Κρυφό πάθος (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Triplex2
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Το όνειρο του πραγματοποιείται σιγά σιγά. Έχει στα χέρια του το αντοκείμενο των φαντασιώσεων του...

Από εκείνη την ημέρα και μετά τα έχασα τελείως. Το κορμί που επί ώρες έφερνα στις φαντασιώσεις μου, πλέον το είχα αγγίξει! Ένοιωθα για μέρες στο χέρι μου το βρεγμένο της μπούτι και έχυνα. Άρχισα να παίρνω θάρρος και να την χαζεύω πλέον πιο άνετα. Η ίδια δεν έδινε πολύ σημασία όπως πάντα. Έψαχνα κάθε μέρα τρόπο να την δω με εσώρουχα. Με είχε τρελάνει αυτό! Είχε τύχει όταν ήμουν μικρός να δω το σουτιέν της και το στήθος της κάποιες φορές που έσκυβε μπροστά μου με κάποια φαρδιά μπλούζα, αλλά αυτό δεν μου έφτανε. Ήθελα να την δω με κιλοτάκι. Πάντα όμως είχα τον φόβο μέσα μου ότι αυτό που κάνω δεν είναι σωστό και τι θα γινόταν αν καταλάβαινε κάτι και δεν της άρεσε. Γι αυτό φρόντιζε η ίδια να με ηρεμεί με τον τρόπο της. Δε λέω… υπήρχαν στιγμές που ήταν πολύ απόμακρη, αλλά και κάποιες άλλες που έδειχνε να γουστάρει την όλη φάση, ένα πιτσιρίκι να χαζεύει τα μπούτια της και να την γδύνει με τα μάτια του συνέχεια. Νόμιζα ότι της άρεσε να με προκαλεί, αλλά χωρίς ποτέ να είμαι σίγουρος γι όλο αυτό.

Τελικά μετά από πολλές μου προσπάθειες, ήρθε η μέρα που περίμενα καιρό. Ένα απόγευμα ήμασταν στο δωμάτιο μόνοι. Θα βγαίναμε για βόλτα. Γυρίζει και μου λέει να περάσω λίγο στο μπαλκόνι για να αλλάξει. Και τι δεν θα έδινα να έμενα μέσα. Ευτυχώς όμως η τύχη και το αεράκι ήταν με το μέρος. Βγαίνω έξω αλλά κάθομαι κοντά στην κουρτίνα. Για καλή μου τύχη το αεράκι άνοιγε την κουρτίνα και μου έδωσε την ευκαιρία της ζωής μου. Την είδα με γυρισμένη πλάτη να αλλάζει. Είχε βγάλει την μπλούζα και ήταν με το σορτσάκι. Το κατεβάζει και αυτό και μένει με ένα γαλάζιο εσώρουχο! Η κουρτίνα ανοιγόκλεινε από τον αέρα. Το μάτια μου είχαν κολλήσει. Ήθελα να μπω μέσα και να της ζητήσω να με αφήσει να χουφτώσω και να γλείψω τις μπουτάρες της, όμως δίσταζα. Φόρεσε το παντελόνι της και εγώ αμέσως τραβήχτηκα για να μην πάρει γραμμή κάτι, αν και μέσα μου πίστευα ότι το είχε καταλάβει. Με τον καιρό άρχιζα να παίρνω θάρρος. Να της πιάνω το μπούτι δήθεν για να την σκουντήξω και να της πω κάτι, άλλες φορές πάνω στο χαβαλέ, σαν παιχνίδι.

Έτσι μια μέρα βρήκα άλλη μια ευκαιρία να χουφτώσω. Ήμασταν οι δυο μας και μιλάγαμε, κάναμε χαβαλέ για διάφορα θέματα. Η ίδια φορούσε ένα από τα γνωστά μακριά της φορέματα τα οποία σήκωνε για να δροσίζεται. Πάνω στην κουβέντα πήρα το θάρρος και άρχισα να τη γαργαλάω για να αγγίξω το κορμί της. Το φόρεμα ανέβαινε εύκολα και σκέφτηκα πως με μια δήθεν αδέξια κίνηση θα το σήκωνα για να δω τα μπούτια της. Έκανα μια-δυο απόπειρες, σηκώθηκε λίγο το φόρεμα και στην δήθεν μια αδέξια κίνηση μου της το σηκώνω τόσο που λίγο ήθελε να φανεί και το εσώρουχο της. Ήταν η στιγμή που έψαχνα. Από τη στιγμή που δεν το μάζεψε το φόρεμα, κατάλαβα ότι ήρθε η ώρα να τη χουφτώσω.

Βάζω το χέρι μου στο γόνατο της και σιγά-σιγά ανεβαίνω προς τα πάνω για να το απολαύσω. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι έκλεισε τα μάτια της σαν της άρεσε. Με μια απότομη όμως κίνηση αρπάζει το χέρι μου και το απομακρύνει κατεβάζοντας το φόρεμα της. Καιγόμουν ολόκληρος από ντροπή αλλά και από καύλα. Την κοίταξα για λίγο και της το ζήτησα, για λίγο να αγγίξω τα μπούτια της. 5 λεπτά μόνο. Την είδα λίγο διστακτική, αλλά γρήγορα μαλάκωσε. Θα σε αφήσω μου λέει αλλά να μην το μάθει κανένας. Η πούτσα μου κόντευε να εκραγεί. Είναι αλλιώς να τη χουφτώνεις με τον φόβο και αλλιώς να το ξέρει πλέον. Σηκώνει το φόρεμα της λίγο πάνω από το γόνατο, με κοιτάει και χαμογελάει.

-    Σου αρέσει;

-    Όσο δεν φαντάζεσαι της απαντάω.

-    Πιάσε, μη φοβάσαι και αν θέλεις μπορείς να το φιλήσεις.

Κατεβαίνω αργά προς το μπούτι, δίνω το πρώτο μου φιλί και την βλέπω να τραβάει το φόρεμα πιο ψηλά. Εγώ συνέχισα τα φιλιά και άρχισα να ανεβαίνω πιο πάνω. Προσπαθούσα να ρίξω κλεφτές ματιές να δω το εσώρουχο της, αλλά η καύλα ήταν τόσο μεγάλη και δεν σταμάταγα τα γλειψίματα στα μπούτια της. Με το χέρι μου πιάνω και ανεβάζω το φόρεμα της όσο πιο ψηλά μπορούσα κάτι που δεν έγινε. Δε με άφησε.

-    Το παρατραβάς, μου λέει, μικρέ.

Ήταν όμως χαμογελαστή κάτι που με έκανε να νοιώθω άνετα.

-    Θέλεις να με δεις με εσώρουχα;

-    Ναι.

-    Εντάξει, μου λέει, αλλά θέλω και εγώ μια χάρη για μετά μου λέει.

Το μυαλό μου πήγε ότι θα μου ζήταγε κάποια εξυπηρέτηση, γενικά κάτι άσχετο και εννοείται της είπα... «ότι θέλεις». Σηκώνεται μπροστά μου και με αργές κινήσεις βγάζει το φόρεμα της. Μένει με τα εσώρουχα. Εγώ είχα μείνει άφωνος.

-    Πλησίασε. Αυτό δεν ήθελες; Έχεις λίγο χρόνο, πιάσε όπου θέλεις.

Δε χάνω δευτερόλεπτο και ξεκινάω. Νόμιζα πως ήταν όνειρο. Φίλαγα και χούφτωνα τις μπουτάρες της. Κάνει κίνηση και μου γυρίζει πλάτη για να μου δείξει τον πισινό της. Τα μαύρα εσώρουχα που φορούσε με είχαν τρελάνει. Έχυσα μέσα στη φόρμα μου τόσο πολύ που τα χύσια πετάχτηκαν έξω. Όπως ήταν γυρισμένη βάζω τα χέρια μου γύρω της για να πιάσω για πρώτη φορά το στήθος της και ακουμπάω την πούτσα μου στην κωλάρα της. Ένοιωσε τα χύσια μου και έβγαλε ένα αναστεναγμό. Γυρνάει με κοιτάει και μου χαμογελάει.

-    Τελείωσες μικρέ μου; Φτάνει ως εδώ.

 

(Copyright protected OW ref: 78784)