Κρυφό πάθος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Παρατηρήσεις αποστολέα: Η ιστορία που θα σας περιγράψω αφορά το μεγάλο μου πάθος για την ξαδέρφη μου. Όλα ξεκίνησαν από τα πολύ παιδικά μου χρόνια, ένα καλοκαιρινό απόγευμα.

Με την ξαδέρφη μου ποτέ δεν είχαμε επαφές. Πολύ σπάνια, μέχρι εκείνο το απόγευμα. Είχε έρθει με την αδερφή της επίσκεψη στο σπίτι μας. Τις χαιρέτισα στην αρχή και μετά το έριξα στο παιχνίδι. Κάποια στιγμή που βαρέθηκα πήγα, έκατσα μαζί τους και αυτό που αντίκρισαν τα μάτια μου, μου έχει μείνει χαραγμένο μέχρι τώρα. Η ξαδέρφη μου είχε καθώς έπινε τον καφέ της, είχε σηκώσει το ένα της πόδι πάνω σε ένα καρεκλάκι και μαζί και το φόρεμα της λόγω ζέστης. Το μελαμψό από τον ήλιο μπούτι της απλωνόταν μπροστά μου. Δεν είχα δει ποτέ μου μέχρι τότε γυμνό μπούτι γυναίκας που να με έκανε να νοιώσω έτσι. Έμεινα, ενώ η ίδια δεν έδωσε σημασία λόγω του μικρού της ηλικίας μου.

Που μυαλό πλέον για παιχνίδι. Έκατσα εκεί και έριχνα συνέχεια ματιές στα μπούτια της. Υπήρξαν φορές που το φόρεμα κατέβαινε, αλλά η ίδια το ανέβαζε ξανά λέγοντας ότι κάνει ζέστη και έτσι μου έδινε την ευκαιρία να χαζεύω τα λαχταριστά της μπούτια. Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι και από εκείνη την ημέρα την σκεφτόμουν συνέχεια. Ένοιωσα τις πρώτες μου παιδικές σεξουαλικές ορέξεις μαζί της. Ξάπλωνα στο κρεβάτι και την έφερνα στο μυαλό μου. Κάποιες φορές μας επισκεπτόταν φορώντας ένα λευκό αέρινο και διάφανο σορτσάκι, μέσα από το οποίο διέκρινα το λευκό της εσώρουχο.

Άρχισα πλέον να έχω διάφορες ερωτικές φαντασιώσεις μαζί της. Αθώες όμως. Να τη βλέπω να έρχεται μπροστά μου, να μένει με τα λευκά της εσώρουχα κι εγώ να την χουφτώνω παντού. Κάπως έτσι έχυσα για πρώτη φορά. Από εκείνη την ημέρα όποτε ερχόταν σπίτι μου δεν έχανα ευκαιρία. Το ίδιο κι αυτή. Σήκωνε το μακρύ της φόρεμα πολλές φορές και με έκανε να λιώνω. Εκείνο το καλοκαίρι δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Στη συνέχεια χαθήκαμε πάλι. Τα μπούτια της όμως δεν τα ξέχασα ποτέ. Πλέον στα 15 εγώ και ενώ μετακομίσαμε, η ξαδέρφη μου άρχισε να μας επισκέπτεται πάλι συχνά. Και το πάθος άρχισε να ζωηρεύει πάλι. Πλέον οι παιδικές ορέξεις άρχισαν να γίνονται καύλες για εκείνη. Καθόμουν πάντα δίπλα της για να μπορέσω έστω και λίγο να την αγγίξω. Ήθελα τρελά να την δω γυμνή, με τα εσώρουχα της. Ήθελα σαν τρελός να χουφτώσω τα μπούτια της. Ποτέ όμως δεν έπαιρνα το θάρρος να της το πω. Κάποια στιγμή λοιπόν πάνω σε κουβέντες αποφασίζουμε να πάμε διακοπές μαζί με την οικογένεια της. Ένα από τα όνειρα μου θα έβγαινα αληθινό. Επιτέλους θα την έβλεπα γυμνή και ας ήταν με μαγιό.

Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να κρατήσω τις καύλες μου, για αυτό και ήμουν μέσα στο νερό συνέχεια. Και όποτε βούταγε και η ίδια δεν έχανα ευκαιρία να κολυμπάω δίπλα της, μπας και την ακουμπήσω δήθεν κατά λάθος, κάτι που έγινε αρκετές φορές. Ήταν νομίζω και η περίοδος που πλέον άρχισε να καταλαβαίνει κάτι. Σε ένα απογευματινό μας μπάνιο τα πράγματα άρχισαν να αγριεύουν. Ξεκινήσαμε τις βουτιές και τα παιχνίδια. Ήμασταν μόνο οι δύο μας στην θάλασσα και σε κάποια φάση αρχίσαμε τα μακροβούτια. Η ξαδέρφη μου είπε ότι δυσκολεύεται σε αυτό το κομμάτι και ζήτησε την βοήθεια μου. Όπως θα βουτάει να την σπρώχνω πιο κάτω για να μένει πιο πολύ ώρα κάτω από το νερό.

Ξεκινήσαμε και στην πρώτη βουτιά ακούμπησα να χέρια μου στην μέση της και την έσπρωξα. Έβλεπα τα υπέροχα μπούτια της και το φοβερό πισινό της μπροστά στα μάτια μου. Ήταν η ευκαιρία μου να χουφτώσω και την άρπαξα. Σε κάθε βουτιά άρχιζα να κατεβάζω τα χέρια μου όλο και πιο χαμηλά, ώσπου έφτασα στα μπούτια και στην κωλάρα της. Ήταν απίστευτο συναίσθημα. Η πούτσα μου είχε γίνει πέτρα, ενώ η ίδια δεν έφερνε αντίρρηση. Ίσως το έβλεπε αθώο το χούφτωμα που της έριχνα. Σε μια από τις βουτιές της πλησίασα πολύ κοντά και καθώς την έσπρωχνα προς τα μέσα, ακούμπησα με την πούτσα μου το μπούτι της. Κάτι κατάλαβε και στην δεύτερη φορά που το έκανα το παιχνίδι σταμάτησε, χωρίς όμως να δείξει έντονα ενοχλημένη.

 

(Copyright protected OW ref: 75191)