Αναπάντεχη φάση με τη θεία μου

Δημοσιεύθηκε από ipotis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (1 Vote)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η θεία μου, πατημένη εξηντάρα, είχε γυρίσει από την παραλία σπίτι νωρίτερα από τους άλλους που αρέσκονταν να κάνουν ηλιοθεραπεία. Έπειτα από λίγο, άφησα τους άλλους και επέστρεψα κι εγώ. Αναπάντεχα, χωρίς ποτέ να έχω σκεφτεί σεξουαλικά τη θεία μου (μου ήταν μέχρι τότε παγερά αδιάφορη) εκτός του τεράστιου στήθους της, το οποίο το παρατηρούσαν βέβαια όλοι...

Στο εξοχικό της Θείας.

Γύρισα από την παραλία και μπαίνοντας, άφησα τα πράγματά μου και κοίταξα να δω που είναι η θεια μου, αλλά δε φαινόταν πουθενά. Έτσι, κατευθύνθηκα προς το μπάνιο για να κάνω ντους. Πλησιάζοντας, από τον ήχο κατάλαβα ότι ήταν μέσα και έκανε εκείνη. Ψιλοσπάστηκα, αλλά αναγκαστικά έπρεπε να περιμένω. Περιμένοντας μόνος, μου μπήκε να κάνω λίγο μπανιστήρι από την κλειδαρότρυπα. Έπαθα σοκ από τις τεράστιες βυζάρες της. Ήξερα για το μεγάλο στήθος της, αυτό δε κρύβεται άλλωστε, αλλά τέτοιο πράγμα ούτε που το φανταζόμουν. Μπορεί να ήταν φουλ κρεμασμένο, αλλά τέτοιο στήθος δε μπορεί να σταθεί στητό σε καμιά ηλικία. Μέχρι τότε, η μεγάλη της ηλικία (κοντά στα 60) δε μου προκαλούσε ποτέ κανένα σεξουαλικό ενδιαφέρον. Στάνταρ όμως πρόσεχα το στήθος της. Υποσχόταν πάντοτε πολλά.

Με το μάτι στην κλειδαρότρυπα λοιπόν, βλέπω την 60άρα αφράτη νταρντάνα θεία μου, να απλώνει αφρόλουτρο στο σώμα της. Βλέποντας τις δυο τεράστιες βυζόμπαλες να αιωρούνται και να κουνιούνται. Καύλωσα αμέσως! Η άτιμη, άπλωνε το αφρόλουτρο με πολύ παθιάρικο στυλ ή έτσι φαινόταν σε μένα. Το καυλί μου ήδη πίεζε το μαγιό που φορούσα ασφυκτικά. Κάποια στιγμή, στα στριφογυρίσματα που έκανε, βλέπω το μουνί της. Ήταν τόσο τριχωτό που θα έλεγα ότι φαινόταν από κει που ήμουν πολύ αντιαισθητικό. Όμως η άτιμη με τα αφρόλουτρα και τις σαπουνάδες που είχε στα χέρια χάιδευε την κλειτορίδα της. Είναι δυνατόν; (σκέφτηκα) Γούρλωσα τα μάτια μου μήπως δε βλέπω καλά! Ξανακοιτάω και βλέπω την ίδια εικόνα. Τη θεια μου να μαλακίζεται! Η καύλα μου ήταν απερίγραπτη. Ποτέ δε φανταζόμουν κάτι τέτοιο για τη θεια μου, αλλά και γενικά μου φαινόταν τόσο περίεργο να βλέπω μιας τέτοια ηλικίας γυναίκα να φτιάχνεται μόνη της.

Το καυλί μου άρχισε πλέον να «παραπονιέται». Δεν άντεχε άλλο! Έτσι, βλέποντας εκείνη ξεκίνησα κι εγώ ξεκίνησα να τον παίζω. Ήθελα να ανοίξω την πόρτα και να μπω, αλλά που; Μπαίνεις; Δε μπαίνεις. Ήμουν μικρός τότε. Ποιος τολμά να μπει; Την έβλεπα να τρίβεται καθώς ξεπλένονταν με το νερό, να πετάει νερό στο μουνάκι της με το «τηλέφωνο» και να τρίβεται συνεχώς. Από την άλλη οι βυζάρες της έτσι όπως κρέμονταν με έκαναν ακόμα πιο τούρμπο. Ένιωθα έτοιμος να εκραγώ. Σταματούσα, κρατιόμουν και μετά ξανάρχιζα πάλι. Ήθελα να απολαύσω αυτή την εκτόνωση. Στο μεταξύ, όλο κι έκανα ένα διάλειμμα για να πάω να δω μήπως επέστρεψε κάποιος και ξαναγυρνούσα για να συνεχίσω το μπανιστήρι και το τρομπάρισμα. Σε ένα από αυτά τα διαλείμματα (προφανώς το τελευταίο), την ώρα που επιστρέφω και πάω να βάλω μάτι στην κλειδαρότρυπα, ίσα που πρόλαβα να την δω. Είχε βάλει το μπουρνούζι της και ερχόταν προς τα έξω. Τρόμαξα, τα χρειάστηκα. Δεν πρόλαβα να σκεφτώ τίποτα.

Βγαίνει η άτιμη με το μισό βυζί να ξεχειλίζει από το μπουρνούζι, με κοιτάζει (τρόμαξε κι αυτή), από την άλλη εγώ μόνο με το μαγιό και το κεφαλάκι να βγαίνει απ’ έξω…(νευρικά σήκωσα το μαγιό) από το ξάφνιασμα, την τρομάρα μου αλλά και την καύλα που είχα, άρχισαν να μου πετάγονται μόνα τους χύσια, ενώ από την άλλη προσπαθούσα να κρατηθώ και να μη κάνω σαν σπαστικός, αλλά που; Κρατιέται αυτό;

-    Καλά τι κάνεις εδώ; (μου λέει αυστηρά)

Έχασα το λόγια μου.

-    Αλήτη! (μου λέει) μόνος είσαι; Έκανες μπανιστήρι;

-    Θεία λίγο, ίσα που πρόλαβα κάτι να δω.

-    Μόνος;

-    Ναι μόνος!

-    Τουλάχιστον το ευχαριστήθηκες; (σ’ αυτό το σημείο μαλακώνει και γελάει)

-    Όχι… αφού με τρόμαξες! (της είπα κάπως ντροπιασμένος)

-    Χα, χα… τρόμαξε το αγόρι; Όποιος παίρνει μάτι κινδυνεύει να τον πιάσουν στα πράσα. Καλά βρε κι αν ερχόταν κάποιος και σε έβλεπε; Τι θα έλεγες; ε;

-    Όχι θεία εντάξει. Τακτικά έριχνα κλεφτές ματιές. Το ΄χα στο νου μου αυτό.

-    Τώρα μάλιστα τι να σου πω... το’ χες στο νου σου. Αλλού το είχες το μυαλό σου αλλά τέλος πάντων. Ανάθεμα σε. Άντε σήκω, σήκω, ήρθε η σειρά σου να κάνεις ντους όπου να’ ναι θα ‘ρθουν κι άλλοι. Άντε τράβα, δε ντρέπεσαι. (το είπε και φαινόταν αυστηρή κάπως εγώ είχα ψαρώσει τελείως)

-    Εντάξει πάω, αλλά μισό λεπτό να σκουπίσω λίγο εδώ πέρα τα ζουμιά.

-    Άσε-άσε σήκω και τράβα εσύ μέσα. Θα σκουπίσω εγώ το χαμό που έκανες.

Σηκώθηκα και μπήκα στο μπάνιο. Είχα ψαρώσει τελείως με ότι έγινε αλλά πολύ περισσότερο ήμουν σοκαρισμένος γιατί νόμιζα πως έλεγχα την κατάσταση και τελικά αποδείχτηκε το αντίθετο. Παρά το γεγονός ότι σε κάποιες στιγμές φαινόταν να γελάει κάπως, η αυστηρότητα που είχε τελικά, υπερνικούσε το γέλιο αυτό και έτσι ένιωθα ντροπιασμένος. Ξύπνησαν όμως μέσα μου φαντασιώσεις γι’ αυτήν, παρά το γεγονός ότι σαν γυναίκα δεν έλεγε τίποτα (εκτός από τα τεράστια στήθια της). Βγαίνοντας από το μπάνιο σκεφτόμουν… «ρε πούστη; Αυτή δεν ήταν φτιαγμένη; Δεν μαλακιζόταν; Τόσο πολύ την πείραξε που έπαιρνα μάτι;» Το ίδιο απόγευμα θα μου λυνόταν η απορία κάνοντας το απογευματινό μπάνιο στη θάλασσα κι αφού ξεμείναμε για λίγο μέσα στη θάλασσα μόνοι.

-    Ίσως ήμουν αυστηρή το μεσημέρι μαζί σου, (μου λέει) αλλά πραγματικά τρόμαξα που σε είδα. Μου φάνηκε πολύ παράξενο όλο αυτό, αλλά όπως το σκέφτηκα αργότερα, δεν περίμενα ότι κάποιο αγόρι στην ηλικία σου θα έπαιζε με το εργαλείο του βλέποντας τα δικά μου χάλια.

-    Χάλια; Όχι μη το λες έτσι.

-    Έλα τώρα μην κοροϊδευόμαστε. Ξέρω και βλέπω τους «πατσάδες» στο σώμα μου. Κοίτα θεία, δε θέλω να σ’ ανεβάσω, αλλά εγώ το μεσημέρι φτιάχτηκα πολύ με το στήθος σου.

-    Αχ... το στήθος ναι. Αυτό το στήθος πια.

-    Όχι, όχι, περίμενε. Εκτός από αυτό, βλέποντά σε να χαϊδεύεσαι και να φτιάχνεσαι από εκεί και μετά ξεκίνησα κι εγώ να γίνομαι τούρμπο. Δεν περίμενα ποτέ μου ότι θα δω κάποια στην ηλικία σου να το ευχαριστιέται ας πούμε έτσι μόνη της. Βασικά δε φανταζόμουν καν ότι εσύ θα έκανες κάτι τέτοιο. Το παρουσιαστικό και το στυλ σου δεν αφήνουν τον άλλον να σκεφτεί ότι θα αυνανίζεσαι να το πω πιο ωμά. Κι αυτό ήταν που με καύλωσε ακόμα περισσότερο.

-    Η ηλικία μας, τέλος πάντων. Τι να σου εξηγώ τώρα; Ίσως κάποια άλλη στιγμή σου πω λεπτομέρειες. Αν και δεν πρόλαβα κι εγώ να δω, πρέπει να έχεις ωραίο εργαλείο ανάθεμά σε. Σε βλέπω όμως πάλι φουσκωμένο. Τι γίνεται εκεί κάτω; Πάλι τσιτώθηκε;

-    Ε… τι να σου πω ρε θεία τώρα; Τι να γίνει; Τσιτώνομαι.

-    Χα, χα… βρε είσαι πολύ αλήτης! Που γυρίζει το μυαλό σου πάλι;

-    Εγώ; Τι να σκέφτομαι; Βλέπω τώρα το στήθος σου και…

-    Άσε-άσε καλά σε λέω εγώ αλήτη… (και γελάει)

-    Μα καλά, είμαι αλήτης που κοιτάζω το στήθος σου; Εσύ που κοιτούσες πριν;

-    Άλλο εγώ, άλλο εγώ! (λέει κάπως πονηρά και γελάει) Σήκω πάμε… πάμε έξω πολύ κάτσαμε.

Καθώς βγαίναμε, ένιωθα πάλι ντροπή, με την τόσο περίεργη αυστηρότητά της, αλλά ταυτόχρονα ήμουν και μες την απορία για αυτές τις ανείπωτες λεπτομέρειες που θα μου έλεγε κάποια στιγμή. Τελικά, λίγο πριν βγούμε στην αμμουδιά σκύβει και μου λέει…

-    Θυμάσαι τον Κώστα; Το φοιτητή που έμενε στην γκαρσονιέρα κάτω από το σπίτι μου;

-    Ναι, τον θυμάμαι.

-    Ε, αυτός ήταν κάποτε ο αλήτης μου. Ήμουν πιο νέα τότε.

Το είπε αυτό ελάχιστα πριν βγούμε, σε σημείο που να μην έχω τα περιθώρια να ρωτήσω τίποτα άλλο γιατί ήδη ήμασταν έξω και εκεί ήταν και οι άλλοι. Όταν αργότερα το βράδυ την πέτυχα για λίγο μόνη, της λέω.

-    Θέλω να γίνω κι εγώ ο αλήτης σου.

-    (χαμογελάει) Μόνο όταν μπορέσεις να με τσακώσεις στα πράσα.

-    (χαμογελάω κι εγώ) Μωρέ θα σε πιάσω κάποια στιγμή και τότε θα επιτεθώ. Δε ξεφεύγεις με τίποτα.

2 μέρες μετά, ο θείος με τις ξαδέρφες μου, είχαν πάει για ψώνια. Ήμασταν μόνοι. Την πλησιάζω και λέω…

-    Σκέφτομαι να βρω ένα τρόπο ώστε να σε πιάσω στα πράσα, αλλά δεν σε βλέπω ορεξάτη. Σταμάτα λίγο τις δουλειές!

-    Μπα, μπα; Τι έχουμε; Ξύπνησε ο αλήτης; Αγόρι μου, αν θέλεις να είσαι γνήσιος αλήτης θα βρεις εσύ τρόπο. Ξέρουν οι αλήτες καλά.

Πάω από πίσω της κοντά της, βάζω τα χέρια μου γύρω από την κοιλιά της, τα χέρια μου νιώθουν το τεράστιο στήθος της όπως κρέμεται να ακουμπά πάνω τους. Άλλο να το βλέπεις αυτό το πράγμα τελικά κι άλλο να το νιώθεις. Αμέσως, γυρνά μπροστά μου και μ’ αγκαλιάζει κι αυτή. Κυριολεκτικά, χάθηκα μέσα της. Οι βυζόμπαλες της με εξαφάνισαν. Είχα ήδη καυλώσει και μόνο που με ακουμπούσε αυτό το τεράστιο στήθος.

-    Τι έπαθες αγόρι μου; (με ρωτά) Κόμπλαρες;

-    (η αλήθεια είναι ότι είχα χάσει λίγο τα λόγια μου αλλά λέω…) Εγώ να κομπλάρω; Δε με βλέπεις; Έτοιμος είμαι να σε τρυπήσω!

-    Τι θα κάνεις; Θα με τρυπήσεις; Τι λες ρε παλιοαλήτη; Ξέρεις και να τρυπάς;

Και λέγοντας αυτό, με αρπάζει και με ρίχνει στον καναπέ. Με ξάπλωσε φαρδιά πλατιά και μου κρατούσε τα χέρια πίσω. Με κοίταξε σε αυστηρό τόνο και μου λέει.

-    Έτσι και κουνηθείς, κάηκες! Την έβαψες!

-    Δεν. Όχι, όχι... δεν θα κουνηθώ, θα κάνω ό,τι μου πεις.

-    Ότι σου πω; Και θες έτσι να μου το παίξεις αλήτης; Κούνια που σε κούναγε… κούνα που σε κούναγε.

-    Μα είσαι με τα καλά σου; (λέω εγώ) εσύ δε μου είπες να μην…

-    Σκάσε! Τώρα μιλάω εγώ. Τι να κάνω κι εγώ; Κάνω τουμπεκί.

Ανεβαίνει η άτιμη επάνω μου και αρχίζει να τρίβεται πάνω στο καυλί μου. Εγώ είχα ήδη πυρακτώσει από την όλη κατάσταση. Με το όλο σκηνικό τα θεόρατα βυζιά, το τρίψιμο της πάνω μου και αυτή αυστηρότητά της καταλάβαινα ότι δε θα αργούσα πολύ να πυροδοτήσω.

-    Τι έγινε αγόρι μου; Εσύ τώρα μου το παίζεις αλήτης; Αυτό θέλεις να μου πεις; Έτσι κάνουν οι αλήτες;

-    Μα θεία, εγώ…

-    Σκασμός! Σου είπα να μιλήσεις; (και μου δίνει ένα ψευτοχαστούκι)

-    Βλέπεις καμιά θεια σου εδώ; Ε; Λέγε. Βλέπεις καμιά θεια σου;

-    (δεν ήξερα τι να πω. Είχα σαστίσει) Ε… όχι.

-    Έτσι μπράβο. Δεν είμαι θεια σου… το κατάλαβες; Μην τυχόν και το ξαναπείς. (δεύτερο ψευτοχαστούκι). Και που είναι; Έτσι τρυπάς εσύ; Στον αέρα; Ξέρεις τι θα πει τρύπημα; Μπορείς να με τρυπήσεις; Ε; Αλήθεια μπορείς;

Η άτιμη είχε γίνει απίστευτα καυλιάρα αφέντρα. Μπορεί εγώ τότε να μην ήξερα τι γινόταν κλπ, μπορεί επίσης να μην είχε το σέξι-λουκ εκείνο που θα ήθελε κάποιος της ηλικίας μου, αλλά όλο αυτό το πράγμα με καύλωνε στο φουλ. Στο μεταξύ προσπαθώ να ελευθερώσω τα χέρια μου και να την πιάσω ώστε να της τον χώσω, αλλά ήταν αδύνατο. Δεν με άφηνε. Συνέχιζε να τρίβεται επάνω μου. Δεν ήθελα και πολύ. Σχεδόν αμέσως έπειτα από αυτά γαμούσα δυστυχώς στον αέρα την αφέντρα που είχα πάνω μου. Εκείνη γελούσε.

-    Μα εσύ είπες θα με τρυπήσεις. Που είναι; Τι έπαθες; (και γελάει)

-    Ρε θεία; Πλάκα μου κάνεις;

-    (τρώω ένα χαστούκι ακόμα). Ποια θεια σου ρε αλήτη; Τι σου είπα; Μη με ξενερώνεις. Μάθε να φέρεσαι σαν αλήτης επιτέλους!

-    Ε… τώρα θα δεις… (λέω εγώ)

Σηκώνομαι, την πιάνω και την γυρνάω στα 4. Ωστόσο, ήμουν χαλαρός γιατί ήθελα λίγο τον χρόνο μου για να ξαναπάρω τα πάνω μου.

-    Έτσι θα με γαμήσεις; (γελάει) Έτσι δε μπορείς αγόρι μου.΄

-    Μπορώ δε μπορώ, τώρα θα δούμε.

Είχε τεράστιο μουνί και ήταν φουλ στα υγρά. Η καυλιάρα θεία προφανώς ήταν καυλωμένη με τον ρόλο της αφέντρας που ήθελε να έχει. Αν και όχι τόσο σκληρός εγώ τον πιάνω και τον χώνω εύκολα στην υγρή μουνάρα της. Όπως ήμουν χουφτώνω και τα θεϊκά βυζιά της και αρχίζω να παίρνω μπρος. Το χούφτωμα των βυζιών της με έκανε να καυλώσω ξανά στο φούλ. Αλλά και πάλι ενώ ήμουν τσιτωμένος χανόμουν μέσα της. Αμφιβάλω αν καταλάβαινε και πολλά. Χωρούσε πράμα εκεί μέσα. Παρ’ όλα αυτά, άρχισα να βρίσκω ένα ρυθμό που την έκανε να αρχίσει να βογκάει. Μου φαινόταν απίστευτο. Γαμούσα τη θεια μου. Και να πω ότι ήταν καμιά σέξι γκομενάρα… όχι! Ήταν όμως πολύ θερμή γυναίκα. Πάνω στο ρυθμό μου άρχισε να μουγκρίζει. Σε κάποια φάση, άρχισε να τρέμουν τα μπούτια της. Ο κώλος της σπαρταρούσε. Είχα πάθει ξανα σοκ. Τραβιέται μόνη της, μου βγάζει το καυλί και αρχίζει να τρίβει την κλειτορίδα της. Σπαρταρώντας πέταξε εκείνη την ώρα φουλ υγρά.

-    Τώρα είσαι σωστός αλήτης, (μου λέει και γυρνάει ανάσκελα). Σκίσε με ξανά!

Αοίγει τα πόδια, ξαναμπαίνω μέσα της κι αρχίζω να την πηδάω. Ξαναβρήκα ρυθμό. Ξαπλωμένη που ήταν τα βυζιά της πήγαιναν πέρα δώθε. Αυτό με ξετρέλαινε. Τα χουφτώνω και αρχίζω μπαίνω στο τελικό στάδιο. Έτοιμος να χύσω. Ξανατραβιέται και σπαρταράει πάλι με κραυγές, πετάγοντας κάτι λίγα ζουμιά ακόμα. Εγώ καθώς έβγαινα και στη θέα του όλου πράγματος άρχισα να χύνω. Τα ζουμιά πετάχτηκαν στα βυζιά της. Απίστευτη καύλα. Σηκωθήκαμε και κάτσαμε στο καναπέ.

-    Έτσι κάνουν οι αλήτες αγόρι μου. Τώρα το’ χεις!

-    Θεία… είσαι πολύ καυλιάρα. Δεν το περίμενα αυτό.

-    Τι να σου πω. Εγώ νομίζεις το περίμενα; (και γελάει) Πάντα είχα και εξακολουθώ να έχω πολύ όρεξη για σεξ, αλλά φαινομενικά είμαι ανενεργή γυναίκα καθ’ ότι ο θειος σου μ’ έχει παρατήσει. Εγώ όμως δε το βάζω κάτω. Τα καταφέρνω και μόνη μου. Ωστόσο, αυτό τώρα μαζί σου είχα να το νιώσω από τότε με τον Κώστα. Εκείνος μου έμαθε πολλά πράγματα κυρίως για το πώς να νιώθω γυναίκα. Έστω και μόνη μου!

Τα έλεγε αυτά και τα μάτια μου ήταν καρφωμένα πάνω στο στήθος της. Το καυλί μου αν και χαλαρό, ωστόσο εκείνη φαινόταν ότι μπάνιζε. Θα έδινα τα πάντα εκείνη την ώρα για να τον χώσω ανάμεσα στα βυζιά της.

-    Τι βλέπεις; (μου λέει)

-    Ό,τι βλέπεις κι εσύ… (λέω εγώ)

-    Μπορείς και τρίτο γύρο; (και γελάει)

-    Αν τον χώσω μέσα εκεί (εννοώντας το στήθος) όπως και να’ χει εσύ θα το κάνεις τούρμπο.

Τότε σηκώθηκε και κάθισε μπροστά μου. Μου έπιασε το καυλί και άρχισε να το παίζει με μαλακές κινήσεις. Τα βυζιά της τα πάρκαρε πάνω στα μπούτια μου. Απίστευτη θέα. Το έχωσε στο στόμα της κι άρχισε να με πιπιλίζει απαλά αλλά μέχρι κάτω. Μου τον σήκωσε στο πιτς φιτίλι. Με το καυλί μου στο στόμα της μου έκανε ένα νόημα σαν να με ρωτούσε τι άλλο να κάνει, ή τι ήθελα εγώ. Πήρα τα βυζιά της και χώθηκα μέσα τους. Κουνιόμουν εγώ πιάνοντάς τα, τα κουνούσε κι αυτή, και είχε χώρο για να τα πιάσει κι άλλος. Τόσο μεγάλο βυζί η θεία! Βλέποντάς με να έχω φτιαχτεί, αρχίζει να τρίβεται κι αυτή. Τον βγάζω, και τον χώνω στο στόμα της. Έκανε τέλεια πίπα η πουτάνα. Έχυνα στο στόμα της, ενώ άκουγα τα μουγκρητά της και έβλεπα τα χείλια της κολλημένα πάνω στις τρίχες από το καυλί μου. Βαθύ λαρύγγι η θεία! Τα άφησε να κυλήσουν έξω από το στόμα της.

-    Δεν είχες πολύ πράγμα αυτή τη φορά. Μάλλον δεν κατάφερα να σε καυλώσω τόσο πολύ… (και γελάει)

-    Δεν πας καλά (της λέω). Πόσο να βγάλω; Αφού με ξεζούμισες.

Σηκωθήκαμε κι οι δυο, μου είπε να πάω να ντυθώ κι εκείνη θα πήγαινε στο μπάνιο να κάνει ένα ντους. Της είπα ότι υπακούω πάντα σ’ αυτά που λέει η αφέντρα μου… κι εκείνη μου λέει αυστηρά…

-    Ξέχνα τα όλα έτσι; Τώρα είμαι η θεία σου! Κανόνισε!

 

(Copyright protected OW ref: 77612)