Λεσβία μάνα σαδιστής γιος (8ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Image
ΕΞΩΦΥΛΛΟ
Το όργιο που γινόταν στην αυλή του Τάσου Ιωάννου θα συνεχιζόταν για αρκετές ώρες ακόμη, αν κάποιοι γείτονές του δεν ήταν σεμνότυφοι και θρησκευόμενοι, Απέναντί τους ακριβώς έμενε ένα ζευγάρι που είχε να κάνει έρωτα κάποια χρόνια, γιατί το θεωρούσε βρώμικη πράξη κι αμαρτία. Κάνοντας όμως μπανιστήρι και βρίζοντας τους... αμαρτωλούς γείτονές τους, ο άντρας καύλωσε και η πούτσα του έγινε παλούκι κι απειλούσε να σπάσει το φερμουάρ του παντελονιού του. Τέτοια καύλα είχε να τον πιάσει εδώ και δέκα χρόνια.

 

 • Πωπωπω. Τι είναι αυτά που βλέπουν τα μάτια του ανθρώπου. Δεν είμαστε καλά! είπε στη γυναίκα του.

Τα λόγια του όμως ήταν μάλλον επιδοκιμαστικά παρά λέγονταν για να καυτηριάσουν αυτό το όργιο.

 • Θα πάρω τηλέφωνο την αστυνομία, είπε η γυναίκα του εκνευρισμένη.

Η πούτσα του άντρα της την έκανε να φοβάται και να τρέμει. Το σεξ το έβλεπαν κι οι δύο τούς σαν αμαρτία και το είχαν κόψει από χρόνια. Γι αυτήν το πλύσιμο των πιάτων ήταν πολύ πιο ευχάριστη ασχολία παρά το γαμήσι. Ο άντρας της ήταν προσηλωμένος στο καυλωτικό αυτό θέαμα και δεν κατάλαβε ότι η γυναίκα του σκόπευε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Χωρίς καθυστέρηση έβγαλε έξω την ψωλή του κι άρχισε να την παίζει με μανία. Για πρώτη φορά μετά από
τόσα χρόνια η ψωλή του έβρισκε κάποια χαρά, αφού η σεμνότυφη γυναίκα του την είχε στερήσει.

Μόλις ειδοποίησε την αστυνομία, το κέντρο της άμεσης δράσης έδωσε μήνυμα προς όλα τα περιπολικά της περιοχής για να σπεύσουν στον τόπο που γινόταν το όργιο. Δεκατρία συνολικά περιπολικά στράφηκα προς τη γειτονιά του Τάσου Ιωάννου για να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τους μοιχούς που πρόσβαλαν τη δημόσια αιδώ. Ο Τάκης Ιωάννου βρισκόταν μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά απ' το πατρικό του σπίτι, όταν άκουσε τις σειρήνες των περιπολικών. Συνέχιζε σκεπτικός την πορεία του. Κάποια στιγμή κατάλαβε ότι τα περιπολικά έρχονταν προς τη γειτονιά του. Περνώντας έξω απ το σπίτι εκείνου του σεμνότυφου αντρόγυνου, είδε τον ηλικιωμένο σύζυγο να στέκεται μπροστά στο παράθυρο, να παίζει σαν τρελός με τον καυλωμένο πούτσο του και να πετάει τα χύσια του πάνω στα τζάμια.

Ο Τάκης στην αρχή τα έχασε. Νόμιζε ότι ήταν ιδέα του επειδή τον τελευταίο καιρό τα μάτια του δεν έβλεπαν τίποτε άλλο από ψωλές, μουνιά και βυζιά. Μετά όμως είδε κάτι που τον έκανε να πεισθεί ότι αυτό που έβλεπε ήταν πραγματικό γεγονός κι όχι δημιούργημα της φαντασίας του. Η γυναίκα του γέρου όρμησε έξαλλη πάνω στον άντρα της και κείνος καθώς γύρισε πέταξε μια γερή χυσιά μέσα στο στόμα της που ήταν ανοιγμένο κι έλεγε διάφορες μαλακίες. Αμέσως μετά πήρε το κορδόνι με το οποίο έδενε στις άκρες τις κουρτίνες, τηνέδεσε χεροπόδαρα και την πήγε κατευθείαν στο συζυγικό τους κρεβάτι, το όποιο εδώ και χρόνια χρησιμοποιούσαν μονό για ύπνο κι όχι για γαμήσι...

Ο Τάκης ήταν έτοιμος να πέσει κάτω και να χτυπιέται απ τα γέλια, αλλά στο μεταξύ το μάτι του είδε και κάτι άλλο που τον έκανε να χάσει τη φωνή του. Στους δρόμους της γειτονιάς του έτρεχαν ολόγυμνοι άντρες και γυναίκες που πήγαιναν να κρυφτούν στα σπίτια τους. Στο μεταξύ οι σειρήνες των περιπολικών ακούγονταν πιο δυνατά κι ο Τάκης κατάλαβε ότι έρχονταν στη γειτονιά του. Δευτερόλεπτα αργότερα τα πρώτα περιπολικά σταμάτησαν στο δρόμο που έμενε ο Τάκης Ιωάννου με την οικογένειά του.

 • Φτου! Ήρθαμε αργά, είπε ένας μπάτσος απ το περιπολικό που είχε σταματήσει δίπλα στον Τάκη.
 • Μην ανησυχείς και θα καλέσω το κέντρο να μας πουν το όνομα και τη διεύθυνση αυτού που τηλεφώνησε στα κεντρικά και κατήγγειλε το περιστατικό", του είπε ο συνάδελφός του.
 • Δεν πάνε να γαμηθούν οι μαλάκες. Τώρα ότι έγινε, έγινε.
 • Ξεχνάς ότι αυτό που έκαναν είναι αδίκημα που τιμωρείται απ' το Νόμο; Εγώ επιμένω ότι πρέπει να βρούμε αυτόν που έκανε την καταγγελία.
 • Καλά, πήγαινε να δεις εκείνον που τηλεφώνησε να τον ρωτήσεις τι συμβαίνει.
 • Αποκλείεται να τη βρείτε, είπε ο Τάκης. Ο σύζυγός της ανέλαβε να της βουλώσει το στόμα.


Ο Τάσος δέχτηκε τη Φωφώ στο σπίτι του, επειδή δεν ήθελε να έχει τραβήγματα με την αστυνομία. Παράλληλα άρχισε να κάνει κι άλλα μεγαλεπήβολα σχέδια. Σκόπευε να γαμήσει όλες του τις γειτόνισσες, οι οποίες προθυμοποιήθηκαν να του γλείψουν τον πούτσο την ώρα που ξεκίνησε το όργιο μέσα στην αυλή του σπιτιού του. Αυτό όμως θα απαιτούσε λίγη υπομονή και φυσικά δεν μπορούσε να γίνει αν είχε μπερδέματα με την αστυνομία. Γι αυτό έμειναν όλοι στα σπίτια τους μέχρι να βαρεθούν οι μπάτσοι να ψάχνουν και να φύγουν.

 • Καλώς ήρθες κούκλα μου, είπε ο Τάσος στη Φωφώ ενώ με το ένα του χέρι
  χούφτωνε κι έτριβε τα τρυφερά και ολοστρόγγυλα κωλομέρια της Τζολίν.

Η μικρή στεκόταν δίπλα του. Τον κρατούσε απ' το καυλί και του τραβούσε μαλακία.

 • Πρέπει να ομολογήσω ότι είσαι κι ο πρώτος πουτσαράς της γειτονίας" του είπε καυλιάρικα. "Ανυπομονώ να μου τον χώσεις και πάλι μέσα στο μουνάκι μου".
 • Την ακούς μωρή καργιόλα; είπε στη Φωφώ. Η πούτσα μου πρέπει να πάρει παράσημο".

Η Φωφώ κοιτούσε τη Τζολίν που χάιδευε την ψωλή του Τάσου και την έκανε να γίνει και πάλι κολώνα της ΔΕΗ απ' την καύλα. Το μουνί της Φωφώς πονούσε κι έτσουζε. Δώδεκα συνολικά γαμήσια της πέταξαν όση ώρα κρατούσε το όργιο μέσα στην αυλή . Παρόλα αυτά ήθελε κι άλλο πούτσο. Τώρα μάλιστα που έβλεπε τη μικρή της κόρη να χαίρεται καθώς χούφτιαζε την ψωλάρα του Τάσου που κάποτε της ανήκε αποκλειστικά, έλιωνε απ' τη ζήλια της.

 • Λοιπόν, μη μας ενοχλήσεις γιατί θα πάμε να γαμηθούμε. Αν σε χρειαστούμε, θα σε φωνάξουμε", της είπε ο Τάσος.

Η Φωφώ ένιωθε περισσότερο ταπεινωμένη παρά ποτέ. Ούτε ο άντρας της ούτε η κόρη της την ήθελαν. Ένιωθε γριά. Πιο γριά και πιο άσχημη κι απ' την Όλγα. Τώρα πλέον ήταν αποφασισμένη να θέσει τέρμα στη ζωή της. Θα πήγαινε μέχρι τη γέφυρα και θα ριχνόταν στο ποτάμι να πνιγεί για να ησυχάσει. Χωρίς καθυστέρηση, στράφηκε προς την πόρτα και έπιασε το πόμολο για να την ανοίξει. Τη στιγμή όμως εκείνη η πόρτα άνοιξε με δύναμη προς τα μέσα. Ο Τάκης μπήκε φουριόζος.

 • "Μπα; τι γίνεται εδώ πέρα;", είπε έκπληκτος καθώς αντίκρισε και τους τρεις της οικογένειάς του ολόγυμνους.
 • "Ρώτησε καλύτερα τη μάνα σου", είπε ο Τάσος. "Αυτή φταίει για όλα!"
 • "Ναι, εγώ φταίω. Εγώ έφταιξα γι αυτό πληρώνω".
 • "Καλά το είχα υποψιαστεί ότι ήσουν και η πρώτη καργιόλα της γειτονιάς", είπε ο Τάκης θυμωμένος.
 • "Ναι, αλλά....
 • "Δεν υπάρχουν "αλλά" είπε ο Τάσος. "Είσαι ξεκωλιάρα. Αυτά που έπαθες μέχρι τώρα ήταν πολύ λίγα".
 • Έφταιξα Τάσο και πλήρωσα. Από δω και στο εξής σου δίνω το λόγο μου ότι θα γίνω η καλύτερη σύζυγος", είπε η Φωφώ κλαίγοντας.
 • "Μήπως εννοείς ότι θα γαμιέσαι μόνο με τον άντρα σου, το γιο σου και θα κάνεις πλακομούνι με την κόρη σου;"
 • "Τάσο, μην είσαι σο σκληρός! θα γίνω καλή σύζυγος".

Ο Τάσος άρχισε να σκέφτεται και αυτό το ενδεχόμενο, ενώ παράλληλα η κόρη του συνέχιζε να του χαϊδεύει τον πούτσο. Ο Τάκης κοιτούσε τη φάση και τα μάτια του κόντευαν να πεταχτούν έξω από τη ζήλια.

 • "Λοιπόν Φωφώ", είπε ο Τάσος, "επειδή ο Τάκης δεν έχει γαμήσει ακόμη τη Τζολίν, δεν ξέρουμε αν η οικογένειά μας θα μπορεί να ζήσει όπως πρώτα ευτυχισμένη".
 • "Αυτό δεν γίνεται!", είπαν μ’ ένα στόμα μάνα και κόρη.

Η Τζολίν είχε τις αντιρρήσεις της επειδή είχε συνηθίσει πλέον τον πούτσο του πατέρα της. Επιπλέον της άρεσε να μεγαλοπιάνεται και να μην ασχολείται με νιάνιαρα της ηλικίας της, αλλά με ώριμους άντρες.

 • "Λοιπόν Τάκης; Γουστάρεις να πηδήξεις την αδελφούλα σου;" ρώτησε ο Τάσος. "Έχε υπόψη σου όμως ότι η Τζολίν έχει αποκτήσει πολλή εμπειρία διότι απ' την ημέρα που έφυγες εσύ κι η μάνα σου, την ξεσκίζω συνέχεια".
 • "Είμαι σίγουρος ότι θα της έχεις μάθει πολλά πράγματα. Εκτός αυτού θέλω οπωσδήποτε να τη γαμήσω για να της ξεπληρώσω το καλό που μου έκανε
  διαδίδοντας στο σχολείο ότι πηδούσα τη μάνα μου", είπε ο Τάκης και χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, άρχισε να γδύνεται. "Λέω ν' αρχίσω πρώτα από ένα τσιμπούκι για να της κλείσω το στόμα και να μην είναι πολυλογού. Λοιπόν Τζολίν, ετοιμάσου να μου πάρεις όλο το παλαμάρι μου μέσα στο στόμα σου".
 • "Όχι! Αυτό δεν θα το επιτρέψω ποτέ", είπε η Φωφώ μπαίνοντας ανάμεσά τους.
 • "Μου φαίνεται ότι λες και ξελές", είπε ο Τάσος. "Μόλις πριν λίγο δεν μου έλεγες ότι θα υπακούς στον άντρα σου; Φύγε απ' τη μέση μωρή πουτάνα κι άφησε τα παιδιά να τη βρουν αναμεταξύ τους. Άλλωστε εμείς οι δυο έχουμε κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς", κι αμέσως της άστραψε ένα δυνατό χαστούκι.

Η Φωφώ ξαφνιάστηκε. Σήκωσε τα χέρια της και έπιασε τα μάγουλά της. Ο Τασος την άρπαξε απ' τα μπράτσα και την έσπρωξε προς το χολ.

 • "Μπρος! πήγαινε στην κρεβατοκάμαρα! Γρήγορα!" της είπε θυμωμένος. "Ελπίζω να έχεις έτοιμο τον κώλο σου. Από κει θα ξεκινήσουμε πρώτα. Μην ξεχνάς ότι από τον κώλο δεν σε γάμησα μέχρι τώρα γιατί δεν μ' άφηνες".

Η Φωφώ άρχισε να κλαίει, ενώ ο Τάσος συνέχισε να τη σπρώχνει με δύναμη προς το χολ και την οδηγούσε προς την κρεβατοκάμαρά τους. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο σκληρός μαζί της ο Τάσος κι αυτό την ανησύχησε.

Ο Τάκης στο μεταξύ είχε γδυθεί, καθόταν απέναντι στη Τζολίν και την κοίταζε με γλαρωμένα μάτια.

 • "Και τώρα οι δύο μας μωρό μου. Πέσε στα γόνατα κι ετοιμάσου να μου πάρεις μια απολαυστική τσιμπουκοπιπίλα".
 • "Αποκλείεται! Αυτό δεν γίνεται Τάκη. Δεν μίλησα σε κανέναν. Μόνο στην καλύτερη φίλη μου είπα ότι πήδηξες τη μαμά".
 • "Εσύ το είπες σ' αυτήν κι εκείνη το έκανε βούκινο σ' όλο το σχολείο" της είπε και με το ζόρι την έκανε να γονατίσει μπροστά του. Εκείνη υπέκυψε γιατί φοβόταν μήπως την χτυπήσει έτσι αγριεμένος που ήταν.
 • "Εγώ Τάκη για το καλό σου το είπα. Ξέρεις ότι τώρα οι περισσότερες συμμαθήτριες μου κάνουν αμάν και πως για να φάνε τον πούτσο σου;"
 • "Αν είναι έτσι όπως μου λες, εσύ γιατί δεν δέχεσαι να γαμηθείς μαζί μου;", τη ρώτησε ενώ παράλληλα της ακουμπά με το ζόρι το πουτσοκέφαλό του πάνω στα απαλά και βελούδινα χειλάκια της.
 • "Γιατί είσαι αδελφός μου!", του είπε έντρομη.

Αυτή ήταν κι η τελευταία της κουβέντα. Αμέσως μετά δέχτηκε την επίθεση της ψωλάρας του Τάκη η οποία με μια απότομη κίνηση φυτεύτηκε μέχρι τη μέση στο στόμα της. Η Τζολίν άρχισε να κουνάει το κεφάλι της και προσπαθούσε να ξεμπουκώσει το στόμα της. Ο Τάκης της κράτησε με τα δυο του χέρια το κεφάλι και έσπρωξε πιο βαθιά το παλούκι του. Το σκληρό του πουτσοκέφαλο πλησίασε το λαρύγγι της. Η Τζολίν αναγκάστηκε να χαλαρώσει κάπως για να μη της τραβάει τα μαλλιά κι έγειρε το κεφάλι της προς τα πίσω για να μπορέσει να γλιστρήσει όλο του το καυλί μέσα στο λαρύγγι της χωρίς ζόρια. Στην αρχή νόμιζε ότι θα πνιγόταν μ' αυτό το αγγούρι που είχε πάρει μέσα στο στόμα της. · Αρχισε να τρέμει ολόκληρη γιατί πίστευε ότι δεν θα τα καταφέρει να αντέξει μέχρι το τέλος. Μετά όμως είδε το πόσο αποφασισμένος ήταν ο Τάκης και δεν ήθελε να του φέρει αντιρρήσεις για να μη τη χτυπήσει.

Η Τζολίν πήρε μέσα της το καυλί του και προσπάθησε να του κάνει το χατίρι για να γλιτώσει κάποια στιγμή απ' τα νύχια του. Η χοντρή πούτσα του Τάκη ήταν το κάτι άλλο. Οι μπλε φλέβες της είχαν γεμίσει αίμα κι είχαν πεταχτεί έξω απ' το υπόλοιπο τεντωμένο κρέας της ψωλής του. Σωστό παλούκι! Όποτε ο Τάκης τραβούσε πίσω το καυλί του, η Τζολίν έπαιρνε μια βαθιά ανάσα για να συνεχίσει. Μετά από κάποια στιγμή άρχισε να ρουφάει τα μάγουλά της και να σφίγγει απ' τα πλάγια τον πούτσο του και λίγο αργότερα να τα φουσκώνει. Ταυτόχρονα η γλώσσα της στριφογυρνούσε γύρω απ' το ματσούκι του και του έκανε ένα ζεστό αισθησιακό μπάνιο και μασάζ. Ο Τάκης μπαινόβγαινε μέσα της και κάθε φορά έσπρωχνε όλο και πιο βαθιά το σκληρό του πουτσοκέφαλο μέσα στο λαρύγγι της. Λεπτό προς λεπτό η καύλα του φούντωνε.

Οι αρχικοί του φόβοι παραμερίστηκαν. Η Τζολίν βρήκε το ρυθμό που ήθελε ο Τάκης και δεν δυσκολευόταν πλέον στο να ρουφάει, να γλείφει και να αναπνέει. Από κάποια στιγμή και μετά, αυτό που έκανε το ευχαριστιόταν. Βλέποντας ο Τάκης τις αντιδράσεις της Τζολίν άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα στο στόμα της με περισσότερη δύναμη και πάθος και να της καρφώνει το ψωλοκέφαλό του όλο και πιο βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.

 • "Παρόλο που είσαι μικρή κι άβγαλτη, στα τσιμπούκια είσαι και γαμώ τις τεχνίτριες", είπε με πνιχτή φωνή ο Τάκης.

Τα επαινετικά λόγια του Τάκη έκαναν τη Τζολίν να δώσει ότι καλύτερο μπορούσε. Τα ρούφηγμα και τα γλειψίματά της έγιναν πιο σωστά και πιο καυλιάρικα Οι κινήσεις της είχαν μια σβελτάδα που δεν την είχε η καλύτερη τσιμπουκορουφήχτρα. Η Τζολίν γούσταρε να παίρνει μια πίπα σ έναν πουτσαρά που είχε ένα τόσο χοντρό παλούκι που την καθήλωνε στη θέση της. Η γλώσσα της τριβόταν πάνω στην ψωλή του σαν γυαλόχαρτο Τάκης άρχισε να βογκάει από ηδονή και καύλα. Τ' αρχίδία του βάρυναν απ' τα χύσια που μαζεύτηκαν μέσα τους κι οι κινήσεις του Τάκη έγιναν πιο δυνατές και πιο απότομες. Ο Τάκης κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη χύσει τόσο γρήγορα και ν' απολαύσει περισσότερο αυτή την τσιμπουκοπιπίλα. Μέσα στ' αρχίδια του άρχισαν να βράζουν τα χύσια του σαν ρυζόγαλο. Τα νεύρα της ψωλής του είχαν τεντωθεί τόσο που την είχαν μετατρέψει σε ένα ατσάλινο παλούκι που θα
μπορούσε να περάσει το λαιμό της Τζολίν σαν σούβλα.

Ο Τάκης έκλεισε τα μάτια του κι άφησε τη φαντασία του να δουλέψει. Ανέκαθεν η μικρότερη του αδελφή τον καύλωνε. Η Τζολίν είχε ίσως το καλύτερο και πιο χυμώδες κορμί απ' όλες τις συμμαθήτριες της στο σχολείο. Ο λόγος που δεν της είχε βάλει χέρι νωρίτερα, ήταν ότι φοβόταν τους γονείς τους. Τώρα αυτό το πρόβλημα είχε ξεπεραστεί.

Λίγο αργότερα της χούφτωνε τα βαριά και τρυφερά στήθια της και τους έτριβε δυνατά τις ρώγες. Δεν χρειάστηκαν πολύ τρίψιμο για να καυλώσουν και να πεταχτούν έξω σαν καρφιά που τρυπούσαν τις παλάμες του. Η Τζολίν άρχισε να φουντώνει από καύλα και να τρέμει λόγω του ότι κόντευε κι αυτή να χύσει. Ο Τάκης άρχισε να μπαινοβγαίνει στο στόμα της με ρυθμό και με δυνατές κινήσεις. Απ' την ανάσα του που επιταχύνθηκε κι έβγαινε καυτή, η Τζολίν κατάλαβε ότι ο αδελφός της κόντευε να χύσει.

Ξαφνικά το κορμί του Τάκη άρχισε να κάνει συσπάσεις. Της έχωσε την ψωλή του πιο βαθιά μέσα στο λαρύγγι και δεν έβγαινε από κει με τίποτα. Η Τζολίν ένιωσε τις συσπάσεις του πούτσου του κι αμέσως μετά τις πρώτες καυτές χυσιές που τινάζονταν βαθιά μέσα στο λαρύγγι της. Μόλις ο Τάκης άρχισε να χύνει, μπαινόβγαινε μέσα στο στόμα της με ξέφρενο ρυθμό. Τα ψωλοχύματά του πετάγονταν με δύναμη προς όλες τις κατευθύνσεις. Η Τζολίν ρουφούσε ασταμάτητα και τα κατάπινε όλα. Ο Τάκης ξαφνιάστηκε που η αδελφή του αποδείχτηκε τόσο έμπειρη στο τσιμπουκογλείψιμο και ακόμη ότι μαζί της απόλαυσε το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής του.

 • "Tζολίν, μη σου πέσει εκείνη η σταγόνα που έχει κολλήσει στο σαγόνι σου" της είπε χαμογελώντας ο Τάκης.
 • "Μην σε απασχολεί. Θα τη γλείψω αμέσως", του είπε κι έβγαλε έξω τη γλώσσα της.

Την κατέβασε αργά αργά και καυλιάρικα προς τα κάτω και την πήρε κι αυτή μέσα στο στόμα της. Την έγλειψε και κροτάλισε τη γλώσσα της για να δοκιμάσει τη γεύση της.

 • "Λοιπόν Τάκη, είσαι τώρα για ένα γαμήσι;" τον ρώτησε.
 • "Και το ρωτάς; περίμενε όμως ένα λεπτό να πάω να φέρω ένα σχοινί".
 • "Σχοινί; Τι να το κάνεις το σχοινί;"
 • "Περίμενε και θα δεις"…