Πήδηξα τη μάνα μου, πειράζει;

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (1 Vote)
Το e-mail μου είναι το: 
Είμαι ο Κώστας και είμαι 19 ετών. Η ιστορία είναι προχθεσινή, φρέσκο πράγμα. Όταν η μάνα μου, μου έλεγε ότι τα γυαλάκια της μυωπίας με κάνουν σέξι, νόμιζα ότι το έλεγε για να με πείσει ότι δεν μοιάζω σαν ηλίθιος με τα νέα μου γυαλιά, δεν είχα σκεφτεί να την γαμήσω. Έχει χωρίσει με τον πατέρα μου αλλά είναι κυρία. Δεν είχε γκόμενο μέχρι τώρα και αν είχε δεν τον είχαμε δει, πάντα διακριτικά, αν και δεν πιστεύω ότι είχε γιατί αν είχε τότε δεν εξηγείται το γεγονός ότι μαλακιζόταν.

Πρώτη φορά πρόσεχα τι μουνάρα γυναίκα ήταν η μάνα μου. Τα δάχτυλα της έπαιζαν το ζουμερό μουνάκι της. Καύλωσα και ένιωσα άσχημα που καύλωσα με την μάνα μου έτσι πήγα να ξαπλώσω. Δεν άντεξα ούτε πέντε λεπτά στο κρεβάτι μου και ξανασηκώθηκα να δω. Έχωνε τα δάχτυλα της. Το μποξεράκι μου άφησε τον πούτσο μου να βγει έξω. «Τι ωραία που θα ήταν να την πήδαγα τώρα» σκέφτηκα και αμέσως ένιωσα τύψεις. Πόσο πρόστυχος ήμουν. Βλέπετε δεν είχα γαμήσει και όλα μου φαίνονταν απίστευτα. Ξεροστάλιαζα για κανένα μισάωρο εκεί έξω. Μη ξέροντας τι να κάνω, μπήκα στο δωμάτιο της.

Εκείνη φυσικά σκεπάστηκε και με κοίταξε με μάγουλα κόκκινα από ντροπή. Της είπα ότι παρακολουθούσα ώρα και γενικά της είπα όλες τις σκέψεις μου. Όταν χαλαρώσαμε και οι δύο, με ρώτησε αν είχα πάει με κοπέλα. Εκεί ντράπηκα λίγο αλλά της είπα «όχι». Γύρισε στο κομοδίνο και πήρε κάτι. Ήταν καπότα! Μου είπε:
-    "τότε δεν πειράζει να αμαρτήσω για να κάνω το παιδί μου να ξαλαφρώσει" Εγώ είπα:
-    "υποθέτω όχι.."
Αν και ήξερα ότι αν δεν το είχε ανάγκη αυτή το γαμήσι δεν θα μου καθόταν. Έβγαλα τα ρούχα μου. Αν πω ότι δεν είχα άγχος ή ότι μου ήταν σηκωμένη θα πω ψέματα. Είχα παραλύσει εντελώς. Ίσως γιατί θα πήδαγα την μάνα μου ή ίσως γιατί ήταν η πρώτη μου φορά ή ίσως και τα δύο!

Η μάνα μου έπιασε τα φρεσκοξυρισμένα αρχίδια μου και είπε:
-    "Σαν τον μπαμπά σου τα ξυρίζεις και εσύ".
Να και κάτι που δεν ήξερα για τον μπαμπά. Στο θέμα τώρα. Τα χάδια της μου τον μισοσήκωσαν αλλά ήταν μελάτος. Αλλά και εγώ δεν κοιτούσα. Ντρεπόμουν μα όταν δεν πήγαινε άλλο κοίταξα τις δύο βυζάρες της. Αχ τι έγινε... Σηκώθηκε σε δευτερόλεπτα. Η μάνα μου τον έπιασε και έπαιξε λίγο. Ήταν απίστευτο! Τα δύο βυζιά της με είχα τρελάνει. Όταν ο παρθένος πούτσος μου σκλήρυνε, η μάνα μου με επιδέξιο τρόπο μου έβαλε πάνω την καπότα, κάθισε με ανοιχτά τα πόδια και είπε κοροϊδευτικά:
-    "Έλα στην μαμά"...
Πήρα θέση, έπιασα τα πόδια της και τα πέρασα κάτω από τα χέρια μου.

Ο πούτσος μου συσπάστηκε, ενώ το μουνί της περίμενε σαν τρελό να τον πιει. Όταν ακούμπησα το πουτσοκέφαλο μου για να μπω, η μάνα μου πήρε βαθιά ανάσα. Το ήθελε πολύ. Μπήκα στο ξυρισμένο μουνάκι της. Δεν περιγράφεται με λόγια η καύλα και η απόλαυση. Δεν ξέρω γιατί είχα συμβιβαστεί με την μαλακία τόσο καιρό. Το γαμήσι ήταν πολύ καλύτερο. Μπαινόβγαινα ελαφρά. Έγειρα πάνω στο σώμα της. Τα βυζιά της βρέθηκαν στις πεινασμένες παλάμες μου, με τα χέρια της ακουμπούσε το στήθος μου. Όχι ότι δεν θα έχυνα αλλά αυτό που με ερέθισε τρελά ήταν που μου έλεγε:
-    "Τι παλικάρι έχω εγώ!" ή "άνοιξέ με!"

Ο πούτσος μου έμπαινε και ξανάμπαινε στο μουνάκι της. Τα χέρια της με χάιδευαν παντού. Καύλωνα και θα έχυνα. Έτσι είπε:
-    "Τελειώνω! Τελειώννωωωω‼!"
Εκείνη με έσπρωξε και με γρήγορες κινήσεις μου έβγαλε την καπότα. Πήρε το καυλί που τελείωνε στο στόμα της. Μια σταγόνα είχε πετύχει την άκρη στα χείλη της. Όλα τα υπόλοιπα έπεσαν στο στόμα της.
Κοιμήθηκα εκεί. Χθες το πρωί κάναμε ότι δεν έγινε τίποτα…