Η καλή μαμά μου

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.75 (2 Votes)
Γεια σας. Με λένε Δημήτρη και είμαι δεκαεννιά. Έχω μια μαμά σαράντα χρονών και πολύ ωραία γυναίκα, με μεγάλο στήθος και ωραίο κωλαράκι. Για να μην τα πολυλογούμε, από όταν άρχισα να νιώθω άντρας ήταν η φαντασίωση μου.

Η ιστορία μου αρχίζει πριν δυο χρόνια. Ήταν μεσημέρι κι εγώ είχα κάνει κοπάνα από το σχολείο και γύρισα σπίτι νωρίτερα. Στο σπίτι ήταν μόνο η μαμά μου η οποία έκανε μπάνιο. Εγώ μπήκα μέσα χωρίς να μιλήσω και η μάνα μου δεν με είχε καταλάβει. Αφήνω την τσάντα λοιπόν και πάω προς την τουαλέτα. Εκεί κατάλαβα ότι ήταν μέσα η μάνα μου και έκανε μπάνιο. Αμέσως μου πέρασε από το μυαλό να την πάρω μάτι κι αυτό έκανα. Σκύβω λοιπόν στην κλειδαρότρυπα και αρχίζω να παίρνω μάτι.

Το θέαμα ήταν το κάτι άλλο! Απίστευτο! Για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα καυλώσει τόσο πολύ. Το μουνάκι της ήταν ξυρισμένο και όλο το χάιδευε. Μετά από λίγο τελείωσε το μπάνιο και κοιταζόταν στο καθρέφτη της τουαλέτας. Κάποια στιγμή όμως, ξαφνικά, χωρίς να το καταλάβω, ανοίγει την πόρτα και βλέπει αυτό το θέαμα: εμένα να την κρυφοκοιτάζω. Μόλις με είδε μου λέει:

-    «Τι κάνεις εσύ εδώ; Και γιατί κρυφοκοιτάζεις;»

Εγώ σαστισμένος από το θέαμα δεν ήξερα τι να πω. Είχα κοκκινίσει όλος από την ντροπή μου. Η μάνα μου δεν είπε τίποτα άλλο. Φόρεσε μια πετσέτα και πήγε στο δωμάτιο της. Αυτή τη στιγμή που άλλαζε, σκεφτόμουν τι είχα κάνει και τις συνέπειες που θα είχε. Ξαφνικά, βγαίνει η μάνα μου από το δωμάτιο της και μου είπε αν θέλω να μιλήσουμε. Εγώ της είπα πως έχω να της πω πολλά. Με πήρε από το χέρι και πήγαμε στο δωμάτιο μου για κάποια στιγμή τα είχα χάσει… δεν ήξερα τι έλεγα.

Το μόνο που κατάλαβα ότι της είχα πει είναι ότι την γούσταρα από καιρό και ότι πάντα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της. Αυτή προς έκπληξη μου, μου εξήγησε πως δεν είχε πρόβλημα να κάνει κάτι που θα με ευχαριστούσε. Τα πράγματα ήρθαν μόνα τους και αρχίζει να με φιλάει στο στόμα ανταπέδωσα κι εγώ. Αρχίζει να γδύνεται. Από μέσα δεν φορούσε σουτιέν. Και αρχίζω να της πιάνω τα βυζιά. Είχε καυλώσει πάρα πολύ και αρχίζει να τα βγάζει όλα. Από μέσα είχε προλάβει να φορέσει ένα κόκκινο στρινγκ με δαντέλα που με καύλωνε πάρα πολύ. Αφού την βλέπω να γδύνεται, τα βγάζω κι εγώ όλα. Αρχίζει να μου πιάνει τον πούτσο και να παίζει μ’ αυτόν. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω… και μου λέει:

-    «Ξάπλωσε».

Ξάπλωσα και άρχισε να μου παίρνει πίπα (η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ)! Ήταν τέλειο! Μετά από δυο λεπτά, από την πολλή καύλα δεν κρατήθηκα και έχυσα μέσα στο στόμα της. Ήταν φανταστικό και φάνηκε να αρέσει και σε αυτήν αφού καταβρόχθισε όλα τα χύσια με μια κίνηση. Μετά από λίγο η πούτσα μου μετά από λίγη πίπα ήταν και πάλι κάγκελο. Μου λέει:

-    «Θες να με πηδήξεις μωρό μου;»

-    «Με μεγάλη μου χαρά!», της λέω.

Και μου στήνεται στα τέσσερα. Αρχίζω να της το χώνω στην αρχή σιγά - σιγά, μετά όλο και πιο δυνατά, μέχρι που έφτασε σε σημείο να ουρλιάζει από ηδονή. Μετά από αυτό, ένιωθα τον πούτσο μου να θέλει να ξαναχύσει. Τον βγάζω έξω από το μουνί της και ξαπλώνω. Της λέω να έρθει και να κάτσει πάνω στο καυλί μου. Αυτή δέχτηκε. Ήταν φανταστική! Αυτή χοροπήδαγε κι εγώ της έπιανα τις βυζάρες. Μετά από ένα λεπτό νιώθω πάλι την πούτσα μου να πάει να χύσει. Το βγάζω επιτόπου και χωρίς πολλά - πολλά, αρχίζω να την χύνω στα βυζιά. Αυτή ξαναπαίρνει τον πούτσο μου αρχίζει να τον γλείφει και να ρουφάει ότι έχει πάνω του.

Μετά καθίσαμε και το συζητήσαμε και καταλάβαμε πως δεν είναι σωστό. Βέβαια δεν μείναμε μόνο σε αυτό… από τότε το έχουμε κάνει πάρα πολλές φορές.