Το καλύτερο ψάρεμα της ζωής μου

Δημοσιεύθηκε από joe79
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)

Παρατηρλήσεις αποστολέα: Το καλύτερο ψάρεμα με καλή παρέα τη μαμά...

Καλημέρα σας. Ήταν μέσα Ιουλίου και έχω αποφασίσει να πάω για ψάρεμα μόνος μου σε μια ερημική παράλια για να κάνω και γυμνισμό. Φεύγοντας από το σπίτι η γυναίκα μου δεν ήθελε να έρθει μαζί. Αφού έχω φορτώσει το αμάξι και φεύγω, λέω να περάσω από τη μάνα μου. Φτάνω, την καλημερίζω και της λέω ότι θα πάω για ψάρεμα. Μου λέει ότι θα έρθει μαζί μου για να κάνει καμία βουτιά. Φεύγουμε και στο μυαλό μου αρχίζουν να μπαίνουν ιδέες περί γυμνισμού. Αφού έχουμε φτάσει και έχω στήσει όλα τα καλάμια, τις ομπρέλες και τα καθισματάκια, η μάνα μου έχει μείνει με το μπικίνι.

Έχει μικρά βυζάκια, αλλά οι ρόγες της τεράστιες, άρχισαν να διαγράφονται πάνω από το μαγιό. Όσο για το μουνάκι της, από ότι είδα το είχε ξυρισμένο και φαίνονταν τα μουνόχειλα καθαρά. Έμεινα κι εγώ με το κολλητό μαγιό και είχα γίνει τούρμπο. Το πρόσεξε! Άρχισε να βάζει λάδι στο σώμα της, έβαλα κι εγώ και της λέω…

-    Αν θέλεις βγάλε το μαγιό από πάνω αφού δεν υπάρχει ψυχή.

Με μια κίνηση το βγάζει και αρχίζει να βάζει λάδι επάνω στις καυλωμένες ρόγες της. Εγώ είμαι έτοιμος να χύσω. Αρχίζει να μου βάζει λάδι στη πλάτη μου και κατεβαίνει προς τα κάτω στο κωλαράκι μου. Τη λέω πως θα το βγάλω για να πάρω χρώμα παντού. Το πετώ με τη μια, γυρίζω και όπως είναι καθιστή στα γόνατα, ο πούτσος να είναι καυλωμένος και στο ύψος του κεφαλιού της. Έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό διότι είχα ξυριστεί κιόλας και μου λέει πως πρώτη φορά βλέπει ξυρισμένο πούτσο. Παίρνει το λαδάκι και αρχίζει να μου βάζει στο στήθος, όπως έχω ξαπλώσει και κατεβαίνει σιγά-σιγά, ενώ τα μάτια της χαζεύουν όλη την ώρα την πούτσα μου. Βάζει ξανά μπόλικο λαδάκι στο χέρι της και αρχίζει να μου τον χαϊδεύει και να τον παίζει σιγά-σιγά πάνω κάτω και με το άλλο να μου πιάνει τα αρχίδια.

Είμαι έτοιμος να χύσω και το κατάλαβε. Σκύβει και τον παίρνει στο στόμα της. Σχεδόν το μισό είχε μέσα και τον έπαιζε με ωραίο σιγανό τρόπο. Ο πούτσος μου έγινε πέτρα και αρχίζω να χύνω μέσα στο στόμα της. Άρχισε να τα καταπίνει όλα και αφού τέλειωσα, γύρισε και μου είπε ότι τα χύσια μου είχαν πολύ ωραία γεύση. Ξάπλωσε δίπλα μου και διέκρινα στο μαγιό της ότι είχε γίνει μούσκεμα. Απλώνω το χέρι μου και την χαϊδεύω, πρώτα από πάνω και μετά παραμερίζω το μαγιό και της χαϊδεύω την κλειτορίδα της. Άρχισε να καυλώνει και είχε γίνει μούσκεμα, ποτάμι! Βάζω δύο δάχτυλα και αρχίζω να τη γαμάω με το χέρι και να της γλείφω τις ρώγες. Μετά από δυο λεπτά αρχίζει να φωνάζει ότι χύνει. Πρώτη φορά έβλεπα μουνί να βγάζει τόσα υγρά!

Σκύβω και βάζω όλο το μουνί της στο στόμα και γλείφω όλα τα υγρά της μέχρι που το καθάρισα όλο και γυάλιζε πάλι στο φως ήλιου. Γύρισε και μου λέει ότι χρόνια είχε να χύσει έτσι. Ο πούτσος είχε γίνει πέτρα πάλι, γέρνει στο πλάι, σηκώνει το πόδι της και λέει…

-    Τώρα σε θέλω μέσα μου και να χύσεις το μουνάκι της μαμάς.

Τον βάζω και αρχίζω να τη γαμάω με γρήγορο ρυθμό. Αυτή να φωνάζει…

-    γάμα με την πουτάνα τη μάνα σου! Σκίσε με και χυσ’ τα όλα μέσα!

Εκεί άρχισα να χύνω ποτάμι πάλι μέσα της και να νιώθω να με σφίγγει με ένα τρόπο τέλειο. Δεν με άφηνε να βγω. Αφού βγήκα, άρχισαν να τρέχουν έξω τα χύσια μου από το μουνί της και είχε ανοίξει σαν γαρύφαλλο. Έπαιρνε τα χύσια και τα έπινε πάλι, μέχρι που τα ήπιε όλα και ξάπλωσε με τα πόδια ανοιχτά και χάιδευε την κλειτορίδα της. Γύρισε με είδε ότι προσπαθούσα να ηρεμήσω, μου πιάνει τον πούτσο, αρχίζει να τον παίζει πάλι και λέει με ύφος ότι δεν χόρτασε πούτσο και ότι θέλει κι άλλο αλλά και αν γουστάρω να της γαμήσω και το κωλαράκι της, που έχει χρόνια να νιώσει πούτσο και καυτά χύσια μέσα της διότι τον γαμούσε με αγγουράκια μόνο.

 

(Copyright protected OW ref: 81512)