Γάμησα τη μάνα μου στα 17 μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Γάμησα τη μάνα μου επιτέλους, μετά από πολλές τρελές καύλες και φαντασιώσεις...

Γεια σας, με λένε ας πούμε Στέλιο και θα ήθελα να σας πω ένα μυστικό που κουβαλάω εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό που θα σας πω, έγινε όταν ήμουν στα 17 μου και πάνω στις τρελές καύλες μου! (Σήμερα είμαι 40). Η μάνα μου εκείνα τα χρόνια ήταν χήρα, αρκετά όμορφη, 35 ετών τότε, μελαχρινή, μακρύ μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, στητό στήθος μεγάλο, σκούρες ρώγες, τέλειο κωλαράκι, πόδια ατελείωτα και καυτά. Εγώ τότε ήμουν κανονικός στο σώμα, 1.80 ύψος, και γυμνασμένο σώμα, μιας και μου άρεσε ο αθλητισμός γενικά. Μέχρι τότε που έγινε αυτό, δεν είχα πάει σε κάποιο μπορντέλο, και ούτε είχα σχέση με κοπέλα. Είχα πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου, να καυλώνει στην θέα του καυτού κορμιού της μάνας μου, και μετά τα βράδια να φαντάζομαι ότι είναι κάποια άλλη γυναίκα, όπου την πηδούσα τρελά, και να χύνω ασταμάτητα, ώσπου ένα μεσημεράκι καλοκαιρινό όλα άλλαξαν.

Έκανε μπάνιο, λόγω ζέστης, η μάνα μου και τελειώνοντας από το μπάνιο, με φώναξε στο δωμάτιο της, για να την βοηθήσω να κουμπώσει το σουτιέν γιατί δεν μπορούσε. Πήγα φορώντας μόνο ένα σορτσάκι, λόγω ζέστης και έπαθα πλάκα. Φορούσε ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν που φαινόταν καθαρά οι ρώγες της και επίσης μαύρο δαντελένιο βρακάκι που φαινόταν το μουνάκι της με τις λίγες περιποιημένες τριχούλες του, και την γλυκιά αυτή σχισμή και να αγκαλιάζει το τέλειο κωλαράκι της. Μην μπορώντας να κρύψω την έκπληξη μου και την καύλα μου, από αυτό που είδα, πλησίασα, ενώ είδα γρήγορα ότι το μάτι της πήγε στον πούτσο μου που είχε σηκώσει την σημαία. Μεθυσμένος από το άρωμα του αφρόλουτρου, και τρελαμένος από την καύλα μου, την πλησίασα.

-    Ωραίο άρωμα είναι αυτό, το αφρόλουτρο είναι;

-    Ναι, σου αρέσει;

-    Ναι πολύ.

Έβαλα τα χέρια μου πάνω στους ώμους της και χάιδεψα το κορμί της μέχρι τη μέση της απαλά και ερωτικά, νοιώθοντας το δέρμα της απαλό σαν μετάξι, και καθώς έσκυψα να μυρίσω το άρωμα ακόμα καλύτερα, πάνω στους ώμους της, κοίταξα και τα βυζιά της τα προκλητικά με τις ρώγες της, ενώ η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο.

-    Βελούδινο κορμί έχεις, θα έλεγα μεταξένιο.

-    Σου αρέσει;

-    Μ...

-    Πολύ;

ενώ κούνησε δεξιά αριστερά ναζιάρικα το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου. Τότε σκέφτηκα γρήγορα ότι μπορεί να παίζει μαζί μου να δει τι θα κάνω, ή ότι μπορεί να το έκανε τυχαία. Αποφάσισα μέσα στην τρελή καύλα μου, να κάνω αυτό που τόσο καιρό ήθελα και κρατιόμουν, και ότι γίνει. Με τη μία, έβαλα το ένα χέρι μου στα βυζιά της κάτω από το σουτιέν, πιάνοντας τις όμορφες ρώγες της, ενώ το άλλο χέρι μου, μέσα από το βρακάκι της και να αρχίζω να χαϊδεύω το μουνάκι της.

-    Τί κάνεις εκεί; σταμάτα...

την άκουσα να λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ενώ η ρώγες τις είχαν ερεθιστεί καθώς και το μουνάκι της το ίδιο, ενώ έτριβα το καυλί μου πάνω στο κωλαράκι της. Έκανα ότι δεν άκουσα, συνέχισα, ενώ τώρα η τρυπούλα της είχε γεμίσει υγρά, οι ρώγες της είχαν σκληρύνει από την καύλα, και έσκυψα και άρχισα να τις γλείφω και να τις ρουφάω. Αναστέναζε από την καύλα πλέον, βογκούσε σιγανά, ενώ η αναπνοή της γινόταν βαριά σιγά-σιγά όσο περνούσαν τα λεπτά. Επιτέλους. Οι φαντασιώσεις μου είχαν αρχίσει να γίνονται πράξη, όχι με άλλη γυναίκα, αλλά με το καυτό καυλιάρικο κορμί της μάνας μου. (Είχε καιρό πολύ να γαμηθεί με κάποιον και για αυτό πήρε φωτιά γρήγορα και αυτή).

Την έριξα στο κρεβάτι βγάζοντας τις τα εσώρουχα, γδύθηκα κι εγώ και κατέβηκα αμέσως στο μουνάκι της. Άρχισα να το γλείφω όλο και να ρουφάω την κλειτορίδα της, ενώ με τα χέρια μου χάιδευα και ζουλούσα τα βυζιά. Βογκούσε από την καύλα και την ηδονή, η λεκάνη της πήγαινε μπρός πίσω.

-    Τί γλώσσα που έχεις, με τρελαίνεις καυλιάρη μου, με τρελαίνεις...

βοηθώντας την γλώσσα μου να μπαίνει πιο μέσα στο μουνάκι της το γλυκό και γεμάτο υγρά, μέχρι που την άκουσα να φωνάζει...

-    Χύνω, χύνω, χύνω... παρ' τα καύλα μου, παρ' τα όλα, ναι...

ενώ έκλεισε τα πόδια της γύρω από το κεφάλι μου και πιέζοντας ταυτόχρονα το κεφάλι μου στο μουνάκι της πάνω. Νοιώθω με το στόμα μου και τη γλώσσα μου τους σπασμούς από τον οργασμό που είχε. Συνέχισα να τη γλείφω μέχρι που την έκανα να τελειώσει άλλη μια φορά δυνατά πάλι. Έπειτα ανέβηκα πάνω της και βάζοντας αργά-αργά και εύκολα τον πούτσο μου μέσα στο υγρό μουνάκι της τις είπα:

-    Παρ' τον καυτή καυλιάρα μουνάρα μου όλο μέσα σου, είσαι καυλιάρα γυναίκα, με τρελαίνει το μουνάκι σου.

-    Ναι, ναι γαμιά μου και 'μένα με τρελαίνει ο πούτσος σου, φωτιές μου έχεις ανάψει γαμιά μου, γάμησε με, δυνατά, ξέσκισε με, ξέσκισε το μουνάκι μου κι άλλο, κι άλλο, μη σταματάς, έτσι δυνατά ναι, ναι, ναι, αχ, αχ... σε θέλω τρελά. Τί πούτσος είναι αυτός, γάμα με δυνατά... χύνω καύλα μου, σε χύνω γιέ μου.

Την πήδηξα τρελά σε όλες τις στάσεις, δεν θυμάμαι πόσες φορές ακόμα έχυσε εκείνο το μεσημέρι και σαν ήρθε η ώρα μου, να αδειάσω το μπόλικο και καυτό σπέρμα μου, μου είπε...

-    Μέσα μου θέλω να χύσεις, μέσα στο μουνάκι μου ψωλαρά μου, να σβήσεις την φωτιά μου με το σπέρμα σου, να το νοιώσω στο βάθος του μουνιού μου.

Έχωσα δυνατά τον πούτσο μου μέσα στο μουνάκι της και άδειασα το σπέρμα μου μέσα της, όλο, όπως το ήθελε, φωνάζοντας και τινάζοντας το κορμί μου, όπως σε χτυπάει το ρεύμα. Από εκείνη την μέρα και μέχρι σήμερα την γαμάω χύνοντας πάντα μέσα της, βέβαια όλα αυτά τα χρόνια, με την βοήθεια της μάνας μου, γάμησα 2 αδελφές της και 2 ξαδέλφες μου.

Αυτά όμως θα σας τα πω μια άλλη φορά. Μέχρι τότε υπομονή.

 

(Copyright protected OW ref: 83373)