σκαμπό. Γυρίζοντας αντίκρισα τα μικρά μου, γυμνά και τελείως αμήχανα να κοιτιούνται. Μπήκα στη ντουζιέρα και έκλεισα τις κουρτίνες καλά.

-    Μπράβο τα αγοράκια μου. Τώρα θα σας ανταμείψω.

Είπα στο κουκλάκι μου να καθίσει στο σκαμπό και στο φίλο του να σταθεί όρθιος, όπως ήταν δηλαδή. Τα παιδάκια στεκόταν μισοκαυλωμένα στις θέσεις τους και περίμεναν την επόμενη εντολή. Κάθισα στα γόνατα και άρχισα να ταιμπουκώνω το ξαδερφάκι μου. Πνιχτοί αναστεναγμοί πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα και ο Άλεξ άρχισε να την παίζει βλέποντάς μας. Όταν γύρισα να τον κοιτάξω βρισκόταν σε μια κατάσταση πλήρης στύσης, 16 εκατοστών, ενώ ο Μάριος 19 περίπου. Έβαλα το Μάριο μέσα μου και ξεκίνησα να τον πηδάω ρυθμικά ενώ είχα στο στόμα μου τον Άλεξ.

-    Γαμώτο, τι μας έχεις κάνει;

είπε σχεδόν άφωνα ο Μάριος. Ο Άλεξ, που όπως ανέφερε αργότερα είχε κάποιες παραπάνω εμπειρίες, κουνούσε το κεφάλι μου στο ρυθμό που ήθελε ενώ ο ξάδερφος μου ρουφούσε τις ρώγες μου. Βόγκηξα.

-    Γουστάρεις καυλιάρα;

απάντησε ο Άλεξ.

-    Ελάτε μέσα να σας δείξω πόσο γουστάρω μικρά μου.

Σηκώθηκα και κατευθύνθηκα στο σπίτι ενώ εκείνοι φόρεσαν γρήγορα κάτι πάνω τους και ακολούθησαν. Ξάπλωσα στο διπλό κρεβάτι περιμένοντας. Τα αγόρια ήρθαν και κάθισαν εκατέρωθεν μου. Καβάλησα το άλλο καυλάκι και άρχισα να το πηδάω και αυτό.

-    Εσύ μικρό μου καριολάκι θέλω να βρεις την καλύτερη γωνία και να παίξεις με τον πούτσο σου. Θέλω να μας βλέπεις και να γουστάρεις να χύσεις.

Βρήκε το κατάλληλο μέρος και άρχισε να παίζει αντικρίζοντας εμάς. Ο Άλεξ όμως ήθελε να τον προκαλέσει. Με γύρισε λοιπόν στα τέσσερα και άρχισε να με σφυροκοπάει.

-    Δες πως γαμάω την ξαδέρφη σου. Το μουνάκι της είναι απίστευτο.

Η πρόκληση του απέδωσε και ο ξάδερφος μου διεκδίκησε το "αίμα" του.

-    Φύγε από πίσω της παλιοπούστη...

είπε και με μιας τον παραμέρισε. Ο Μάριος ξεθάρρεψε πλήρως και άρχισε να με παίρνει άγρια στα τέσσερα, ενώ μετά από μερικά λεπτά με κρατούσε από τα μαλλιά. Μπαινόβγαινε μέσα μου και το καυλί του με έσκιζε στα δύο.

-    Ξάπλωσε δίπλα μας. Τώρα.

Έτσι διέταξα τον Άλεξ και εκείνος πειθήνια υπάκουσε.

-    Κι εσύ Μάριε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Σηκώθηκα και ανακάθισε. Ανέβηκα πάνω του ανάποδα ώστε να κοιτάζει τον σφιχτό κώλο μου. Βύθιζα τον πούτσο του μέσα μου και όποτε ένιωθα ότι ήθελε να τελειώσει ανέβαινα στον Άλεξ και αντίστροφα. Σε κάποια στιγμή ανέβηκα κανονικά πάνω στο Μάριο και του ψιθύρισα να χύσει δυνατά στο μουνάκι μου. Εκείνος δεν άντεξε και άφηνε τους χυμούς του μέσα μου για ένα λεπτό.

-    Και τώρα είναι η σειρά σου Άλεξ.

-    Σήκω όρθια, τσούλα.

Μας βγήκε αυταρχικός αυτός, σκέφτηκα. Σηκώθηκα, με κόλλησε στον τοίχο και με πήδηξε μέχρι που και αυτός έχυσε μέσα μου. Πέσαμε, χωρίς ανάσα στο κρεβάτι και επιδοθήκαμε σε έναν βαρύ ύπνο μέχρι το άλλο πρωί.

 

(Copyright protected OW ref: 85220)