Ξένος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Σύνδεση με το πρώτο μέρος: Το βράδυ της Δευτέρας πήγαμε με τον αδερφό μου στο γκαράζ, γδυθήκαμε και την περιμέναμε να γυρίσει.

Σε κάποια στιγμή βλέπουμε την πόρτα να αρχίζει να ανοίγει και τότε μπαίνει μέσα με το αυτοκίνητο, ενώ έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας μας να μαλακιζόμαστε. Κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και με αυστηρό ύφος έρχεται, ρίχνει από ένα χαστούκι στον καθένα μας και φεύγει για το δωμάτιό της, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για ότι έχει γίνει και ότι δεν θα επαναληφθεί. Εμείς φανερά καυλωμένοι εκείνη την στιγμή την ακολουθήσαμε στο δωμάτιό της.

-    Δεν σου άρεσε αυτό που έγινε; της λέει ο αδερφός μου.

-    Δεν έπρεπε να είχε γίνει τίποτα. Ήταν ένα μεγάλο λάθος.

-    Μα δεν το ξέρει κανένας. Θα είναι το μυστικό μας.

-    Φύγετε, δεν υπάρχει περίπτωση. Νιώθω πολύ άβολα με όλο αυτό.

-    Έλα και δεν αντέχουμε άλλο. Γδύσου.

-    Δεν γίνεται σας είπα.

-    Ωραία λοιπόν…

λέει ο αδερφός μου τότε, έρχεται και αρχίζει να μου παίρνει πίπα.

-    Μαλακισμένα τι κάνετε εκεί; Σοβαρά τώρα; Με απειλείτε;

-    Όχι, απλά τη βρίσκουμε μεταξύ μας.

-    Ok. Θα κάτσω να σας βλέπω να δω τι θα κάνετε.

Ο αδερφός μου συνεχίζει να με τσιμπουκώνει και σε κάποια στιγμή με κοιτάει, μου κλείνει το μάτι και με βάζει να κάτσω στα τέσσερα, ενώ άρχισε να μου σαλιώνει το κωλαράκι. Εγώ κατάλαβα πως το έκανε, για να αλλάξει γνώμη η μάνα μας, αλλά μάταια. Μετά από κάνα δυο-τρία λεπτά πιάνει τον πούτσο του και πάει να μου τον βάλει. Εκείνη την ώρα πετάγεται πάνω η μάνα μας και αρχίζει να γδύνεται.

-    Δεν μπορώ να βλέπω τους γιους μου να γίνονται πούστηδες. Εμπρός λοιπόν γαμήστε με.

-    Τώρα την έχεις πολύ άσχημα…

της λέω, την πετάω στο κρεβάτι και της τον καρφώνω κατευθείαν στο μουνί της.

-    Αχ, τι ψωλάρα είναι αυτή...

-    Πάρε και τη δική μου…

της λέει ο αδερφός μου και της τη βάζει στο στόμα. Βγαίνω από το μουνί της και αρχίζω να της γλείφω την κωλοτρυπίδα. Σαλιώνω τον πούτσο και αρχίζω να μπαίνω σιγά-σιγά.

-    Όχι από εκεί, σε παρακαλώ, ούρλιαξε. Μη! Δε μπορώ.

-    Σκάσε και μη μιλάς.

-    Γιατί, γιατί να το ζω εγώ αυτό;

-    Επειδή έκανες γιους…

της λέω και χύνω μέσα, ενώ ο αδερφός μου την έχυσε στο πρόσωπο και την αφήσαμε έτσι πάνω στο κρεβάτι να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια σε φάση που νομίζαμε ότι έμεινε. Πήγαμε στο μπάνιο με τον αδερφό μου και κάναμε ένα ντουζάκι. Μόλις βγήκαμε πήγαμε στο δωμάτιό της και έλλειπε. Αρχίσαμε να την ψάχνουμε, αλλά πουθενά. Σε κάποια στιγμή τη βλέπουμε να κάθεται έξω στον κήπο σε μια καρέκλα γυμνή και να παίζει με το μουνάκι της. Βγαίνουμε έξω και τότε με πιάνει και με βάζει να της το γλείψω. Στον αδερφό μου αρχίζει να του παίρνει τσιμπούκι. Μετά από κάνα δεκάλεπτο, ξαπλώνει πάνω στο τραπέζι του κήπου, ανοίγει τα πόδια της και μας κάνει νόημα να πλησιάσουμε. Πρώτος εγώ μπαίνω μέσα και αδειάζω, μετά ο αδερφός μου.

Αυτό έγινε όλο το βράδυ και το ίδιο συνεχίστηκε για όλο το διάστημα που έλλειπε ο πατέρας μας. Αναπτύξαμε τελικά μια πολύ καλή σχέση οι τρεις μας και περνούσαμε τέλεια. Η ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή. Αν σας δοθεί η ευκαιρία για κάτι παρόμοιο το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

 

(Copyright protected OW ref: 80449)