Με τον ξαδερφούλη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Τα ονόματα έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους.

Είμαι 24 και θα σας διηγηθώ μια ιστορία που έγινε με τον ξάδελφο μου πριν 5 χρονιά και που είναι περά ως πέρα αληθινή. Ήταν 15 Αυγούστου και κάθε χρόνο συνηθίζαμε όλα τα ξαδέλφια και πηγαίναμε στο σπίτι της γιαγιάς μου στο χωριό. Εγώ με το Νίκο (αλλαγμένο το όνομα για ευνόητους λόγους )λόγω του ότι ήμασταν πιο κοντά στην ηλικία, είχαμε το ίδιο δωμάτιο. Πάντα όταν συναντιόμασταν εμείς, πειραζόμασταν και γαργαλιόμασταν. Την πρώτη μέρα στο χωριό με τον ξάδελφο μου αποφασίσαμε να πάμε για καφέ στη μοναδική καφετερία που είχε το χωριό. Στην αρχή μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, αλλά πολύ γρήγορα ή κουβέντα έφτασε στα προσωπικά και μου είπε ότι είχε ήδη γαμηθεί με δύο κορίτσια, ενώ εγώ του είπα ότι τα είχα με έναν 3 χρόνια και το είχαμε κάνει, αλλά ποτέ από μπροστά.

Το βράδυ πέσαμε για ύπνο κι αυτός μετά από μια ώρα οπού είχαμε πέσει άρχισε να μου κάνει γλειφομούνι την ώρα που κοιμόμουν. Μετά από λίγο ξύπνησα και είχα καυλώσει για τα καλά, μα συνέχισα να κάνω την κοιμισμένη. Όταν μου ήρθε να χύσω, έβγαλα έναν αναστεναγμό. Με το που είδε ότι είμαι ξύπνια με πλησίασε και μου είπε:

-    Σ' αρέσει πουτανάκι ε;

-    Πολύ!

του απαντώ. Συνέχισε το γλειφομούνι για κάνα 5λεπτο και συνέχισα να χύνω σαν τρελή και αυτός να τα πίνει με μανία. Αφού συνήλθα του είπα ότι πρέπει να τον περιποιηθώ κι εγώ τώρα. Άρχισα να γλείφω το πουτσοκέφαλο του και μετά το πήρα όλο μέσα στο στόμα. Μετά από λίγο έχυσε.

-    Θέλω μέσα μου αυτό το θηρίο, του είπα.

-    Ότι πει η καυλιάρα η ξαδερφούλα μου.

Τον έγδυσα ολόκληρο κι αυτός μου έβγαλε το μπλουζάκι και το σουτιέν που φορούσα, πηρέ στο στόμα του το βυζί μου, το έγλειφε, και δάγκωνε τις ρώγες μου.

-    Σε θέλω μέσα μου γαμιολη, δεν αντέχω άλλο.

Με τη μια έβαλε το τεράστιο καυλί στο υγρό μουνί μου και άρχισε να κουνιέται αργά μέσα μου. Με μια κίνηση με έβαλε από πάνω του και άρχισα να κουνιέμαι ρυθμικά. Σε λίγο άρχισα κι έχυνα συνέχεια. Όταν του ήρθε να χύσει, έβγαλε τον πούτσο του από το μουνί μου και μου τον έδωσε στο στόμα. Εγώ σαν καλό πουτανάκι τα ήπια όλα. Πέσαμε για ύπνο γυμνοί και την επόμενη μέρα τον ξύπνησα με ένα ωραίο τσιμπούκι. Την υπόλοιπη μέρα κάναμε πως δε συνέβη τίποτα, ώσπου κατά το απόγευμα, μου έστειλε ένα μήνυμα στο κινητό μου να πάω στο δωμάτιο μας και να βάλω ότι πιο έξαλλο είχα. Πήγα κι έβαλα ένα μαύρο μικροσκοπικό στρινγκάκι, ένα μαύρο σουτιέν και από πάνω ένα μαύρο babydoll. Από κάτω μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες. Μετά από λίγο ήρθε κι αυτός, κλείδωσε και έβαλε το κλειδί στο μποξεράκι του. Τον ξάπλωσα στο κρεβάτι και άρχισα να του κάνω ένα αισθησιακό στριπτίζ μα δεν τον άφηνα να με ακουμπά καθόλου. Όταν τα έβγαλα όλα του έδωσα ένα φιλί, με έπιασε από τη μέση και μου είπε πως θα με εκδικηθεί γι' αυτό που μόλις του έκανα.

Έβγαλε με τη μια όλα του τα ρούχα και μου τον έχωσε στο μουνάκι. Αρχίσαμε με ιεραποστολικό και τελειώσαμε με τη στάση λαπτοπ.

-    Θέλω να σε πάρω από πίσω μωρή παλιό πουτάνα, μου είπε.

-    Ότι θέλει ο γαμιάς μου...

του απάντησα. Με μια κίνηση με γύρισε στα τέσσερα, μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα, έφτυσε τον πούτσο του και τον έβαλε μέσα σιγά-σιγά. Φώναζα από ηδονή. Αφού είχε βάλει όλο το καυλί του μέσα στον κώλο μου, άρχισε να με σφυροκοπά για κάνα 15λεπτο.

-    Που θες να σε χύσω μωρή ψώλα; Μου είπε.

-    Μέσα στο μουνί...

του απάντησα αμέσως, μου τον έβαλε δυνατά μέσα και έχυσε. Μετά από λίγο έχυσα κι εγώ. Έμεινε έτσι μέσα μου και κοιμηθήκαμε για καμία ώρα. Για τα επόμενα 3 χρόνια είχαμε σχέση και γαμιόμασταν σε όλες τις στάσεις. Τώρα πια έχουμε και οι δυο σχέση, αλλά βρισκόμαστε καμία φορά και θυμόμαστε τα παλιά.έδωσα ένα φιλί, με έπιασε από τη μέση και μου είπε πως θα με εκδικηθεί γι' αυτό που μόλις του έκανα.

 
Έβγαλε με τη μια όλα του τα ρούχα και μου τον έχωσε στο μουνάκι. Αρχίσαμε με ιεραποστολικό και τελειώσαμε με τη στάση λαπτοπ.

-          Θέλω να σε πάρω από πίσω μωρή παλιό πουτάνα, μου είπε.

-          Ότι θέλει ο γαμιάς μου...

του απάντησα. Με μια κίνηση με γύρισε στα τέσσερα, μου έγλειψε την κωλοτρυπίδα, έφτυσε τον πούτσο του και τον έβαλε μέσα σιγά-σιγά. Φώναζα από ηδονή. Αφού είχε βάλει όλο το καυλί του μέσα στον κώλο μου, άρχισε να με σφυροκοπά για κάνα 15λεπτο.

-          Που θες να σε χύσω μωρή ψώλα; Μου είπε.

-          Μέσα στο μουνί...

του απάντησα αμέσως, μου τον έβαλε δυνατά μέσα και έχυσε. Μετά από λίγο έχυσα κι εγώ. Έμεινε έτσι μέσα μου και κοιμηθήκαμε για καμία ώρα. Για τα επόμενα 3 χρόνια είχαμε σχέση και γαμιόμασταν σε όλες τις στάσεις. Τώρα πια έχουμε και οι δυο σχέση, αλλά βρισκόμαστε καμία φορά και θυμόμαστε τα παλιά.

 

(Copyright protected OW ref: 84940)