Ο αδερφός μου ο Διαμαντής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Αυτή είναι η αρχή της ιστορίας με τον αδερφό μου. Τα ονόματα έχουν αλλαχθεί για προφανείς λόγους.

Ο αδερφός μου είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, 1.90, σχετικά γυμνασμένος, με καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Το δέρμα του είναι αρκετά λευκό. Αντίθετα εγώ γύρω στο 1.80, με καμπύλες, ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Το δέρμα μου δυο τόνους πιο σκούρο. Κάθε φορά που συστηνόμασταν όλοι έμεναν έκπληκτοι που ήμασταν αδέρφια - τόσο διαφέραμε.

Με το Διαμαντή, αν και αγαπιόμασταν πάντα, δεν είχαμε ιδιαίτερη επαφή. Παρ' ότι ήμασταν αδέρφια, οι χαρακτήρες μας ήταν τελείως διαφορετικοί. Εγώ ψαχνόμουν για κάτι πιο σοβαρό και εκείνος έκανε επιφανειακές σχέσεις με σκοπό την καλοπέρασή του - κάτι που δε φαινόταν προς τα έξω. Συχνά ακούγονταν τα καλύτερα για εκείνον και το εκμεταλλευόταν καταλλήλως. Είχε πολύ καλές σχέσεις με τις γυναίκες και φιλίες. Έτσι η φήμη του ως καλό παιδί και "κύριος" δεν αμαυρωνόταν ποτέ. Ενώ εκείνος έψαχνε τέτοιου είδους σχέσεις, τύχαινε να πέφτω εγώ πάνω σε μαλάκες που κοίταζαν μόνο την καλοπέρασή τους. Ο Διαμαντής, όμως, ήταν εκεί, σε αυτές τις στιγμές, τις στιγμές των πολλαπλών χωρισμών μου και με παρηγορούσε. (Κάτι παράξενο για μένα καθώς όπως ανέφερα δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις.)

Απέφευγε να μου την λέει για τις επιλογές μου αλλά παράλληλα δεν ανέφερε αν άξιζα κάτι καλύτερο. Αυτό δεν με πείραζε, τον είχα μάθει. Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από πέντε χρόνια, στο μεταίχμιο οικονομικής ανέλιξης και κρίσης. Οι γονείς μου αποφάσισαν να φύγουν για το εξωτερικό, καθώς η μικροεπιχείρηση που είχαν εδώ στην Ελλάδα κατέρρεε. Τότε ήμουν πρωτοετής στο φυσικό και ο Διαμαντής τριτοετής στο παιδαγωγικό. Οι γονείς μας άφησαν πίσω υπό την προϋπόθεση ότι θα συντηρούμε ο ένας τον άλλο και αυτοί θα στέλνουν κάποια ποσά από εκεί. Ο Διαμαντής έψαχνε δουλειά σε κάποια νηπιαγωγεία, ενώ εγώ ήδη κάποιους μήνες πριν, είχα σταθεί τυχερή και βρήκα δουλειά σε μια κοντινή καφετέρια.

Οι μήνες περνούσαν και το χάσμα μου μαζί του συνεχώς διογκωνόταν. Τον συναντούσα στο σπίτι, γευματίζαμε μαζί και μετά χανόμασταν ο καθένας στη ζωή του. Σπάνια έφερνε κοπέλες σπίτι, αν και δεν είχα καμία αντίρρηση να το κάνει, αλλά ήξερα ότι έπαιζε με πολλές. Εκείνη την περίοδο είχα σχέση με ένα παιδί από τη δουλειά και αν και προσπαθούσα να μην το βλέπω έτσι, η σχέση μας ήταν καθαρά σεξουαλική. Όταν με χώρισε - άλλος ένας χωρισμός στη λίστα - ήταν επώδυνο. Τα παράτησα, έφυγα από τη δουλειά και περιόρισα τις επισκέψεις μου στη σχολή. Ο Διαμαντής με έβλεπε και έδειχνε να αγνοεί την κατάστασή μου, λέγοντας μόνο πως δεν χρειάζεται να ανησυχώ γιατί οι γονείς θα μας βοηθούσαν όσο γινόταν. Εγώ βασανιζόμουν, κάτι με έτρωγε εσωτερικά. Μια νύχτα με βρήκε ο Διαμαντής στο σαλόνι να κλαίω και ήρθε κοντά μου.

-    Τι έχεις; Ρώτησε σχεδόν αδιάφορα.

-    Φύγε!

-    Πες μου.

Αγρίεψε και η φωνή του υποδήλωνε ενδιαφέρον αυτή τη φορά. Παράξενο!

-    Τι να έχω ρε Διαμαντή; Όλα πάνε χάλια. Ο Κώστας με χώρισε, η σχολή δυσκολεύει και αδυνατώ να παρακολουθήσω. Η δουλειά με κούρασε αρκετά και σαν δειλή την παράτησα.

-    Οι γονείς;

-    Οι γονείς ίσα που μπορούν να συντηρούν τον εαυτό τους και στέλνουν και σε μας.

-    Ηρέμησε. Θα τα καταφέρουμε.

Γύρισα και του ζήτησα να με αγκαλιάσει. Είχαν περάσει χρόνια από τότε που αγκαλιαστήκαμε τελευταία φορά. Εκείνος το έκανε και τον έσφιξα πάνω μου.

-    Και γαμώτο…. Διαμαντή, μου λείπεις. Είμαστε στο ίδιο σπίτι και ζούμε σαν ξένοι.

Δεν πίστευα στα λόγια που είχα μόλις ξεστομίσει. Δεν ανταποκρίθηκε, δεν είπε τίποτα. Μείναμε λίγο ακόμα αγκαλιά. Μετά με άφησε και αφού με παρότρυνε να πέσω για ύπνο, περπάτησε προς το δωμάτιο του. Πέρασαν μερικές εβδομάδες και σταδιακά συνειδητοποιούσα την αγάπη μου για εκείνον. Δεν ήταν απλά αδερφική αγάπη. Ξέθαβα τον εαυτό μου πριν από χρόνια και βρέθηκα στην αφετηρία. Ο πρώτος μου χωρισμός. Τότε που για πρώτη φορά με παρηγόρησε. Όχι, δεν επέλεγα τυχαία. Οι επόμενοι, συνειδητά ασυνείδητα έπρεπε να είναι όπως ο πρώτος - μαλάκες. Έτσι θα κέρδιζα την προσοχή του Διαμαντή που ποτέ δεν είχα. Ήταν άρρωστο. Ήταν άρρωστο να θέλω τον αδερφό μου. Όμως τον ήθελα. Ήθελα να με κάνει δική του. Κάθε βράδυ τον ονειρευόμουν και ξύπναγα υγρή το πρωί. Άμα δεν έκανα κάτι, θα πέθαινα. Άρχισα λοιπόν να τον προκαλώ.

Μιας που έφτανε καλοκαίρι κυκλοφορούσα με όλο και λιγότερα ρούχα. Κοντά πιτζαμάκια και κολλητά εσώρουχα. Στην αρχή με αγνοούσε, όμως δεν απογοητεύτηκα. Κάποια στιγμή στο τέλος της εξεταστικής περίμενα να γυρίσει σπίτι. Είχα ετοιμάσει τραπέζι και αφού ήρθε και κάθισε στην κουζίνα τον υποδέχτηκα με ότι πιο καυτό είχα σε πιτζάμα. Έκανε να βγάλει τα παπούτσια του και κάθισα πάνω του.

-    Τι κάνεις ακριβώς;

Με ρώτησε αδιάφορα σοκαρισμένος.

-    Αυτό που θα έπρεπε εδώ και καιρό. Κόλλησα τα χείλη μου στα δικά του.

Με πέταξε από πάνω του και άρχισε να σκουπίζει το στόμα του. Έκανε κίνηση να φύγει και τον τράβηξα ξανά κοντά μου. Σήκωσα τις μύτες των ποδιών μου και του ψιθύρισα:

-    Σε θέλω, Διαμαντή. Σε θέλω πάρα πολύ. Μη φεύγεις, σε παρακαλώ, μη. Κάνε με δική σου.

-    Είσαι παλαβή, μικρή; Ποιος νομίζεις ότι είμαι; O γκομενάκος σου; Συγκεντρώσου, είμαστε αδέρφια.

Δεν πτοήθηκα. Έμενε μια τελευταία προσπάθεια. Ακούμπησα τον πούτσο του πάνω από το τζιν. Είχε τρελαθεί από την καύλα.

-    Και τι είναι αυτό τότε;

Κοκκίνισε και παρέλυσε για λίγα δεύτερα. Άρχισα να τον τρίβω κυκλικά και κοιτούσα στα μάτια τον Διαμαντή.

-    Άσε με να σου δείξω. Άσε με να σου δείξω πως μόνο εγώ μπορώ να σε ικανοποιήσω όπως καμία.

Το σώμα του αποδεχόταν το άγγιγμα μου και αντιδρούσε όπως ήθελα. Όπως και το δικό μου είχε αντιδράσει από εκείνο το βράδυ της αγκαλιάς και μετά. Ο Διαμαντής μεταμορφώθηκε. Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα στο στόμα και στο λαιμό, τα χέρια του έσφιγγαν το στήθος μου δυνατά. Έπεσα στα γόνατα και ξεκούμπωσα το τζιν του. Ξεπετάχτηκε ο πούτσος του που από την εμπειρία μου ήταν γύρω στους 18 πόντους. Άρχισα να τον γλείφω και να τον πιπιλάω με μανία. Σε λίγο ήρθαν και τα πρώτα βογγητά. Ήταν τόσο καύλα ο αδερφός μου. Με έβαλε να τον πάρω όλο στο στόμα μου γιατί μετά βίας χωρούσε. Τα χέρια του έδιναν τον ρυθμό στο κεφάλι μου.

-    Από εδώ και πέρα θα είσαι το πουτανάκι μου. Θα κάνεις τα πάντα για να με ικανοποιείς. Θα μου δώσεις τα πάντα, ό,τι θελήσω. Θα' σαι δική μου.

Όσο τον άκουγα, καύλωνα πιο πολύ. Με σήκωσε από τα μαλλιά και με κόλλησε στον πάγκο της κουζίνας. Τα δάχτυλά του αγνόησαν το σορτς πιτζάμα και το εσώρουχο μου και βρέθηκαν να χαϊδεύουν την κλειτορίδα μου. Ύστερα κατέβηκαν πιο κάτω αναζητώντας τη σχισμή μου. Ήμουν άπειρα υγρή.

-    Σε καυλώνει να σε χαϊδεύει εκεί χαμηλά το αδερφάκι σου; Ε κοριτσάκι μου;

Ένιωθα πλέον τα δάχτυλα του να μπαίνουν με δύναμη, να με σκίζουν και η ηδονή ήταν απίστευτη.

-    Πήδα με, δεν αντέχω άλλο.

-    Παρακάλεσέ με, αδερφούλα.

-    Ξέσκισε με, γαμώτο. Σε παρακαλώ, θέλω τον πούτσο σου μέσα μου.

Δεν αναζήτησε προφυλακτικά. Με ανέβασε στον πάγκο και με μια κίνηση μπήκε μέσα μου. Άρχισε να με παίρνει αργά, βασανιστικά. Ήθελε να πεθάνω στην ηδονή. Έβαλε τα χέρια του στα μάγουλα μου και μου ψιθύρισε:

-    Θα σε γαμάω όποτε θέλω εγώ. Το μουνάκι σου θα είναι μόνο δικό μου. Κανενός μαλάκα από αυτούς που σε πήδαγαν παλιά.

Σταμάτησε, βγήκε από μέσα μου και έχωσε δύο δάχτυλα στην τρυπούλα μου. Μετά έπιασε με το ένα χέρι του τα μαλλιά μου και με το άλλο έχωσε τα δάχτυλα στο στόμα μου.

-    Δοκίμασε τη γεύση σου, μωρό μου. Δοκίμασε τη γεύση που έχει το μουνάκι σου για μένα.

Με τράβηξε από τον πάγκο και με πρόσταξε να καθίσω στα τέσσερα. Μπήκε ξανά αργά μέσα μου και σε χρόνο dt άρχισε να με πηδάει αγριεμένα, σαν ζώο. Εγώ βογκούσα, σε ένα βαθμό πόναγα αλλά ήταν τέλειο αυτό που μου έκανε. Με έπιασε από τη μέση και κατεύθυνε τον πούτσο του πιο βαθιά. Με έπαιρνε έτσι για κανένα δεκάλεπτο και χωρίς προειδοποίηση έχυσε μέσα μου. Επιτέλους είχα τον αδερφό μου έτσι όπως ήθελα. Τον γαμιά αδερφούλη μου.

Άμα θέλετε συνέχεια πείτε το. Συγγνώμη για το μεγάλο story μου απλά ήθελα να κάνω μια καλή περιγραφή.

 

(Copyright protected OW ref: 80051)