Απρόσμενη τύχη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αθώος ή ένοχος, πάντα οι αναμνήσεις θα ξεπερνούν την φαντασία. Θυμάμαι τότε ήμουν γύρω στα 35, όταν χρειάστηκε να κρατήσω για 3 μέρες τη βαφτιστήρα μου και την αδελφή της. Πάνω από 17 και οι δύο!

Είχε "φύγει" ο αδελφός της πεθεράς του κουμπάρου μου. Αυτός, η γυναίκα του και η πεθερά του θα πήγαιναν στο χωριό για το τελευταίο αντίο. Εγώ ήμουνα κατά τύχη λόγω δουλειάς μόνος, αφού είχα στείλει την οικογένεια για διακοπές. Ταλαιπωριόμουν όμως από έναν καλοκαιρινό πυρετό που ανεξήγητα συνοδευόταν από έναν τόσο ισχυρό πονόδοντο που μου έφερνε λιποθυμία. Παρόλα αυτά βρέθηκα Παρασκευή μεσημέρι να χτυπώ την πόρτα τους. Με το άνοιγμα της πόρτας, οι μικρές κρεμάστηκαν επάνω μου.

-    Νονέ, νονούλη μου...

φώναξε η βαφτιστήρα μου.

-    Ήρεμα κορίτσια. Δεν είμαι και στα καλύτερά μου.

-    Τι έπαθες ρε;

ρώτησε ο κουμπάρος μου.

-    Τι να πάθει; Η οικογένεια του σε διακοπές κι αυτός κάνει τη babysitter.

Είπε η γυναίκα του. Αφού τους εξήγησα, μου έδωσαν οδηγίες και κάτι χάπια με κόκκινη γραμμή για τους πόνους και τον πυρετό. Χαιρετηθήκαμε κι έφυγαν. Πήρα αμέσως το ένα χάπι. Όμως η κατάσταση γινόταν ολοένα και χειρότερη. Ψηνόμουν και το δόντι, ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει, ο πόνος είχε μεταφερθεί πίσω απ' το μάτι. Είχε δρομολογηθεί να κοιμηθώ στο δωμάτιο τους. Έβλεπα θολά το κρεβάτι όταν χτύπησε το τηλέφωνο.

-    Έλα ρε. Πως είσαι;

ήτανε ο κουμπάρος μου.

-    Ακούω!

-    Θέλω μια χάρη. Στο dvd μπροστά σου, υπάρχει μια επιμορφωτική ταινία. Ξέρεις εσύ. Βγαλ' τη και πήγαινέ τη στο βιντεοκλάμπ.

-    Μια ζωή μαλάκας! Μείνε ανήσυχος.

Έκλεισα το τηλέφωνο και πήρα άλλο ένα χάπι. Κατάλαβα ότι ο πυρετός μεγάλωνε και κάλεσα τα κορίτσια.

-    Αγάπες, είμαι χάλια. Θα κάνω ένα μπάνιο και θα πέσω. Αν μου υποσχεθείτε ότι δε θα το σκάσετε και αύριο είμαι καλύτερα, θα σας πάω στην καφετέρια με τις φιλενάδες σας.

-    Έχεις το λόγο μας νονούλη.

Είπε η βαφτιστήρα μου και μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο στόμα.

-    Περαστικά ζουζουνονέ...

είπε η άλλη και με φίλησε στο λαιμό. Έφυγαν με γέλια για το δωμάτιο τους και μέσα στη θολούρα μου πρόσεξα πόσο πολύ μοιάζανε. Και οι δύο μελαχρινές, με μαλλιά λίγο πιο κάτω απ' τούς ώμους, με ψιλόλιγνα κορμιά, μόνο που η βαφτιστήρα μου είχε αρχίσει να κάνει καμπύλες και λίγο πιο αυξημένο στήθος, που έκανε τους υπέροχους γλουτούς της να φαίνονται στο babydoll αναπόσπαστο στολίδι στο πραγματικά τέλειο κωλαράκι της. Η άλλη στο ίδιο περίπου ύψος, πιο γυμνασμένη και στυλιαρισμένη, με λίγο μικρότερο και πιο σφιχτό κωλαράκι. Η βαφτιστήρα με καστανά γλυκά μάτια και φιλήδονα σαρκώδη χείλη, που τα φανταζόσουνα υγρά να σε γλείφουν στο σώμα ή την ψωλή σου, με μουνάκι που μόλις είχε αρχίσει να γίνεται ψωμάκι και η πείνα που σου δημιουργούσε στέγνωνε το στόμα σου. Η αδελφή της με μάτια ένα τόνο πιο σκούρα μα πιο θρασύ βλέμμα, που υπόσχονταν πολλά, με χείλη λιγότερο καλοσχηματισμένα, μα με μεγαλύτερο στόμα που ήξερες σίγουρα πως μπορούσαν να μπουν μέσα και τα δύο σου αρχίδια, με μουνάκι πιο αδύνατο που όμως σ' έκανε να θες να το ανοίξεις για να πιπιλίσεις την κρυφή κλειτορίδα της.

Μπήκα στο ντους και το δροσερό νερό με ανακούφισε. Βγαίνοντας με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω μου, βρήκα την πόρτα ελαφρά ανοιχτή σαν κάποιος να μ' έπαιρνε μάτι. Με δυσκολία έφτασα στο κρεβάτι κ χωρίς να σκουπιστώ, έπεσα ανάσκελα και βυθίστηκα στον πιο βαρύ και λυτρωτικό ύπνο της ζωής μου. Δεν ξέρω πόσο κοιμήθηκα. Από ένστικτο περισσότερο ότι κάτι δεν πάει καλά ψιλό-άνοιξα τα βλέφαρά μου. Χρώματα υπήρχαν στο δωμάτιο και κατάλαβα ότι έπαιζε το βίντεο χωρίς φωνή. Πρόλαβα και είδα κάποιον να χύνει και μια ξανθιά να καταπίνει και να τα τρώει σαν να 'ταν το καλύτερο έδεσμα. Προσπάθησα να ανασηκωθώ μα μάταια. Μέσα απ' τα μισόκλειστα βλέφαρα είδα τις μικρές δεξιά κι αριστερά μου. Η βαφτιστήρα μου βύζαινε το κεφάλι του πούτσου μου και η άλλη είχε ρουφήξει τα αρχίδια μου και με κλειστά μάτια τα πήγαινε γύρω-γύρω. Δεν ήθελα, δεν μπορούσα; Δεν θα το μάθω ποτέ. Καύλωσα κι αφέθηκα.

Η ψωλή μου άρχισε να ανταποκρίνεται κ να σηκώνεται. Τα χείλια της μικρής αισθανθήκαν τη διαφορά και σαλιωμένα και υγρά φυλάκισαν το πουτσοκέφαλο μου, ενώ η γλώσσα της έγλειφε κι έπαιζε με την τρύπα της ψωλής μου.

-    Τα καταφέραμε...

ακούστηκε χαμηλόφωνα η αδελφή της.

-    Συνεχίζουμε μέχρι να βγάλει αυτά που τελειώνουν. Θα δεις ότι έχουν νόστιμη γεύση ξεχωριστή!

-    Ναι, αλλά τη θέλω κι εγώ τώρα που είναι όρθια.

Μάλλον η βαφτιστήρα κατάλαβε ότι εγώ ανταποκρινόμουν και για να μη φέρει πανικό στη μικρή με καβάλησε σε 69. Το babydoll έπεσε και κάλυψε τη θέα της αδελφής της, ανοίγοντας σε μένα την θέα απτά βυζάκια της. Το κωλαράκι της και το μουνάκι της κόλλησαν στο πρόσωπο μου. Τα υγρά της έτρεχαν κι είχαν μουσκέψει το βρακάκι της. Έβγαλα τη γλώσσα μου κι άρχισα να γλείφω τους χυμούς της, ενώ το χέρι μου παραμέριζε το μουσκεμένα μουνόχειλα. Έβαλα τον αντίχειρα στο μουνάκι της και με το κωλοδάχτυλο της κάρφωνα μέχρι την αρχή του δαχτύλου τη σούφρα της. Ένα βογγητό καύλας της ξέφυγε και πονηρά πιάνει την πούτσα μου απ' τη βάση και τη χώνει στο στόμα της αδελφής της. Εκείνη πεινασμένα την αρπάζει και χώνει τα πάντα μέσα στο στόμα της, αρχίδια και πούτσο μαζί.

Η βαφτιστήρα πήρε το ρυθμό των δαχτύλων μου και προσπαθούσε να βάλει το κωλοδάχτυλο πιο βαθιά μέσα της, μα εγώ το τράβαγα γιατί φοβόμουν. Η μικρή με είχε σαλιώσει τόσο πολύ, που τα πάντα ήταν υγρά. Το μουνάκι της κυριολεκτικά έσταζε και τα βογγητά της έγιναν κραυγές. Δεν μπορούσα να κρατηθώ με τίποτα πια.

-    Χύνω...!

φώναξα. Αυτή απότομα πέφτει μπροστά για να προλάβει να φάει τα χύσια μου μαζί με την αδελφή της, που ήδη είχε αρχίσει να καταπίνει λαίμαργα. Το κορμί της όμως τεντώνεται προς τα πίσω και το κωλοδάχτυλο της βυθίζεται όλο μέσα της. Μια κραυγή ευχαρίστησης ακούστηκε...

-    Μ' αρέσει πολύ!

-    Κι εμένα!

λέει και η μικρή, που συνέχιζε να γλείφει και να καταπίνει ότι σταγόνα έβγαινε απ' την ψωλή μου. Προσπάθησα να βγάλω το κωλοδάχτυλο από την τρύπα της βαφτιστήρας που είχε κατακοκκινήσει, μα ευτυχώς την προστάτεψαν τα πολλά γλειψίματα μου, μα απλώνοντας το χέρι της, με υποχρέωσε στην κυριολεξία να αφήσω το κωλοδάχτυλο όσο πιο βαθιά γινόταν και με τα κουνήματα της λεκάνης της να το πηγαίνω γύρω-γύρω και μέσα έξω απ' την τρύπα της ηδονής. Με τη μικρή να έχει ξεραμένα χύσια σ' όλο το πρόσωπο, το στόμα της να γλείφει τα χείλια της, με την βαφτιστήρα να έχει τον πούτσο μου στο στόμα της και να χαϊδεύει τ' αρχίδια μου κι εμένα με το δάχτυλο στην κωλάρα της να μπαινοβγαίνει, λαγοκοιμηθήκαμε. Ώσπου...

Συνεχίζεται... αν επιθυμείτε.

 

(Copyright protected OW ref: 84668)