Όταν το πάθος υπερισχύει της λογικής (12ο μέρος)

κατηγορία Ερωτικές Ιστορίες ΟΙΚΟΓΕΝEΙΑΚΕΣ
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μέρος 12ο (Κάνοντας στις τουαλέτες νυκτερινού κέντρου έρωτα με τη Νατάσσα και στοματικό έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου με την θεία της γυναίκας μου Νίκης, την Χριστίνα)

Δυο μήνες περίπου μετά, την Τρίτη 31 Μαρτίου 1992, γύρω στις 12 το μεσημέρι ήρθαν από το νησί στην Αθήνα η μάνα μου με την θεία μου και μου είπαν ότι το βράδυ στις 10 θα φεύγαμε για το Λονδίνο, επειδή είχε προκύψει ένα πολύ σοβαρό θέμα με κάποιο από τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργαζόμαστε στο Λονδίνο. Η όλη κατάσταση μου φάνηκε πολύ περίεργη νιώθοντας πάλι εκείνο το περίεργο κακό προαίσθημα που μου έφερνε ένα σφίξιμο στο στομάχι όπως τότε που πέθανε ο πατέρας μου, αλλά δεν είπα τίποτε, αφού δεν μπορούσα να το προσδιορίσω.

Στο αεροδρόμιο πριν ξεκινήσουμε έμαθα από την Αλίκη ότι η Νίκη μου είπε ψέματα ότι θα παντρευόταν, γιατί γνώριζε ότι θα πέθαινε μέσα σε οχτώ με δέκα μήνες, αφού έπασχε από μια βαριάς μορφής ασθένεια μη αναστρέψιμης εδώ και δυο χρόνια και ότι ζήτησε να με δει γιατί κυοφορούσε το κοριτσάκι μας. Η ίδια θέλησε πριν πεθάνει να ερωτευθεί και να ολοκληρωθεί σαν γυναίκα, έτσι ήρθε στο νησί με τους γονείς της, έτυχα στο δρόμο της με γνώρισε και αγαπηθήκαμε.

Μένοντας όμως έγκυος, χάρηκε γιατί θα άφηνε κάτι δικό της στους γονείς της και όταν τους το είπε ήταν ήδη δυο μηνών και έχοντας τελικά τη σύμφωνη γνώμη τους παρόλο που γνώριζαν ότι ο θάνατός της παραμόνευε την βοήθησαν να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι μας την Νίκη την νεότερη όπως συνήθιζε να τους λέει, αφού η ίδια ήταν σίγουρη ότι δεν θα τα κατάφερνε. Τους έβαλε να της υποσχεθούν ότι θα με ενημέρωναν μετά το θάνατό της και αν ήθελα θα το αναγνώριζα και θα το μεγάλωνα, αλλιώς θα το μεγάλωναν εκείνοι. Οι γονείς της όμως μια εβδομάδα πριν γεννήσει αποφάσισαν να μην τηρήσουν την υπόσχεσή τους και ειδοποίησαν για το τι συμβαίνει την Αλίκη για να το πει στην Άννα και σε μένα και αν θέλαμε θα έπρεπε μέσα σε τρεις μέρες το αργότερο να είμαστε στο Λονδίνο.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 11 το πρωί παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο μέσα στο νοσοκομείο την Νίκη που χαμογελούσε στη σύντομη διάρκεια του μυστηρίου λέγοντάς μου ότι είμαι ο μοναδικός άνδρας που αγάπησε και να είμαι δυνατός γιατί το κοριτσάκι μας που με χρειαζόταν και ήταν σίγουρη ότι θα τα κατάφερνα και θα εύρισκα την καλύτερη λύση για να την μεγαλώσω σωστά.

Την Δευτέρα 6 Απριλίου 1992 στις 8 το πρωί γέννησε με καισαρική τη Νίκη μας και την Τετάρτη 8 Απριλίου 1992 στις 6 το απόγευμα κοιμήθηκε για πάντα με ένα χαμόγελο ευτυχίας που κατάφερε να φέρει στη ζωή με επιτυχία ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το παιδί που θα με συνέδεε για όλη μου τη ζωή μαζί της.

Νομίζω ότι δεν ενδιαφέρουν κανένα τα συναισθήματα που είχα εκείνη τη στιγμή, αλλά να πω μόνο ότι ο χρόνος που γιατρεύει τα πάντα και η συμπαράσταση και η βοήθεια όλων των γυναικών της οικογένειας με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό το δυνατό σοκ που μου επιφύλαξε η ζωή και μάλιστα σε μια τόση μικρή ηλικία, όπου καλά – καλά δεν είχα ωριμάσει ακόμη και σαν άνδρας. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ κακή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τα μέσα Μαΐου το μόνο που έκανα ήταν να πηγαίνω στη σχολή και να παρακολουθώ τα μαθήματα. Σπάνια μίλαγα και κέφι για σεξουαλική ζωή δεν είχα καθόλου. Στα μέσα Μαΐου που τέλειωσαν τα μαθήματα κατέβηκα στο νησί, αφήνοντας μόνα τους τα κορίτσια και βοηθούσα την μάνα μου και την θεία μου στο ξενοδοχείο διαθέτοντας τον περισσότερο χρόνο μου δίπλα στην κόρη μου, ενώ ανέβαινα στην Αθήνα μόνο για να δίνω εξετάσεις. Ταυτόχρονα διέκοψα την αναβολή που είχα πάρει για τον στρατό, ώστε να πάω τον Σεπτέμβριο.

Σιγά – σιγά με τη βοήθεια της Αλίκης και της Άννας από τις αρχές Ιουνίου άρχισα να ξαναβρίσκω την όρεξή μου για τη ζωή αρχίζοντας πάλι τη σεξουαλική μου ζωή με την Αλίκη. Στα τέλη Ιουνίου ήρθαν στο νησί και τα κορίτσια για να μας βοηθήσουν στη δουλειά του ξενοδοχείου, μόνο που εφέτος η Νατάσσα με τη Σοφία μένανε στο ίδιο δωμάτιο στο ξενοδοχείο, ενώ οι δίδυμες, τα παιδιά μου και εγώ μέναμε σε μια μεζονέτα, που ήταν στον ίδιο χώρο με το ξενοδοχείο, και είχε κουζίνα και σαλόνι στο ισόγειο, ενώ στον πρώτο όροφο είχε πέντε υπνοδωμάτια, το καθένα τους με το μπάνιο του.

Στα μέσα Ιουλίου ήρθαν στο νησί τα πεθερικά μου με την κόρη τους και την αδελφή της πεθεράς μου την Χριστίνα 33 ετών με τον άνδρα της τον Γιώργο 45 ετών (ήρθαν για ένα τριήμερο να κλείσουν με τις δίδυμες δουλειά για το μεγάλο ταξιδιωτικό γραφείο που είχαν στη Θεσσαλονίκη) και μείνανε στη μεζονέτα. Η Χριστίνα ήταν ένα ξανθό μικροκαμωμένο θηλυκό περίπου 1,62 και 48 περίπου κιλά, με κατάλευκο κορμί με πανέμορφο μικρό προσωπάκι, αδύνατη με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω από τους ώμους, με το πιο τέλειο στητό και σφριγηλό στήθος, κοιλίτσα πλάκα και μεσούλα σχεδόν δακτυλίδι που στηρίζει ένα ολοστρόγγυλο τουρλωτό κωλαράκι, πάρα πολύ γλυκιά αλλά πρόστυχη φατσούλα, με δυο γατίσια ματάκια και με χειλάκια που τα άνοιγε κάπως ηδονικά όταν χαμογελούσε, σωστός πειρασμός.

Την άλλη μέρα που ήρθαν συνάντησα την Χριστίνα να βγαίνει από την πισίνα που κολυμπούσε φορώντας ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι που το σλιπάκι του στηριζόταν σε δυο φιογκάκια. Μου χαμογέλασε και με ρώτησε αν υπάρχουν νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Της είπα ότι το νησί μας έχει έντονη νυχτερινή ζωή, αλλά εγώ δεν πήγαινα λόγω πένθους. Μου είπε, δεν σηκώνω αντιρρήσεις το βράδυ θα πάρεις την αδελφή σου και θα πάμε να χορέψουμε.

Πράγματι το βράδυ και με την παρότρυνση των πεθερικών μου, η Χριστίνα, ο Γιώργος, η Νατάσσα και εγώ πήγαμε σε ένα νυκτερινό κέντρο μισή ώρα από το ξενοδοχείο. Αρχίσαμε να πίνουμε τα ποτά μας, με την Χριστίνα να προσπαθεί να δημιουργήσει κέφι αρχίζοντας να κουνάει το κορμί της πάνω στην καρέκλα στον ρυθμό της μουσικής. Την παρότρυνα να πάρει τον Γιώργο και να πάει να χορέψει στην πίστα, αλλά μου είπε ότι ο Γιώργος δεν χόρευε καθόλου. Όταν μετά από μια ώρα περίπου άρχισαν τα τσιφτετέλια η Χριστίνα, που φορούσε ένα μαύρο αρκετά κοντό φορεματάκι see-through, ανέβηκε πάνω στην καρέκλα και άρχισε να κουνά το κορμί της, τόσο προκλητικά καυλώνοντάς με τόσο πολύ που παραλίγο να χύσω.

Στη συνέχεια μετά από παρότρυνση της Νατάσσας χόρεψα ένα ζεϊμπέκικο με όλη την παρέα να χτυπά παλαμάκια. Αμέσως μετά είχε πάλι τσιφτετέλι με τον κόσμο να γεμίζει την πίστα και με μένα να χορεύω με την Χριστίνα που είχε πιει αρκετά και κόλλησε πάνω μου το λαχταριστό κορμί της, νιώθοντας την πούτσα μου να εφαρμόζει στο αυλάκι ανάμεσα στα κωλομάγουλά της, κουνώντας τα μπρος και πίσω. Βλέποντας ότι είμαστε στο κέντρο της πίστας και κανένας δεν μας έδινε σημασία λύγισα τα πόδια μου και κολλώντας δήθεν τυχαία τα χέρια μου στα πλάγια των μηρών άρχισα να τους χαϊδεύω φθάνοντας μέχρι τους γοφούς της στο εσωτερικό της κοντής της φούστας.

Η Χριστίνα δεν αντέδρασε και συνέχισα κάνοντας πάλι την ίδια κίνηση, έφθασα να χαϊδεύω τα κωλομάγουλά της βάζοντας χωρίς να με βλέπουν τα χέρια μου κάτω από το φόρεμα, ενώ στη συνέχεια χάϊδευσα το εσωτερικό των μηρών της φθάνοντας μέχρι το μουνάκι της που ήταν μουσκεμένο, νιώθοντάς την να ανατριχιάζει και να αντιδρά άμεσα ακουμπώντας τα χέρια της στα δικά μου και χαϊδεύοντάς γυρίζοντας ταυτόχρονα το πρόσωπό της προς εμένα λέγοντάς μου:

•    Δημήτρη πάω να καθίσω γιατί κουράστηκα, αλλά εσύ μην έρχεσαι μαζί μου γιατί θα σου στείλω την Νατάσσα να χορέψει και εκείνη.
•   
Πράγματι ήλθε η Νατάσσα και άρχισα να χορεύω μαζί της, κολλώντας πάνω της σαν βδέλλα από πίσω της με την πούτσα μου που είχε γίνει σίδηρο, ψιθυρίζοντάς της...

•    Μωρό μου σήμερα είσαι πανέμορφη και με που σε είδα να έρχεσαι να χορέψουμε καύλωσα τόσο πολύ που θα ήθελα να σε γαμήσω εδώ και τώρα μπροστά σε όλους.
•   
Η Νατάσσα με έπιασε από το χέρι και χαμογελώντας μου ψιθύρισε:

•    Τρελάρα επιτέλους ξαναβρίσκεις την φόρμα σου, εξάλλου από την ώρα που χόρεψες το ζεϊμπέκικο σε θέλω και εγώ σαν τρελή γι’ αυτό με προσοχή ακολούθησέ με στις γυναικείες τουαλέτες.

Μπαίνοντας στις τουαλέτες η Νατάσσα κατευθύνθηκε σε αυτήν που ήταν στο βάθος, μπήκε μέσα και αμέσως βλέποντας ότι δεν ήταν καμιά γυναίκα μπήκα και εγώ. Με τα χείλη μου της σφράγισα τα χείλη της ανταλλάσσοντας μαζί της ένα παθιασμένο θερμό φιλί, ενώ με το ένα μου χέρι της σήκωσα τη μπλούζα κι άρχισα με το άλλο μου χέρι να παίζω τις ρώγες της και σκύβοντας τις πήρα με το στόμα μου, στην αρχή απαλά, μετά πιο βίαια με την Νατάσσα να δαγκώνει τα χείλη της για να μη φωνάξει κι ακουστεί.

Στη συνέχεια ενώ τα χέρια μου χάιδευαν κάθε γυμνό σημείο του κορμιού της, με την γλώσσα μου ακολούθησα μια διαδρομή προς τα κάτω περνώντας από την τρυπούλα του αφαλού της και σηκώνοντας την φούστα της κατέβασα με τα δόντια μου το μικροσκοπικό σλιπάκι της το βγάζοντάς της και βάζοντάς το στην τσέπη του παντελονιού μου. Στη συνέχεια με την γλώσσα μου ακολούθησα την γραμμή των μηρών της προς τα κάτω και στη συνέχεια προς τα πάνω με το κορμί της να έχει κάνει τόξο και το μουνάκι της προτεταμένο μπροστά γεμάτο προσμονή περίμενε τη σειρά του.

Μόλις η γλώσσα μου έφθασε στο μουνάκι της και παραμέρισε τα μουνόχειλά της για να διεισδύσει μέσα στον κόλπο της τα χέρια της μπλέχτηκαν μέσα στα μαλλιά μου σπρώχνοντας το κεφάλι μου πιο κοντά στο μουνάκι της για να μπει η γλώσσα μου ακόμα πιο βαθιά τρελαίνοντας την από ηδονή και φέρνοντάς της ένα γρήγορο οργασμό. Η Νατάσσα με ανασήκωσε, λέγοντάς μου...

•    Έλα Δημήτρη πρέπει να τελειώνουμε πριν μας πάρουν είδηση και βουίξει όλο το νησί.

Αγκαλιάζοντάς με και νιώθοντας κολλημένη πάνω της την σκληρή και έτοιμη πούτσα μου ξέσφιξε την ζώνη του παντελονιού μου και το κατέβασε μαζί με το σλιπάκι μου ελευθερώνοντας την ερεθισμένη από την υπερβολική καύλα πούτσα μου, παίρνοντάς την στο στόμα της και ρουφώντας την με τέτοια δύναμη που κόντεψε να πνιγεί, ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια της μου μάλαζε τα αρχίδια κάνοντάς με να βογκήξω από ηδονή. Για να μην ακουστώ της ψιθύρισα...

•    Νατάσσα, ρούφα τα σε παρακαλώ…

Εκείνη μου τα ρούφηξε δυο φορές και στη συνέχεια σηκώθηκε παίρνοντας την πούτσα μου στα χέρια της την χτύπησε στα μουνόχειλά της και ανοίγοντας τα με δυο δάχτυλά της έτριψε την ήδη διογκωμένη και σκληρή από την στύση κλειτορίδα της με τον πουτσοκέφαλό μου, ενώ της ψιθύριζα στο αυτί...

•    Πουτανάκι το μουνάκι σου είναι ξαναμμένο και ήρθε η ώρα να στο ξεσκίσω.

Η Νατάσσα νιώθοντας την καυτή μου ανάσα στο λαιμό της, μου ψιθύρισε...

•    Δημήτρη, έλα σε παρακαλώ γάμησέ με, χώσε την πούτσα σου βαθιά μέσα στο μουνάκι μου δεν αντέχω άλλο.

Την σήκωσα στα γερά μου μπράτσα κι έφερα το κεφάλι της στο ίδιο ύψος µε το δικό μου, και η Νατάσσα τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου για να στερεωθεί και να μην κρέµεται στον αέρα και τα χέρια μου σφίχτηκαν στην πλάτη και στη μέση της. Η Νατάσσα πέρασε τα μπράτσα της γύρω από το λαιµό μου κι άρχισε να με φιλά σαν τρελή με τα δάχτυλά μου να κινούνται προς τα κάτω και να χαϊδεύουν τα κωλοµάγουλά της, χώνοντας ταυτόχρονα το μεσαίο μου δάχτυλο στο αυλάκι ανάμεσα στα κωλομάγουλά της γαργαλώντας την κωλοτρυπίδα της.

Κρατώντας την πάντα σηκωμένη στην αγκαλιά μου στήριξα το κορμάκι της στον τοίχο και αφού τραβήχτηκα λίγο προς τα πίσω της ανασήκωσα το κωλαράκι και έμπηξα αργά – αργά τον πουτσοκέφαλό μου και στη συνέχεια ολόκληρη την πούτσα μου μέσα στον κόλπο της φθάνοντας μέχρι την μήτρα της. Η Νατάσσα έγειρε το κεφάλι της πίσω και τα μακριά φυσικά ξανθιά μαλλιά που φθάνουν μέχρι το κωλαράκι της ακούμπησαν στην σκληρή επιφάνεια του τοίχου, ενώ τα τοιχώματα του κόλπου της σφίχτηκαν γύρω από την ακόμα πιο σκληρή πούτσα μου.

Πατούσα γερά µε τα πόδια μου στο πάτωμα έχοντας τεντώσει την πλάτη μου προς τα πίσω και σπρώχνοντας µε απίστευτη δύναμη τη στιβαρή πούτσα μου προς τα πάνω, ενώ σε κάθε σπρώξιμο το κορμί της αδελφής μου τιναζόταν προς τα πάνω. Έμοιαζε με ψεύτικη κούκλα στα χέρια μου που ήταν καρφωμένη γερά πάνω στην χοντρή σαν σίδηρο πούτσα μου και με το κορμάκι της να χοροπηδά σπρώχνοντάς την να καρφωθεί όσο πιο βαθιά φθάνοντας μέχρι την μήτρα της.

Το κωλαράκι της στηριζόταν στις δυνατές παλάμες μου και τα πόδια της είχαν κλείσει σφιχτά γύρω από τη μέση μου για να μην πέσει κάτω, ενώ κρατιόταν µε τα χέρια της από τον σβέρκο μου για να έχει καλύτερη ισορροπία και τα βυζάκια της αναπηδούσαν σαν τρελά στο ρυθμό του πρωτόγνωρου αυτού γαµησιού με τα μουvόχειλά της να κλείνουν και να σφίγγονται γύρω από τον χοντρό κορμό της πούτσας μου και ταυτόχρονα ο κόλπος της έγινε μια βρύση που έσταζε ακατάπαυτα τους χυμούς του με αποτέλεσμα τα σχεδόν άτριχα αρχίδια μου που χτυπούσαν µε ακάθεκτη ορμή στα κωλοµάγουλά της να έχουν γίνει μούσκεμα από το μουνόχυµά της.

Η Νατάσσα ακούμπησε τα χέρια της στον τοίχο βάζοντας κόντρα στο σπρώξιμό μου για να μπει η διογκωμένη πούτσα μου µε γρήγορα και δυνατά χτυπήματα βαθιά στον κόλπο της, ξεσκίζοντας ότι έβρισκε μπροστά της κάνοντάς την να βγάλει ένα βογκητό και να μου ψιθυρίσει:

•    Μου ξέσχισες το μουνάκι...

Τα μουνόχειλά της άνοιγαν διάπλατα για να δεχτούν το ανελέητο σφυροκόπημα της διογκωμένης πούτσας μου που την γαμούσε τόσο δυνατά, λες και είχε χρόνια να γαμήσει, μπαίνοντας βαθιά μέσα στον κόλπο της χτυπώντας πάλι την μήτρα της, ενώ τα βροντοκοπήµατα των αρχιδιών μου πάνω στα κωλομάγουλά της έφεραν ρίγη στο κορμί της με αποτέλεσμα ο κόλπος της να χύνει ακατάπαυστα τους χυμούς του.

Τα στιβαρά μου χέρια έσμιξαν τα κωλοµάγουλα της αδελφής μου χώνοντας στη συνέχεια το μεσαίο δάχτυλό μου στην κωλοτρυπίδα της γαμώντας ταυτόχρονα το κωλαράκι της και το μουνάκι της, με την Νατάσσα να χύνει πάλι στα γρήγορα λούζοντας ξανά την πούτσα μου και τα αρχίδια μου µε τους χυμούς του κόλπου της, ενώ εγώ συνέχισα ακάθεκτος να την γαμάω, με την αναπνοή της να βγαίνει πλέον λαχανιασμένη και με μένα να νιώθω το κορμί µου εξαντλημένο από το συνεχές ταρακούνημα και μη αντέχοντας άλλο εκτόξευσα το καυτό μου σπέρμα μέσα στο μουνάκι της.

Στη συνέχεια σκουπιστήκαμε με χαρτί τουαλέτας και αφού βάλαμε ότι ρούχο βγάλαμε, η Νατάσσα βγήκε πρώτη από την τουαλέτα και την ακολούθησα μόλις μου έγνεψε ότι δεν υπήρχε κανένας μέσα στις τουαλέτες. Ευτυχώς κανείς δεν είδε ότι φύγαμε από την πίστα για το δεκάλεπτο γαμήσι και όταν επιστρέψαμε στο τραπέζι μας, η Χριστίνα είχε αγκαλιάσει τον Γιώργο και χαϊδευόταν πάνω του σαν γατούλα, ενώ τα τσιφτετέλια συνεχιζόντουσαν στην πίστα.

Μετά από λίγο φύγαμε και επιστρέψαμε στο σπίτι πηγαίνοντας όλοι για ύπνο. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κοιμηθώ, νιώθοντας στο διπλανό μου δωμάτιο την Χριστίνα και βγήκα στο μπαλκόνι να με φυσήξει λίγο αεράκι φορώντας μόνο το μπλε μου σλιπάκι. Κάποια στιγμή άκουσα βογκητά και κατάλαβα ότι ο Γιώργος γάμαγε την γυναίκα του. Άκουσα την Χριστίνα να του λέει:

•    Μη χύνεις, δεν είμαι έτοιμη, μη σε παρακαλώ, γαμώτο μόνο τον εαυτούλη σου σκέφτεσαι και κανέναν άλλον ρε Γιώργο, το ξέρεις δεν φτάνει να με αγαπάς και να σε αγαπώ, αλλά να χαιρόμαστε και οι δυο το σεξ και όχι επειδή χύνεις εσύ και ευχαριστιέσαι να πιστεύεις πως ευχαριστιέμαι και εγώ, αυτό είναι λάθος σου, κάπως έτσι σβήνουν οι μεγάλες αγάπες και αρχίζουν τα κερατώματα.

Ο Γιώργος κάτι μουρμούρισε που δεν το άκουσα, ενώ στη συνέχεια της είπ:

•    Έλα ρε Χριστινάκι, όλο παράπονα είσαι, εντάξει βιάστηκα σήμερα, ήπια και λίγο παραπάνω, αλλά σου υπόσχομαι την επόμενη φορά θα έχω τέτοιες δυνάμεις που θα με παρακαλάς να σταματήσω, και τώρα έλα να κοιμηθούμε γιατί αύριο φεύγουμε πρωί – πρωί.

•    Τι να σου πω ρε Γιώργο, εδώ και τρεις μήνες όλο δικαιολογίες είσαι, άσε με τώρα δεν έχω όρεξη για χάδια, πάω να κάνω ένα ντους.

Στη συνέχεια άκουσα ένα θόρυβο και μετά νερό να τρέχει. Στη συνέχεια επεκράτησε απόλυτη ησυχία, και σκέφτηκα ότι μάλλον θα κοιμήθηκαν και γύρισα την πλάτη μου να φύγω όταν άκουσα να παραμερίζεται η κουρτίνα και να βγαίνει η Χριστίνα φορώντας ένα διάφανο νυχτικό που άφηνε ακάλυπτους τους αγαλμάτινους ώμους της που αναδυόταν μέσα από δυο υπέροχες ερωτικές καμπύλες, ενώ κάτω από το νυχτικό στο χαμηλό φως που φώτιζε γύρω –γύρω όλη τη μεζονέτα έβλεπες τις θηλές της και το χνουδωτό τριγωνάκι που κάλυπτε το μουνάκι της και το έκανε να φαντάζει πολύ χαριτωμένα.
Η Χριστίνα βλέποντάς με, με κοίταξε στα μάτια και χαμηλόφωνα μου είπε:

•    Πρέπει να είσαι αρκετή ώρα εδώ και να άκουσες, έτσι δεν είναι; Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα πεις σε κανέναν τίποτα, μπορώ να σου έχω εμπιστοσύνη.

•    Ασφαλώς.

Την ίδια στιγμή που η Χριστίνα με τεντωμένα τα χέρια της ακουμπούσε στο κάγκελο του μπαλκονιού χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει καθόλου τη γύμνια της, ενώ μέσα από το δωμάτιο ακουγόταν το δυνατό ροχαλητό του Γιώργου.

Κάτω από την ευχάριστη καλοκαιρινή βραδινή αύρα την πλησίασα βάζοντας τα χέρια μου στους ώμους της χαϊδεύοντάς τους τρυφερά και εκείνη λες και την διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα γύρισε και με κοίταξε βαθιά στα μάτια, βάζοντας τα χέρια της πάνω στους ώμους μου, ενώ εγώ την έπιασα χαμηλά στους γοφούς, με τα χέρια μου να ανεβαίνουν στα σφιχτά της κωλομέρια, η μούρη μου τρίβεται στα απαλά της στήθη και το μουνάκι της να παίρνει μια ιδέα από την πούτσα μου που είχε αρχίσει να φουσκώνει επικίνδυνα και να γίνεται πέτρα μέσα από το μπλε σλιπάκι που φορούσα και να δέχεται τρομερή πίεση.

Όπως είμαστε πρόσωπο με πρόσωπο και έχοντας κλειστά τα γατήσια μάτια της μου χαμογελάει και ένα απαλό «μμμμ…» γλιστράει από τη χαράδρα των ζουμερών χειλιών της. Έφερα τα πεινασμένα χείλη μου στα δικά της δίνοντάς της ένα παρατεταμένο παθιασμένο φιλί με την καύλα μου να φτάνει στο αποκορύφωμά της και κάνα δυο σταγονίτσες να βρέχουν το εσωτερικό του σλιπ μου.

Προχωράω σιγά – σιγά το χέρι μου κάτω από το νυχτικό της και νιώθω τη βάση του στήθους της, ανεβαίνοντας χαϊδεύω απαλά την ρώγα της και με το εσωτερικό της παλάμης μου τις θηλές της, ενώ άρχισε να ανασαίνει βαριά. Το άλλο μου χέρι γλιστράει από πίσω της και αρχίζω να της μαλάζω τα κωλομέρια, της χωρίζω τα κωλομάγουλα και με τη μια το δάχτυλο μου φτάνει στην κωλοτρυπίδα της χαϊδεύοντάς την με μικρά σιγανά μουγκρίσματα καύλας να ανεβαίνουν από τις φωνητικές της χορδές.

Συνεχίζω το παιχνίδι από μπροστά αφού ακούμπησε την πλάτη της στον τοίχο, της σήκωσα το νυχτικό της πάνω λαχταριστά βυζάκια της και με πολύ μεράκι τις τα χουφτώνω, τις τα γλύφω, τις τσιμπάω και τις πιπιλάω γλυκά τις ρώγες και που και που της ρίχνω καμιά ερωτική δαγκωματιά χώνοντας καμιά φορά το πρόσωπό μου ανάμεσά τους ρουφώντας άπληστα το μεθυστικό άρωμα του μπούστου της, ενώ αρχίζει να κουνάει ρυθμικά τη λεκάνη της πάνω μου.

Γονάτισα θέλοντας να δείξω την τέλεια υποταγή μου σ’ αυτό που έβλεπα στο φεγγαρόφωτο, ενώ παράλληλα βλέποντας την Χριστίνα να χαμογελάει, έβαλα τα δάκτυλά μου στους αστραγάλους των ποδιών της χαϊδεύοντάς τους, και σιγά – σιγά διανύοντας σταθερά τη διαδρομή μέχρι τις γάμπες της τα ανέβαζα χαϊδεύοντας τα μπούτια της εξωτερικά φθάνοντας μέχρι του γοφούς της και επειδή δεν αντέδρασε αλλά έδειχνε ότι μάλλον το ευχαριστιόταν, επανέλαβα την ίδια διαδρομή βάζοντας το χέρι μου ανάμεσα στα μπούτια της και άρχισα να το χαϊδεύω σηκώνοντας την παλάμη μου τεντωμένη κάθετα προς τα πάνω μέχρι που τα δάκτυλά μου να αγγίζουν τα ροδαλά μουνόχειλά της που έκαιγαν, που δεν είχαν ίχνος τρίχας και αυτό με καύλωνε περισσότερο.

Συνέχιζα να της αγγίζω τα μουνόχειλα με το πάνω μέρος της παλάμης μου, ενώ με τον αντίχειρα της ακούμπησα το κωλαράκι και την ένοιωσα να τσιτώνεται, ενώ στη συνέχεια τα χέρια μου χάιδευαν τα κωλομέρια της με την Χριστίνα να είναι πολύ χαλαρή αφού ούτε το κωλαράκι της έσφιξε ούτε τα πόδια της έκλεισε με αποτέλεσμα να πάρω θάρρος και με την καρδιά μου να χτυπά δυνατά, τα αυτιά μου να καίνε και με την καύλα μου να φτάνει στο αποκορύφωμά χαϊδεύοντας το τουρλωτό κωλαράκι της έφερα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της λίγο πιο κάτω από το μουνάκι της και με την γλώσσα μου άρχισα να γλείφω το εσωτερικό των μηρών της και αργά – αργά έφθασα στο μουνάκι της που ήταν βρεγμένο από την ηδονή και την καύλα που ένοιωθε, με τα χείλια μου να ρουφούν τα λίγα υγρά της.

Η Χριστίνα βγάζει έναν αναστεναγμό και έμπλεξε τα δάχτυλα των χεριών της ανάμεσα στα μαλλιά μου. Με τα χέρια μου χούφτωσα το σφριγηλό και στητό στήθος της και στη συνέχεια τα δάχτυλά μου χάιδεψα κυκλικά τις ρώγες της και έτριψαν τις σκληρές σαν πέτρα από τη στύση θηλές της, ενώ η Χριστίνα άρχισε να γουργουρίζει σαν γατούλα. Στη συνέχεια τα χέρια μου άρχισαν το ταξίδι προς τα κάτω, φτάνοντας στην τρυπούλα του αφαλού της, ένα σημείο στο οποίο έδειχνε να έχει μεγάλη ευαισθησία.

Άνοιξα κι άλλο τα πόδια της και της έγλυφα την καυτή σχισμή των μουνόχειλων της, χωρίς να σταματήσω να παίζω με την κλειτορίδα της χαϊδεύοντάς την απαλά και επιδέξια χωρίς βιασύνη. Επικεντρώθηκα στο να γλύφω την κλειτορίδα της που άρχισε να σκληραίνει από την καύλα που ένιωθε και μετά με τα χείλια μου την ρούφηξα, με την Χριστίνα να μουγκρίσει την στιγμή που της έβαζα το μεσαίο δάχτυλό μου αργά – αργά μέσα στον κόλπο της, κάνοντας την να βογκήξει και να μου ψιθυρίσει:

•    Δημήτρη με τρελαίνεις...

Ενώ παραδινόταν αμάχητη στα ερωτικά μου χάδια και με έναν γρήγορο οργασμό τελείωσε. Σηκώθηκα την αγκάλιασα τα χείλη μας ενώθηκαν και οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν με τέτοιο τρόπο ανεβάζοντας την καύλα μας στα ύψη. Με το ένα χέρι μου έπιασα και ζούλιξα το στήθος της και στη συνέχεια άρχισε να κατηφορίζει με τα δάκτυλά μου να φτάνουν στο μουνάκι της και να ανοίγουν τα μουσκεμένα μουνόχειλά της για να δεχθούν την πούτσα μου που την οδηγούσε το άλλο μου χέρι.

Με το που νιώθει η Χριστίνα την πούτσα μου να την αγγίζει και προσπαθώντας να την τρίψω στην σχισμή ανάμεσα στα μουνόχειλά της για να της την βάλω μέσα στον κόλπο της, ξεχνώντας το προηγούμενο ξενέρωμά της με τον άνδρα της και την χαρά που της πρόσφερε η γλώσσα μου, με έσπρωξε απαλά προς τα πίσω ψιθυρίζοντάς μου:

•    Όχι…. σε παρακαλώ, σταμάτα. Όσο και αν αυτή τη στιγμή σε θέλω σαν τρελή, δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ μας και αποκλείεται να κερατώσω τον Γιώργο, αφού είναι ο μοναδικός άνδρας που γνώρισα στη ζωή μου και θα παραμείνει και δεν θέλω να πάω με άλλον άνδρα, γιατί τον αγαπώ και με αγαπά. Και μη ξεχνάς ότι έχουμε δυο χαριτωμένα παιδιά την Έλπη (Ελπίδα) 10 χρονών και τον Θανάση 8 χρονών.

Παραμερίζοντας τις κουρτίνες του δωματίου της γύρισε την πλάτη της και μπήκε μέσα. Γύρισα στο δωμάτιο μου και πήγα στα γρήγορα στο μπάνιο να κάνω ένα ντους για να συνέλθω. Το επόμενο πρωί στις 9 ώρα ο Γιώργος με την Χριστίνα έφυγαν για τη Θεσσαλονίκη, με ανεκπλήρωτο το όνειρο να κάνω δική μου την Χριστίνα.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου 1992 η εξαδέλφη μου η Ελένη γέννησε ένα αγοράκι τον Χρήστο που είναι σήμερα ένα 16χρονο με 1,80 cm ύψος μελαχρινό αγόρι, με γεροδεμένο και πολύ γυμνασμένο σώμα, ίδιος με εμένα στην αντίστοιχη ηλικία και η κόρη μου η Νίκη που είναι και αυτή μια 16χρονη πανέμορφη κοπελάρα με μακριά καστανά μαλλιά, σωστό μανεκέν, 1.75 m ύψος, μεγάλα καταπράσινα μάτια και ένα στόμα με λεπτά χείλη που προσφέρουν ένα μαγευτικό χαμόγελο θυμίζοντας μου πολύ την μητέρα της, πάνε στο ίδιο σχολείο στην Α΄ Λυκείου.

Είκοσι περίπου ημέρες αργότερα πήγα φαντάρος, ενώ τρεις μήνες αργότερα η Ελένη έμεινε πάλι έγκυος και στις 16 Αυγούστου του 1993 γέννησε την Αλίκη που σήμερα είναι 15 χρονών. Δυστυχώς στις 20 Νοεμβρίου 1994 και ενώ είχα απολυθεί και έβαζα ένα ρυθμό στη ζωή μου, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα οι μάνα μου Άννα, η θεία μου Αλίκη και ο Πέτρος.

Σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα το πάθος μας έχει οδηγήσει σε ιστορίες με γεγονότα που θα σας διηγηθώ κάποια στιγμή εκτός σειράς, γεγονότα που μας έδεσαν ακόμη πιο πολύ βοηθώντας ο ένας τον άλλο να τελειώσει τις σπουδές του, διατηρώντας την περιουσία των γονέων μας και αυξάνοντάς την αυτή σε μια αλυσίδα σήμερα πέντε ξενοδοχειακών μονάδων ζώντας όλοι μαζί με τα παιδιά μας στη μεζονέτα που έχουμε μέσα στο ξενοδοχείο του νησιού μας, κανονικά σαν όλα τα παντρεμένα ζευγάρια έχοντας μεταξύ μας μια ταιριαστή ερωτική ζωή με αλληλοσεβασμό ανάμεσά μας.

Η αλήθεια είναι ότι δίνω σε όλες και μου δίνουν όλες αγάπη, εδώ και 18 χρόνια, κάνοντάς με να νιώθω σαν σύγχρονος άραβας πασάς με το χαρέμι του.