Απρόσμενη τύχη (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδεση με το προηγούμενο: Άνοιξα τα μάτια μου γιατί άρχισε να με πιάνει κράμπα στο χέρι. Βρέθηκα με τα δάχτυλα σφηνωμένα στο μουνάκι της βαφτιστήρας μου, ενώ εκείνη έχοντας βάλει την παλάμη της τα κρατούσε μέσα της.

Νόμιζα ότι είχαν περάσει ώρες μα με έκπληξη διαπίστωσα ότι είχαν περάσει μόνο 25 λεπτά. Στην προσπάθεια να τραβήξω το χέρι μου, οι μικρές ξύπνησαν και με κοίταζαν μέσα στα μάτια. Πρώτη έσπασε την σιωπή η μεγάλη.

-    Νονούλη μου, ήσουν υπέροχος! Δε θυμάμαι πόσες φορές τέλειωσα μα θέλω κι άλλο!

-    Μην αισθάνεσαι τύψεις, συνέχισε η μικρή αδελφή της. Το’ χαμε συζητήσει και ξέραμε ότι ο μόνος άνθρωπος που θα μπορούσαμε να έχουμε εμπιστοσύνη ότι δε θα μιλήσει ήσουν εσύ. Να συμπληρώσω ακόμα, που θα ήταν καθαρός και που θα μας αγαπούσε και θα τον θέλαμε.

-    Αγάπες, σας ευχαριστώ για τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου. Άλλο όμως το γλείψιμο και η αναζήτηση κι άλλο η ολοκλήρωση της πράξης που νομίζω ότι θα πρέπει να γίνει από αυτούς που θα ερωτευτείτε.

-    Εσύ ότι πεις, εσύ ότι πεις…

τραγούδησε η βαφτιστήρα μου και μου χάιδεψε την ψωλή.

-    Μπράβο. Όρθιες τώρα να κάνετε ντουζάκι γιατί και ζέστη κάνει και χάλια γίναμε.

Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνο απ’ τούς κουμπάρους μου και οι δυο τους έτρεξαν στο μπάνιο. Όση ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο άκουγα ψίθυρους και το νερό να τρέχει. Έκλεισα το τηλέφωνο κι έστησα αυτί.

-    Θα δεις, έλεγε η μεγάλη. Θα νιώσεις μια ζέστη και μια καύλα που δε θα θες να στο βγάλω.

Ησυχία, ανάσες και μικρά βογκητά ευχαρίστησης. Άνοιξα την πόρτα και η πούτσα μου άρχισε να σηκώνεται. Η μεγάλη, καθιστή στη μπανιέρα, να γλείφει το μουνί της μικρής, ενώ το δεξί της κωλοδάκτυλο χωμένο στον κώλο της αδελφής της, σφυροκοπούσε τη σούφρα της. Η μικρή με τα πόδια τεντωμένα κι ανοιχτά, είχε γύρει προς τα μπροστά και στηριζόταν στην κουπαστή της μπανιέρας με τα χέρια της. Το πρόσωπό της μαρτυρούσε την ένταση που ζούσε. Τα μάτια της κλειστά, η ανάσα της βαριά, μικρά βογγητά πόνου και καύλας, με τρέμουλο στα τεντωμένα υπέροχα πόδια της και το δάχτυλο της αδελφής της να μπαινοβγαίνει κάνοντας κυκλική διαδρομή στον κώλο της, τόσο γρήγορα που νόμιζα ότι θα σπάσει.

Ο πούτσος μου σηκώθηκε απότομα και το κεφάλι του κοκκίνισε και πρήστηκε που έλεγα θα εκραγεί. Πλησίασα να πω στη βαφτιστήρα μου να προσέχει, μα η αδελφή της ανοίγοντας το στόμα, φυλάκισε μέσα στα χείλια της την πρησμένη μου ψωλή κι άρχισε να με τσιμπουκώνει λυσσασμένα. Ο ήχος από τα μουγκρητά ευχαρίστησης, ανάμικτος από τα σάλια και το ρούφηγμά της, με τρέλανε. Μη μπορώντας να κρατηθώ άλλο, έπιασα το κεφάλι της με τα δύο μου χέρια και περιμένοντας το δευτερόλεπτο του ρουφήγματος άρχισα να χύνω φωνάζοντας:

-    Όλα δικά σου μωρό μου!

Κατάπινε αχόρταγα μα δεν προλάβαινε την ποσότητα. Μερικά απ’ τα χύσια μου κύλισαν απ’ το στόμα της μα δεν έπεσαν ποτέ κάτω. Στην διαδρομή κατά μήκος της ψωλής μου μέχρι τα’ αρχίδια, τα πρόλαβε η βαφτιστήρα που γλείφοντας τα, τα στέγνωσε. Οι μικρές έκαναν ένα γρήγορο ντους και βγαίνοντας μου είπαν…

-    Μην αργήσεις! Δεν τελειώσαμε ακόμα.

Συνεχίζεται…

 

(Copyright protected OW ref: 84978)