Με τη μικρή ξαδερφούλα

Δημοσιεύθηκε από heavyd
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Χωρισμένοι πρόσφατα και οι δύο βγήκαμε μια βόλτα και καταλήξαμε αντί να κουβεντιάσουμε, να κάνουμε έρωτα στο αυτοκίνητο για να ξεχάσουμε την μοναξιά μας.

Ήμασταν και οι δυο πρόσφατα χωρισμένοι και θέλαμε να μιλήσουμε. Κάπως έτσι με πήρε τηλέφωνο η ξαδερφούλα μου η Λίζα, για να πάμε για βόλτα με το αυτοκίνητο να περάσουμε την ώρα μας και να ξεχάσουμε τον χωρισμό μας. Η μικρή 18 χρονών τότε με καστανόξανθα μαλλιά, μέτριο στήθος και πολύ ωραίο κωλαράκι. Μόλις είχε χωρίσει από την πρώτη της σχέση, που είχε κρατήσει περίπου δυο χρόνια, αφού είχε πιάσει τον γκόμενο της να την κερατώνει με μια φίλη του. Εγώ ότι είχα χωρίσει από μια μακροχρόνια σχέση κι αυτό λόγω ρουτίνας μιας και μετά από τον καιρό που ήμασταν μαζί είχε πάψει να τραβάει η σχέση. Πήγα, λοιπόν, με το αυτοκίνητο από το σπίτι της και την πήρα.

Παρ' ότι ήταν χειμώνας η Λίζα δεν ήταν και πολύ βαριά ντυμένη αν εξαιρούσες το μπουφάν της. Φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια μπλούζα αρκετά φαρδιά χωρίς σουτιέν. Το κολάν τόνιζε το θεσπέσιο κωλαράκι της και παρατήρησα ότι η μικρή από μέσα δε φορούσε καθόλου εσώρουχο. Πήγαμε από μια κάβα και πήραμε ένα μπουκάλι ουίσκι και πήγαμε σε ένα απομονωμένο μέρος πάνω σε ένα λόφο της Αθήνας. Από κάτω βλέπαμε την πόλη ολόκληρη και ήταν μια τέλεια θέα. Είχαμε πάει στο πίσω κάθισμα και η Λίζα η ξαπλώσει στα πόδια μου και μου έλεγε πως έπιασε τον γκόμενο της να φιλιέται με την κολλητή του και πως φοβάται ότι την κεράτωνε πάρα πολύ καιρό κι αύτη δεν το είχε πάρει χαμπάρι γιατί τον αγαπούσε. Λέγοντας μου αυτά την είχαν πάρει τα κλάματα κι εγώ είχα σκύψει από πάνω της και της χάιδευα τα μαλλιά ενώ της σκούπιζα τα δάκρυα από τα καταπράσινα μάτια της.

Συνέχισε να μου μιλάει, ενώ εγώ παράλληλα με το άλλο μου χέρι χάιδευα την κοιλιά της. Εκείνη τη στιγμή παρατήρησα ότι είχε κάνει piercing στον αφαλό της. Της το ανέφερα και μου είπε ότι το είχε κάνει για τον γκόμενο γιατί του άρεσε πολύ κι όταν πήγε να του το δείξει τον έπιασε με την κολλητή του. Τη ρώτησα αν την πείραζε να το δω λίγο. Σήκωσε τη μπλούζα της και μου έδειξε το διαμαντάκι που είχε στον αφαλό της. Εγώ εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία και άρχισα να της αγγίζω τη γυμνή κοιλίτσα της. Όπως την χάιδευα ένα βογκητό της ξέφυγε. Τη ρώτησα τι είχε συμβεί και μου απάντησε πως της άρεσε πολύ να της χαϊδεύουν τη κοιλιά. Το έβρισκε πολύ ερεθιστικό. Όπως τη χάιδευα και είχε ζαλιστεί λίγο από το ποτό, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε αρκετό καιρό να κάνει σεξ μιας και πριν χωρίσουν δεν έκαναν καθόλου σεξ με τον πρώην της. Αυτό μου έβαλε ιδέες στο μυαλό και της άλλαξα θέση.

Την έβαλα να κάτσει ανάμεσα στα πόδια μου με της πλάτη στο στέρνο μου. Όπως καθόταν έτσι, άρχισα να της δίνω μικρά φιλιά στο λαιμό και πίσω από το αυτί της. Τα βογκητά της γίνονταν πιο συχνά και πιο έντονα, ενώ από τη μπλούζα οι ρόγες της φαίνονταν να έχουν μεγαλώσει. Εκείνη τη στιγμή έβαλα το χέρι μου κοντά στο μουνάκι της και συνέχισα να φιλάω το λαιμό της. Έπιασε το χέρι μου και το ακούμπησε στο μουνάκι της πάνω από τα ρούχα. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το κολάν και ένιωσα ένα υγρό ξυρισμένο μουνάκι, ενώ η Λίζα γύρισε το κεφάλι της προσπαθώντας να ακουμπήσει τα χείλη μου. Την έβαλα να ξαπλώσει στο κάθισμα και ανέβηκα από πάνω της. Άρχισα να φιλάω τα χείλη της και σιγά σιγά να της βγάζω τα ρούχα της. Την ξεγύμνωσα εντελώς και άρχισα να της φιλάω το κορμάκι της. Δεν μπορούσε να σταματήσει να βογκάει.

Κατέβηκα προς το μουνάκι της και της το έγλειψα. Ξεκίνησα από την απαλή της κλειτορίδα και μετά την τρυπούλα της και πάλι της κλειτορίδα της, ενώ δεν σταμάτησα να χρησιμοποιώ και τα δάχτυλά μου. Δεν της πήρε πολύ ώρα για να χύσει για πρώτη φορά στο στόμα. Εγώ συνέχισα να την γλείφω. Μετά από δυο ακόμα οργασμούς, μου ζήτησε να σταματήσω για να με περιποιηθεί και αυτή. Παρ' όλο που ήταν μικρή έκανε υπέροχα τσιμπούκια κι έτσι μου έκανε κι εμένα ένα. Με έκανε να χύσω μέσα στο στόμα της ενώ τα ήπιε όλα. Δεν σταμάτησε να με γλείφει μέχρι να μου σηκωθεί πάλι.

Μόλις μου έγινε σκληρή, με καβάλησε και άρχισε να γαμιέται σαν τρελή πάνω στον πούτσο μου, χωρίς να σταματάει να χύνει. Ήταν καιρό αγάμητη και δεν άντεχε άλλο. Λίγο μετά ήρθε η ώρα να χύσω ξανά. Μόλις της το είπα, κατέβηκε και μου έκανε ένα δεύτερο τσιμπούκι και τα πήρε όλα μέσα της. Τα κατάπιε για άλλη μια φορά και ήρθε και με φίλησε έχοντας τη γεύση από το σπέρμα μου στο στόμα της. Αφού ντυθήκαμε, κάτσαμε για αρκετή ώρα αγκαλιά και μετά γυρίσαμε σπίτι. Έκτοτε συναντηθήκαμε αρκετές φορές και όλες κατέληξαν στο να κάνουμε σεξ. Μερικές φορές και σε απίθανα μέρη. Μέχρι που ξαναδεσμευτήκαμε, συνεχίσαμε σε πολύ έντονη βάση. Πλέον έχουμε σταματήσει αλλά ένας χωρισμός σίγουρα θα μας φέρει πάλι κοντά.

 

(Copyright protected OW ref: 84580)